Gość: pepe Dawać KomisarzA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:18 na co oni czekają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawolistek i bardzo dobrze! IP: *.crowley.pl 25.09.06, 15:35 nie bedzie go szantazowal minister, ktory okazuje sie nie mniejszym zlodziejem niz kolesie z pzpnu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Mamy dość tego wyrazu twarzy-PRECZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:39 !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk co za banda ten pzpn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.06, 15:39 Prtokuratorze Generalny ! - do roboty !!!!!!! Aresztowac te zgraje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Head Hunter Andrew Streylau czy Richard Kulesha nastepca ? IP: *.nycmny83.covad.net 25.09.06, 16:00 Ja stawiam na mistrza futbolu teoretycznego Andrew Strejlaua. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Skandal 25.09.06, 16:26 choc zdymisjonował bym go równie dobrze po przyznaniu Polsce praw do organizacji euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Setr Listkiewicz zostaje IP: 193.0.242.* 25.09.06, 16:51 w tekście jest błąd!!! Autor napisał: "[...]Prezes zapowiedział jednak tylko, że decyzję ogłosi w poniedziałek 25 października." a powinno być 25 września ... proszę o korektę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Listkiewicz zostaje IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 25.09.06, 17:01 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANIE MICHALE dalszych wielu lat owocnej pracy na odpowiedzialnym stanowisku dla dobra polskiej piłki noznej oraz spedzenia Swiąt Bozego Narodzenia jeszcze w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic KKS Lech Skandujemy..... IP: *.echostar.pl 25.09.06, 17:24 Może nalezy spotkać się pod PZPN, przedstawiciele wszystich klubów - ramię w ramię i jednym głosem zawołać WYPIE..J.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Listkiewicz zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:45 Czy istnieje (a jak istnieje to gdzie jest?) granica ludzkiej godności dla pana Prezesa? "Kończ waść, wstydu oszczędź nam i polskiej piłce kopanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Listkiewicz zostaje IP: *.jmdi.pl 25.09.06, 17:52 Listek ma cały miesiąc na zniszczenie kompromitujących dokumentów i zatarcie śladów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Faks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:54 Ogólna żenada i szkoda czasu na pisanie komentarzy, ale: 11 października delegacja związku wraz z przedstawicielami spółki Ekstraklasa wybiera się do UEFA, gdzie mamy dostać wskazówki, jakie jeszcze można zrobić poprawki w naszym statucie sorry, czy oni o faksie nie słyszeli? No, ale balować też czasem trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Listkiewicz zostaje IP: *.npgo.pl 25.09.06, 18:12 Honoru to ty człowieku nie masz od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Listkiewicz zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:14 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Listkiewicz zostaje IP: *.aster.pl 25.09.06, 18:16 Listkiewicz, ty nędzna kreaturo. Przecież ty nie odejdziesz, bo ty wiesz co to honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryery chcesz odejść z czymś czego nie masz>?>>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:18 ironio losu...czemu pod koniec czekgokolwiek ludzie zaczynają myslec o swojej przeszłosci i honorze...idz precz złodzieju! delikatniej tego ująć nie mogłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Chcę odejść z honorem 25.09.06, 18:26 >> Chcę odejść z honorem O rok za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Nie po to przekupil swoich wyborcow 25.09.06, 21:25 zeby teraz odejsc przed czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argo Trzeba miec ten honor IP: *.sympatico.ca 25.09.06, 18:41 Z jakim honorem on chce odejsc? Ten czlowiek juz wielokrotnie pokazal, ze nie ma za grosz honoru. Co jego zona mysli o nim? Jak mozna zyc na codzien z tak beznadziejnym czlowiekiem ktorego cala sportowa Polska przeklina. Nadeszla pora zeby rzad jak najszybciej rozpedzil te komunistyczna i bezproduktywna bande. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Buahahahaahahahahaah ehh... nie moge... 25.09.06, 19:21 aaaaahahaahaaahaaaaaaaaaaaaa!!! błagam! eheehhheeheee!!! dobre!!! dawno się tak nie uśmiałem... Wracam do lektury, bo póki co przeczytałem tylko nagłówek - Listkiewicz: Chcę odejść z honorem :-)))) buaahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmnm Zaszczuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:21 Bardzo łatwo można zaszczuć człowieka. Ale w taki kraju żyjemy, w którym o takie działanie jest bardzo łatwo. Jak można było zbeszcześcić grób rodziców Listkiewicza. Przecież jego matka została zamordowana we własnym domu przez dwójkę bandytów, narkomanów, którym wcześniej pomagała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sslate Kolator na ministra sportu......Kuby!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:26 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Listkiewicz zostaje, lecz po co? 25.09.06, 19:32 Przeleciałem opinie 105 internautów, w tym 4,5 było za Prezesem. Widać z tego że wiekszość z nas nie jest kibicami piłki kopanej bo mamy jej dobro i pomyślność głęboko w od.... Przyczepiamy się do Prezesa a on chce i ma dużo do zrobienia. I będzie robić mimo przeciwności losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Listkiewicz zostaje, lecz po co? IP: *.olsztyn.net.pl 25.09.06, 19:36 won! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Listkiewicz zostaje 25.09.06, 20:06 Chce odejśc z honorem? Tam gdzie zaczyna się polski futbol, tam honoru nigdy nie było i nie ma! Listkiewicz robi sobie jaja! on i honor? Buhahaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś