Dodaj do ulubionych

Wisła ma trenera, ale rezerw

IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:11
no cóż - pozostał tylko Strejlau, hahahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: f g off-topic, koszykówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:19
      Hej!wspólnie z kumplem założyliśmy private league w NBA Fantasy na stronce
      NBA-brakuje nam osób do ligi-cały regulamin można przeczytać na www.nba.com i
      klikając na nba fantasy league manager. Podaję opcje ligi-draft live 9.00
      czasu polskiego 2 grudnia 2005-10 drużyn,rotisserie,5 kategorii.Kto chce sie
      dołączyć to jest private league- ID 45152,hasło: starks. Zapraszamy tylko
      zapaleńców,którzy nie olewają tematu jak niektórzy w ligach publicznych!
      Sorki,że przy piłce, ale brakuje nam 2 drużyn a draft o 9 rano :) Zapraszamy do
      wspólnej gry!!!
      • kochanka.dorna Cupiał zgłupiał (już dawno) 02.12.05, 09:40
        a Heniu siedzi i zawija te sreberka...
        • Gość: Geralt Re: Cupiał zgłupiał (już dawno) IP: 217.96.36.* 02.12.05, 15:37
          Niestety. Niech Cupial pojdzie po rozum do glowy i po prostu odwiesi
          Kasperczaka. Po co cala ta szopka i dalsze dobijanie konajacej Wisly. Po
          dzialaniach zarzadu (od momentu zwolnienia Kasperczaka) mozna wywnioskowac nie
          chec zdobycia istrzostwa na 100-lecie, ale pozegnania z ekstraklasa. Mam
          nadzieje, ze do tego nie dojdzie, ale jak tak dalej beda przebiegaly zmiany i
          budowanie wielkiej Wisly, to za rok Wisla bedzie walczyc o utrzymanie w lidze...
    • Gość: x Ponoc Lazarek jest wolny:)) IP: *.crowley.pl 02.12.05, 00:22
      Wisla! Co???
      ...a zerszta szkoda sie juz nawet nad nia znecac...
    • Gość: jodlo Wiśle brak rozumu... IP: *.gliwice.hyperion.pl / 62.111.198.* 02.12.05, 00:57
      Mają trenera, tylko Cupiałowi brakuje odwagi, aby się przyznać do błędu.
    • Gość: wiem Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:06
      Jurij Szatałow! To najlepszy trener. Włodarze z Amiki się nie znają i
      nieudaczników do swego klubu wybierają... Ble ble ble Rutkowski na piłce nie
      zna sie tak jak jego kumple. Debi...eeeeeeeeeeeeee!
      • Gość: heh Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:12
        po co im trener - mają Zieńczuka i Kryszała, buhahahaha, Engel zapomniał
        Kryszała zabrać ze sobą:)
    • Gość: heh Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:23
      wisła to wariaci, ściągnęli engela, a ten ich wydoił na chamca:)
    • Gość: cyg@nek Cupiał to jednak cymbał. IP: *.osk.enformatic.pl 02.12.05, 01:33
      Ma świetnego trenera, któremu i tak płaci. Heniu wracaj! Bo z Heniem była
      przynajmniej nadzieja na sukces. Chociaż, jak patrzę na Wisłę dziś, to zaczynam
      rozgrzeszać Engela.
    • Gość: DON KING CZY CUPIAL ZGLUPIAL?????????? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 02.12.05, 01:44
      Cupial majac tak dobrego trenera jak Kasperczak szuka nowego trenera? Ludzie z
      takim 'ego' nie powinni zajmowac kierowniczych stanowisk. Toniemy panie Cupial
      toniemy. W dlugach takze.
    • Gość: goalie no to pozostaje..... IP: *.icpnet.pl 02.12.05, 07:15
      pogratulować Legii zdobycia tytuły mistrzowskiego ad 2006
    • szopspacz panie Cupiał-a może kilku doradców? 02.12.05, 08:31
      Po pierwsze dobrego psychologa (dla siebie), po drugie; nauczyciela
      akademickiego ze specjalnością zarządzanie i marketing (dla siebie), po trzecie;
      o.Dominikanina biegłego w uspokajaniu (dla siebie), po czwarte: kogoś na kształt
      Tymochowicza (dla siebie)?
      Dalej nie potrafie zrozumieć gdzie leży przyjemność w rozp..niu na lewo i prawo
      kilkunastu milionów złotych a następnie zabawa w dusigrosza?
      Jasne, Wisła to Pańska zabawka, ja to rozumiem ale nie wiem czy zrozumie sektor
      C i zupełnie nie pomny Pańskich zasług rusz kiedyś bez uśmiechu w Pańkim kierunku...
    • Gość: ii A moze Zibi ? hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 08:37
    • Gość: mar (L) Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: 217.11.148.* 02.12.05, 09:55
      Wisla to kolejny klubik ktory zablysnal na chwilke i juz gasnie. Zenada jak
      zawsze, zaczyna sie wszystko fajnie, bo pan bogaty przyszedl z kasa i kupil
      kilku dobrych pilkarzy. Wiec i nagle w krakowie sie kibice znalezli, ktorzy to
      tak zaczeli tlumnie przychodzi na mecze "swojej ukochanej druzyny" A gdzie
      byliscie wczesniej? Teraz wszystko sie sypie, wyniki coraz slabsze, ludzi coraz
      mniej, kaska topnieje :/ Jeszcze rok, dwa i wisla bedzie zwyklym ligowym
      sredniakiem a kibicow bedzie garstka, tych wiernych. Smutne to ze u nas zasze
      sie tak konczy, bo zeby podniesc standard naszej pilki, to potrzebna jest silna
      rywalizacja przynajmniej kilku klubow. Czterech, pieciu ktore rosna w sile,
      zbuduja nowe stadiony, wyjda z dlugow, cos tak zagraja w pucharach
      europejskich. Bez tego dalej bedziemy mieli nasze bagienko i kilak lat prymatu
      jakiegos klubu, ktory potem nagle zgasnie. Wkurza mnie jak pomysle co wyniesli
      nasi dzialacze z sukcesow Wisly, Widzewa, Legii?? A mozna bylo duzo...
      • Gość: luk Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: *.LOVELLS.COM / 213.61.29.* 02.12.05, 12:05
        Zgadzam sie z mar.

Dopoki nie bedzie przynajmniej 4-5 w miare mocnych, profesjonalnych klubow, nie
        bedzie szans w europejskich pucharach. No bo z kim tu sie scierac, na kim
        cwiczyc? Podobnie jest w Szkocji, choc na sporo wyzszym poziomie. Dwie druzyny
        dominuja rozgrywki (nie wiadomo, czy Hearts beda w stanie na dluzej to
        zmnienic), a w Europie sie nie licza. Dobrze, jesli w ogole graja (Rangersi w
        miare czesto, ale prawie nigdy daleko przeciez nie zaszli). Nie dziwota, ze
        mysla o podlaczeniu sie do Premier League.

U nas tylko przeblyski. Byla Legia, byl Widzew, nawet w LM grali. I co? Legia
        jakos tam sie trzyma, o Widzewie szkoda gadac (Naprawde mi Widzewa zal, bo to
        klub z tradycjami. Nienawidzilem ich, jak na Warszawiaka i kibola Legii
        przystalo. Ale teraz troche mi smutno. Brakuje mi tych meczow z nasza Legiunia,
        ktore niezaleznie od miejsca obu druzyn w tabeli elektryzowaly cala pilkarska
        Polske i stawialy na nogi wiecej policji niz jakikolwiek inny mecz.) Teraz to
        samo z Wisla. Bedzie przecietniakiem.
        Pokazuje sie charakter druzyny. Juz pierwsi kolesie kombinuja jak tu opuscic
        klub "nawet kosztem straty finansowej, byle tylko nie czuć na sobie presji i
        mieć to z głowy" - nie ma co, charakterni kolesie... Plakac sie chce. Choc z
        drugiej strony moze nie ma co im miec za zle. Z takim nieudolnym kierownictwem
        klubu mozna stracic chec do grania. Probuja jeszcze wyciagnac troche siana poki
        maja, przynajmniej w Polsce, jaka taka renome.

Pomijajac fakt, ze od zawsze kibicuje Legii (nasz zarzad zreszta tez nie zawsze
        byl przykladem profesjonalizmu) uwazam, ze moj klub obiektywnie rzecz biorac
        powinien wzbudzac wiecej sympatii. Druzyna solidnych wyrobnikow, dobry trener-
        profesjonalista, ktory potrafi z nich wykrzesac maksa. To na Polske wystarczy.
        Jestem dobrej mysli, ze bedzie mistrzostwo. Na wiecej na razie nas nie stac.
        Moze kiedys. Ale to raczej marzenia. Obawiam sie, ze my Polacy bedziemy musieli
        pogodzic sie z tym, ze emocjonujemy sie meczami ligowymi i koniec. Tak jak
        robia to ludzie w Luksemburgu, Slowenii, Albanii na Cyprze itp. Zero szans w
        Europie, ale maja przeciez kluby, kibicow. Maja swoja radoche, chodza na mecze,
        emocjonuja sie. I nas to raczej czeka. Szkoda, ale co robic (obym sie mylil).

pozdr.
    • Gość: radek Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: *.chello.pl 02.12.05, 10:59
      Dużym minusem Rumuna jest małe doświadczenie trenerskie (dopiero rok pracy -
      najpierw Rapid, a później Sportul), brak sukcesów i bariera językowa -
      hahahahha - to jakie sa plusy? sa oni normalni? to moze ja zostane trenerem -
      nie mam doswiadczenia, nie mam sukcesow ale calkiem niezle mowie po polsku...
      • Gość: kotek Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: *.eranet.pl 02.12.05, 15:01
        radek, swiete slowa! czy oni ochu....? to jaka jest roznica miedzy tym rumunem
        a kulawikiem? zgoda, ze w polsce dobrych trenerow jak na lekarstwo, ale jesli
        juz brac kogos z zagranicy to chociaz na poziomie radolskyego czy okuki,a nie
        nowicjusza! na boga! co oni wyprawiaja?????!!!!!!!!!!!
    • Gość: left Re: Wisła ma trenera, ale rezerw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:24
      I szukamy zawodników na Bałkanach. Jasne. Szukajcie na Bałkanach, w Afryce, na
      wyspach Bongo Bongo. Jak długo tak będziemy myśleć, tak długo w polskiej piłce
      nie będzie dobrze i tacy zawodnicy jak Piechna będą wypływali koło 30 albo i
      wcale. Krajowy skauting leży i kwiczy. Jesteśmy na najlepszej drodze, żeby w
      piłce kopanej powtórzyć "sukcesy" koszykarzy. Wystarczy rzut oka na składy
      Pogoni, Groclinu, Płocka i paru innych.
    • Gość: heh male doswiadczenie i brak sukcesow - wiec po co ? IP: *.com.pl 02.12.05, 14:14
      "minusem Rumuna jest małe doświadczenie trenerskie (dopiero rok pracy - najpierw
      Rapid, a później Sportul), brak sukcesów i bariera językowa."

to ma byc ratunek Wisly ?? hue hue

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka