Gość: JotKa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:59 No i zaczyna walić w działaczy. Oj przestaną go nasi kacykowie lubić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fpo Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:07 nasi "kacykowie" juz go nie lubia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.waw.cdp.pl 13.08.06, 22:18 Geniek z Heńkiem i Grzesiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Brawo Leon!! IP: *.com 13.08.06, 22:46 Dobrze że mamy wkońcu kogoś spoza układu,który nie bedzie siedzial cicho,tylko powie jak cos jest spieprzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Brawo Leon!! IP: *.babilon.ds.polsl.pl 14.08.06, 02:30 madry facet, nie to co Janas.. wydaje mi sie ze to zupelnie iina liga niz pllscy trenerzy.. byloby pieknie gdyby polska grala jak holandia! zycze mu wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erlaska Re: Brawo Leon!! IP: *.chello.pl 14.08.06, 18:46 zauwazcie jak ten facet mowi. juz w samych slowach mozna wyczuc pozytywna nute. konkretnie, jasno i z pasja. i ta rewelacyjna monotonia: futbol futbol zwyciestwo. brawo leo. krakow jest z toba, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagz Re: Brawo Leon!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:47 Też to zauważyłem, a już Konkretna i najlepsza była puenta Zejdzie z ciemniej strony księżyca..... Przy takim trenerze to i kibice będą inni .... na samą myśl teraz ze jeszcze dalej mogliśmy słuchać Janasowych gburków to mnie aż serce ściska ....... Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk najwazniejsze zdanie z wywiadu 15.08.06, 00:02 Może Pan porównać swoje pierwszy tygodnie pracy w Realu, reprezentacji Holandii oraz Trynidadu i Tobago do reprezentacji Polski? - Wszędzie tematem numer jeden był futbol, tylko tu stały się nim sprawy zupełnie inne. Personalia i mnóstwo prywatnych interesów. To wielka różnica. ---------------------------------------------------------------------------- personalia i mnostwo prywatnych interesow. Sam Leo nie da rady. Zobaczymy czy panowie redaktorzy z "Gazety" beda udzielac mu tego wsparcia ktore obecnie deklaruja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canuck Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.08.06, 03:49 Bardzo sie ciesze, ze Leo zostal trenerem kadry. Raczej nie dlatego, ze zrobi pilkarski "cud nad Wisla", ale dlatego ze pomoze Polakom spojrzec racjonalnie na polskie mity. Trzeba sie przynajmniej zastanowic nad tym co ten, badz co badz doswiadczony, czlowiek mowi. Bez infrastruktury pilkarskiej oraz kompetentnych trenerow mlodziezy nie bedzie wielkich polskich pilkarzy. Ci ktorzy osiagneli sukcesy, mieli motywacje, samodyscipline, oraz wczesnie wyjechali na zachod. Tylko ze chodzi o to, aby stworzyc w kraju tak jakby system na sukces albo "fabryke" do produkowania dobrych graczy. Wtedy, konkurencja poniedzy nimi, a takze pieniadze za transfery pomoga w budowaniu infrastruktury oraz oplacaniu trenerow mlodziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfan Good luck Leo Beenhakker!:) IP: *.user.start.ca 14.08.06, 05:14 "Może Pan porównać swoje pierwszy tygodnie pracy w Realu, reprezentacji Holandii oraz Trynidadu i Tobago do reprezentacji Polski? - Wszędzie tematem numer jeden był futbol, tylko tu stały się nim sprawy zupełnie inne. Personalia i mnóstwo prywatnych interesów. To wielka różnica, to mnie zaskoczyło. Dlatego sam początek pracy nie był dla mnie najszczęśliwszy. Nie chcę już jednak do tego wracać. Większość spraw została uregulowana, wreszcie z kadrą pracują perfekcyjnie dobrani ludzie i możemy zacząć zajmować się naszą główną misją, czyli piłką." Czy trener Leo Beenhakker mial na mysli Zbigniewa Bonka ktory podobno chcial Mu wcisnac Stefana Majewskiego jako wspolpracownika w prowadzeniu kadry lub Grzegorza Lato, Henryka Apostela lub innych pracownikow z Wydzialu Szkolenia w PZPN-nie ktorzy chcieliby miec wplyw na prace pierwszego trenera kadry. Leo Beenhakker od takich ludzi trzymaj sie z daleka, te osoby nie interesuje dobro polskiej pilki tylko prywatne interesy. Leo Beenhakker masz duze poparcie i zaufanie polskich kibicow, nawet jak nieraz cos nie wyjdzie my polscy kibice jestesmy z Toba:) Good luck Leo:) You have our support! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegacz Re: Good luck Leo Beenhakker!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 06:58 Sama prawda. Popierajmy Beenhakkera. Niech wie, że kibice polscy są z nim. Kibic to siła. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Good luck Leo Beenhakker!:) 14.08.06, 07:53 Gość portalu: biegacz napisał(a): > Sama prawda. Popierajmy Beenhakkera. Niech wie, że kibice polscy są z nim. > Kibic to siła. Ciekawe na jak dlugo? do dwoch,trzech porazek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: Good luck Leo Beenhakker!:) IP: 212.160.172.* 14.08.06, 09:31 > Ciekawe na jak dlugo? do dwoch,trzech porazek? Zależy z kim i w jakim stylu te porażki. Jeśli to będą porażki jak z Niemcami na mundialu to kibice będa dalej z niego dumni (choć leśne dziadki będą miały powód by się go pozbyć i posadzić tam "swojego" człowieka choćby i z podejściem "z tymi zawodnikami nic się już nie osiągnie") Przecież nikt nie zrobi z polskich piłkarzy wunderteamu ogrywającego Brazylię 3 bramkami, ale Leo wie że trzeba piłkarzom przemówić do rozumu i wtedy nie będziemy po 30 lat czekać na kolejny remis ze średnio grającą Anglią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Leon zawodowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 02:13 Leo to jest profesjonalny trener z klasą! Nie to co Polska Myśl Szkoleniowa: "No panowie, kiełbachy w górę i p... w d... frajerów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Good luck Leo Beenhakker!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 01:32 Leo Beenhakker (www.leobeenhakker.net) - strona poświęcona selekcjonerowi piłkarskiej kadry Polski. Leo Beenhakker (123) / Leo Benhaker (23) / Leon Benhakier (43) / Leo Benhakker (3) / kadra Polski (234) / Paweł Janas (12) / reprezentacja Polski (34) / piłka nożna (34) / kadra narodowa (435) / PZPN (43) / Polski Związek Piłki Nożnej (435) / Michał Listkiewicz (34) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 06:52 Tak. Napewno, jeśli pokaże on co już w tak krótkim czasie potrafił bez nich zrobić, a zawodnicy pokażą, że też potrafią, jak nimi ktoś dobrze pokieruje, ustawi i potrenuje. Zobaczymy jak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 07:27 No i jak sie to ma do "afery" z podwójnym kontraktem Leo? Pracuje dla T&T, co? Obrzydliwe polskie piekiełko. Dobrze , że Leo wie iż ma poparcie kibiców, leśnych dziadów może spokojnie olać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbucz Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.aster.pl 16.08.06, 20:52 We support Leo! Good Luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dord Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: 195.205.250.* 14.08.06, 09:03 jak usłyszałem wczoraj w tvp3 wójcika janusza, to pomyślałem sobie czy panu premierowi kaczyńskiemu nie przeszkadza taka wesz w rządzie polskim? wójcik mówiąc o oczyszczeniu polskiej piłki, jednocześnie(!!!) zgnoił leo benhakera mówiąc, że nic nie zrobi, niczego nie poprawi, bo z tymi (tymi samymi) zawodnikami się nie da, co to na mndial pojechali!! potem raczył przypomnieć, że u blatera był z listkiewiczem jako oficjalna polska delegacja, no i nie omieszkał się pochwalić "pieszczotą" od blatera, który wspomniał o jego srebrze w barcelonie. jak taki śmierdzący tupeciarz może nadzorować związek sportowy, po tytm co wczoraj zobaczyłem i usłyszałem, po tym popisie kolesiostwa i cynizmu, obłudy i chamstwa, nie widzę wójcika nigdzie w piłce nożnej, nawet do podawania piłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:55 pamietacie taką książkę "cwaniaczku, nie podskakuj"? Tam jest napisane skąd wziął się Wójcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.pomcert.ppnt.pl 14.08.06, 09:26 Leo jest swietny! A na pewno swietny jest w porownaniu z naszymi rodzimymi cieniasami. Zwroccie uwage jak znakomicie analizowal mistrzostwa.To nie byly banialuki w klimacie: "Eeee...noo...Na pewno Wlosi mieli indywidualnosci, grali bardzo dobrze, tradycyjnie jest to druzyna turniejowa i zasluzenie wygrali",tylko rzeczowo wyjasnial styl gry najlepszych na mistrzostwach druzyn. Widac, ze facet az kipi fachowoscia i swiezym spojrzeniem na pilke. Dostrzega niuanse, kotre decyduja o wyniku. Powodzenia Pane Trenerze! Odpowiedz Link Zgłoś
gottie Meczyk w Odense - Polska - Dania 14.08.06, 10:08 Juz w srode meczyk w Odense. Zobaczymy jak sie spisza nasze chlopaki. Bileciki kupione, browarek sie chlodzi. Tylko czekac na rezultaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardynki Re: Meczyk w Odense - Polska - Dania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:51 ten browar to ci się zamrozi jak już go chłodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Zawodowcy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:17 Gdzie on widzi zawodowców w polskiej kadrze ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanowski Rafał Stec to fajny spec a Michał Pol to fajny LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:23 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danio Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:45 Nareszcie jakiś człowiek z normalnym podejsciem. To jest niestety nasza stara mentalność wierzyć niczym w historyczne osiągi husarzy i nic poza tym. Poprostu osiągnąć coś z niczego, a w razie niepowodzniia szukać kozła ofiarnego. Brakuje nam pasji w tym co robimy,a dzisziejszym wyznacznikiem są pieniądze, które pozwalają przetrwać zwykły szary dzien. Lubimy narzekać i nic poza tym. Prawdą jest, że jesteśmy karmieni pustymi obietnicami o poprawie infrastruktury. i błędne koo się zamyka, gdyż w Polsce nie ma stadionów, system szkolenia jest na odwal, modzi ludzie szukają ofert zagranicnych klubów, czy zmieniają nawet obywatelstwo- Niemcy (wszyscy wiemy o kogo chodzi), bo tutaj nie mieli by siły przebicia!I nie ma dotacji z budzętu bo nie ma osiągów czy to moja Kochani Recenzenci nie paranoja ?! Nawet patrząc napolityków - czy my na prawdę na ich miejscu nie bylibyśmy lepsi? Zamiast wziązac koniec z koncem jechać lancią i gadac przez telefon za free i w dodatku z obstawą borowików? Każdy z nas ptrzył by jak to wykorzystać i sprawy społeczenstwa zostawic na dalszy plan. Ale to własnie młodzi są przyszłościa i odbicie narodu i jeżeli nie da im się podstaw to będą szukać lepszych ofert zagranicą. Co z tego, że są dotacje na zakładanie własnych przedsiębiorstw jak system podatkowy po roku je dobija to poprostu improwizorka i pic na wodę. A rząd dostarcza nam igrzysk w postaci afer zamiast przyslowiowego chlenba. Niech sprzedacą tyle aut toi już dziurę można połatać. Ale dosyć już tych dyrdymałów i atak to nie zmieni przez najblizsze 5 lat :-((( Ciekawi mnie tylko jak dugo społeczenstwo to zniesie. Na koniec P.S. Pamiętacie Moi kchani jakbył program o dwóch politychak co ieli przeżyć 1 miesiąc za 500 zł o rezultatach chyba samie wiecie :-((( a niektorzy żyja za pożal się Boże za 150 - 200 misięcznie. Pozdrawiam wszystkich i wiem , że nie wszyscy podzielają mój pogląd ale właśne dlatego jesteśmy różni i mam szacunek dla takich ludzi i to bez lekcji "patryjotyzmu" :-)" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą 14.08.06, 11:58 No nie wiedziałem, że zdaniem Lički "Brożek miał większy talent niż Milan Baroš". Pamiętam grę tego "wielkiego talentu" w ŁKS (czyli zanim się "zasiedział w Polsce) - on wraz z bratem i kolegą z Wisły, Zawadzkim, grali tak słabo, że aż oczy bolały patrzeć, za to spośród graczy wypożyczonych z Krakowa bardzo dobrze prezentował się Karol Wójcik i to on się raczej zmarnował. Lička to mierny trener, za to dobry specjalista od kreowania własnego wizerunku w mediach. Na szczęście Beenhakker to fachowiec i dobrze że to jemu powierzono reprezentację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 500 Go Leooooooooo !!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl 14.08.06, 12:11 GO LEO !!! oni i tak go juz nie lubili na wszelki wypadek ale mam nadzieje ze w tenn sposob strzela sobie kolejnego samoboja GO LEEEEEEEOOOOOOOO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.iig.pl / 195.205.214.* 14.08.06, 12:14 Bo Ci za to płacą!!! Za taką kasę ja też bym wierzył!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterland Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.its-m.tudelft.nl 14.08.06, 12:28 Leo czyta sie w Polsce jakby spadl z ksiezyca - "wiara we wlasne sily, optymistyczne myslenie, niezaleznosc, uczciwosc, nie podatnosc na ukladziki". To sa rzeczy, ktore w Polsce brzmia jak fantastyka. Moge jedynie powiedziec, ze Leo to odpowiedni facet na odpowiednim miejscu. A takiemu pijakowi Wojcikowi mam do powiedzenia 3 slowa, ktore swego czasu uslyszal takze "ojciec prowadzacy" - "ch.. ci w dupe!". Nawet jesli bedzie przegrywal, to jeszcze zobaczymy w jakim stylu. Nie oszukujmy sie ze mamy jakis zarypistych pilkarzy, ale niech przynajmniej walcza. Moj holenderski jest do niczego, wiec po angielsku palne - "Leo, good luck and fuck those old farts from PZPN. All they say is BULLSHIT and you know it. We are with you." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: 83.2.17.* 14.08.06, 12:29 Wierzę, że Beenhakker jest na tyle profesjonalistą iż będzie w stanie wycisnąć esencję z naszych piłkarzy. PZPN - DAJCIE FACETOWI PRACOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Dość tych kłód rzucanych pod nogi. Życzę awansu do EURO 2008 Panie Beenhakker!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk nadal nie rozumiem powolania Dudka... IP: *.aster.pl 14.08.06, 12:35 powiedzial, ze po MS wie co potrafi Boruc i nie ma sensu Go powolywac, a pozniej mowi, ze zna Dudka od lat, to po co Go powoluje przeciez zna Go jeszcze lepiej?? gdzie tu logika?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asynstent trenera Re: nadal nie rozumiem powolania Dudka... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.08.06, 13:13 i powiedział jeszcze że jak nawet piłkarz siedzi na ławie i on uzna że jest w formie to będzie go powolywał. no i włąśnie chce sprawdzić także dudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thc Re: Leo Beenhakker dla Gazety: Jestem optymistą IP: *.resetnet.pl 14.08.06, 12:51 No i mówi tak jak jest. Nie trzeba cudów aby widzieć co jest źle. Sam Beenhakker po kilku tygodniach w Polsce już wie jaki jest problem. Gruntowna zmiana w PZPN jest konieczna. Ale jak ciężko będzie sie pozbyć tych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THC Powodzenia Leo !! IP: *.resetnet.pl 14.08.06, 13:03 Takiego nam trzeba, i mam nazdieje, że wreszcie awansujemy do finałów ME !! Dobrze odpowiadał na pytanie Steca i Pola, zajadałych wrogów dobra:) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Kto pisał o podwójnym kontrakcie Leo? IP: *.provider.pl 14.08.06, 15:36 Hej! chyba coś przegapiłem (byłem na wakacjach), czy był to "Fakt"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supporter Information to Leo IP: *.pools.arcor-ip.net 14.08.06, 17:06 Leo, You know that for sure, but to say it once again: The polish fans support You in the work, You do. Polish coaches dont represent the common view Polish people on your nomination as a national coach. Have many thanks in advance for wanting to do the job. Good luck!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Boruca nie powolal bo wieśniak jest cieniutki IP: 62.89.80.* 14.08.06, 17:03 zarówno w bramce jak i pod kepele. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Boruca nie powolal bo wieśniak jest cieniutki 14.08.06, 17:23 świetnie! po pierwsze - od czasu, jak miałem oazję być w Holandii, uwielbiam Holendrów: naród rzetelny, trzeźwy i baaardzo optymistyczny; wiarę Leo można do końca zrozumieć chyba tylko wtedy, gdy się wie, ile wysiłku kosztowała Holendrów walka z morzem, wyrywanie metra po metrze - coś, wydawałoby się, beznadziejnego na samym starcie: im się udało. Taki naród. po drugie - czy pamiętacie największe sunkcesy polskich drużyn w pucharach: Górnika Zabrze na przykład? trenerem nie był Polak, był nim Węgier - Geza Kalocsai (mam nadzieję że dobrze piszę nazwisko). nie mówię, że polscy trenerzy wszyscy są kiepscy (no bo Górski!) - ale chyba skuteczniej pracuje się (dobremu trenerowi) zagranicą, gdy jest się spoza układów. cokolwiek będzie - Beenhakker przewietrzy to zgniłe towarzystwo wzajemnej adoracji w PZPN!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazmiro Leo Beenhakker czyta tego blogaaaaaaa!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:55 czesiowiesiomirek.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś