Dodaj do ulubionych

USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego

IP: *.aster.pl 01.03.06, 19:53
a jednak ...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:54
      run Rasialdinho! run!
      • business3 Wy nie wiecie - to nie Rasiak tylko Chuck Norris! 01.03.06, 19:59
        Wy nie wiecie - to nie Rasiak tylko Chuck Norris!
        • Gość: Typer Super okazja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:08
          Rasiak znowu w 11 :( ... gdzie Janas ma oczy?
          ___
          Dziś najciekawsze mecze towarzyskie do obejrzenia online!
          Super promocja w Sportingbet! Postaw zakład na Orange Ektraklasę - w razie wpadki zwrot kwoty postawionej nawet do 60%!
          bukmacherzy.250free.com
          • Gość: Szkapowski Czerulondo IP: *.wroclaw.mm.pl 01.03.06, 20:36
            • morfeusz_1 Onjebu 01.03.06, 20:38

• Gość: adam81w eee tam w polskiej lidze jest Żankarlo Simunić :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:35
                • morfeusz_1 Nie możemy strzelić gola,bo nie ma słońca... 01.03.06, 21:42
                  Ale,ale zwracamy się do Pana Kazimierza;

Panie Kazimierzu co Pan sądzi o meczu -

- No mie sie wydaje że powinniśmy ten mecz wygrać...

Panie Kazimierzu a czy z przebiegu gry jest Pan zadowolony???...

- Nie byłem ogolony...

Jak zwykle zaiste dyplomatyczna wypowiedź Pana Kazimierza...dziękujemy za
                  wywiad i zdrowia Panie Kazimierzu od wszystkich kibiców życzymy :)
                  • Gość: tomek To są cieniasy.... IP: *.icpnet.pl 01.03.06, 22:09
                    • Gość: Acan boruc = PAJAC !!! IP: *.spray.net.pl 01.03.06, 22:27
                      • Gość: Golo Jednak boruc to największy kloc drewna... IP: *.spray.net.pl 01.03.06, 22:38
                        • Gość: Adi boruc do arsenalu? chyba jako drewno do kominka!!! IP: *.spray.net.pl 01.03.06, 22:41
                          • Gość: Celt Grubas boruc wyjazd na ławę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spray.net.pl 01.03.06, 22:43
                            • Gość: DEBIL Polska dostala po D.... IP: *.cybersurf.com 02.03.06, 01:03
                              A nie mowilem wczoraj! Polacy mysla wciaz w kategoriach '78 i ze sa ledni z
                              lepszych w swiecie (Lato, Szarmach, Tomaszewski...)
                              Panowie czasy sie zmienily, Stany nam leja tylek jak chca. Mysle ze czas sie
                              przestac nasmiewac jak sie widzi Kamerun albo USA wysoko ponad Polska w
                              klasyfikacjach pilkarskich (i ekonomicznych) :)
                              • Gość: Beret Re: Polska dostala po D.... IP: 193.238.14.* 02.03.06, 09:42
                                Już mnnie zaczyna wku..ać janas z tym swoim je..ym Rasiakiem rasialdo
                                woodinho drewniakiem krzakiem je..ym ku.. mać jak można odstawiać takie
                                numery żeby dawać szansę takiemu patałachowi no zesz ku.. mam już tego dość
                                ile można pytam ja pie.. to są jaja naormalnie kuu.. mać.

PS. Borucowi chyba palma odbiła trszeczkę niebawem straci miejsce w celticu.
                              • Gość: mk® Stany nic nic by nie zdziałały jakby prezentu od IP: 195.117.126.* 02.03.06, 10:07
                                Boruca nie dostały taki sam błąd popełnił w meczu gdzie Zuraw 4 bramy strzelił!
                      • Gość: Gdynianin boruc = cienias IP: *.gdynia.mm.pl 01.03.06, 22:39
                        j/w
                      • leo_tax Re: boruc = PAJAC !!! 02.03.06, 10:14
                        Sam jestes pajac
            • Gość: krem Re: Czerulondo IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 20:53
              ciekawe czy w przerwie mu ktos powie i zacznie w drugiej polowie mowic bardzo wyraźnie czeruNDOLo
              • Gość: dziwak Re: Czerulondo IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.06, 20:59
                akurat tak wymawiaja to nazwisko komentatorzy amerykanskiej telewizji, tu
                Szpaku dobrze uslyszal tym razem, nie zawsze pisownia fonetyczna odpowiada
                wymowie
                • Gość: krem Re: Czerulondo IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 21:01
                  to chyba tamtejszy odpowiednik Szpakowskiego tak wymawia, mr Starling ;->>
                  • Gość: dziwak Re: Czerulondo IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.06, 21:05
                    chyba amerykanin wie jak to wypowiadac, smieszne by bylo gdyby on sugerowal
                    poprawna wymowe polskich nazwisk, ale jak wiesz lepiej...
                    • Gość: krem Re: Czerulondo IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 21:09
                      Buahahahahahahahah, powiedzial włAsnie bardzo wyraznie CZERUNDOLO! stawiasz piwko ;)
                      • Gość: dziwak Re: Czerulondo IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.06, 21:12
                        wszystko zalezy od akcetu, jak powiesz szybko czerulondo, to brzmi podobnie
                        • Gość: krem Re: Czerulondo IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 21:15
                          jasne, a jak powie to nachlany koles z akcentem z Harlemu to brzmi "bleeeeeee..."
                          ;)
            • Gość: whistar Re: Czerulondo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:38
              Rozmowa w przerwie meczu Polska - USA:
              - Halo tu Warszawa, Darku, Grześku słyszycie nas?
              Darek: tak, tak słyszymy was świetnie.
              Jacek Gmoch: Cześć Darku, ten piłkarz z szóstką nazywa się Czerundolo he he ...
              Darek: Grzesiu co on mówi?
              Grześ: Tak to prawda Dareczku Czerundolo.
              Darek: NIemożliwe...
              Grześ: Weź przeliteruj.
              Darek: ... Jezus Maria ... i co to będzie przecież na forach internetowch mnie zjedzą, zmieszają z błotem, wykpią i będą zbierać podpisy po wpisem: Kto za tym żeby Szpak odszedł... Grzesiu ratuj!
              Grześ: No ale stało się już przez pół godziny mówiłeś Czerulondo.
              Darek: Dlaczego nie zwróciłęś mi uwagi?
              Grześ: NIe uwierzył byś.
              Darek: No tak ... Wiem już co zrobimy ty przez pierwsze dziesięć minut nie będziesz się odzywał a ja na każdego piłkarza będę mówił Czerundolo, może jakoś rozejdzie się po kościach.
              ...
              Darek {powtarza): czerundolo ... czerundolo ... czerundolo.....
              Grześ: Darku za pięć sekund wchodzimy na antenę ...

~whistar, 01.03.2006 22:45
          • Gość: glenn hodle Re: Super okazja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:29
            Rasiak w Wolverhampton? dobre...
      • leo_tax Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego 02.03.06, 10:11
        A ten blondyn z dlugimi wlosami z naszej reprezentacji.........to on gral
        wiedzmina????
    • macho_k USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego 01.03.06, 19:54
      hmm... w takim razie gramy 10-ciu przeciwko 12-stu... :(
      • Gość: banana Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:22
        no raczej
        naczelne-skandalistki.blog.onet.pl/
    • Gość: cybuch USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.silicon-verl.de 01.03.06, 19:55
      Brawo!!! ON jest najlepszy!!!
      • business3 Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego 01.03.06, 20:00
        Chyba z wyglądu - prawie jak Frankenstein...

Gość portalu: cybuch napisał(a):

> Brawo!!! ON jest najlepszy!!!
    • Gość: Francis Drake Rasiak ucisz prześmiewców!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 19:56
      Brakuje mi w tym składzie Kiełbasy i Kaczmarka Marcina na skrzydle
      • Gość: gosc Re: Rasiak ucisz prześmiewców!!! IP: *.jmdi.pl 01.03.06, 20:09
        KIELBASA >>>jest duzo lepszy od >>> rusialdinio (si=cha)... przynajmniej jest po
        naszej stronie
    • Gość: ebi www.naszakadra.info IP: *.astra-net.com 01.03.06, 19:56
      szkoda Żurawia... ale Rasiak moze wykorzysta szanse
    • eexmd2 Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego 01.03.06, 19:57
      no nie, to juz jest przesada
      znowu go wsadzil do pierwszego skladu
      lepiej by sosinowi dal pograc albo smolarka sprawdzil w ataku
      janas chyba naprawde jest z tym rasiakiem spokrewniony
      • business3 Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego 01.03.06, 20:01
        Chyba z nim śpi, czy co ???

eexmd2 napisał:

> no nie, to juz jest przesada
        > znowu go wsadzil do pierwszego skladu
        > lepiej by sosinowi dal pograc albo smolarka sprawdzil w ataku
        > janas chyba naprawde jest z tym rasiakiem spokrewniony
      • Gość: paul jeanas Jajas ma poczucie horroru.... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 01.03.06, 21:04
        Rasiak jest postrachem reprezentacji Polski.
    • Gość: MM Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 19:57
      Cholera. A dlaczego nie Ebiego do ataku z Frankiem?
    • Gość: b_lebowski 20.07 IP: *.net.pl 01.03.06, 19:57
      Już wiem dlaczego mecz o 20.07. 7 minut ekstra na masaż Grzesia, bo grał
      wczoraj, a wiadomo jak drewno na mróz reaguje.
      • Gość: soccer1doc Re: 20.07 IP: *.twcny.res.rr.com 01.03.06, 20:03
        Naprawde nie rozumiem tej niecheci do Rasiaka.
        Widzialem kilka jego meczow dla Tottenhamu i naprawde nie jest zly.
        Gdyby jego partnerzy wykorzystywali jego podania(glowa i nie tylko) napewno by
        tam zostal.
        On naprawde gra solidnie.Wprawdzie nie jestem expertem ale pilka sie interesuje
        od dziecka, sam gram(slabo rzadko) i trenuje druzyny mlodziezowe.
    • Gość: Tomi Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: 87.207.220.* 01.03.06, 19:59
      No cóż Janas po raz kolejny udowadnia, że rzuca słowa na wiatr. Zasada jest
      prosta:piłkarz nie grający w klubie nie jest ograny. Zal mi Kuszczaka i Boruca,
      bo nawet gdyby bronili w Barcelonie u Pawła grał by Dudek. To samo tyczy sie
      Rasiaka. Gra słabo, a i tak jest lepszy od tych którzy zasłużyli sobie na grę.
      PRZYKRE
    • Gość: hm tak z innej beczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:00
      z okazji 100 dni do mundialu titi pokazuje drużynę Górskiego z finałów w
      Niemczech z niedwuznaczną sugestią, że wtedy Niemcy, teraz Niemcy więc może...

Deyna, Szarmach, Lato i inni kontra Drewnialdinho, Radomski i MiszczuBaszczu

szkoda, że to niemożliwe, ale chciałbym zobaczyć mecz tamtej jedenastki z
      obecną

ROTFL
      • Gość: Bolek Re: tak z innej beczki IP: *.sympatico.ca 01.03.06, 21:10
        tylko,ze chyba powinienes wiedziec o tym,ze Deyna juz dawno nie zyje!
        gdyby ktos teraz mial takie kopniecia jak on,to lepiej nie trzeba
    • morfeusz_1 Aj Jezus Maria !!! - znowu szpak ;( 01.03.06, 20:04

Brawo ten zawodnik na zdjęciu w białej koszulce - to się nazywa "Gryźć Trawę!"

A Maćkowi wczorajszy kotlet schabowy pewnie zaszkodził ;)
      • Gość: fj6t7ik kf gdzie w internecie mozna obejrzec dzisiejszy mecz? IP: *.sonofon.dk 01.03.06, 20:06
        z góry dziękuję za pomoc.
    • Gość: gosc Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 20:07
      Poprostu rece opadaja jak mozna tego barana wogole powolywac do kadry?
      • Gość: maciek Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 20:08
        o słodki Jezu ! Znowu Drewnialdo i Szpaku ! Mam zepsuty cały mecz !
    • Gość: Bolek Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.sympatico.ca 01.03.06, 20:07
      znalazlem ESPN2 kanal 144 DishNetwork
      • Gość: mr hankey janas ty jestes qrw yebniety !!!!!! IP: *.dsl.ip.tiscali.nl 01.03.06, 20:09
        to jest dowod geniuszu :trenera" ja pyerdole :(
        • morfeusz_1 Re: janas ty jestes qrw yebniety !!!!!! 01.03.06, 20:15

To jest skład na miszczostwa?

Na razie to jeden zawodnik się wyróżnia - Szpakowski;

No dla Jacka to szok termiczny hahaha!
        • Gość: ogrodnik Re: janas ty jestes qrw yebniety !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:18
          spójrzcie na zdjęcie! będzie stzelał tylko główką! ma łeb!
    • Gość: waldi Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.strong / *.strong-pc.com 01.03.06, 20:23
      Grzesiek Rasiak to jest nasz atut jeżeli chodzi o gre głową <hahahahahahahaha>
    • Gość: wywiad z Janasem Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.strong / *.strong-pc.com 01.03.06, 20:31
      The Times: Chciałbym żeby wrócił Pan pamięcią do Mundialu 2006.Co powie Pan o
      najlepszym zawodniku MŚ sprzed 12 lat?
      Paweł Janas: yyyyyyyyy Rasiak pokazal klasę, pokazał na co go stac, yyyyy..
      The Times: Ale my pytamy o pana Tomasza Frankowskiego,króla strzelców tamtych
      pamiętntych Mistrzostw Świata
      Paweł Janas: yyyy proszę mi nie mówic kto był najlepszym zawodnikiem Mundialu,ja
      wiem lepiej!
      The Times: Ale proszę Pana ...
      Paweł Janas: Proszę mi nie przeszkadzac!
      The Times: Ale...
      Paweł Janas: Powiedziałem coś!
      The Times: Przepraszam bardzo,już nie będę się wtrącac
      Paweł Janas: A więc, tak jak już powiedziałem,Grzesio pokazal klasę.Mimo ze nie
      zdobyl ani jednego gola to jest jego zasługa iż zdobyliśmy ten puchar.Grzesio
      wymęczył zawsze przeciwnikow,a Franek tylko finalizowal jego akcje.Kazdy mogłby
      tak zrobic.
      The Times: A jak pan wyjaśni 3 samobójcze gole Rasiaka w meczu 1/4 finału z
      Argentyną?
      Paweł Janas: Przypadek
      The Times: Mieliście jednak w skałdzie Frankowskiego,który wszedł na ostatnie 10
      minut i strzelił 4 gole.
      Paweł Janas: Przypadek
      The Times: Po Mundialu kariera Frankowskiego, rozwineła się
      błyskawicznie.Transfer do FC Barcelony,najlepszy zawodnik Europy i Swiata roku
      2006 - 2009.Proszę mi powiedziec jak potoczyła się kariera Grzegorza Rasiaka.
      Paweł Janas: A więc,Rasiak to moim zdaniem najlepszy zawodnik w historii
      polskiego futbolu.Po Mundialu rozegral 2 fantastyczne mecze w rezerwach
      Totenhamu.To otworzyło mu drogę do wielkiej kariery.Zgłosiły się po niego kluby
      z wielkimi aspiracjami m.in.FC Koszyce,jednak Rasiak wybrał Chelsea Londyn,moim
      zdaniem najlepszy klub na świcie.
      The Times: Tylko jak Pan sam dobrze wie od momentu kiedy Rasiak zasilił szeregi
      Chelse Londyn,ten klub spadał stopniowo do niższej ligi.Obecnie Chelsea Londyn
      walczy o awans do 4 ligi angielskie.Nie wiedzie im się dobrze.Rasiak zdobył w
      tym sezonie tylko dwa gole...samobójcze.
      Paweł Janas: To czysty przypadek.Rasiak czeka na swoją okazję.Wreszcie wstrzeli
      się w bramkę przeciwnika.To tylko kwestia czasu.Uważam że i tak zrobił większą
      karierę od Frankowskiego.Rasiak jest wysoki i ma predyspodycje.Frankowski jest
      za niski.
      The Times: Frankowski może i nie jest wysoki,ale nie darmo na całym świecie
      wołają na niego "Franek łowca bramek"
      Paweł Janas: Proszę nie wymawia tych słów przy mnie!
      The Times: Dlaczego?
      Paweł Janas: Po prostu nie!Może pan sobie mówic na Tomka "Franek łowca
      Hiszpanek" ale nie "Franek łowca..." yyyyy,to mnie drażni bo to nie jest
      prawda,a ja jestem człowiekiem prawym i nigdy nie kłamę
      The Times: A słyszał Pan o przydomku boiskowym Rasiaka?
      Paweł Janas: Owszem.Rasiak ze względu na swoje umiejętności zwany jest "RasiaGol"
      The Times: Przepraszam,ja pierwszy raz słyszę takie określenie.Chciałem żeby
      odniósł się Pan do pseudonimu "RasiaKłoda"
      Pawel Janas: Pierwsze słyszę.Musi Pan mie jakieś złe informacje
      The Times: No dobrze,nie ważne.Niech Pan powie może co Pan robi teraz w życiu,
      po zakończeniu trenerskiej kariery?
      Paweł Janas: Po zakonczeniu Mundialu,mogłem zajac się swoją pasją,czyli
      polowaniem.Opiekuję się również drzewami bo czuję do nich jakiś
      sentyment.Ostatnio nawet zrobiłem biologiczne skrzyżowanie drzew.Rośnie nowy
      gatunek!Nazwalem ten gatunek Rasiosna.Jestem dumny.
      The Times: Niesamowite!Gratuluję.Proszę powiedziec geny jakich drzew Pan skrzyżował?
      Paweł Janas: Jedno z drzew to sosna,geny drugiego drzewa nie mmogę
      zdradzic.Przykro mi,tajemnica.
      The Times: Ok.Na zakończenie naszej rozmowy proszę powiedziec jak Pan sądzi,czy
      jest na świecie jakaś drużyna która może pokona reprezentację Polski?
      Paweł Janas: Hmmmm,myślę że tak.Po zakończeniu reprezentacyjnej kariery przez
      Rasiaka,szansa na pokonanie naszej reprezentacji znacznie wzrosła.
      The Times: No tak,tyle że Grzegorz Rasiak skończył karirę z reprezentacją 12 lat
      temu,a jeszcze nikt nie pokonał Polski.
      Paweł Janas: Tak,ale to tylko kwestia czasu.Odejście Rasiaka odpije się więlkim
      piętnem na grze reprezentacji Polski
      The Times: Ostatnie pytanie.Kto według Pna zagra w finale Mistrzostw Świata 2018
      przeciwko Polsce?
      Paweł Janas: Postawiłbym na Maltę.Choc Uzbekistan też nie stoi na straconej
      pozycji.Ostatnio pokonali w meczu towarzyskim reprezentację Niemiec 8:0,to mówi
      samo za siebię.
      The Times: Dziękuję bardzo za wywiad i życzę Panu powodzenia w badaniach
      biologicznych nad nowym gatunkiem drzewa.
      Paweł Janas: Ja równiez dziękuję.Korzystając z okazji chciałbym serdecznie
      pozdrowic Grzesia Rasiaka i życzyc mu wszystkiego najlepszego
      • Gość: Daniooo Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 20:42
        rewelacyjny tekst!
        i ten uzbekistan.... hehe
      • lukibed Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego 01.03.06, 20:58
        Tekst moze i fajny tylko że to nie Twoje stary jest. Nawet w kibicach
        piłkarskich ta sama mentalność.
        • Gość: waldi Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.strong / *.strong-pc.com 01.03.06, 21:07
          A czy ja się pod tym podpisałem??O co ci chodzi??Jesteś rodziną rasialdo??
      • butterfly2 Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego 02.03.06, 13:07
        dobre :D
    • Gość: waldi Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.strong / *.strong-pc.com 01.03.06, 20:36
      Drewninhio najmniej gra a najwięcej o nim gadają :D
    • pannazwilka Oby tylko sił starczyło... 01.03.06, 20:43
      Pressing naszych...Nie pamiętam,kiedy ostatnio!A z tym Rasiakiem to nawet
      zabawne, tylko,że to nie jest zły piłkarz.Gra dla zespołu, wykonuje
      założenia,nawet za dokładnie.Oczywiście ciemna masa i niezorientowani
      niedzielni kibice nie kumają.Szkoda,bo to dobry chłopak.
      • Gość: maciek Re: Oby tylko sił starczyło... IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 20:47
        Dlaczego nasi graja w 10-tke przeciwko 12-tu przeciwnikom?
    • pannazwilka Korzystać z mózgów!!! 01.03.06, 20:46
      Żuraw ma kontuzję,o czym się mówi od rana.Ludzie, nie mieszajcie wódy z
      prozakiem,zmiencie dilerów,ogarnijcie się z deczka!
      • Gość: maciek Re: Korzystać z mózgów!!! IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 20:48
        to jak Zuraw ma kontuzję, to musi być w składzie to Drewno?
        • Gość: maciek Re: Korzystać z mózgów!!! IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 20:49
          Ludzie ! Ratunku ! Drewnialdo na miszcza :-)
      • morfeusz_1 Re: Korzystać z mózgów!!! 01.03.06, 20:50

Ty pannazwilka co ty kuźwa taki nerwowy dziś jesteś.
        Zapal blanta i wyluzuj....
        Przecież to towarzyskie ;) spotkanie.
      • Gość: dziwak Re: Korzystać z mózgów!!! IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.06, 20:50
        wlasnie mowi sie o tym od rana bo przeswietlenie wykazalo ze Zurawski nie ma
        zadnej kontuzji, tylko uzgodnil z Janasem ze wazniejsza jest dla niego gra w
        klubie w chwili obecnej, a na MS i tak jest pewniakiem wiec trener ma dac
        szanse innym, tylko ze mogl wstawic smolarka w ataku aby przecwiczyc ten
        wariant gry, narazie to zarowno Rasiak jak i Franek nic nie graja
      • Gość: waldi Re: Korzystać z mózgów!!! IP: *.strong / *.strong-pc.com 01.03.06, 20:52
        Od rana się mówi.Tylko szkoda,że lekarze i piłkarz mówią co innego;]..Podobno
        Drewno ma zejść i wejdzie Zuraw;]
    • Gość: MM Kto to komentuje w Jedynce? O Jezu IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 20:50
      te metafory sa kosmiczne. :o)))
      • Gość: maciek Re: Kto to komentuje w Jedynce? O Jezu IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 20:52
        jak to kto ? Niezrównany Szpaku :-)
        • Gość: dziwak Re: Kto to komentuje w Jedynce? O Jezu IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.06, 20:54
          to dajcie jakies teksty, juz dawno go nie slyszalem na zywo
        • Gość: MM Sorry, mialem na mysli radiowa Jedynke. IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 21:00
          Polskiej telewizji niestety nie mam :o(
          • Gość: dziwak Re: Sorry, mialem na mysli radiowa Jedynke. IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.06, 21:03
            to wlacz ESPN2 jest na zywo
            • Gość: MM Re: Sorry, mialem na mysli radiowa Jedynke. IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 21:17
              Nie mam kabla w biurze :o(((
    • Gość: Adaś Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:59
      Rasiak - prawie jak napastnik:P

- - - - - - - - - - - - - - -
      impossible is nothing!
    • Gość: marcy Szymkowiak rewelacja! IP: 193.192.62.* 01.03.06, 20:59
      Widzi wszystko, świetnie podaje, walczy w odbiorze -
      szkoda tylko, że te pióra takie długie.

Najsłabszy Żewłakow, Radkomski mało pomaga w środku.

Rasiak gra przyzwoicie, ale oczywiście tu nie ma co liczyć
      na obiektywizm internautów.
      • Gość: Rosiu Re: Szymkowiak rewelacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:34
        Boruc, racja, zawalił, ale Żewłakow przy stracie bramy nie był lepszy - zamiast
        biec do tej piły gapił się na sędziego oczekując cudu i zaczął biec do niej jak
        ten ziomal z USA już go wyprzedził. Obrońcy powinni zrobić wszystko, żeby
        podasekurować bramkarza w takich momentach ( tak jak w siatkówce przy
        ustawianiu bloku ). Jestem pewien, że dynamiczny Darek Dudka by tą piłę wyjebał
        na róg i nikt by nie miał pretensji do Boruca - wzajemne zrozumienie i pomoc
        się liczy. Najlepszymi z naszych byli Baszczu, Jop, Szymkowiak i Smolarek (
        Krzynówek też miał przebłyski geniuszu, ale widać było, że nie gra dużo w
        Bayerze ). Ogólnie pierwsza połowa całkiem w porządku, ale nieobecność
        Żurwaskiego osłabia siłę ataku co najmniej o 30%.
    • Gość: MM Na Eurosporcie pisza... IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 21:02
      The Poles are playing sweet football... the Poles are putting a lot of pressure
      on the Americans... the Poles have been the most dangerous.

A jak to wyglada na zywo? :o)))
      • Gość: adam81w Re: Na Eurosporcie pisza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:25
        prawda tylko ze amerykanie raz dorodkowali boruc zrobil blad i gol z niczego .
    • Gość: Wku..on.y Rasiak wypad na lawe!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.03.06, 21:06
      Co za pajac,nie moge na niego patrzec.
      • Gość: maciek Re: Rasiak wypad na lawe!!! IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 21:07
        Ty też nie lubisz debila Rasiaka ?
        • Gość: dziwak boruc=pewna szmata IP: *.nyc.res.rr.com 01.03.06, 21:13
      • Gość: MM Boruc wypad na lawe!!! IP: *.216.41.6.conversent.net 01.03.06, 21:13
        • Gość: AA Re: Boruc wypad na lawe!!! IP: *.dolsat.pl 01.03.06, 21:15
          Jak zwykle pacan Boruc zapie..ł bramę,Skra przegrała,do dupy z tym wszystkim:-(
    • Gość: ehhh Re: USA - Polska. Rasiak za Żurawskiego IP: *.strong / *.strong-pc.com 01.03.06, 21:13
      Boruc..Powiela błedy z celticu......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka