Dodaj do ulubionych

Reprezentacja. Lekcja hiszpańskiego

IP: 62.87.184.* 08.06.10, 09:29

- na stronie hiszpańskiej marci, jako trener Polski
widnieje.....leo, leo, leo, leo, oooo :(

translate.google.com/translate?
hl=pl&sl=es&u=http://www.marca.com/&ei=pe8NTKrfGI-
JOKKKzaIN&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCYQ7gEwAA&prev=/
search%3Fq%3Dmarca%26hl%3Dpl%26rls%3Dcom.microsoft:pl:IE-SearchBox%
26rlz%3D1I7ADBR_en
Obserwuj wątek
    • Gość: Rob1974 Reprezentacja. Lekcja hiszpańskiego IP: 89.124.137.* 08.06.10, 20:32
      Buahaha Polacy musza miec Swoj styl- wg trenera styl przegrywania 5-6
      bramkami.... no to SUPER
    • Gość: cezar85 "potem podopieczni Franciszka Smudy rozjadą się na IP: *.bb.sky.com 08.06.10, 20:32
      wakacje".Znaczy,ze bylby czas aby potrenowac razem,ale chlopaki tradycyjnie
      majá wazniejsze rzeczy do na glowie.Milych wakacji panowie
    • Gość: yeko 0-3 !!! Bez jaj!Damy radę! :) IP: *.magma-net.pl 08.06.10, 20:35
      Wygramy 3 - 0 ! Wiem bo oglądałem ten mecz dziś 4 godziny do przodu! Powiem
      Wam, że całkiem fajnie nasi grali! Trochę faulowali, no ale cóż mecz to mecz.
      Jest to Walka! :) Obstawiajcie Polskę! Kasa na bank! :)
      • Gość: lloopp Re: 0-3 !!! Bez jaj!Damy radę! :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.16, 13:39
        idealna stronka dla zapalonych fanów piłki nożnej meczyki.net.pl/
    • Gość: efs45y Reprezentacja. Lekcja hiszpańskiego IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 20:40
      Polskie piłkarzyki cały rok mają wakacje.
    • rudinho5 a propos hasła 08.06.10, 20:40
      nie może widnieć Impulsor de la Selection, musi być Selección (przez dwa c)
      nie wtrącajcie anglicyzmów
      • Gość: Jacek Re: a propos hasła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 20:53
        Dobrze że nie jedziemy do RPA, to niebezpieczny kraj z domami gorszymi od
        naszych blaszanych garaży, to budy .
    • Gość: g Reprezentacja. Lekcja hiszpańskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:01
      kto to jest Piquet? Zna ktoś? Ja nie wiem kto pracuje w tym dziale sportowym,
      ale co otworze jakiegoś newsa to widzę elementarny brak wiedzy sportowej, raz
      czytam że to Bayern w 99 wygrał LM, teraz widzę wymyślonego gracza Piqueta.
      Może chodzi o Pique ? Żenada.
      • Gość: gieniu Re: Reprezentacja. Lekcja hiszpańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:33
        do tego Xavi Alonso... ehh Błoński
    • Gość: darek Reprezentacja. Lekcja hiszpańskiego IP: *.chello.pl 08.06.10, 21:15
      Darek, nie idź tą drogą! Oszczędź lewą obronę...
    • Gość: Ijon Tichy Jest gdzieś w necie transmisja? IP: 217.144.196.* 08.06.10, 21:31
      Czy wie ktoś na jakiej stronie jest transmisja tego meczu na żywo? Będę
      wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam.
      • Gość: Drakkar Re: Jest gdzieś w necie transmisja? IP: *.wejherowo.vectranet.pl 08.06.10, 21:37
        TVP1 od 21:45
      • leczop Re: Jest gdzieś w necie transmisja? 28.07.15, 16:36
        Najlepiej jest ogladac w necie. Mozna sobie spokojnie wypic piwko i przy okazji polezec na wlasnej kanapie. Ja ogladam na meczyki.net.pl/ :))))))))))
    • adam9922.2 Reprezentacja. Lekcja hiszpańskiego 08.06.10, 21:37
      Ja niestety to obstawiania nie mam talentu.Potrafiłem w miesiąc trafić tylko
      1/20 kuponów.
      Myślałem,że obstawianie tylko spotkań typu Barcelona vs Wisła sie
      opłaca.Niestety i w takich meczach popełniałem błędy.
      Do czasu az zobaczyłem w komentarzu na serwsie interia.pl strone
      wygranezakladysts.blogspot.com/ nie wierzyłem jednak po zobaczeniu
      darmowych spotkań postanowiłem zaryzykować.
      Kupiłem typy od Pana Bartosza.Teraz jestem już 840 zł do przodu.Inwestycja
      opłaciła się i obecnie ją kontynuuje kupujac kolejne typy z strony.
      Polecam kazdemu niedowiarkowi.Dla chetnych wysylam zdjecia kuponikow.

Pozdrawiam ucieszony wlasnym szczesciem Adam
    • Gość: Poznań ole, LEO wróć ratuj Polskę IP: *.182.180.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.06.10, 22:16
      smuda jak nikodem dyzma tusk
      miał być cud będzie katastrofa
      • sas125 Re: ole, LEO wróć ratuj Polskę 08.06.10, 22:59
        przypomnę ze za Leo POlska zremisowala w Portugalii , a w Polsce w Porugalią wygrala
        smuda jak nikodem dyzma tusk
        > miał być cud będzie katastrofa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka