Dodaj do ulubionych

Rooney kontra Portugalia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:40
Znowu tylko Rooney w ataku, zatem zapowiada się, że Anglicy będą zadawali cierpienia swoją grą. Ale pewnie wygrają.

zpierwszejpilki.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ericsson=janas=dno ericcson to janas II -jego głupota niszczy drużynę IP: *.chello.pl 01.07.06, 16:41
      • Gość: Albion God Save The Quenn............ IP: *.chello.pl 01.07.06, 16:50
        • Gość: hrb. Uszaszowski : God ,leave The Quenn............ IP: 203.194.52.* 01.07.06, 18:04
          Co sie beda baba obstawiac.
        • Gość: kgniu Dobrze im tak .... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.07.06, 20:39
          jeszcze tylko brudasy z zamiedzy za burtę wylecą i da się ten turniej oglądać.
          Brawo Portugalia :)))
          • Gość: elibre Re: Dobrze im tak .... IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 20:55
            szkoda ze tak pozno.. chodz dzis przynajmniej bylo ciut ciekawiej ale i tak mi
            ich nie szkoda. Antyfutbol do domu!
            • Gość: kasza Re: Dobrze im tak .... IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 02.07.06, 00:19
              jutrzejszy Sun bedzie winic Ronaldo (a nie Rooneya) , mam nadzieje ze sie przenesie do Realu, bo inaczej mu bedzie ciezko...
              Swoja droga, czy ja dozyje chwili w ktorej Anglicy przyznaja otwarcie ze zostali pokonani przez lepszych? Chopcy grali przez 120 minut i nic nie ustrzelili a teraz sie znecaja nad Ronaldo. Jakby Rooney nie mial mozgu.
              Ciekawe czy Rooney by nie protestowal, jakby ktos Terry'ego nadepnal. Juz sie zaczelo nadawanie jak to kolejny parszywy obcokrajowiec perfidnie wykolowal ich uczciwych, krysztalowych chlopcow. Ach, Anglio, Anglio.

• Gość: elibre Re: Dobrze im tak .... IP: *.server.ntli.net 06.07.06, 02:08
                hehe dobre! dokladnie i ja tak to widze. ile to sie naslucham w pracy, ze rooney
                wylecial, bo ronaldo powiedzial sedziemu, zeby dal mu czerwona kartke :D
                Staralem sie przetlumaczyc jak najdokladniej ;-)
        • Gość: berlinczyk Re: God Save The Quenn............ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.07.06, 10:08
          Dobrze, ze ci nudziarze pilkarscy jado do domu podlewac trawe w swoich ogrodkach.
          A jak sie strzrla karne, to niech sie zarowno oni jak i Szwajcarzy ucza od
          Niemcow. Jedyny, ktory dla nich (Anglii) strzelil karnego - Owen Hargreaves uczy
          sie tego w Niemczech, bo gra dla Bayern München.
      • 1410_tenrok Re: ericcson to janas II -jego głupota niszczy dr 01.07.06, 20:26
        Okropnosc, znow jakis Slowak (czy inny sedzia zawinił). Na prawde, wszystkie
        mecza sa drukowane. Fe, Fe.
        Viva Republica Portugesa. Coz za piekny kraj!
      • badjuk England!!!!! 01.07.06, 23:22
        Portugalia to farciarze!!!
        To że Portugalia przeszła dalej to zanczy ze Germańce wygrają te mistrzostwa.
        Tylko Anglia mogła ich zarzymać!
        • mieetek A ja wygrałem kasę na POR i FRA! 01.07.06, 23:29
          Połowa angoli co znam to cioty!
    • kubajaw serwis mundialowy 01.07.06, 17:03
      Nie mialem mozliwosci ogladania wczorajszego wieczornego meczu w telewizji i
      nie moge ogladac tego. Dlatego zmuszony jestem sledzic zmagania Angli z
      Portugalia w internecie. Przelacze sie jednak na Onet bo Wasz serwis jest tak
      nieczytelny, a komentarze tak denne, ze tego sie nie da czytac, nie mowiac juz
      o tym, ze trudno sie zorientowac co i jak. Szkoda, bo wole Gazete od Onetu i
      wolalem sposob prezentowania relacji meczowych, ktory byl u Was jeszcze do
      niedawna. Uciekam, bo sie zaczelo!
    • Gość: miłosc do piłki Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.c151.petrotel.pl 01.07.06, 17:06
      PORTUGAL! :)

• Gość: TYLKO ANGLIA Do boju Anglia!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 17:14
        • Gość: SzwabskaPizza Re: Do doopy Anglia!!!!!!!!! IP: 212.9.10.* 01.07.06, 22:02
    • smutu Re: Rooney kontra Portugalia 01.07.06, 17:40
      A ja mam nadzieję, że tym razem górą bedzie Portugalia!!!
    • Gość: Pasta22 Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.smgr.pl 01.07.06, 17:43
      A ja tam jestem za Portugalią!!Nie lubie już Angoli po pobycie w
      Londynie!!!!Deco gool!!!!
      • Gość: M Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 17:50
        Kibic się znalazł! Deco , na ławce , podobnie jak większość tych dzikusów ,
        którzy powinni tam się znajdować
        • Gość: hrb. Uszaszowski Anglia znowu ciagnie wozek bez jednego kola. IP: 203.194.52.* 01.07.06, 17:59
          Dziadowstwo odwalaja pom'y,PEZEREKLAMOWANE PALANTY.
        • Gość: Brodos Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 18:14
          Haha, alem sie usmial!!! Deco goool!!!
          Najsmieszniejszy post na tym forum.
          :-))))
          • Gość: kizhook Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.tvk.torun.pl 01.07.06, 18:21
            no to została tylko Portugalia ;]
            • Gość: ^%^%^%^%^%^%^ Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 18:28
              • Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 18:33
                Nie wiem, czy sedzia drukuje, czy nie, ale o co chodzilo z ta czerwona
                kartka??? Jak rzucil jakas niecenzuralna wiazka to sie zolta nalezala!!!
                Pozdrawiam
                • get.up.stand.up Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! 01.07.06, 18:40
                  Kopnął Portugalczyka umyślnie w okolice krocza. Nie widziałeś tego?
                  • sum_tzw_olimpijczyk Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! 01.07.06, 18:43
                    Czy umyślnie, to kwestia dyskusyjna. A portugalia kolejny raz kontrowersyjnie
                    zdobywa przewagę.
                    • Gość: sTARY qFWFQ Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:52
                      Portugalia gra antyfutbol. Caly czas w obronie, nawet w przewadze nie chcą za
                      bardzo atakowac. W 1/8 zagrali najbardziej brutalnie jak w zyciu widzialem,
                      powinni dostac co najmniej 5 czerwonych kartek. To co grają to antyfutbol,
                      jesli wszyscy by tak grali, pilka nozna bylaby mnie popularna niz jazda konna.
                      Precz z zespolami ktore tak grają!!!
                  • Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:14
                    Moze nadepnal, moj Panie, ale nie kopnal!!!
                    Czerwona sie nie nalezala!!!
                    • get.up.stand.up Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! 01.07.06, 19:22
                      Moim zdaniem jednak wykonał wyraźny ruch nogą w dół. co innego gdyby jego ciało
                      opadało bezwładnie, ale zauważ, że tułów poszedł już dawno lekko w dół i dopiero
                      POTEM stopa wykonała niezależny od tułowia ruch w dół. Ja to nazywam kopnięciem
                      korkami i zasłużona czerwona kartka.
                      • Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:30
                        Jak zwykle, sytuacja dyskusyjna.
                  • Gość: korin Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.lexell.com.pl 01.07.06, 21:27
                    Chyba jestes slepy. Gdyby Portugalczyk nie ciagnal za koszulke to Rooneya by nie mial w kroczu.
              • Gość: Ktos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.07.06, 18:43
                Tak, tak, drukuje. Niemcy znow kupili mecz aby angielscy kibice pojechali do
                domu bo ich biją. Nie, nie pomylilem sie to zapewne Portugalia kupila mecz w
                koncu walcza o 1/2 finalu. Kurde, kurde co ja gadam, to sami Anglicy zapłacili
                sedziemu aby zdjal Rooneya. Ale kto zaplacil za ta reke na polu karnym kilka
                chwil wczesniej?
                Ludzie, ludzie nie piszcie juz tych glupot! Nie zasypujcie tego forum tymi
                spiskowymi duperelami!
                • Gość: prezes Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:09
                  Wszystkim wiadomo kto za tym stoi.
                  • Gość: Brodos Re: Sędzia znowu drukuje!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:17
                    Gość portalu: prezes napisał(a):

> Wszystkim wiadomo kto za tym stoi.*

Witam prezesa z Francji!! O 21.00 ogladamy w domu, czy idziemy do baru???
                    Pozdrawiam
                    • Gość: hrb Uszaszowski Kto , Mocium Panie ?...! IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:08
                      Chcialbym wiedziec tez ,kto za tym lezy i kto za tym kleczy?!!
          • Gość: Canada Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.07.06, 20:17
            He...he...wygrali dzikusy....i o to chodzi...ot chodzi!!!!!!
            Prawdziwki.....naturszczyki....widzisz to......och nie....szkoda....!
      • Gość: Marta50 Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.pools.arcor-ip.net 01.07.06, 22:15
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: Pasta22 napisał(a):

> A ja tam jestem za Portugalią!!Nie lubie już Angoli po pobycie w
        > Londynie!!!!Deco gool!!!!
        Jak widac swietni dobrze poinformowani kibice cala geba!!!
        Deco zostal w meczu z Holandia ukarany!!!
    • Gość: Styl Anglia bez Rooney IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:43
      Redakcja GW bez znajomości języka polskiego. Się już odmieniać nie umie?
      • Gość: Brodos Re: Anglia bez Rooney IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:19
        Gość portalu: Styl napisał(a):

> Redakcja GW bez znajomości języka polskiego. Się już odmieniać nie umie?

Miodek kiedys mowil, ze obcojezycznych sie nie odmienia. Ale przyznaje, ze
        brzmi strasznie!!!
        • sum_tzw_olimpijczyk Re: Anglia bez Rooney 01.07.06, 19:27
          Sorry, ale prof. Markowski w katedrze polonistyki na UW mówi, że się odmienia ;)
          • Gość: Brodos Re: Anglia bez Rooney IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:31
            Sorry, jestem absolwentem UWr wiec stad ta aluzja do Miodka!!!
            Pozdrawiam
          • Gość: hrb Uszaszowski : Anglia bez Rooney'a IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:12
            • Gość: ulek A ten apostrof to skąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:22
              Przecież jest "j" na końcu...
              • Gość: hrb.Uszaszowski Nie jest wazne , co jest na koncu.... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:32
                KRESECZKA I DOWOLNA KONCOWKA W JEZYKU Z FLEKSJA.
    • Gość: Fifa=pzpn=shit Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.chello.pl 01.07.06, 18:47
      wszystko zmierza do tego aby był finał niemcy-brazylia, stąd to drukowanie ,
      kartki czerwone dla drużyn które ewentualnie byłyby ich przeciwnikami...
      wcześniej wykartkowali portugalię, teraz anglia....
      • Gość: M Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 18:55
        Sędzia jest takim kretynem ,że nie zdziwię się jak Portugalia wygra , bo uzna
        bramkę strzeloną ręką!To jest fikcja i tyle . Wiedział ,że jak da kartkę
        Rooneyowi to Anglicy mogą przegrać karne .To nie są spekulacje tylko wynik
        obserwacji tego co się dzieje .
        • Gość: MJ Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 19:09
          Anglicy zawsze przegrywaja karne, wiec ta czerwona kartka dla Rooneya to
          najlepsza rzecz jaka sie portugalczykom moglo przytrafic. Wczesniej reka w polu
          karnym, potem czerowna kartka z niczego... Tu tylko cud moze uratowac Anglikow
          przed... sedzia. Nie lubie ani tych ani tych, jednak Anglia jest zespolem
          zdecydowanie lepszym. Jesli tymi farciastymi karnymi Portugalia by awansowala,
          to bedzie to zdecydowanie najslabszy zespol w polfinale. Mam nadzieje,ze wtedy
          dostana od wszystkich baty...
          • Gość: Portugalia=szmacia Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:54
            Portugalia grala na karne od poczatku meczu... szmatlawy zespół, ANTYFUTBOL,
            tego sie nie chce oglądac. Tylko Ronaldo gra do przodu, i bramkarz -
            niesamowity w karnych.
            Nie lubie Anglikow, grali w tym turniej slabo i brzydko, ten meczy byl ich
            najlepszym, i w tym meczu z bolem serca im kibicowalem.
          • Gość: hrb Uszaszowski Od wszystkich ?...Qd Brazylii albo od Francji,... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:19
            kogo jeszcze masz na mysli ?
            • Gość: MJ Re: Od wszystkich ?...Qd Brazylii albo od Francji IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 21:56
              Od Niemiec czy tam Wloch, jak beda grac o trzecie miejsce
      • obstacle1 Re: Rooney kontra Portugalia 01.07.06, 18:56
        zgadzam się z przedmówcą!
    • Gość: migota Codzienna tęsknota za rozumem w spojrzeniu Rooneya IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 18:57
      to nie przypadek. hehehe dobry tekst Szczęsnego
    • Gość: ik Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pan Por IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:00
      Portugali?
      O ręce Portugalczyka w polu karnym nie napisano a i faulu Rooneya wątpliwy (mnie
      to wyglądało na symulanctwo z czego Portugalczycy znani są).
      • Gość: Strejlau II Re: Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pa IP: *.chello.pl 01.07.06, 19:01
        tam nie mogło być faulu!!!!!!
        przecież portugalczycy nie mają jaj!
      • Gość: migota Re: Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pa IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 19:02
        hehe ciekawe jakbys ty sie zachowal jakby tobie taki Rooney postawil noge na
        'klejnotach'
        • Gość: ik Gdyby nadepnął to ten symulant by już nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:26
          wszedł na boisko ;)
      • sum_tzw_olimpijczyk Re: Nie zaryzykuję chyba twierdząc że kibicuje pa 01.07.06, 19:02
        A tekst o rozumie Rooneya był żałosny. Tym bardziej w wykonaniu takiego "miszcza
        intelektu".
      • Gość: amw Chyba Anglicy lepiej graja w 10-tke niz z Rooney IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 19:06
        .... co do faulu to Rooney nadepnal Portugalczyka.Czy specjalnie to trudno
        powiedziec.
        • Gość: hrb.Uszaszowski Ja bym tego buraka Rooney'a swiatu ... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:48
          nie pokazywal.Dziwie sie temu Szwedowi.
    • obstacle1 Anglicy są dziś fantastyczni!!! 01.07.06, 19:07
      J.W
    • Gość: fan Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.stegny.2a.pl 01.07.06, 19:10
      Let's Kick Portugal Out of Football!
      • Gość: ktos Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.07.06, 19:16
        Anglia!
    • Gość: Alex Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.kdi.net.pl 01.07.06, 19:15
      Porypało was z tym Rooneyem.Jebnieci jacy.Zeby jeszcze cos grał.W zespole są duzo lepsi zawodnicy.Sam Rooney nie gra.Gra 11stu zawodników.Jakiś łeb bez filmu musiał napisać Rooney kontra Portugali.Prześmieszny temat.I Rooney przereklamowany.To tyle.
    • Gość: ?????????? karne - sędzia znowu daje czadu!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.07.06, 19:31
    • Gość: amw Richardo byl doskonaly IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 19:46
      Bez porownania pzewyzszal angielskiego bramkarza
      • Gość: ew Re: Richardo byl doskonaly IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 01.07.06, 19:49
        Robinson przez wlasnie taki jest jakw tych karnych czyli nijaki. Brawo! dumni
        synowie Albionu jak zwykle WON!!!
        • Gość: Brodos Re: Richardo byl doskonaly IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 19:52
          Chociaz nie kibicowalem Portugalii po tym co pokazali z Holandia, to trzeba
          przyznac, ze Ricardo byl supermocny dzisiaj!!! Nawet przy golu z karnego
          minimalnie dotknal pilki. No coz, liscie Figowe graja dalej!!!
          Pozdrowienia
        • Gość: amw Godzinka przerwy i bedzie Brazylia !!!! IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 19:53
          ... trzeba sie troche rozruszac...
    • Gość: White Weasel Re: Rooney kontra Portugalia IP: 194.146.219.* 01.07.06, 19:54
      HURRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: he? jakby runej mial mozg to by angole wygrali /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:55
        jakby runej mial mozg to by angole wygrali
        • Gość: Grzes Co w reprezentacji robi Crouch????????? IP: 222.248.118.* 01.07.06, 20:17
          Ogladam mecze Liverpoolu od paru lat i fakt ze kupili Croucha i grali nim caly
          sezon zastanawia mnie. Teraz kadra Anglii tez go wystwia do waznych meczow.
          Trenerzy wychwala go w prasie po kazdym meczu a ja sie zastanawiam za co...
          Facet ma dwie drewniane nogi i co mnie szczeglonie zaskakuje przy jego wzroscie
          nie gra dobrze glowa. W tym meczu byl wysuniety do przodu jak Anglia grala w
          10. Ani razu nie udalo mu sie obejc obroncy. Czy trenerzy sa slepi czy ja sie
          nie znam??
    • Gość: daalgoo Anglia placze... IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 19:55
      :(
      • Gość: hrb Uszaszowski Po Argentynie, czy po sobie ?.... IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 01.07.06, 20:27
        Pewnie nad soba,bo po sobie ANGLIA by musiala plakac z drugiego swiata, a to,
        jak narazie,jej jeszcze nie grozi.
    • Gość: arfer Re: Rooney kontra Portugalia IP: *.kg.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:56
      Wreszcie drewniaki jadą do domu, jak zwykle jak to po karnych.

Swoją drogą - nagroda dla trenera za zmarnowanie potencjału takiej generacji -
      gigantyczna linia pomocy, silna obrona, Rooney i wielka kupa, jak co 4 lata.
    • Gość: figofago England is coming home!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:00
      Wreszcie drwale jada do domu!!
      • Gość: cdn... Re: England is GOING home!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 20:07
        Tepaku prosty...
        • Gość: figofago Re: England is GOING home!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:20
          szkoda ze nie zrozumiales przenosni deppie zasrany!
          • Gość: cdn... figofago you cock sucker !!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 20:48
            fuck off you faggot...
            • Gość: figofago Re: Angole do domu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:51
              verpiss dich du Drecksack!
              • Gość: cdn... figofago du Schwantzlutscher !!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 21:19
                hau ab du Schwuchtel. Jetzt hast du dich verraten du miese Ratte...
                • Gość: figofago Re: Ist das alles? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:58
                  schwantz ab du miese Arschficker!
                  • Gość: cdn... Den Rest kannst du dir selber schreiben... IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 23:12
                    uebrigens, man schreibt es mieseR Arschficker, du trocken gefickter
                    Spermaschlucker...
                    • Gość: figofago ich verstehe dich net aber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:24
                      schlaf gut du Dorfdepp! Mit Pruegel in deinem Arsch!
                      • Gość: cdn... Du kannst weder richtig Deutsch noch Englisch. IP: *.server.ntli.net 02.07.06, 01:07
                        Irgeneiner von deinen Liebhabern hat dir dein geschrumpftes Gehirn durch deinen
                        Arsch ganz ausgeblasen. Immerhin, schlaf gut du Schwuchtel...
        • Gość: Brodos Re: England is GOING home!! IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 20:30
          Gość portalu: cdn... napisał(a):

> Tepaku prosty...

No, chyba, ze on mieszka w Anglii to moze tak powiedziec.
          • Gość: cdn... Re: England is GOING home!! IP: *.server.ntli.net 01.07.06, 21:23
            look up his IP address.
    • kordonek Kto pisze te relacje?? 01.07.06, 20:02
      Kartka dla Rooneya była "z kapelusza". Anglik był
      faulowany i tracąc równowagę podparł się na przeciwniku nogą. Sędzia ukarał
      napastnika angielskiego za nie kulturalną (FUCK OFF... i odepchnęcie) reakcję
      na protesty Ronaldo, a za to powinna być maksymalnie żólta kartka i to dla obu
      zawodników.
      Czemu nie sędziował sędzia z Europy?
      Czemu sędziował sędzia z kraju mającego reprezentację w w ćwierćfinale?
      • Gość: chelsea Re: Kto pisze te relacje?? IP: *.range81-129.btcentralplus.com 01.07.06, 20:07
        i przede wszystkim - dlaczego sedziowal facet z Argentyny, ktora jest caly czas
        w konflikcie z UK i wiadomo ze sie nienawidza? Granda w bialy dzien. Pie..
        MS!!!! To jeden wielki przewal!!!!
        • Gość: Brodos Re: Kto pisze te relacje?? IP: *.fbx.proxad.net 01.07.06, 20:45
          Gość portalu: chelsea napisał(a):

> i przede wszystkim - dlaczego sedziowal facet z Argentyny, ktora jest caly
          czas
          > w konflikcie z UK i wiadomo ze sie nienawidza? Granda w bialy dzien. Pie..
          > MS!!!! To jeden wielki przewal!!!!

W FIFA nie wiedza co to Falklandy!!!
      • Gość: jumba_spar_abo takze jestem zly, ale trzeba umiec przegrywac IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.06, 20:07
        OK.uwazam czerwona kartke dla Rooney za niesluszna(ale dlaczego klnie przy
        arbitrze-no ale to polglowek z ulicy).Do tego dochodzi nieuznany karny.Ale tak
        juz jest w sporcie.
        Bramkarz Portugalii byl swietny.
        Nie jestem happy, bylem za ludzmi z Krolestwa Albionu.Ale gratuluje Portugalii
        a Anglii szalonej woli walki
    • Gość: kolo F.u.c.k y.o.u Portugalio!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:10
      Rooney nie powinien wyleciec z boiska...Za co wylecial, ze przypadkiem nadepnal na kolesia????Wyrzucac sie powinno symulantow pieprzonych!!!!
      • Gość: rjak rasia.. RUNEj anglia to taka prosta-tuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:14
        dala sie ladnie od tylca zasadzic, hehe! runej jest bossski, kazda nacja ma
        swego rasiaka, anglio... HAHAHA
        • Gość: Polak pajace z Anglii IP: *.206.100.208.1dial.com 02.07.06, 00:25
          ci Angole to sa zalosni, tyle fanfaronady przed meczami, tyle flag, tyle
          wywyzszania sie nad innymi narodami - a tu prosze jacy nieudacznicy
      • Gość: morqadir Re: F.u.c.k y.o.u Portugalio!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:17
        taaa, zupełnie przypadkiem nadepnął go na klejnoty , jakby to było przypadkiem
        to powinien zrobic cos takiego .... ups sorry i tam takie w końcu nadepnął
        faceta korkami to nie mogło nie bolec . Zrobił to celowo i dostał zasłużoną
        czerwoną kartke
    • Gość: Andree Trochę szkoda Anglii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:12
      Nigdy nie byłem ich fanem (zaraz po Niemcach moja najbardziej nielubiana
      drużyna), ale ostatnimi czasami naprawdę fajna drużyna. Dlatego trochę szkoda
      Anglii, ale nie tak bardzo jak wczoraj Argentyny...
      • Gość: Psycholog Re: Trochę szkoda Anglii... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.06, 20:26
        Oj polacy, polacy. Wy i wasze kompleksy. Wiem, ze zal wam dupe sciska ale to
        jest tylko sport a wy ciagle jeszcze prowadzicie wojne.
        Zal mi was wszystkich.
        • caucus Re: Trochę szkoda Anglii... 01.07.06, 20:36
          Co za popis polskiej ksenofobii.....czy ktos jest w stanie wymienic, chocby
          jeden narod, ktorego Polacy nie nienawidza?! To jest bardziej nieprawdopodobne
          niz zdobycie mistrzostwa swiata w pilke kopana!!!!
        • Gość: antek Re: Trochę szkoda Anglii... IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.07.06, 07:42
          a ty w czym nasz problem?
    • Gość: god sejf de quin PA PA PA la la la la la laaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:19
      Drewniaki do domu hahaha, zanowu, co za obciach, nawet karnych nie potrafią
      strzelac hahahaha

A beckham nadaje sie tylko do reklam....

Zreszta nie dziwię sie że sa tacy drewniani jak ich głupkowate zonki puszczaja
      im za plecami cała kase...

Precz z tym nadentym albionem, bardzo sie cieszę!!!!
    • Gość: liper Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:26
      Trzeba zmienic mentealnosc pilkarzy bo jak na razie za walke na biosku sie wylatuje a za sku..synskie pajacowanie i symulowanie dostaje sie w nagrode gole.Popatrzcie na inne dyscypliny futbol amerykanski tam nikt nie symuluje bo by ci koledzy z druzyny za to dojebali,w koszykowce czasu sie nie liczy wiec nikt nie robi sobie lezakowania przez pol godziny i nie chwyta sie za twarz kiedy ktos uderzyl go lydke.Pilka jest pod tym katem zalosna!!!!
      • Gość: joe Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.06, 20:31
        z tym cos trzeba zrobic!!! nienawidze za to portkow oraz im podobnych
        zasrańców,...taki runej walczak wylecial przez partacza nie pilkarza
        • Gość: sadomaso Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:38
          usiadziesz na podłodze a ja nadepnie ci glanem na jaja a potem z łokcia w ryj, a
          jak będziesz sie zwijał z bólu na ziemi to bede wrzeszczał na ciebie:

wstawaj patałachu nie symuluj, piłka to sport dla mężczyzn w którym chodzi o
          kopanie po jajach i walenie w ryj!!!!

co ty na to, spodoba ci sie to?
          • Gość: joe Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.06, 20:44
            trzeba miec jaja do gry a nie na ziemi je tarzać!!!
            pie..ne portugale!!
            zobaczysz jak oni jeszcze beda symulowac,nie znosze takiego zasraństwa

• Gość: sadomaso Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:50
              kto takiego chama dopuscił do internetu, skoro nie rozumiesz o co chodzi w piłce
              nożnej to nie dyskutuj, przypuszczam że nosisz dres, masz tępy łysy kark i
              poplamiona koszulke england umbro na brzuchu hehe

teraz rozumiem twoje wzburzenie i frustracje z powodu angoli, w mysl zasad które
              wyznajesz możesz teraz iśc na miasto i komus przypieprzyć, to takie w twoim stylu.
              • Gość: joeNY Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.06, 20:55
                mylisz sie i to bardzo...sam jestes pomyłką
              • Gość: liper Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! Racja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:57
                Bynajmniej nie jestem dresem ,a swoja flustracje na szczescie wylewam tu a nie na ludziach bo to bez sensu zeby w imie tradycji pilkarskich(tzn niewprowadzania zmian) tyle ludzi musialo rzucac butami w telewizor kiedy sedzia wyrzuca jego druzyne z najwazniejszego turneiju.W koszulce Umbro nie chodze-to nie moj styl a hamem jestes ty bo obrazasz mnie bezposrednio,ja klne bo jestem sflustrowany stanem tego sportu!
        • Gość: Grzes Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! IP: 222.248.118.* 01.07.06, 20:47
          Zgadzam sie. Blatter i FIFA zapiera sie ja siol zeby nie wprowadzic "instant
          replay". Pilka to gra ze stosunkowo niskimi wynikami. Sadzia przez "nieuwage"
          albo rozmyslnie moze zmienic wynik meczu. Jesli w przypadku gola albo kartki
          poszkodowany trener mial be prawo zarzadac aby sedzia obejrzal powtorke,
          decyzje "z rekawa" byly by zredukowane do minimum bo sedzia nie mial by
          glupkowatego wytlumaczenia "tak to widzialem na boisku - wyniku nie da sie
          zmienic"
          • maruda.r Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! 01.07.06, 23:38
            Gość portalu: Grzes napisał(a):

> Zgadzam sie. Blatter i FIFA zapiera sie ja siol zeby nie wprowadzic "instant
            > replay". Pilka to gra ze stosunkowo niskimi wynikami. Sadzia przez "nieuwage"
            > albo rozmyslnie moze zmienic wynik meczu. Jesli w przypadku gola albo kartki
            > poszkodowany trener mial be prawo zarzadac aby sedzia obejrzal powtorke,
            > decyzje "z rekawa" byly by zredukowane do minimum bo sedzia nie mial by
            > glupkowatego wytlumaczenia "tak to widzialem na boisku - wyniku nie da sie
            > zmienic"

Ile trwałby przeciętny mecz? 4 czy 6 godzin? Powtórki stałyby sie elementem
            taktyki i przyczyna smierci piłki nożnej.

• Gość: Grzes Re: Wyrzucac pieprzonych symulantow!!! IP: 222.248.118.* 02.07.06, 10:06
              Wiele osob wyraza podobne objekcje - podobna sytuacja byla w Stanach zanim
              wprowadzono "instant replay" do footballu amerykanskiego. Sztuka polega na tym
              aby wprowadzic reguly ktore ograniczaja uzycie tego systemu. Wezmy jako
              przyklad NFL i ich przepisy ktore reguluja "instant replay":
              - druzyna moze zarzadac analizy tylko 2 razy w meczu
              - jesli w wyniku analizy sedzia musial zmienic decyzje w obu przypadkach,
              druzyna dostaje prawo do zarzadania trzeciej analizy
              - jesli po analizie decyzja jest utrzymana druzyna traci jeden "time out"
              - sedzia uzywa monitor televizyjny przy bocznej linii do analizy
              - sedzia ma tylko 90 sekund na analize i podjecie decyzji
              - w ostatnich dwoch minutach kazdej polowy analizy moze zarzadac przedstawiciel
              NFL ktory siedzi w studio na stadionie
              - NFL takze wyszczegolnia ktore fragmenty gry podlegaja analizie (nie ma
              miejsca tutaj aby wyszczegolniac)

Jak widzisz w najgorszym przypadku (4 analizy) dodaje to tylko 8-10 minut do
              czasu spotkania. W pilce noznej nie ma "time out" ale mozna wprowadzic przpis
              ze druzyna traci prawo do jednej zmiany jesli przegra analize. Fragmenty gry
              ktore mozna latwo wymieniec jako kandydatow do analizy:
              - faul ktory powoduje pokazanie kartki (szcegolnie czerwonej)
              - nieodgwizdany spalony po ktorym padl gol
              - faul lub reka na polu karnym po ktorych sedzia dyktuje karnego

Oczywiscie nic nie jest w stanie calkowicie oczyscic sedziowania. Powoduje to
              jednak drastyczna poprawe. Utrzymanie zlej decyzji nawet po powtorce oznacza
              oszustwo ze strony sedziego a nie przeoczenie po ktorym sedzia mowi "pomylilem
              sie - zmieniam decyzje po obejrzeniu analizy". Sedziowie staraja sie unikac
              etykietki oszustow. Obecne przepisy nie daja sedziom i druzynom szansy na
              skorygowanie pomylki. Wewnetrzne komisje FIFA czy UEFA ktore zanalizuje mecz
              tydzien pozniej to za pozno dla druzyny ktora w wyniku pomylki pojechala do
              domu.

Przepraszam za przydlugi tekst. Powiedz czy udalo mi sie zmienic twoje
              zdanie :)

• Gość: sisisisis Darisuz Pozyczka Szpakowsksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:37

SKANDALEM jest to co wyprawiają komentatorzy w TV Publicznej!!! Nie może tak
      być, żeby w TVP, opłacanej z pieniędzy podatników, mecze bez udziału
      reprezentacji Polski były komentowane zdecydowanie stronniczo!!!

to, że Dariusz Pożyczka Szpakowski ma swoje preferencje (Anglia, Holandia), nie
      upoważnia go do jednostronnego komentowania. PiSuje zabawę tym, którzy kibicują
      innym drużynom!

mecze w TVP powinny być komentowane OBIEKTYWNIE!!!

nawet w Polsacie nie robią takich jazd. Są profesjonalni!
      • Gość: Luzak Re: Darisuz Pozyczka Szpakowsksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 03:43
        Przegrany mecz Anglii służył głównie publicznemu dowartościowaniu własnych
        osobowości! To, że w STUDIO TVP2 ktoś musiał brylować; było widać w tęsknocie
        obecnych OSÓB za oddechem TEGO stadionu. Profesjonalna analiza aktualnej i
        przyszłej sytuacjii finansowej Pana G.E. nie przystoi Gentlemanom (przynajmniej
        do tej pory za takich, Ich uważałem)!.
        Niestety, wyszła polskość w najgorszym wydaniu! Ciekawe czy również
        interesująca byłaby analiza rynku rankingu wyścigów polskich cementowni i koni!
        Panowie! teraz P.Janas jest cienias, a gdzie Wy byliście dotąd z Waszą wiedzą?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka