Gość: morto IP: *.pppoe-dynamic.ns.aliant.net 05.10.06, 19:58 Ciagle to samo w wywiadach z Bakiem. Przed meczem 'wszyscy musza dac wszystko z siebie' a po meczu ze nie wiadomo czemu nie dali i w 'glowie kolomyja'. Belkot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam A ja wierzę w naszych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 20:38 A ci,którzy NIE WIERZĄ,nie będą mieli prawa do krytyki! Przecież już ich skreśliliście,więc po przegranym meczu cicho sza! Z Kazachastanem wygramy na pewno i mam nadzieję,że z Portugalią też. Na pewno chłopcy dadzą z siebie wszystko. Jadę do Chorzowa im kibicować. Pseudokibicom mówię - SPADAJCIE NA DRZEWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bera ze swarzędza Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:28 a realistom mówie won.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawi Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.gdynia.mm.pl 05.10.06, 21:57 Popieram! Prawdziwi kibice są zawsze ze swoją drużyną!Też wierzę w to,że wygrają,bo już nie raz pokazali,że w sytuacjach krytycznych potrafią nieźle zagrać. Szkoda tylko,że muszą reprezentować taki naród,wiecznie niezadowolony i rzucający obelgami w każdą stronę. Tak więc DO BOJU CHŁOPAKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:58 Gość portalu: adam napisał(a): > A ci,którzy NIE WIERZĄ,nie będą mieli prawa do krytyki! Przecież już ich > skreśliliście,więc po przegranym meczu cicho sza! ja też wierzę w wygraną z Kazachstanem ale nie wierzę,że gdy wynik będzie inny to na forum będzie cicho sza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek.nou Re: A ja wierzę w naszych! IP: *.aster.pl 06.10.06, 12:09 wierzysz, że wygramy z Kazachstanem? Ja wierzę ,że wygralibyśmy z: -rezerwami Chin; -San Marino; -Luksemburgiem; -Zagłębiem Lublin, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nab Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.10.06, 21:31 jak bak gada ze wygramy to znaczy ze nie wygramy i bedzie remis lub porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawostka czy ktoś wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:26 dlaczego w eliminacjach do mistrzostw Europy biorą udział: Izrael,Kazachstan,Azerbejdżan,Wyspy Owcze to są kraje Eurpy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: czy ktoś wie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.10.06, 22:41 Kazachstan przynajmniej jego bardzo mala czesc jeszcze lezy w Europie.Azerbejdzan i Wyspy owcze sa w Europie ale zydostwo juz nalezy do azji i tam powinno grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulip Re: czy ktoś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:48 W zasadzie Azerbejdżan to też kraj azjatycki. Poza tym masz rację. Wyspy Owcze geograficznie nie powinny być zaliczone do Europy ale podlegają pod Danię a Kazachstan częściowo leży w Europie. Nie wiem,może federacja piłkarska ma jakiś inny podział, w końcu Izrael leży nad Morzem Śródziemnym :) Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: czy ktoś wie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.10.06, 23:16 Azerbejdzan lezy w europie tak jak W.Owcze a zydzi sa w neszej strefie choc calkowicie leza w azji bo nikt z nimi nie chiclaby grac w el. do ms w strefie azjatyckiej no pozabijaliby sie jak by musieli zagrac z syria libanem czy irakiem ahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.server.ntli.net 05.10.06, 22:51 trzeba tez geac z reading :) jakos nie widze naszej reprezentacji wygrywajacej z ta druzyna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:53 A tak w ogóle to o co ci chodzi???? Jakieś schizy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - No na MŚ to zarządzał. Wstydzimy się do dziś...... IP: *.aster.pl 05.10.06, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miechu Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:02 nie ma ze paru jest slabych.jeden gra slabiej z drugim reszta ich ma wspierac!wszyscy w druzynie maja sobie pomagac a nie odpuszczac sobie tak jak jest to w naszej pilce noznej Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Jacek Bąk:Musimy wygrać, przegrać albo zremisować 05.10.06, 23:21 I naprawdę nie mamy innego wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Jacuś, wracaj do Arabii, do ciepłego fotelika 05.10.06, 23:25 tutaj nie przydasz się. może technicznie jesteś niezły ale twoje kierowanie obroną, ustawianie się to żałość. przyznaj się, że unikasz odpowiedzialności dyskretnie uciekając z miejsc w których być powinieneś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.nyc.untd.com 06.10.06, 00:36 I oczywiscie po batach Zurawski jak zawsze powie, chcialem dzis bardzo ale mi nie wyszlo, dziecinada nieodpowiedzialnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Ty jesteś nieodpowiedzialny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 01:24 Skąd wiesz,że tak będzie, cieciu??? Ja uważam,że wygramy nie tylko z Kazachstanem. A ty idź się utop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drewnodolasu Re: Ty jesteś nieodpowiedzialny! IP: 193.28.0.* 06.10.06, 14:33 A Ty skad wiesz ze tak bedzie? Gdyba tak samo jak Ty. Ja wierze w zwyciestwo z Kazachami i w remis z Portugalia, zreszta do Chorzowa tez sie wybieram. Polska do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canuck Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.10.06, 01:26 Jacek Bak mowi to co powininen powiedziec. Trzeba walczyc oraz wygrac! A co mialby powiedziec jakko kapitan oraz nestor zespolu? Moj szacunek dla p. Jacka za to ze jest najlepszym polskim stoperem, majac 34 lata oraz grajac w Katarze. On jest jednym z niewielu graczy klasy europejskiej w polskiej reprezentacji. Pan Jacek dorabia do emerytury grajac na Katarze. Nie musi sie tego wstydzic, bo przeciez gral przez lata w przyzwoitym zepole w dobrej lidze. Jednak przy calym szacunku dla p. Jacka, trzeba sobie zadac dodatkowe pytanie, ktore odzwierciedla sytuacje w polskiej pilce: "Jak to jest mozliwe, ze 34-letni zawodnik, ktory dorabia do emerytury grajac na Katarze jest w dalszym ciagu najlepszym polskim obronca, a byc moze najlepszym pilskim pilkarzem?" Przeciez to sie w glowie nie miesci! Na Mundialu obok Boruca, Zewlakowa, oraz Jelenia, byl tylko Bak! A reszta to byly "biegajace koszulki" z numerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: 193.193.181.* 06.10.06, 15:39 Facet, jesli uważasz że Bąk jest najlepszym polskim piłkarzem - twoja sprawa, w końcu każdemu wolno kochać :P, ale ten tekst "On jest jednym z niewielu graczy klasy europejskiej" to już gruba przesada. Człowieku zmień dilera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Canuck Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.10.06, 05:16 Do Baczka: Demokracja, wolnosc oraz intelgencja to wspaniala koncepcje. Ciesze sie, ze Ty (albo Pan, o ile masz wiecej niz 18-cie lat) tez to rozumiesz. Kazdemu wolno widziec rzeczywistosc w swoisty sposob. A takze kazdemu wolno kochac pilke nozna! Co by nie powiedziec o Baku jako pilkarzu, jedna rzecz jest pewna. Trenerzy sie zmieniali, a Jacek gral dalej. Pewnie, to milosc ze strony Engela, Janasa, no i tego nowego Holendra! Przeciez Baczek oraz wszyscy milosnicy mitomani polskiej, wiedza tak naprawde ze p. Jacek Bak to slaby gracz. Sa cale tabuny lepszych od niego. Tylko, nie wiemy jak ich znalezc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziober w koło myją IP: *.mofnet.gov.pl 06.10.06, 07:25 Polska teraz będzie grała każdy mecz "o wszystko" a jak któryś się nie uda, to następne będą "o honor". Mam nadzieję, że Beenhaker to zmieni. -------------------------------- skocz.pl/.bukmacher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: 194.9.79.* 06.10.06, 10:05 Wygramy wygramy wygramy !!!!!! k...y pokonamy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.nask.waw.pl 06.10.06, 10:55 Taa, potrafiles sie przygotowac w Katarze do MS.. Pokazales to bardzo dokladnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek.nou Jacek Bąk: zagramy profesjonalnie i na maxa! IP: *.aster.pl 06.10.06, 12:03 Ja osobiście liczę na to, że zagrają , jak zawodowcy, od których zawsze można oczekiwać pewnego, nizmiennego poziomu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePE Jacek Bąk: Musimy wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:04 Uważam bąka na najsłabszego piłkarza tej kadry, jest wolny, ślamazarny, delikatny i pretensionalny, jeśli mamy szanse na zwycięstwo z kazachami to tylko jak on będzie siedział na trybynach, powodzenia białoczerwoni. Odpowiedz Link Zgłoś