Gość: GUSTAW IP: *.rose2.brandeis.edu 19.12.02, 00:04 WLASCIWIE TO NIE WEIM CO NAPISAC, MOZE MI KTOS POMOZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Presso Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.02, 00:10 Ja tez nie wiem :-( moze rano cos sie uda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKE Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: *.netland.gda.pl 19.12.02, 00:31 EH1 MYSLALEM ZE ZNOWU ZOBACZE BOSKI REAL NO I KICHA , ALE JA POCZEKAM BO WIEM ZE JEST NA CO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawilec Kiszka... praktycznie totalna :( IP: 80.244.140.* 19.12.02, 01:29 Zarówno gra (pomimo bramek), postawa Realu (jakie święto jak się gwiazdy zaraz ściąga żeby nie złapały kontuzji), kiepska końcówka Reszty Świata (szkoda, bo człowiek zaczął im w końcu kibicować, te gwizdy urodzinowe były wszak fascynujące, blurb) a na RELACJI TELEWIZYJNEJ kończąc - choć od niej można by zacząć: tani chwyt z komentatorem z W-wy (wystarczył mi rzut na starcie lapsus, że Ballack i Klose to koledzy klubowi ... Kahna, który nie mógł zagrać) oraz tandeta w wydaniu hiszpańskich kamerzystów - widać niską rangę meczu: co z tego, że jest trochę kamer jak co chwila widać było w kadrze parasole lub przechodzących ludzi... Suma sumarum - nudne urodziny, zubożony program uroczystości (nie można było się zabezpieczyć żeby Placido Domingo jednak zaśpiewał? etc.). I to ma być huczne 100- lecie? Płakać mi się chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Re: Kiszka... praktycznie totalna :( 19.12.02, 01:50 Nie przesadzajcie, fajnie bylo. Nawet jak na boisku nuda to przynajmniej czlowiek sie rozkoszowal myslami typu: kiedy Basalaj znowu wyskoczy z tekstem, ze Real to druzyna z Camp Nou lub: ciekawe do kogo dzwoni ten pan, ktory zaslania mi wlasnie Zidane'a. Tak wiec radochy bylo co nie miara a ze poziom spotrowy nie za bardzo to juz inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: *.radom.dialup.inetia.pl 19.12.02, 07:39 To drobna przesada realowi nawet na własne stulecie nie chce się grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: 62.233.139.* 19.12.02, 07:58 to sie nie odzywaj jak nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 07:58 Szkoda mi tej młodzieży z Realu. Zagrali wczoraj naprawdę niezły mecz, a i tak przez resztę sezonu będą grzać ławę żeby sobie gwiazdorki pograły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: 62.233.139.* 19.12.02, 07:59 życzę koledze, aby był taką gwiazdką i grał na ich poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Co to jest Real? od 50 min reszta grabia dla nich IP: *.polbox.pl / *.man.polbox.pl 19.12.02, 09:06 moja wiadomosc jest w temacie goscie powinni sie wstydzic taaaki wielki real hahahahaha a dostał baty od ludzi ktorzy oczywiscie są dobrzy ale nie graja ze sobą, widać było, że reszta pomogła im w drugiej połowie :-))) Po prostu kolesie olali sobie bieganie w deszczu albooooo nie wiedzą jak się gra w piłke hahahaaaa co to jest real??????? hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlemen Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: morfeusz:* / 192.168.186.* 19.12.02, 09:07 Bardzo nie podobała mi się publiczność wygwizdując Rivaldo i spółkę Odpowiedz Link Zgłoś
pcicho Re: Real - Reszta Świata 3:3 19.12.02, 09:10 To była pokazówa?Zeby pierwszy skład realu strzelił tylko jedną budę, a trzeci skład realu dwie?Żeby wygwizdywać piłkarzy z reszty świata? Co to za kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehu Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 10:08 Real od dawna nic nie gra.Z tyloma gwiazdami powinni nie mieć sobie równych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: *.toya.net.pl 19.12.02, 12:00 dobra gra ale za lekkie podania realu ładna była 3 realu ale wyruwnanie było the best 3:0 w dupe a potem solari karnego 3:1 4 minmineło toto na 3:2 a potem argentyńczyk c... na 3:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Real - Reszta Świata 3:3 IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 17:08 Najlepsza była rozmowa Szaranowicza ze Szczęsnym. FIFA wymyśliła, że piłkarze wręczą czerwone kartki państwom tolerującym pracę dzieci (pokazano materiał filmowy). Potem Szczęsny zapytał Szaranowicza: – Włodku, czy ty może zatrudniasz nieletnią pokojówkę? HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś