Dodaj do ulubionych

Portugalia - Meksyk

IP: *.chello.pl 21.06.06, 16:07
do boju Mexico!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka Re: Portugalia - Meksyk IP: 195.75.207.* 21.06.06, 16:41
      Forca Portugal!!! Jestescie najlepsi!
    • Gość: mibar Re: Portugalia - Meksyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:52
      a na TVP m jak milosc i moda na sukces. wstyd. kur.................a!!!!a
      przeciez graja 2 kraje bardziej katolicjie nic polska w tym jeden to
      najliczniejszy katolicki kraj na swiecie!! co na to ojciec dyrektor??!!
    • Gość: mexykoooooo Re: Portugalia - Meksyk IP: *.c151.petrotel.pl 21.06.06, 16:53
      ja pierdziele, ciekawe MISTRZOSTWA:):) mexyk dawaj dawaj hehe

• don_wasyl_79 Re: Portugalia - Meksyk 21.06.06, 17:17
        Mexicano się gorzej pomodlił...
    • Gość: Jardo Portugalia? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.06.06, 17:19
      "Drużyna Portugalii awansowała do drugiej rundy MŚ po raz pierwszy od 1966
      roku, kiedy doszła aż do półfinału (przegrała z Anglią, późniejszymi mistrzami
      świata).
      - Przez 40 lat nie mogliśmy się przebić do najlepszej szesnastki. Ale to
      jeszcze nie jest sukces - mówi rozgrywający Deco."

Coś tutaj mi nie pasuje - a kto nam 4:0 dokopał 4 lata temu awansując do 1/8
      finału?

Jardo
      • Gość: f. Re: Portugalia? IP: *.riz.pl 21.06.06, 17:23
        dokopał, ale z grupy wyszły Korea i USA...
      • don_wasyl_79 Re: Portugalia? 21.06.06, 17:24
        Cztery lata temu awansowała Korea i USA..
        ..ale w dup.kę dostaliśmy od Portugalii..
      • Gość: ULTRAS Re: Portugalia? IP: *.chello.pl 21.06.06, 17:25
        Portugalia wtedy nie awansowała - 4 lata temu z naszej grupy wyszli Korea i USA
        • Gość: Jardo Re: Portugalia? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.06.06, 17:32
          No to fakt, moja pomyłka - nie zawsze wygrac tak wysoko oznacza awansować.
          Wtedy przynajmniej dokopaliśmy Hamerykańcom, choć i tak awansowali.

• don_wasyl_79 Re: Portugalia? 21.06.06, 17:43
            ..z Marqezem wszystko w porządku a Sanchez_wierzga_jeszcze z bólu nogami..hehehe
          • Gość: m Re: Portugalia? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:01
            Gość portalu: Jardo napisał(a):

> No to fakt, moja pomyłka - nie zawsze wygrac tak wysoko oznacza awansować.
            > Wtedy przynajmniej dokopaliśmy Hamerykańcom, choć i tak awansowali.
            >

awansowali nawet do 1/8, wyeliminowali Meksyk i przegrali 1-0 z Niemcami, ale
            sędzia nie podyktoqwał im karnego (Niemiec zatrzymał ręką piłkę na linii
            bramkowej)..
            Czyli nie byli tacy słabi jak kostaryka.
    • Gość: m Re: Portugalia - Meksyk IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:59
      meksyk to dopiero miał słabą grupę, jedno zwycięstwo, 2 bramki i grają dalej.
      Nędza.
    • Gość: Mikey znowu sedzia kalosz IP: *.seh.ox.ac.uk 21.06.06, 18:08
      czerwona kartka z niczego, zolta dla Marqueza za to, ze Simao go kopnal, a na
      dodatek ewidentny karny nie podyktowany
      mimo wszystko, jestem pod wrazeniem
      Meksyk pokazal, jak sie w 10 atakuje
      szkoda, ze Bravo mial dzis zly dzien
      • Gość: marcin znowu pilkarz kalosz IP: 87.228.164.* 21.06.06, 19:31
        no tak. sedzia kalosz, a pilkarz ktory nie trafia z 11m ..."mial slaby dzien".
        kibole kiedy zaczniecie zwracac uwage ze bledy popelniaja wszyscy aktorzy
        widowiska, nie tylko sedziowie (kartka byla zasluzona, zolta zrestza tyle ze
        druga, a i karnego Meksyk dostal, tyle ze nie umial go wykorzystac). sedzia byl
        calkiem w porzo, a i portugalia grala fair w stosunku do angoli. zreszta
        wietrzenie spiskow w kazdym meczu mnie smieszy. meksyk na 99% wiedzial ze
        angola meczu nie wygra 3 bramkami, wiec musieli byc portugalii w miare blisko
        (serca im tylko zadrzaly przy 0:2 i pudle Tiago do pustej bramki, no tk czarny
        scenariusz dla Mex mogl wytedy sie ziscic. ale maja za dbrych pilkarzy na
        wysoka porazke z nie przemeczjaca sie port (POR chciala tylko zachowac 1 msc w
        grupie)
    • black_wojtek Re: Portugalia - Meksyk 21.06.06, 19:31
      POLSZMat- DZIADowstwo, albo nie bylo kometarzu(ani przepraszam ani dziekuje), a
      nawet obrazu, Daleczego ten burak komentator nie mowi na bierzaco wyniku
      spotkania ktore jest w ttym samym czasie rozgrywane? I nie mowi kibicom przy
      jakim wyniku kto z ktorego mijsca wychodzi i zkim grac bedzie potem, CHYBA ODD
      TEGO JEST TEN FACET !!!
      • latolatolato Re: Portugalia - Meksyk 22.06.06, 09:09
        chyba buraku nie wiesz po co jest komentator - ma komentowac mecz, prowadzic
        gre! a wynik drugiego spotkania podawali w studio w polsacie, trzeba tylko myc
        uszy i sluchac! a ze obraz ci znikal i glos zanikal to juz nie wina polsatu,
        poza tym u mnie nic nie zanikalo i bylo ok!i jakos dziwnie slyszalem od
        komentatora kto z ktorego miejsca wychodzi i z kim bedzie grac, nawet dwa razy
        slyszalem jak mowil to komentator!i w ogole swietnie komentowal ten mecz!
        polsat jest o niebo lepszy od tvp, a ty buraku zajrzyj czasami do slownika....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka