Gość: z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:40 Znowu tylko Rooney w ataku, zatem zapowiada się, że Anglicy będą zadawali cierpienia swoją grą. Ale pewnie wygrają. zpierwszejpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ericsson=janas=dno ericcson to janas II -jego głupota niszczy drużynę IP: *.chello.pl 01.07.06, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb. Uszaszowski : God ,leave The Quenn............ IP: 203.194.52.* 01.07.06, 18:04 Co sie beda baba obstawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgniu Dobrze im tak .... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.07.06, 20:39 jeszcze tylko brudasy z zamiedzy za burtę wylecą i da się ten turniej oglądać. Brawo Portugalia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Dobrze im tak .... IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 20:55 szkoda ze tak pozno.. chodz dzis przynajmniej bylo ciut ciekawiej ale i tak mi ich nie szkoda. Antyfutbol do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza Re: Dobrze im tak .... IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 02.07.06, 00:19 jutrzejszy Sun bedzie winic Ronaldo (a nie Rooneya) , mam nadzieje ze sie przenesie do Realu, bo inaczej mu bedzie ciezko... Swoja droga, czy ja dozyje chwili w ktorej Anglicy przyznaja otwarcie ze zostali pokonani przez lepszych? Chopcy grali przez 120 minut i nic nie ustrzelili a teraz sie znecaja nad Ronaldo. Jakby Rooney nie mial mozgu. Ciekawe czy Rooney by nie protestowal, jakby ktos Terry'ego nadepnal. Juz sie zaczelo nadawanie jak to kolejny parszywy obcokrajowiec perfidnie wykolowal ich uczciwych, krysztalowych chlopcow. Ach, Anglio, Anglio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Dobrze im tak .... IP: *.server.ntli.net 06.07.06, 02:08 hehe dobre! dokladnie i ja tak to widze. ile to sie naslucham w pracy, ze rooney wylecial, bo ronaldo powiedzial sedziemu, zeby dal mu czerwona kartke :D Staralem sie przetlumaczyc jak najdokladniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berlinczyk Re: God Save The Quenn............ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.07.06, 10:08 Dobrze, ze ci nudziarze pilkarscy jado do domu podlewac trawe w swoich ogrodkach. A jak sie strzrla karne, to niech sie zarowno oni jak i Szwajcarzy ucza od Niemcow. Jedyny, ktory dla nich (Anglii) strzelil karnego - Owen Hargreaves uczy sie tego w Niemczech, bo gra dla Bayern München. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: ericcson to janas II -jego głupota niszczy dr 01.07.06, 20:26 Okropnosc, znow jakis Slowak (czy inny sedzia zawinił). Na prawde, wszystkie mecza sa drukowane. Fe, Fe. Viva Republica Portugesa. Coz za piekny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk England!!!!! 01.07.06, 23:22 Portugalia to farciarze!!! To że Portugalia przeszła dalej to zanczy ze Germańce wygrają te mistrzostwa. Tylko Anglia mogła ich zarzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
mieetek A ja wygrałem kasę na POR i FRA! 01.07.06, 23:29 Połowa angoli co znam to cioty! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajaw serwis mundialowy 01.07.06, 17:03 Nie mialem mozliwosci ogladania wczorajszego wieczornego meczu w telewizji i nie moge ogladac tego. Dlatego zmuszony jestem sledzic zmagania Angli z Portugalia w internecie. Przelacze sie jednak na Onet bo Wasz serwis jest tak nieczytelny, a komentarze tak denne, ze tego sie nie da czytac, nie mowiac juz o tym, ze trudno sie zorientowac co i jak. Szkoda, bo wole Gazete od Onetu i wolalem sposob prezentowania relacji meczowych, ktory byl u Was jeszcze do niedawna. Uciekam, bo sie zaczelo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosc do piłki Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.c151.petrotel.pl 01.07.06, 17:06 PORTUGAL! :) __________ Serwis dla kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
smutu Re: Rooney kontra Portugalia 01.07.06, 17:40 A ja mam nadzieję, że tym razem górą bedzie Portugalia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta22 Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.smgr.pl 01.07.06, 17:43 A ja tam jestem za Portugalią!!Nie lubie już Angoli po pobycie w Londynie!!!!Deco gool!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 17:50 Kibic się znalazł! Deco , na ławce , podobnie jak większość tych dzikusów , którzy powinni tam się znajdować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb. Uszaszowski Anglia znowu ciagnie wozek bez jednego kola. IP: 203.194.52.* 01.07.06, 17:59 Dziadowstwo odwalaja pom'y,PEZEREKLAMOWANE PALANTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 18:14 Haha, alem sie usmial!!! Deco goool!!! Najsmieszniejszy post na tym forum. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizhook Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.tvk.torun.pl 01.07.06, 18:21 no to została tylko Portugalia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^%^%^%^%^%^%^ Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 18:33 Nie wiem, czy sedzia drukuje, czy nie, ale o co chodzilo z ta czerwona kartka??? Jak rzucil jakas niecenzuralna wiazka to sie zolta nalezala!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! 01.07.06, 18:40 Kopnął Portugalczyka umyślnie w okolice krocza. Nie widziałeś tego? Odpowiedz Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! 01.07.06, 18:43 Czy umyślnie, to kwestia dyskusyjna. A portugalia kolejny raz kontrowersyjnie zdobywa przewagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTARY qFWFQ Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:52 Portugalia gra antyfutbol. Caly czas w obronie, nawet w przewadze nie chcą za bardzo atakowac. W 1/8 zagrali najbardziej brutalnie jak w zyciu widzialem, powinni dostac co najmniej 5 czerwonych kartek. To co grają to antyfutbol, jesli wszyscy by tak grali, pilka nozna bylaby mnie popularna niz jazda konna. Precz z zespolami ktore tak grają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:14 Moze nadepnal, moj Panie, ale nie kopnal!!! Czerwona sie nie nalezala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! 01.07.06, 19:22 Moim zdaniem jednak wykonał wyraźny ruch nogą w dół. co innego gdyby jego ciało opadało bezwładnie, ale zauważ, że tułów poszedł już dawno lekko w dół i dopiero POTEM stopa wykonała niezależny od tułowia ruch w dół. Ja to nazywam kopnięciem korkami i zasłużona czerwona kartka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:30 Jak zwykle, sytuacja dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korin Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.lexell.com.pl 01.07.06, 21:27 Chyba jestes slepy. Gdyby Portugalczyk nie ciagnal za koszulke to Rooneya by nie mial w kroczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.07.06, 18:43 Tak, tak, drukuje. Niemcy znow kupili mecz aby angielscy kibice pojechali do domu bo ich biją. Nie, nie pomylilem sie to zapewne Portugalia kupila mecz w koncu walcza o 1/2 finalu. Kurde, kurde co ja gadam, to sami Anglicy zapłacili sedziemu aby zdjal Rooneya. Ale kto zaplacil za ta reke na polu karnym kilka chwil wczesniej? Ludzie, ludzie nie piszcie juz tych glupot! Nie zasypujcie tego forum tymi spiskowymi duperelami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:09 Wszystkim wiadomo kto za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:17 Gość portalu: prezes napisał(a): > Wszystkim wiadomo kto za tym stoi.* Witam prezesa z Francji!! O 21.00 ogladamy w domu, czy idziemy do baru??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Kto , Mocium Panie ?...! IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:08 Chcialbym wiedziec tez ,kto za tym lezy i kto za tym kleczy?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Canada Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.07.06, 20:17 He...he...wygrali dzikusy....i o to chodzi...ot chodzi!!!!!! Prawdziwki.....naturszczyki....widzisz to......och nie....szkoda....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.pools.arcor-ip.net 01.07.06, 22:15 Odpowiadasz na : Gość portalu: Pasta22 napisał(a): > A ja tam jestem za Portugalią!!Nie lubie już Angoli po pobycie w > Londynie!!!!Deco gool!!!! ********************** Jak widac swietni dobrze poinformowani kibice cala geba!!! Deco zostal w meczu z Holandia ukarany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Styl Anglia bez Rooney IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:43 Redakcja GW bez znajomości języka polskiego. Się już odmieniać nie umie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Anglia bez Rooney IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:19 Gość portalu: Styl napisał(a): > Redakcja GW bez znajomości języka polskiego. Się już odmieniać nie umie? Miodek kiedys mowil, ze obcojezycznych sie nie odmienia. Ale przyznaje, ze brzmi strasznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Anglia bez Rooney 01.07.06, 19:27 Sorry, ale prof. Markowski w katedrze polonistyki na UW mówi, że się odmienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Anglia bez Rooney IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:31 Sorry, jestem absolwentem UWr wiec stad ta aluzja do Miodka!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski : Anglia bez Rooney'a IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulek A ten apostrof to skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:22 Przecież jest "j" na końcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb.Uszaszowski Nie jest wazne , co jest na koncu.... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:32 KRESECZKA I DOWOLNA KONCOWKA W JEZYKU Z FLEKSJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifa=pzpn=shit Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.chello.pl 01.07.06, 18:47 wszystko zmierza do tego aby był finał niemcy-brazylia, stąd to drukowanie , kartki czerwone dla drużyn które ewentualnie byłyby ich przeciwnikami... wcześniej wykartkowali portugalię, teraz anglia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 18:55 Sędzia jest takim kretynem ,że nie zdziwię się jak Portugalia wygra , bo uzna bramkę strzeloną ręką!To jest fikcja i tyle . Wiedział ,że jak da kartkę Rooneyowi to Anglicy mogą przegrać karne .To nie są spekulacje tylko wynik obserwacji tego co się dzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 19:09 Anglicy zawsze przegrywaja karne, wiec ta czerwona kartka dla Rooneya to najlepsza rzecz jaka sie portugalczykom moglo przytrafic. Wczesniej reka w polu karnym, potem czerowna kartka z niczego... Tu tylko cud moze uratowac Anglikow przed... sedzia. Nie lubie ani tych ani tych, jednak Anglia jest zespolem zdecydowanie lepszym. Jesli tymi farciastymi karnymi Portugalia by awansowala, to bedzie to zdecydowanie najslabszy zespol w polfinale. Mam nadzieje,ze wtedy dostana od wszystkich baty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portugalia=szmacia Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:54 Portugalia grala na karne od poczatku meczu... szmatlawy zespół, ANTYFUTBOL, tego sie nie chce oglądac. Tylko Ronaldo gra do przodu, i bramkarz - niesamowity w karnych. Nie lubie Anglikow, grali w tym turniej slabo i brzydko, ten meczy byl ich najlepszym, i w tym meczu z bolem serca im kibicowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Od wszystkich ?...Qd Brazylii albo od Francji,... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:19 kogo jeszcze masz na mysli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Od wszystkich ?...Qd Brazylii albo od Francji IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 21:56 Od Niemiec czy tam Wloch, jak beda grac o trzecie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
obstacle1 Re: Rooney kontra Portugalia 01.07.06, 18:56 zgadzam się z przedmówcą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migota Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Rooneya IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 18:57 to nie przypadek. hehehe dobry tekst Szczęsnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pan Por IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:00 Portugali? O ręce Portugalczyka w polu karnym nie napisano a i faulu Rooneya wątpliwy (mnie to wyglądało na symulanctwo z czego Portugalczycy znani są). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strejlau II Re: Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pa IP: *.chello.pl 01.07.06, 19:01 tam nie mogło być faulu!!!!!! przecież portugalczycy nie mają jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migota Re: Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pa IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 19:02 hehe ciekawe jakbys ty sie zachowal jakby tobie taki Rooney postawil noge na 'klejnotach' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Gdyby nadepnął to ten symulant by już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:26 wszedł na boisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pa 01.07.06, 19:02 A tekst o rozumie Rooneya był żałosny. Tym bardziej w wykonaniu takiego "miszcza intelektu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Chyba Anglicy lepiej graja w 10-tke niz z Rooney IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 19:06 .... co do faulu to Rooney nadepnal Portugalczyka.Czy specjalnie to trudno powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb.Uszaszowski Ja bym tego buraka Rooney'a swiatu ... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:48 nie pokazywal.Dziwie sie temu Szwedowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.stegny.2a.pl 01.07.06, 19:10 Let's Kick Portugal Out of Football! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.07.06, 19:16 Anglia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.kdi.net.pl 01.07.06, 19:15 Porypało was z tym Rooneyem.Jebnieci jacy.Zeby jeszcze cos grał.W zespole są duzo lepsi zawodnicy.Sam Rooney nie gra.Gra 11stu zawodników.Jakiś łeb bez filmu musiał napisać Rooney kontra Portugali.Prześmieszny temat.I Rooney przereklamowany.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? karne - sędzia znowu daje czadu!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Richardo byl doskonaly IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 19:46 Bez porownania pzewyzszal angielskiego bramkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Richardo byl doskonaly IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 01.07.06, 19:49 Robinson przez wlasnie taki jest jakw tych karnych czyli nijaki. Brawo! dumni synowie Albionu jak zwykle WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Richardo byl doskonaly IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:52 Chociaz nie kibicowalem Portugalii po tym co pokazali z Holandia, to trzeba przyznac, ze Ricardo byl supermocny dzisiaj!!! Nawet przy golu z karnego minimalnie dotknal pilki. No coz, liscie Figowe graja dalej!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Godzinka przerwy i bedzie Brazylia !!!! IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 19:53 ... trzeba sie troche rozruszac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White Weasel Re: Rooney kontra Portugalia IP: 194.146.219.* 01.07.06, 19:54 HURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he? jakby runej mial mozg to by angole wygrali /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:55 jakby runej mial mozg to by angole wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Co w reprezentacji robi Crouch????????? IP: 222.248.118.* 01.07.06, 20:17 Ogladam mecze Liverpoolu od paru lat i fakt ze kupili Croucha i grali nim caly sezon zastanawia mnie. Teraz kadra Anglii tez go wystwia do waznych meczow. Trenerzy wychwala go w prasie po kazdym meczu a ja sie zastanawiam za co... Facet ma dwie drewniane nogi i co mnie szczeglonie zaskakuje przy jego wzroscie nie gra dobrze glowa. W tym meczu byl wysuniety do przodu jak Anglia grala w 10. Ani razu nie udalo mu sie obejc obroncy. Czy trenerzy sa slepi czy ja sie nie znam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Po Argentynie, czy po sobie ?.... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:27 Pewnie nad soba,bo po sobie ANGLIA by musiala plakac z drugiego swiata, a to, jak narazie,jej jeszcze nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arfer Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.kg.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:56 Wreszcie drewniaki jadą do domu, jak zwykle jak to po karnych. Swoją drogą - nagroda dla trenera za zmarnowanie potencjału takiej generacji - gigantyczna linia pomocy, silna obrona, Rooney i wielka kupa, jak co 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago England is coming home!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:00 Wreszcie drwale jada do domu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... Re: England is GOING home!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 20:07 Tepaku prosty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago Re: England is GOING home!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:20 szkoda ze nie zrozumiales przenosni deppie zasrany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... figofago you cock sucker !!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 20:48 fuck off you faggot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago Re: Angole do domu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:51 verpiss dich du Drecksack! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... figofago du Schwantzlutscher !!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 21:19 hau ab du Schwuchtel. Jetzt hast du dich verraten du miese Ratte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago Re: Ist das alles? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:58 schwantz ab du miese Arschficker! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... Den Rest kannst du dir selber schreiben... IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 23:12 uebrigens, man schreibt es mieseR Arschficker, du trocken gefickter Spermaschlucker... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago ich verstehe dich net aber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:24 schlaf gut du Dorfdepp! Mit Pruegel in deinem Arsch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... Du kannst weder richtig Deutsch noch Englisch. IP: *.server.ntli.net 02.07.06, 01:07 Irgeneiner von deinen Liebhabern hat dir dein geschrumpftes Gehirn durch deinen Arsch ganz ausgeblasen. Immerhin, schlaf gut du Schwuchtel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: England is GOING home!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 20:30 Gość portalu: cdn... napisał(a): > Tepaku prosty... No, chyba, ze on mieszka w Anglii to moze tak powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... Re: England is GOING home!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 21:23 look up his IP address. Odpowiedz Link Zgłoś
kordonek Kto pisze te relacje?? 01.07.06, 20:02 Kartka dla Rooneya była "z kapelusza". Anglik był faulowany i tracąc równowagę podparł się na przeciwniku nogą. Sędzia ukarał napastnika angielskiego za nie kulturalną (FUCK OFF... i odepchnęcie) reakcję na protesty Ronaldo, a za to powinna być maksymalnie żólta kartka i to dla obu zawodników. Czemu nie sędziował sędzia z Europy? Czemu sędziował sędzia z kraju mającego reprezentację w w ćwierćfinale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelsea Re: Kto pisze te relacje?? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 01.07.06, 20:07 i przede wszystkim - dlaczego sedziowal facet z Argentyny, ktora jest caly czas w konflikcie z UK i wiadomo ze sie nienawidza? Granda w bialy dzien. Pie.. MS!!!! To jeden wielki przewal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Kto pisze te relacje?? IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 20:45 Gość portalu: chelsea napisał(a): > i przede wszystkim - dlaczego sedziowal facet z Argentyny, ktora jest caly czas > w konflikcie z UK i wiadomo ze sie nienawidza? Granda w bialy dzien. Pie.. > MS!!!! To jeden wielki przewal!!!! W FIFA nie wiedza co to Falklandy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumba_spar_abo takze jestem zly, ale trzeba umiec przegrywac IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.06, 20:07 OK.uwazam czerwona kartke dla Rooney za niesluszna(ale dlaczego klnie przy arbitrze-no ale to polglowek z ulicy).Do tego dochodzi nieuznany karny.Ale tak juz jest w sporcie. Bramkarz Portugalii byl swietny. Nie jestem happy, bylem za ludzmi z Krolestwa Albionu.Ale gratuluje Portugalii a Anglii szalonej woli walki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo F.u.c.k y.o.u Portugalio!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:10 Rooney nie powinien wyleciec z boiska...Za co wylecial, ze przypadkiem nadepnal na kolesia????Wyrzucac sie powinno symulantow pieprzonych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rjak rasia.. RUNEj anglia to taka prosta-tuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:14 dala sie ladnie od tylca zasadzic, hehe! runej jest bossski, kazda nacja ma swego rasiaka, anglio... HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak pajace z Anglii IP: *.206.100.208.1dial.com 02.07.06, 00:25 ci Angole to sa zalosni, tyle fanfaronady przed meczami, tyle flag, tyle wywyzszania sie nad innymi narodami - a tu prosze jacy nieudacznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morqadir Re: F.u.c.k y.o.u Portugalio!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:17 taaa, zupełnie przypadkiem nadepnął go na klejnoty , jakby to było przypadkiem to powinien zrobic cos takiego .... ups sorry i tam takie w końcu nadepnął faceta korkami to nie mogło nie bolec . Zrobił to celowo i dostał zasłużoną czerwoną kartke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andree Trochę szkoda Anglii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:12 Nigdy nie byłem ich fanem (zaraz po Niemcach moja najbardziej nielubiana drużyna), ale ostatnimi czasami naprawdę fajna drużyna. Dlatego trochę szkoda Anglii, ale nie tak bardzo jak wczoraj Argentyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Re: Trochę szkoda Anglii... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.06, 20:26 Oj polacy, polacy. Wy i wasze kompleksy. Wiem, ze zal wam dupe sciska ale to jest tylko sport a wy ciagle jeszcze prowadzicie wojne. Zal mi was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
caucus Re: Trochę szkoda Anglii... 01.07.06, 20:36 Co za popis polskiej ksenofobii.....czy ktos jest w stanie wymienic, chocby jeden narod, ktorego Polacy nie nienawidza?! To jest bardziej nieprawdopodobne niz zdobycie mistrzostwa swiata w pilke kopana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Trochę szkoda Anglii... IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.07.06, 07:42 a ty w czym nasz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god sejf de quin PA PA PA la la la la la laaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:19 Drewniaki do domu hahaha, zanowu, co za obciach, nawet karnych nie potrafią strzelac hahahaha A beckham nadaje sie tylko do reklam.... Zreszta nie dziwię sie że sa tacy drewniani jak ich głupkowate zonki puszczaja im za plecami cała kase... Precz z tym nadentym albionem, bardzo sie cieszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liper Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:26 Trzeba zmienic mentealnosc pilkarzy bo jak na razie za walke na biosku sie wylatuje a za sku..synskie pajacowanie i symulowanie dostaje sie w nagrode gole.Popatrzcie na inne dyscypliny futbol amerykanski tam nikt nie symuluje bo by ci koledzy z druzyny za to dojebali,w koszykowce czasu sie nie liczy wiec nikt nie robi sobie lezakowania przez pol godziny i nie chwyta sie za twarz kiedy ktos uderzyl go lydke.Pilka jest pod tym katem zalosna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.06, 20:31 z tym cos trzeba zrobic!!! nienawidze za to portkow oraz im podobnych zasrańców,...taki runej walczak wylecial przez partacza nie pilkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadomaso Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:38 usiadziesz na podłodze a ja nadepnie ci glanem na jaja a potem z łokcia w ryj, a jak będziesz sie zwijał z bólu na ziemi to bede wrzeszczał na ciebie: wstawaj patałachu nie symuluj, piłka to sport dla mężczyzn w którym chodzi o kopanie po jajach i walenie w ryj!!!! co ty na to, spodoba ci sie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.06, 20:44 trzeba miec jaja do gry a nie na ziemi je tarzać!!! pie..ne portugale!! zobaczysz jak oni jeszcze beda symulowac,nie znosze takiego zasraństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadomaso Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:50 kto takiego chama dopuscił do internetu, skoro nie rozumiesz o co chodzi w piłce nożnej to nie dyskutuj, przypuszczam że nosisz dres, masz tępy łysy kark i poplamiona koszulke england umbro na brzuchu hehe teraz rozumiem twoje wzburzenie i frustracje z powodu angoli, w mysl zasad które wyznajesz możesz teraz iśc na miasto i komus przypieprzyć, to takie w twoim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joeNY Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.06, 20:55 mylisz sie i to bardzo...sam jestes pomyłką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liper Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:57 Bynajmniej nie jestem dresem ,a swoja flustracje na szczescie wylewam tu a nie na ludziach bo to bez sensu zeby w imie tradycji pilkarskich(tzn niewprowadzania zmian) tyle ludzi musialo rzucac butami w telewizor kiedy sedzia wyrzuca jego druzyne z najwazniejszego turneiju.W koszulce Umbro nie chodze-to nie moj styl a hamem jestes ty bo obrazasz mnie bezposrednio,ja klne bo jestem sflustrowany stanem tego sportu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! IP: 222.248.118.* 01.07.06, 20:47 Zgadzam sie. Blatter i FIFA zapiera sie ja siol zeby nie wprowadzic "instant replay". Pilka to gra ze stosunkowo niskimi wynikami. Sadzia przez "nieuwage" albo rozmyslnie moze zmienic wynik meczu. Jesli w przypadku gola albo kartki poszkodowany trener mial be prawo zarzadac aby sedzia obejrzal powtorke, decyzje "z rekawa" byly by zredukowane do minimum bo sedzia nie mial by glupkowatego wytlumaczenia "tak to widzialem na boisku - wyniku nie da sie zmienic" Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! 01.07.06, 23:38 Gość portalu: Grzes napisał(a): > Zgadzam sie. Blatter i FIFA zapiera sie ja siol zeby nie wprowadzic "instant > replay". Pilka to gra ze stosunkowo niskimi wynikami. Sadzia przez "nieuwage" > albo rozmyslnie moze zmienic wynik meczu. Jesli w przypadku gola albo kartki > poszkodowany trener mial be prawo zarzadac aby sedzia obejrzal powtorke, > decyzje "z rekawa" byly by zredukowane do minimum bo sedzia nie mial by > glupkowatego wytlumaczenia "tak to widzialem na boisku - wyniku nie da sie > zmienic" ******************************* Ile trwałby przeciętny mecz? 4 czy 6 godzin? Powtórki stałyby sie elementem taktyki i przyczyna smierci piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! IP: 222.248.118.* 02.07.06, 10:06 Wiele osob wyraza podobne objekcje - podobna sytuacja byla w Stanach zanim wprowadzono "instant replay" do footballu amerykanskiego. Sztuka polega na tym aby wprowadzic reguly ktore ograniczaja uzycie tego systemu. Wezmy jako przyklad NFL i ich przepisy ktore reguluja "instant replay": - druzyna moze zarzadac analizy tylko 2 razy w meczu - jesli w wyniku analizy sedzia musial zmienic decyzje w obu przypadkach, druzyna dostaje prawo do zarzadania trzeciej analizy - jesli po analizie decyzja jest utrzymana druzyna traci jeden "time out" - sedzia uzywa monitor televizyjny przy bocznej linii do analizy - sedzia ma tylko 90 sekund na analize i podjecie decyzji - w ostatnich dwoch minutach kazdej polowy analizy moze zarzadac przedstawiciel NFL ktory siedzi w studio na stadionie - NFL takze wyszczegolnia ktore fragmenty gry podlegaja analizie (nie ma miejsca tutaj aby wyszczegolniac) Jak widzisz w najgorszym przypadku (4 analizy) dodaje to tylko 8-10 minut do czasu spotkania. W pilce noznej nie ma "time out" ale mozna wprowadzic przpis ze druzyna traci prawo do jednej zmiany jesli przegra analize. Fragmenty gry ktore mozna latwo wymieniec jako kandydatow do analizy: - faul ktory powoduje pokazanie kartki (szcegolnie czerwonej) - nieodgwizdany spalony po ktorym padl gol - faul lub reka na polu karnym po ktorych sedzia dyktuje karnego Oczywiscie nic nie jest w stanie calkowicie oczyscic sedziowania. Powoduje to jednak drastyczna poprawe. Utrzymanie zlej decyzji nawet po powtorce oznacza oszustwo ze strony sedziego a nie przeoczenie po ktorym sedzia mowi "pomylilem sie - zmieniam decyzje po obejrzeniu analizy". Sedziowie staraja sie unikac etykietki oszustow. Obecne przepisy nie daja sedziom i druzynom szansy na skorygowanie pomylki. Wewnetrzne komisje FIFA czy UEFA ktore zanalizuje mecz tydzien pozniej to za pozno dla druzyny ktora w wyniku pomylki pojechala do domu. Przepraszam za przydlugi tekst. Powiedz czy udalo mi sie zmienic twoje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisisisis Darisuz Pozyczka Szpakowsksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:37 SKANDALEM jest to co wyprawiają komentatorzy w TV Publicznej!!! Nie może tak być, żeby w TVP, opłacanej z pieniędzy podatników, mecze bez udziału reprezentacji Polski były komentowane zdecydowanie stronniczo!!! to, że Dariusz Pożyczka Szpakowski ma swoje preferencje (Anglia, Holandia), nie upoważnia go do jednostronnego komentowania. PiSuje zabawę tym, którzy kibicują innym drużynom! mecze w TVP powinny być komentowane OBIEKTYWNIE!!! nawet w Polsacie nie robią takich jazd. Są profesjonalni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Darisuz Pozyczka Szpakowsksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 03:43 Przegrany mecz Anglii służył głównie publicznemu dowartościowaniu własnych osobowości! To, że w STUDIO TVP2 ktoś musiał brylować; było widać w tęsknocie obecnych OSÓB za oddechem TEGO stadionu. Profesjonalna analiza aktualnej i przyszłej sytuacjii finansowej Pana G.E. nie przystoi Gentlemanom (przynajmniej do tej pory za takich, Ich uważałem)!. Niestety, wyszła polskość w najgorszym wydaniu! Ciekawe czy również interesująca byłaby analiza rynku rankingu wyścigów polskich cementowni i koni! Panowie! teraz P.Janas jest cienias, a gdzie Wy byliście dotąd z Waszą wiedzą?! Odpowiedz Link Zgłoś