Dodaj do ulubionych

Kary dla Piasta utrzymane

13.01.06, 16:58
No i bardzo dobrze, że podtrzymano, za samo podjęcie próby przekupstwa we
Włoszech wylatują kluby z Serie A, a u nas mają czelność obrażać się za
odjęcie kilku bądź kilkunastu punktów, niech się w końcu zaczną bać, niech
sobie nie myślą, że PZPN i tak umoży sprawę.
Obserwuj wątek
    • Gość: piaaaastunka PZPN i tak moze siorbać lache PIASTOWI i tak mamy IP: *.gl.digi.pl 13.01.06, 17:17
      wszystkich w kieszeni. a pzpn sie bardziej ku.. niz wszyscy razem wzieci od
      ktorych kupowalismy mecze :))))
      • jeger22 nie denerwuj się piastolku buraku,jeszcze zostały 13.01.06, 17:34
        przynajmniej dwa mecze,co ja piszę dwa ,trzy!!!!
        1.Polar
        2.Podbeskidzie
        3. Mława
        a swoją drogą chyba jeszcze coś ukryliście spryciarze.A może by tak do Lwowa
        przenieść klub tam skąd wasze korzenie?może tam wam darują?
        Brawo PZPN!To najbardziej tupeciarski i hipokrytyczny klub jaki znam.
        • poloniabytom22 widzicie piastole,z nami też mecz był podejrzany 13.01.06, 17:37
          to kara i tak za mała jak na takie winy.
          • kapral56 Dawać mi ich tu na kompanię!Poprawić mundur! 13.01.06, 19:19
            Piast!!!!! Zameldujcie koniowi!!!!!!! I rejony!!!!!!!!Ale już!!!!!!!!!!!!
            BZOK!!!!!! i PPK!!!!!
            Orzysze czeka!;-) hehehe
            • paprochygliwickie piast kpiną z piłki ,zawsze tak było 13.01.06, 22:01
              Panie! Panie! Długo pan tam będzie siedział?
              20 lat ale będę apelował!!!!
              Powiem wam coś obecny prezes Piast jest za....śmieszny i widać że jest też
              pożałowania godny.ten cały klub odróżnia to od szczakowianki to ,że szczaxa
              kupiła 1 mecz (jeden) a te kupczyki z Gliwic kupowali na wielką skalę i to był
              biznesss. dla tego przezsa to też bizness a nie pasja. W gliwicach zawsze było
              kupczenie i sprzedawanie .Zawsze. i za to wam zeroszacunku piastole. Zostańcie
              sami ze sobą .Podobno są zamieszani w kilkanaście meczy w ciągi dwóch lat.
              Paranoja. Ktoś powinien zrobić porządek . i dlatego chyba Pan Ziobro powinien
              wiedzić kto zacz Piast Gliwice.
    • Gość: ccc Re: Kary dla Piasta utrzymane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 00:20
      Listkiewicz ty ku.. idz na dziwki w niemczech za nasze pieniadze
      • adasko456 Prezes Piasta robi z kibiców idiotów 14.01.06, 08:54
        Argumenty tego Pana są śmieszne. On sam dobrze wie że rządzi klubem który ma
        ubabraną historię w wiele kupionych meczy. Podbeskidzie i Mława ,Polar. Na to
        też przyjdzie czas. I nie rób Pan ze mnie durnia .Są sprawy w prokuraturze.
        koleś Żemajtis uciekł na dach , bo co? opalać mu się w marynarce zachciało?Sypią
        Piasta sędziowie i działacze a Pan robi duże oczka?Może lepiej zrezygnować niż
        firmować taką marnotę. Grać w lidze po to żeby kupować? to się mija z celem .
        Sport. Wie Pan co to jest?
        • paleczakalec A co z zakładami bukmacherskimi?Piast oddasz 14.01.06, 09:07
          mi kasę za szwindle? I koncz Pan wstydu oszczędż Panie Prezesie!!!!!!!!!!!
          • zukosoczek Kozioł ofiarny przeistoczył się w Koziołka Matołka 15.01.06, 07:37
            tak pisze GW i ma w 100% rację.Moim zdaniem kara za mała.ale jesli w końcu
            wykonalna to i to dobre.Teraz należałoby się zająć sprawą menagera Piasta pana
            B. ale przecież Piast znowu zacznie szczekać ,że to się znów na nich ktoś
            uwziął.JAk dostałem pałe z matmy kiedyś to pierwsze co przed rodzicami
            powiedziałem to to ,że się na mnie matematyca uwzięła, a tak na prawdę to
            kombinowałem i odpisywałem od kolegi z paczkę fajek. Ale ja się do tego jestem w
            satnie przyznać. i to mnie odróżnia od ludzi z Piastem Gliwice związanymi.Pokory
            i uderzcie się w piersi a może to da więcej niż wszystkie odwołania i
            hipokrytyczna obłuda.Pomyślcie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka