Dodaj do ulubionych

Jóźwiak - szmaciarz i cham ze stolycy

IP: *.mechtalnet / 192.168.0.* 18.03.03, 20:37
jóźwiak do kamery kanal + schodzących ze śpiewem na ustach piłkarzy Groclinu
Pkreslił jako "chłopcy ze wsi" Cham, prostak i warszawski sk-wiel. I póxniej
sie dziwicie że cała Polska was nienawidzi?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Scholes Re: Jóźwiak - szmaciarz i cham ze stolycy IP: *.mechtalnet / 192.168.0.* 18.03.03, 21:04
      Już ochłonąłem. Ponoc było tak: schodzący do szatnigracze Groclinu spiewali
      pewną znana pieśń nt legii. Po tym poszedł komentarz jóźwiaka i ponoc doszło do
      przepychanek pod szatniami. Jeśli z tym spiewanim to prawda, to jest wyjatkowo
      naganne i nie powinno miec miejsca. Tyle że swoim zachowaniem panowie z
      Groclinu wystawili złe świadectwo sobie przede wszystkim i obraxili uczucia
      kibiców legii.jednak jóźwiak nazywając ich chłopcami ze wsi obraził przede
      wszystkim mieszkańców Grodziska, takze tych którzy piłkę mają w d... Per
      analogiam skoro Grodzisk to wieś to i inne tej wielkości miasta to wsie, a ich
      mieszkańcy to wieśniaki.
      • Gość: mirko Re: Jóźwiak - szmaciarz i cham ze stolycy IP: 210.193.17.* 19.03.03, 18:30
        Gość portalu: Scholes napisał(a):

> Tyle że swoim zachowaniem panowie z
        > Groclinu wystawili złe świadectwo sobie przede wszystkim i obraxili uczucia
        > kibiców legii.jednak jóźwiak nazywając ich chłopcami ze wsi obraził przede
        > wszystkim mieszkańców Grodziska,

Nie wydaje mi sie - ja mieszkam w Warszawie ale nie uwazam ze pan Jozwiak mnie reprezentuje jako warszawiaka. Ot po prostu on tutaj pracuje, za rok bedzie pracowal gdzie indziej - tak ze prosze nie utozsamiac go z calym miastem.
        Mysle ze to samo sie odnosi do drugiej strony - ot grupa najemnikow sciagnieta do Groclinu gra dla chwaly swojego sponsora i kaski.
        Wiec chlopaki to zalatwili w swoim gronie - moga sie wolac jak chca i nawet dac sobie po razie, ale calych miast do tego bym nie mieszal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka