Gość: kibic z Jaworzna Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.05, 13:17 Niezależnie od powodów jakimi się Pan kierował Panie Dziurowicz,dobrze,że Pan to powiedzał.Ktoś to musiał wreszcie to zrobić.Mimo,że po cichu wszyscy o tym mówili te informacje są szokujące.Podziwiam za odwagę.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narat Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.globit / 195.117.63.* 04.08.05, 13:29 Ludzie, a piszcie wy bez błędów ortograficznych. Podczas czytania niektórych opinii włos się jeży na głowie - kto was uczył w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Listkiewicz miej honor, podaj się do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:39 Listkiewicz miej honor, podaj się do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.icpnet.pl 04.08.05, 13:41 Potrzeba rewolucji dla dobrej przyszyszłosci, straciliśmy już 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kibic Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.c156.petrotel.pl 04.08.05, 13:54 Panei listkiewicz jak Panu nie wstyd - jak pan może tak udawać - chociaż się ie dziwie zwiedzić świat za pieniądze FIFA itd. , czy Pan nie ma honoru - mam nadzieję że pan wie oczym mówie - a jak nie to słowo "honor" jest w encyklopedi polecam lekturę - Panie Tomaszewski pamiętam jak nie był pan we władzach PZPN to żeś pan strasznie krzyczał na bałagan , korupcje , itp. a teraz panu rura zmiękła ? no tak dostało się kasiorkę to trzeba gębe zamknąć - Pan taki REFORAMATOR - Panie to wsytd nawet ta obroniona bramka w meczu z Anglia Panu nie pomoże - wstyd - wstyd wstyd wstyd , ps. byłem - powtarzam byłe kibicem ale na spektakl to mogę pójśc do Teatru - wiecej nie pojdę na sztukę pt. "mecz" autorstwa P. Listkiweicza i Tomaszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Czy jest w tym kraju jakiś organ państwowy .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:58 mogący zrobić porządek z PZPN -em ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i do tego Apostel Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.inter / *.inter-c.pl 04.08.05, 14:12 Listkiewicz i Apostel WOOOOOOOOOOOOO Najbardziej bawią mnie zawsze wypowiedzi Apostela, który zawsze tłumaczy, że odpowienie władze w PZPn będa musiały się zająć jakimiś tam sprawami i że te osoby to fachowcy i ludzie o dużym doświadczeniu. Ciekawe w czym? Chyba w ustawianiu meczów. Sam kupował m.in. dla Lecha, a teraz wielce zdziwiony. Abo jak po Mistrzostwach w Korei twierdził, że wydział szkolenia (czyli m.in. on) będzie musiał się zająć oceną Engela. Nie jestem fanem Engela, ale czemu Apostel, facet który nic z reprezentacją nie zdziałał ma oceniac innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek4321 Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 14:21 Nowe hasłao wyborcze dla Andrzeja L - "Listkiewiczi cała reszta musi odejśc". Panie Andrzeju z takim sloganem podskoczy Pan w sondażach o kilka punktów, może to nawet niezły pomysł. A tak poważnie to też jestem za rozprawieniem się z całą tą hołotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ender Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:27 dlatego nie ogladam polskiej ligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:31 Witam wszystkich! Jestem piłkarskim sędzią od sześciu lat, musze przyznac ze wielu z wypowiadających sie tutaj ludzi albo nie zna sie na polskiej piłce albo sa poprostu debilami!Robimy teraz cos w polskim stylu: szukamy głów!!! (I znależlismy je!) Tylko Panowie, dymisja jednego czy dwóch działaczy czy sedziow nie załatwi całej sprawy! Wierzcie mi (wiem to juz z własnych doswiadczen)ze korupcja zaczyna sie nie tam, na gorze, gdzie sa wielkie pieniadze,ale juz w okregach w piatej czy szostej lidze i kto tym kieruje - starzy towarzysze po piecdziesiatce! I jeszcze jedno - dziwisz sie kibicu ze sedziowie biora...? Panowie przeciez taki sedzia I ligowy jest zebrakiem w stosunku do piłkarza, zarabia tyle co piłkarz tyle ze czwartej ligi!(wiec nie dziwcie sie ze bierze - wy - jestem tego pewien tez byscie brali!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armeles Ryba psuje się od głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:49 Jak skończą się układy na górze to i na dole będzie porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaluch Ryba nog nie ma IP: *.mactelecom.net 04.08.05, 17:19 tu trzeba zrobic dzialanie odgorne, i oddolne i rowniez "umyc nogi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armeles P.S. Do wcześniejszego postu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:56 Jak znasz układy i wiesz kto bierze,to możesz również pomóc oczyścić swój okręg robiąc to, co zrobił Dziurowicz - iść na współpracę z policją,niekoniecznie do gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagłębiak Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:47 jak tatuś dziurowicz kręcił wały to syn siedziałcicho!!!teraz mu niepasuje bo gieksa spadła do 4 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąż rozporkowy Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:53 Listkiewicz Ty zakłamany oszuście,łapówkarzu zasrany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: 5.6.* / *.dnb.com 04.08.05, 16:06 sam jestes zasrany pedale.dziura jest umoczony ale przynajmniej chce cos zrobic pomijjjoc juz jakie on ma powody by jeszcze bardziej sie moczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://republika.p Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:39 republika.pl/antykp/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:43 KONIEC Z IDEAEKSTRAKLASA NIE CHCE TAKIEJ PIŁKI W KTÓREJ SIE KUPUJE CZY SPRZEDAJE MECZE PRECZ Z TAKIMI LUDZMI!! PANIE LISTKIEWICZ TOBIE JUZ DZIEKUJEMY!!!SPRL Z POLSKIEJ PIŁKI!! JEDNA CZARNA OWCA TAK WEŹ PRZESTAN TY WIEDZIALES ODRAZU KTO KUPUJE KTO SPRZEDAJE!! W KONCU ZNALAZŁ SIE GOSC KTORY NIE BAŁ SIE POWIEDZIEC TO W PROST...BRAWO DZIUROWICZ!!! CHODZ I TAK CIE NIE LUBIE ZA TE FAŁSZERSTWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RK Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.pmintl.ch 04.08.05, 15:47 Przestanmy chodzic na mecze - bez kibicow dlugo nie pociagna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:25 zobaczcie co dostalem na gg Wszyscy ci, którzy maja dość tych wszystkich kradzieży w polskim futbolu oraz dość pana Listkiewicza i innych ludzi z PZPN niech się podpisze tak jak my. Oczywiście potem prześlij to każdemu kto się interesuje piłka nożna!!!!!! Pozdrawiam papa Bartas, Hubert ,rudy ,zabol, kibel yeti, krzuchu ,JA Listkiewicz juz raczej nie ma dobrego mniemania w Polskim futbolu he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ODEZWA DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW IP: *.plwaw.energis.pl 04.08.05, 17:25 Jak ktoś pojawi się na stadionie ligowym w tej kolejce to oznacza że zgadza się na korupcję i popiera Listkiewicza. DOŚĆ TEGO BAGNA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: ODEZWA DO PRAWDZIWYCH KIBICÓW IP: *.torun.mm.pl 04.08.05, 17:34 Proponuję przyjść pod bramy stadionów w całej Polsce lecz nie kupować biletów i nie wchodzić na trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:59 opcja zerowa,nigdy!!,a może to wyścig do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojtus Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny...wreszcie IP: *.chello.pl 04.08.05, 18:11 Bardzo dobrze, że ktoś mówi wreszcie jak to wygląda - żeby jeszcze w ślad za tym poszły jakieś procesy i usadzenie paru winnych, może to dobra droga do prawdziwej czystki w futbolu. Czas już najwyższy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO Z TRÓJMIASTA PANIE PIOTRZE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trak Sedziowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:34 Powinni być wybierani spośród młodych ludzi, wysportowanych, uczeni zasad sędzowania i powinni sędziować najwyżej przez 4 lata. To jest horror i debilizm, że sędziowanie jest zawodem. To powinna być kilkuletnia przygoda wyjątkowo ostro kontrolowana z możliwością przerwania w przypadku uzasadnionych wątpliwości co do bezstrronności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itaparica11 Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:30 Tatuś był satrapą itd,myślałem że i syn,a tu niespodzianka w jakiś tam sposób proces odaugiaszania PZPN i piłki ligowej zawdzięczamy II pokoleniu !? Z tego wynika, ze jedyna uczciwa liga, to gazetowa zabawa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:41 Nareszcie ktoś to głośno powiedział co sie dzieje z polską piłką nożną. Jesli mecze są kupowane to nie dziwne że pierwsza "trójca" odpada z europejskich pucharów no bo jak mają wygrywać skoro nikt im nie "ustawił" meczów. A swoją drogą to powinno się oddać pana Listkiewicza "do dyspozycji prokuratury". Dziurowicz na Prezesa PZPN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x TO PROBA ZKOMPROMITOWANIA EURO2012 IP: *.ramtel.com.pl 04.08.05, 20:58 Nigdy nie uwierze w przypadki na takim szczeblu. Caly ten szum wokol PZPN jest oczywiscie potrzebny, ale dlaczego wybrano ten moment??? To proste- by niedopuscic do zaciesnienia wspolpracy Polski I UKrainy euro2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca BOJKOT LIGI!!!!! IP: *.cm.umk.pl 04.08.05, 21:07 Pozamiatać PZPN!!!! Wprowadzić zarząd komisaryczny!!! Oddać ligę w całośći Ekstraklasa SA!!!! Termin: do końca sierpnia 2004. Inaczej bojkot ligi. Przecież FIFA i tak nas wykluczy z finałów MŚ jak się dowiedzą o skali procederu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dziurowicz: to Listkiewicz jest winny IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:12 Nigdy sie tego nie wyeliminuje. Trzeba by na kilkanascie lat przerwac rozgrywki, by nowe pokolenie sedziow, jeszcze nieskazone, bez"duszne" dla podchodzacych prezesow, moglo dorosnac. Stare pokolenia sedziow wychowuje nowych, awansuje tylko tych "najlepszych", potrafiacych "znalezc" sie w swiecie polskiej pilki. Odpowiedz Link Zgłoś