mezczyzna31 09.08.10, 20:57 Polkę, szczupłą, zdrową ok. 30-45 l. jak umie śpiewać to ok. /tym bardziej jak umie czasem pomilczeć . a i by muzyki się nie bała jak ognia, w pracy i na urlopie. chłop z Wwy mam wymieniać miasta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bursztynula Re: babkę z klasą 09.08.10, 21:38 o pan szuka nauczucielki, zwłaszcza nauczycielki muzyki, chyba... a co oferuje w zamian za szczupłość i zdrowość?? Odpowiedz Link
ms_jazzify Re: babkę z klasą 09.08.10, 22:08 wiedziałam, że o szczupłość i to zdrowie się rozejdzie. enyłej - ja poproszę o Azjatkę, małą, wąską i filigranową która będzie grać na mandolinie. Odpowiedz Link
waganiemama Re: babkę z klasą 09.08.10, 22:15 a ja poproszę o... o... hmmmm... co by tu...? Odpowiedz Link
bursztynula Re: babkę z klasą 09.08.10, 22:23 gwiadkę z nieba??? albo tego z kokardą, co tu był wywoływany jakiś czas temu... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: babkę z klasą 09.08.10, 22:52 o przepraszam ale ten z kokardą to zarezerwowany przeze mnie Odpowiedz Link
tapatik Re: babkę z klasą 09.08.10, 23:17 bursztynula napisała: > o pan szuka nauczucielki, zwłaszcza nauczycielki muzyki, chyba... Znam jedną nauczycielkę, która jest mistrzynią w graniu na nerwach. Nada się? > a co oferuje w zamian za szczupłość i zdrowość?? Kawałek kiełbasy, dwa jajka i torbę na zakupy. Odpowiedz Link
mezczyzna31 Re: babkę z klasą 12.08.10, 14:00 bursztynula napisała: > o pan szuka nauczucielki, zwłaszcza nauczycielki muzyki, chyba... > a co oferuje w zamian za szczupłość i zdrowość?? aż tak to nie żeby od razu nauczycielka muzyki, choć jak ma taki fach, to mie pasuje przynajmniej taki fach... no bo tam mam nikłe pojęcie o muzyce starszej. Za szczupłość i zdrowość co oferuje? No co? To samo. Odpowiedz Link
dominiqa76_wawa Re: babkę z klasą 10.08.10, 01:01 Gram na mandolinie...serio.pozdrawiam. Odpowiedz Link
mezczyzna31 Re: babkę z klasą 12.08.10, 14:06 Co byście wybrały? To www.youtube.com/watch?v=qIgQnOqMo1A&feature=related czy to www.youtube.com/watch?v=wenyvveBvJE&feature=related Odpowiedz Link
dominiqa76_wawa Re: babkę z klasą 12.08.10, 16:22 Zdecydowanie forma muzyczna fugi jest dla mnie bardziej ciekawa i zrozumiala.Chociaz i drugi kawalek ma cos w sobie,na pewno wymaga lepszej techniki gry -to wina tempapozdrawiam. Odpowiedz Link
mezczyzna31 Re: babkę z klasą 12.08.10, 18:21 Fugi o tej porze roku? A filozofowie chcą zrozumieć kobiety Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: babkę z klasą 12.08.10, 19:02 mniejsza o muzykę! miłość. miłość miała piękną i spełnioną, choć smutną i nie bez wyrzeczeń. Clara Wick-Schumann. Odpowiedz Link
mezczyzna31 Re: babkę z klasą 22.08.10, 22:39 I szczupla chyba była ta cała Clara. Mniejsza o muzykę...Muzyka świadczy o fantazji. z tym że bardzo sie nie dziwie że muzyka kibit, nie podnieca bardzo kobit A może którąś z Was podnieca. szczerze. nie gryze ...do czasu aż, prawda... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: babkę z klasą 22.08.10, 23:01 mezczyzna31 napisał: > Polkę, szczupłą, zdrową ok. 30-45 l. jak umie śpiewać to ok. /tym bardziej jak > umie czasem pomilczeć . a i by muzyki się nie bała jak ognia, w pracy i na u > rlopie. > chłop z Wwy > > mam wymieniać miasta? No tom jest - a katar się liczy jak choroba? Odpowiedz Link