Dodaj do ulubionych

Jacek Bąk: Musimy wygrać

IP: *.pppoe-dynamic.ns.aliant.net 05.10.06, 19:58
Ciagle to samo w wywiadach z Bakiem. Przed meczem 'wszyscy musza dac wszystko
z siebie' a po meczu ze nie wiadomo czemu nie dali i w 'glowie kolomyja'.
Belkot.
Obserwuj wątek
    • patman ============Ostatnie pożegnianie============ 05.10.06, 20:07

• Gość: adam A ja wierzę w naszych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 20:38
      A ci,którzy NIE WIERZĄ,nie będą mieli prawa do krytyki! Przecież już ich
      skreśliliście,więc po przegranym meczu cicho sza! Z Kazachastanem wygramy na
      pewno i mam nadzieję,że z Portugalią też. Na pewno chłopcy dadzą z siebie
      wszystko. Jadę do Chorzowa im kibicować. Pseudokibicom mówię - SPADAJCIE NA DRZEWO!
      • Gość: bera ze swarzędza Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:28
        a realistom mówie won....
      • Gość: mawi Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.06, 21:57
        Popieram!
        Prawdziwi kibice są zawsze ze swoją drużyną!Też wierzę w to,że wygrają,bo już
        nie raz pokazali,że w sytuacjach krytycznych potrafią nieźle zagrać.
        Szkoda tylko,że muszą reprezentować taki naród,wiecznie niezadowolony i
        rzucający obelgami w każdą stronę.
        Tak więc DO BOJU CHŁOPAKI!!!
      • Gość: tm Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:58
        Gość portalu: adam napisał(a):
        > A ci,którzy NIE WIERZĄ,nie będą mieli prawa do krytyki! Przecież już ich
        > skreśliliście,więc po przegranym meczu cicho sza!

ja też wierzę w wygraną z Kazachstanem
        ale nie wierzę,że gdy wynik będzie inny to na forum będzie cicho sza
        • Gość: mirek.nou Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.aster.pl 06.10.06, 12:09
          wierzysz, że wygramy z Kazachstanem?
          Ja wierzę ,że wygralibyśmy z:
          -rezerwami Chin;
          -San Marino;
          -Luksemburgiem;
          -Zagłębiem Lublin, etc.
    • Gość: nab Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.10.06, 21:31
      jak bak gada ze wygramy to znaczy ze nie wygramy i bedzie remis lub porazka
    • Gość: ciekawostka czy ktoś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:26
      dlaczego w eliminacjach do mistrzostw Europy biorą udział:
      Izrael,Kazachstan,Azerbejdżan,Wyspy Owcze
      to są kraje Eurpy?????????
      • Gość: ju Re: czy ktoś wie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.10.06, 22:41
        Kazachstan przynajmniej jego bardzo mala czesc jeszcze lezy w
        Europie.Azerbejdzan i Wyspy owcze sa w Europie ale zydostwo juz nalezy do azji
        i tam powinno grac.
        • Gość: tulip Re: czy ktoś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:48
          W zasadzie Azerbejdżan to też kraj azjatycki. Poza tym masz rację. Wyspy Owcze
          geograficznie nie powinny być zaliczone do Europy ale podlegają pod Danię a
          Kazachstan częściowo leży w Europie. Nie wiem,może federacja piłkarska ma jakiś
          inny podział, w końcu Izrael leży nad Morzem Śródziemnym :) Nie wiem.
          • Gość: ju Re: czy ktoś wie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.10.06, 23:16
            Azerbejdzan lezy w europie tak jak W.Owcze a zydzi sa w neszej strefie choc
            calkowicie leza w azji bo nikt z nimi nie chiclaby grac w el. do ms w strefie
            azjatyckiej no pozabijaliby sie jak by musieli zagrac z syria libanem czy
            irakiem ahahahaha.
    • Gość: komar Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.server.ntli.net 05.10.06, 22:51
      trzeba tez geac z reading :) jakos nie widze naszej reprezentacji wygrywajacej z
      ta druzyna :D
      • Gość: aro ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:53
        A tak w ogóle to o co ci chodzi???? Jakieś schizy?
    • Gość: - No na MŚ to zarządzał. Wstydzimy się do dziś...... IP: *.aster.pl 05.10.06, 22:54
    • Gość: miechu Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:02
      nie ma ze paru jest slabych.jeden gra slabiej z drugim reszta ich ma
      wspierac!wszyscy w druzynie maja sobie pomagac a nie odpuszczac sobie tak jak
      jest to w naszej pilce noznej
    • jarek.gurtowski Jacek Bąk:Musimy wygrać, przegrać albo zremisować 05.10.06, 23:21
      I naprawdę nie mamy innego wyjścia
    • jarek.gurtowski Jacuś, wracaj do Arabii, do ciepłego fotelika 05.10.06, 23:25
      tutaj nie przydasz się. może technicznie jesteś niezły ale twoje kierowanie
      obroną, ustawianie się to żałość. przyznaj się, że unikasz odpowiedzialności
      dyskretnie uciekając z miejsc w których być powinieneś.
    • Gość: Jerry Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.nyc.untd.com 06.10.06, 00:36
      I oczywiscie po batach Zurawski jak zawsze powie, chcialem dzis bardzo ale mi
      nie wyszlo, dziecinada nieodpowiedzialnych ludzi.
      • Gość: damian Ty jesteś nieodpowiedzialny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 01:24
        Skąd wiesz,że tak będzie, cieciu??? Ja uważam,że wygramy nie tylko z
        Kazachstanem. A ty idź się utop.
        • Gość: Drewnodolasu Re: Ty jesteś nieodpowiedzialny! IP: 193.28.0.* 06.10.06, 14:33
          A Ty skad wiesz ze tak bedzie? Gdyba tak samo jak Ty. Ja wierze w zwyciestwo z
          Kazachami i w remis z Portugalia, zreszta do Chorzowa tez sie wybieram. Polska
          do boju!
    • Gość: canuck Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.10.06, 01:26
      Jacek Bak mowi to co powininen powiedziec. Trzeba walczyc oraz wygrac! A co
      mialby powiedziec jakko kapitan oraz nestor zespolu?

Moj szacunek dla p. Jacka za to ze jest najlepszym polskim stoperem, majac 34
      lata oraz grajac w Katarze. On jest jednym z niewielu graczy klasy europejskiej
      w polskiej reprezentacji.

Pan Jacek dorabia do emerytury grajac na Katarze. Nie musi sie tego wstydzic,
      bo przeciez gral przez lata w przyzwoitym zepole w dobrej lidze. Jednak przy
      calym szacunku dla p. Jacka, trzeba sobie zadac dodatkowe pytanie, ktore
      odzwierciedla sytuacje w polskiej pilce:

"Jak to jest mozliwe, ze 34-letni zawodnik, ktory dorabia do emerytury grajac
      na Katarze jest w dalszym ciagu najlepszym polskim obronca, a byc moze
      najlepszym pilskim pilkarzem?" Przeciez to sie w glowie nie miesci!

Na Mundialu obok Boruca, Zewlakowa, oraz Jelenia, byl tylko Bak! A reszta to
      byly "biegajace koszulki" z numerami.
      • Gość: bączek Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: 193.193.181.* 06.10.06, 15:39
        Facet, jesli uważasz że Bąk jest najlepszym polskim piłkarzem - twoja sprawa, w
        końcu każdemu wolno kochać :P, ale ten tekst "On jest jednym z niewielu graczy
        klasy europejskiej" to już gruba przesada.
        Człowieku zmień dilera!!!
        • Gość: Canuck Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.10.06, 05:16
          Do Baczka: Demokracja, wolnosc oraz intelgencja to wspaniala koncepcje. Ciesze
          sie, ze Ty (albo Pan, o ile masz wiecej niz 18-cie lat) tez to rozumiesz.

Kazdemu wolno widziec rzeczywistosc w swoisty sposob. A takze kazdemu wolno
          kochac pilke nozna!

Co by nie powiedziec o Baku jako pilkarzu, jedna rzecz jest pewna. Trenerzy sie
          zmieniali, a Jacek gral dalej. Pewnie, to milosc ze strony Engela, Janasa, no i
          tego nowego Holendra!

Przeciez Baczek oraz wszyscy milosnicy mitomani polskiej, wiedza tak naprawde
          ze p. Jacek Bak to slaby gracz. Sa cale tabuny lepszych od niego. Tylko, nie
          wiemy jak ich znalezc!

• Gość: ziober w koło myją IP: *.mofnet.gov.pl 06.10.06, 07:25
      Polska teraz będzie grała każdy mecz "o wszystko" a jak któryś się nie uda, to
      następne będą "o honor". Mam nadzieję, że Beenhaker to zmieni.

--------------------------------
      skocz.pl/.bukmacher
    • Gość: ziutek Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: 194.9.79.* 06.10.06, 10:05
      Wygramy wygramy wygramy !!!!!! k...y pokonamy !!!!!
    • Gość: ToJa Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.nask.waw.pl 06.10.06, 10:55
      Taa, potrafiles sie przygotowac w Katarze do MS.. Pokazales to bardzo dokladnie ;-)
    • Gość: mirek.nou Jacek Bąk: zagramy profesjonalnie i na maxa! IP: *.aster.pl 06.10.06, 12:03
      Ja osobiście liczę na to, że zagrają , jak zawodowcy, od których zawsze można oczekiwać pewnego, nizmiennego poziomu!
    • Gość: rysiu A tobie Jacek brakuje formy IP: 212.244.156.* 06.10.06, 13:02
    • Gość: PePE Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:04
      Uważam bąka na najsłabszego piłkarza tej kadry, jest wolny, ślamazarny,
      delikatny i pretensionalny, jeśli mamy szanse na zwycięstwo z kazachami to
      tylko jak on będzie siedział na trybynach, powodzenia białoczerwoni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka