Dodaj do ulubionych

Rafał Stec: Help!

IP: *.ahold.net / 213.134.133.* 03.04.06, 07:44
no ale w sumie real jest wiceliderem wiec o co tyle krzyku
Obserwuj wątek
    • Gość: arti wydali dość żeby oczekiwać mistrzostwa,poza tym... IP: 80.51.254.* 03.04.06, 09:30
      trzeba czymś zapełnić gazetę i zarobić na piwo
      • Gość: z wielkopolski Re: wydali dość żeby oczekiwać mistrzostwa,poza t IP: *.icpnet.pl 03.04.06, 12:08
        Zróbcie sobie superligę to będziecie mieć same takie zblazowane gwiazdeczki z
        brzuchami. Opinię dobrych piłkarzy zdobędą sobie w rozgrywkach reprezentacji i
        organizowanych przez UEFA a potem podpiszą bajeczne kontrakty i zarabiać będą na
        reklamach i azjatyckich wojażach. A wynik sportowy? Po co, z superligi sie nie
        spada.
    • Gość: R9 Re: Rafał Stec: Help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:40
      Wymyslacie jakies bajeczki z tym, ze Adidas mial pretensje, ze Beckham na lawie i z waga Ronaldo... porostu bajeczka z palca wzieta.
    • Gość: Zidane Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:42
      Zgadzam się, Perez zrobił fatalne posunięcie wyrzucając Del Bosque.
      Dluto-->>Oczywiście, że są wiceliderem tylko, że to na nich za mało. Mając takie
      gwiazdy powinni grać lepiej niż Barcelona. I tutaj warto się przypatrzeć
      Barcelonie-zamiast kupować super gwiazdy za miliony funtów kupili dobrze
      zapowiadających się graczy. Niestety Real zrobił inaczej, wyrzucii jednego z
      najlepszych trenerów na świecie, pozbyli się rówineż świetnego pomocnika-Clauda
      Makelele. A po co to?? Żeby kupić Ronaldo i Beckhama, którzy grają poniżej
      oczekiwań. Jako wierny fan Realu oczekuję na to, że sprowadzą Del Bosque i
      zbudują poteżną drużynę. Pozdrawiam. Hala Madrid.
      • Gość: Dzem Re: Rafał Stec: Help! IP: *.chello.pl 05.04.06, 19:50
        Barcelona też wydała grube miliony i nie na "dobrze zapowiadających się
        graczy.", ale na piłkarzy o uznanej marce. A wcześniej miała sporo wpadek jak na
        przykład Saviola.
    • Gość: REAL Re: Rafał Stec: Help! IP: *.expertusbhp.com.pl 03.04.06, 21:11
      Rafał Stec jestes poprostu głupi ja but ty ku.. rumunski bazancie wiem
      wywalisz ten coment zaraz ale se go przeczytaj kilka razy to moze utwiedzisz
      sie w tym co mowie

HALA MADRID!!
      • Gość: AL Re: Rafał Stec: Help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:18
        tylko na to cie stac cwiercmozgu ? prezentujesz poziom rynsztoku....
    • Gość: Wojtek R9 Re: Rafał Stec: Help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:20
      Stec ty ciołku!! Mogłeś napisać w tytule nie lubie Realu!! to widać aż w oczy
      razi!! Jak tu czytać takie felietony skoro ich głównym natchnieniem nie jest
      obiektywne przedstawienie sytuacji tylko nie chęć do tego zespołu!
    • Gość: uisyc Re: Rafał Stec: Help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:09
      to co tu jest napisane to g... prawda
      • Gość: Stec to zero Re: Rafał Stec: Help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:21
        Zero obiektywizmu - pieprzysz jak by cie ktos jajcami potrzaskał Real jest 2 w lidze nie ma czego panikowac, ma kryzys ale jak Barca miala kryzys to sie o strefe spadkowa ocierali ty pol inteligencie a teraz piejesz nad nimi
        Real wróci bo jest stworzony do wygrywania - teraz ma zła passe ale to sie odwróci - nigdy nie schodza ponizej pewnego pozimu np zawsze graja w LM
        Co ty na to Wisla taka dobra byla a jeszcze w LM nie grala i nie zanosi sie
        Najlepeij idz skocz z dachu jakiegos ty Stecu
    • Gość: Madridismo Re: Rafał Stec: Help! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.06, 23:26
      No właśnie krzyk jest o to, że przed Realem jest Barca. Pewnie tak samo by ich
      krytykowano, ale nie byłoby takiej goryczy gdyby pierwsza była Valencia czy
      Depor.
    • Gość: pliskin Re: Rafał Stec: Help! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:40
      A Barcelona to czasem nie zaczeła małpować Realu i też jeździć do Azji? Manchester też sobie nie żałuje. Ale ich wyjazdy to już nie jest obwoźny cyrk? Real jest pionierem w wielu aspektach piłki nożnej i w kwestiach sportowych i marketingowych - dla przykładu to Di Stefano przyczynił się do powstania rozgrywek, dziś zwanych Ligą Mistrzów. Czy się lubi ten klub, czy nie - nie można mu odebrać zasług dla footballu. Śmieszy mnie jak czytam, o wyjazdach Realu(ale inne kluby to już mogą), o tym, że kupują dziadków (29 lat=dziadek lol). Taki Ramos kiedy przeszedl do Realu miał 19 lat, Robinho 21. No ale dzieciaki mówią, że to dziadki i grają dla kasy - Ronaldinho to gra charetatywnie.
      A Historie o tym, że Adidas i agenci decydują kto gra w Realu to pan Stec chyba zaczerpnął z Bravo Sport - takie nieprawdziwe, oklepane banały już nawet nikogo nie śmieszą.
    • Gość: Stec - lolek Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:50
      Stec, wez zniknij. Jak dla mnie jestes klaunem GW. Napisz cos o zalosnej
      skutecznosci bar$y i grze ronal%dinho, to pogadamy.
    • Gość: turnemaniak Help dla Steca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 07:04
      Każdy klub marzy o tym żeby mieć taką popularność jak AC Milan, MU, Barca czy
      Real (kluby regularnie odwiedzające Azję lub mające to w planach) i móc jeździć
      do Azji żeby zarobić dodatkową kasę. Stec kompletnie się chyba nie orientuje w
      sytuacji jeśli twierdzi, że to cyrk uprawiany tylko przez Real Madrid. Wstyd, że
      taki pajacowski tekst może znaleźć się na takim portalu jak Gazeta.pl.
      Panie Stec, żeby miał pan lepszy ogląd sytuacji marketingowej pana ulubionego
      klubu, Barcy polecam wywiad z jednym z włodarzy Barcelony:
      www.blaugrana.pl/index.php?goto=felietony&action=pokaz&idf=340
    • Gość: Igor J. Bagatela... IP: *.165.wmc.com.pl 04.04.06, 08:32
      Światny felieton, naprawdę świetny! Jestem kibicem Realu Madryt - i mimo, że
      czasem mało obiektywnym - to z pewnymi kwestiami w 100% się zgadzam. Po
      pierwsze nie podobało mi się zagranie Pereza. Powinien zostać, poszukać trenera
      z ofensywną wizją futbolu, który sam stwierdzi kogo chicałby widzieć w białym
      trykocie, a kogo nie. Oczywiście kilku Blancos, jak np Roberto Carlos (który w
      Hiszpanii już się raczej wypalił) powinno opuścić stolicę. Po drugie, dlaczego
      wszyscy tak opłakują biedny Real. W końcu jest to najlepszy klub XX wieku, mamy
      2-gie miejsce w jednaj z najlepszych lig świata, i co najważniejsze gramy bez
      zmartwień na temat finasów. Tam potrzebna jest raczej rewolucja mentalna, bo
      jak widać na przełomie kilku lat, zmiany personalne mało wnoszą. Z
      niecierpliwością czekam na zakończenie MŚ (chociaż tak samo na ich
      rozpoczęcie), bo wtedy okaże się co pokażą Królewscy, w sezonie 06/07, mam
      nadzieję pod wodzą trenera z wyobraźnią i kilkoma nowymi, młodymi Galacticos :)
      HALA MADRID - na zawsze!!!
    • Gość: ProfesorDywan Re: Rafał Stec: Help! IP: *.acn.waw.pl 04.04.06, 09:24
      Autor to typowy kataloński przygłup który ma kompleksy.
    • Gość: Madridista17 Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:34
      NO zwolnienie del bosque to byl po prostu strzał w dziesiątkę.Gdyby nie odszedł
      to pewnie makelele , moro, hierro by zostali. Boski dave to mecze by oglądał z
      ławki bo grałby figo. zresztą del bosque chciał ronaldinho no ale jak powiedział
      jeden z członków zarządu becks jest ładniejszy. No to teraz możemy podziękować
      tym panom za to że drużyna przez 3 lata nie wygrała nic.
    • Gość: tommy Re: Rafał Stec: Help! IP: 82.146.225.* 04.04.06, 14:23
      Dajcie spokój Realowi to w końcu wicemistrz kraju!! Zespół któremu tak (do
      obrzydzenia już)chwalona barca nie potrafiła strzelic gola poza wątpliwym
      karnym!! szympans ronaldinho pięc razy trafił z wolnego w mur!! to jest
      gwiazdor? poza tym beckham, cicinho, raul bravo i cassilas zagrali wyśmienicie
      z katalonskimi zdrajcami kraju. Pamietajcie ze jeszcze kilka sezonow temu barca
      bronila sie przed spadkiem!!A real się odbuduje ,oby pod wodzą Vicente del
      Bosque i z takimi graczami jak Cole, Fabregas i Rooney. Po co nam tacy drętwi
      filozofowie jak Ancelotti a już nie daj Boże Eriksson? Hala Madrid.
      • Gość: sdf Re: Rafał Stec: Help! IP: *.chello.pl 06.04.06, 01:41
        tak to jest gwiazdor palancie,
        • Gość: kibuc Re: Rafał Stec: Help! IP: *.wroclaw.mm.pl 08.04.06, 15:34
          Gwiazdor? Nie (i dzięki Bogu). Za to GWIAZDA na pewno.
    • Gość: dpo Pan Stec powinien puknąc się w główkę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:31
      Niech lepiej powiesi sobie kolejny plakat Ronaldinho nad łózkiem!A co do wagi
      Ronaldo to Motta jest przykładem na to,że nawet z taką waga Ronaldo jest za
      szybki dla najlepszych defensorów!Niech się smieje z Ronaldo...R9 będzie królem
      strzelców na WM 2006 a pan Stec rozpocznie lizanko!
      • grek.grek Re: Pan Stec powinien puknąc się w główkę! 06.04.06, 14:37
        Taaaa, a Motta to faktycznie taki fenomen szybkości,że wygranie z nim jednego pojedynku mając przewagę kilku metrów na stracie zakrawa na wyczyn cudowny...
        Ronaldo już tylko takie "pojedynki" i z takimi sprinterami jak Motta może wygrywać...

• Gość: mario15 Re: Rafał Stec: Help! IP: *.master.pl 04.04.06, 15:32
      rafał stec niema racji to moie zdanie
    • Gość: Hehe Wstyd miec takiego feletonistę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:39
      Wstyd!!!!!
    • Gość: Ja Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:07
      Ludzie się uwzieli na Real
      Tak traktuje się najlepszyć - jak nie można ich pokonać w równej walce wmawia
      się ludziom, że jest słaby
      • Gość: Mania:) Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:27
        Jesteście żenujaco beznadziejnie głupi! Moim zdaniem tekst jest bardzo dobry. Od
        lat cenie Steca, dlatego wkurzaja mnie wasze komentarze, bo moze dokładniej
        byscie przeczytali ten tekst! On ma 100% rację! Nienawidzę Realu, ale zgadzam
        sie z nim w zupełności. To tyle co chciałam napisać! Nie obrażajcie autora
        tekstu tylko dlatego że nazywa sie Stec i moze wiedzieć wiecej od was! Jesteście
        do niego uprzedzeni, a tekstów poprostu nie czytacie dokładnie!
        • Gość: Kamil Re: Rafał Stec: Help! IP: *.chello.pl 04.04.06, 17:12
          Droga Maniu. Sama sobie przeczysz: "Nienawidzę Realu, ale zgadzam
          > sie z nim w zupełności. " żadne ale, nienawidzicie oboje!

Redaktor Stec już kolejny raz ośmiela się używać najbardziej wyszukanych
          impertynencji by zdyskredytować klub piłkarski Real Madryt. Kiedyś sądziłem, że
          jego milość do włoskich klubów i ich marne sukcesy na arenie międzynarodowej do
          tego doprowadziły. Dziś wiem że było inaczej. Pan Rafał pisuje do GWa już kilka
          ładnych lat, a mimo to [ a może własnie daltego!] nie wzbrania się od kłamstw
          czy insynuacji nijak niepoprartych faktami; Skąd takie informacje, że po golu
          Ramosa nikt się nie cieszył? "Powiedział" znaczy że poweidział panu? Szczerze
          wątpię. Ja widziałem jak się cieszyli, choć może ktoś manipulował moja
          transmisją tv. A informacje w stylu "adidas zabronił, Perez okrzyczał" to też
          pana prywatne plugawe domysły, gdyż nie wierzę że dysponuje pan jakimikolwiek
          dowodami datyczącymi tych faktów.
          Zamieścił pan, w swoim tekscie kilka tez:
          1. Del Bosque był niepotrzebnie wyrzucowny. Zgadzam się, jeśli idzie o trofea,
          choć pamiętam jak pan go rugał i pouczał na łamach GW i pamiętam też kilka
          kompromitujących w[adek Realu z tamtego czasu. A jeśli mnie pamięc nie myli, to
          Real, gdy zdobywał wtedy mistrzostwo Hiszpanii miał mniej punktów niż ma
          teraz....ironia
          2. Real jest ukarany za swoją pychę...czytane na łamach tej gazety, i to jeszce
          w pana tekście...obłuda! Ale do rzeczy: Przeliczmy na euro ile kosztuja składy
          Barcy, Milanu, Juve [20 milionów Euro za dziadka Vieriego, a pan nie grzmi!],
          Chealsey, Man U..każdy zespół z czołówki ma gwaizdy za miliony euro. Real tylko
          oficjalnie zaczął na tym zarabiać, inni nadal robią to pod przykrywką, choć się
          łamią.
          3. Wątek wyższości włoskiej piłki i tamtejszych trenerów pozostawię...

A co do cyrku objazdowego, pana przesycone nienawiścią teksty sprawiają wrażenie
          że pan ten cyrk opisuje, bo nie tylko pana tam nie zatrudnili, ale nawet panu
          podglądać nie pozwalają.

PS: a pamiętacie jak szanowny redaktor Stec pomylił Hoolsów z Ultrasami? Się
          namęczył chłopak, a tutaj taka wpadka.

I jeszce apel, bo cieżko się czyta: REDAKTORZE STEC, GRAFOMANIA JEST ULECZALNA!!
    • Gość: gk Przeczytajcie i zastanowcie sie jeszcze raz nad ty IP: *.flynetwork.pl 04.04.06, 17:43
      Stary zeby to bylo takie latwe to by kazdy wpadl dawno na to wymysl cos
      orginalnego zamiast krytykowac i powtarzac to co inni powiedzieli juz wczesniej
      przed toba a prezydent Realu(byly) doprowadzil do zdobycia mistrzostwa Hiszpani
      i zwyciestwa w Lidze Mistrzow i to on zapoczatkowal ere galaktycznych graczy
      ktora przynosila poczatkowo skutki czy ta twoja barcelona osiagnela triumf w
      lidze mistrzow w ostatnich latach?? A z tego co wiem to Roni ma najdrozszy
      kontrakt na Swiecie i przewyzsza wszystkich graczy Realu czemu sie czepiasz
      Roniego ?? Ktory gracz osiagnal tyle co on?? Popatrz lepiej jakie bramki traci
      Barca i jak gra bez Ronaldinho czy Eto. Kozystajac z okazji chcialbym tylko
      zauwazyc jak dzieki swojej reputacji mozna doprowadzic do czytania nawet
      najglupszego i naiwnego artykolu. Zastanow sie stary nad czyms bardziej
      ambitnym bo takie artykoly moze napisac 8 latek ktory przeczytaj kilka nowych
      aktualnosci na stronach klubow.
    • Gość: teres Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 19:29
      ten co to pisal jest mocno poje..y niech sam zagra tak dobrze jak ronaldo nawet
      z nadwaga jezeli lubiinny klub to sam niech sobie napisze o nim w realu brakuje
      tylko jakiegos rasowego obroncyy no i kogos za zidane na pomoc bo on juz jest za
      stary a ronaldo byl jest i bedzie najlepszy nawet z lekka nadwaga choc mam
      nadzieje ze ciut schudnie
      • Gość: eye Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 23:41
        Ten felieton jest poprostu żałosny nie wiem czy autor byl akurat pod wplywem czy
        tak słabo zna sie na futbolu. Z niektorymi aspektami sie zgodze (np to ze gdyby
        del bosque został by było zupełnie inaczej) ale wiekszosc tych zdań to kompletne
        bzdety i jak juz napisal to ktos z poprzednikow to chyba Pan Stec czyta BRavo
        Sport a moze i nawet BRavo Gril. A moze Pan tam pracuje?
        Moim zdaniem jesli jest Pan prawdziwym felietonistą to to chyba najgorszy tekst
        w Pana karierze. a Jeśli Pan uważa że ten tekst jest dobry no to moze czas
        zmienic pracę??
        Ten tekst bardziej mi pasuje na wypowiedz na forum Barcy niż na felieton
        Pozdrawiam
    • Gość: Tuwim Re: Rafał Stec: Help! IP: *.chello.pl 05.04.06, 00:53
      Oto krytyk, który idealnie
      Umie geniusz połączyć z głupotą,
      Każdym słowem dowodząc genialnie,
      Że jest bardzo wybitnym idiotą.
      • Gość: el_madrista_kamil Re: Rafał Stec: Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 23:52
        panie Stec! odpowiedz sobie pan, i mojej skromnej osobie przy okazyji tysz, czy jest pan kompetenty dziennikarz/redaktor/człowiek/kibic piłakrski. bo to coś pan tu wypisał zapewne kosmicznie [lub jak pan wolisz galaktycznie] się przy tym pocąc to się nadaje jedynie do naszego dziennika! przeczytaj pan sobie recenzje filmu Tajemnica Brokeback Mountain z tego właśnie pisemka, bo jest napisana takim samym krytycznym i jednostronnym językiem, jest to parafrazując "opium dla mas", rzucasz pan panie redaktorze stec [mała litera=straciłem do pana szacunek] hasłą populistyczne i chyba się panu wydaje panie stec że zyska pan szacunek i przyuchylność czytelników, żałosne. jest pan niekompetentny korzystając z jednego źródła [bo nie zauważyłem tu różnych toków myślowych] lub wymyślając fakty, tworząc tym samym chorą rzeczywistość
        jednym słowem idź się pan schow panie stec, lepsze texty to piszą dzieci w gimnazjum a niektóre nawet w podstawówce
        jeszcze raz pan napisze taki artykuł [aż mną trzęsie że coś takiego jest tepretycznie artykułem] i moim ukochanym klubie z Madrytu to dostanie pan panie stec pstryczka w nos
        Madristas nie dajmy się omamić temu bez talenciu dziennikarskiemu
        Hala Madrid!
    • Gość: obiektywizm rulez Re: Rafał Stec: Help! IP: *.68.76.10.brzesko76.tnp.pl 06.04.06, 16:51
      eh za to właśnie płacą dziennikarzom... jak nie ma o czym pisać to powtarza się slogany typu 'ronaldo i jego nadwaga' albo 'beckham zamiast grać występuje w reklamach'. nie wiem jak można nazywać takiego dziennikarza 'uznanym' skoro tylko powtarza wyssane z palca wiadomości hiszpańskich brukowców. mam tutaj na myśli spekulacje dziennikarzy asa czy marki na temat trenerów którzy przybędą do madrytu. ale co tam przecież ludzie muszą jakoś zarabiać. to że niektórzy na pisaniu bez skrupułów tego co się dobrze sprzedaje i nie do końca jest prawdą to nie ma żadnego problemu. takich ludzi jak autor tego artykułu są setki i jeżeli ktoś uważa że jest to wybitny dziennikarz to widocznie autentyzm wiadomości w dzisiejszych czasach schodzi na dalszy plan...
    • Gość: libero stec jak zwykle najmądzejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:17
      kolejny klasycznie słaby artykuł, i co autopromocja (wielkie zdjęcie) czyżby gw
      starała się wszystkim wmówic ze stec jest najlepszy. chodź prawda jest taka że
      pisze o niczym
    • Gość: msnbetterthan Re: Rafał Stec: Help! IP: *.net152.okay.pl 06.04.06, 20:17
      kogo obchodzi real..?
      ______
      Estate agent Krakow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka