Gość: rafael IP: *.gl.digi.pl 17.05.07, 15:26 ma ktoś jakieś propozycje na weekendowe obstawianie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafael Re: typy na weekend IP: *.gl.digi.pl 17.05.07, 15:31 Torino 3.25 X 1.45 Livorno 9.75 czemu takie dziwne kursy sa na ten mecz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: typy na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:52 bo pewnie specjalisci przewiduja tu remis, a mi sie zdaje ze wygra torino i dlatego warto postawic z takim kursem, tyle ze gdzie ty masz kurs 3,25 na torino?w toto mix jest 2,55. proponuje postawic na mecz empoli - reggina 1 (kurs 2,9) moze nawet na mecz widzew - odra 2 (kurs 3,15) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafael Re: typy na weekend IP: *.gl.digi.pl 17.05.07, 17:42 kursy wziete z bwin Odpowiedz Link Zgłoś
harkany Re: typy na weekend 18.05.07, 15:34 Propozycje na dzis : Creteil - Amiens X 2,85 Grenoble - Dijon X 2,90 Korona - GKS X 3,10 za 10 pln =256.21 co myslicie? Legia wygra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: typy na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:42 jak widac belchatow juz nie zremisuje a jesli chodzi o legie nto na pewno nie wygra w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: typy na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:54 to co dzisiaj zmiana lidera na Zaglebie. Ciekawe czy wykorzysta to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: typy na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:50 a jednak Gornik.Czyli wzwyzka formy nie byla przypadkiem. po pierwszej polowie 2:0,cuda musialyby sie dziac zeby to Gorniczek przegral. Z drugiej strony chyba troche szkoda bo moim zdaniem Zaglebie lepiej pasowaloby na mistrza Polski niz Belchatow. no ale do zakonczenia jeszcze kilka meczy wiec kto wie kto wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: typy na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:20 oba mecze sprzedane i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: typy na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:12 dlaczego zaraz sprzedane?napewno dziwne ale: Leczna ostatnio odzyla.Co pokazala w poprzednich meczach.Wiec dziwi napewno wygrana ale nie tak bardzo jak to by mialo miejsce np.miesiac temu. A Korona ma przeciez mocna ekipe.Ostatnio przezywala kryzys ale przeciez w koncu to musi minac.Mysle ze by przegrali ale udalo im sie juz w 1 minucie strzelic bramke i chlopaki uwiezyli w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: typy na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 17:08 typer moze poudzielasz sie troche w sprawie typow? ja dzis postawilem na bochum i nastepny kupon na remis milan-udinese Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: typy na weekend IP: *.tktelekom.pl 19.05.07, 19:31 Jak myślicie czy ten kupon wejdzie? atalanta - inter 1 cagliari - roma 2 massina - fiorentina 2 torino - livorno 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafael Re: typy na weekend IP: *.gl.digi.pl 19.05.07, 21:40 wg. mnie ten kupon nie siądzie :( za dużo wydarzeń z jednej ligi to po pierwsze, drugie roma wystawi rezerwy więc różnie moze być, a po trzecie inter nie przegra, raczej zremisuje ale to tylko moje skromne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś