Gość: WISŁA-LECHIA-ŚLĄSK IP: *.chello.pl 27.10.06, 23:09 >TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST< JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Krakowskie derby stulecia IP: 80.48.30.* 27.10.06, 23:58 ej wy, z Cracovi, skopcie im tyłki, tylko najlepiej mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego77 Re: Krakowskie derby stulecia IP: 82.115.76.* 28.10.06, 00:19 Skopiemy... :) TYLKO PASY NASZ KS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Cupiał bedzie się lał z Filipiakiem...Dobre. Powin 28.10.06, 13:26 na być mozliwość, że przegrywają oba zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rujawi naprzód Wisełka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:17 jazda jazda jazda - Biała Gwiazda www.nasznocnik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Krakowskie derby stulecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:39 nie chcę was martwic ale tylko LEGIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekota Re: Krakowskie derby stulecia IP: *.chello.pl 28.10.06, 12:46 "....ale tylko LEGIA co roku kompromituje Polskę w europejskich pucharach! taka to jest drużynka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Krakowskie derby stulecia IP: *.wolfson.cam.ac.uk 28.10.06, 12:52 750 kibicow rywali ma nikłe szanse przeżycia na stadionie naszpikowanym kibicami Wisly Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio co to za okreslenia "derby stulacia" 28.10.06, 12:56 trzeba byc kompletnym debilem zeby taka nazwa nazwac cos co kompletnie nie ma zadnego znaczenia dla wiekszosci swiata/Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jls Re: co to za okreslenia "derby stulacia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:27 trzeba byc kompletnym ignorantem (czy jak ty wolisz debilem) zeby komentowac artykul ktorego sie nie zrozumialo przeczytaj tyle razy az zrozumiesz, a jak to nie pomoze to wez liczydlo i policz, a jak to nie pomoze to przegryz kable od internetu czego tobie, sobie i innym zycze ja Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: co to za okreslenia "derby stulacia" 28.10.06, 14:00 a jakie to ma znaczenie to co zostalo tam napisane? myslisz,ze kogos z poza Krakowa rusza ten mecz?? tydzien temu bylo o wiele lepsze mecze...ze nie wspolne o Barca-Real albo Chelsea-Barca albo chociazby ManU-Liverpoll...o to byly mecze "stulacia" a ten mecz....niczym sie nie rozni od Legia-Lech Odpowiedz Link Zgłoś
rujawi Re: co to za okreslenia "derby stulacia" 28.10.06, 14:21 jestem spod Białegostoku i mnie rusza a Ty dalej onanistycznie wielb swoje zagraniczne kluby których w życiu na oczy nie zobaczysz. Jazda jazda jazda - Biała Gwiazda www.nasznocnik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: co to za okreslenia "derby stulacia" 28.10.06, 14:38 nie wielbie...ale chyba przyznasz,ze to sa mecze ktorymi emocjonuje sie cala Europa? pozatym moze gdybys byl z Bialegostoku to byc nie mial pociagow do Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jls Re: co to za okreslenia "derby stulacia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:52 czyli zostaje ci przegryzienie kabli :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozróba antyterroryści przygotowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:23 może nawet czołgi się przydadzą na kiboli bo podejrzewam, że normalni ludzie z domów się będą bali wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak I znowu bedą brzydko krzyczeć na siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:07 i jeszcze biednej policji sie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koronka Re: Krakowskie derby stulecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:18 s12.bitefight.pl/c.php?uid=44719 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilizm Krakowskie derby stulecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:13 najpierw nakladaja kare a potem ja znosza przed meczem. zatem pytanie: po co w ogole karac jak sie tego nie chce potem wykonac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Krakowskie derby stulecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:39 Jakie tam derby 100 lecia.Tylko policja będzie miała kupę roboty a kto za ich trudną pracę zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
maslo12 Re: Krakowskie derby stulecia 28.10.06, 15:48 Drodzy ludzie. Przejrzycie wreszcie na oczy. Wsiowa liga, wsiowe mecze,wsiowe stadiony. Arykuly tego typu to nedzne proby wzbudzenia zainteresowania tym pilkarskim zadupiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ivymike To dzisiaj?? 28.10.06, 16:08 Będę musiał przeparkować samochód. Mieszkam prawie na granicy między terenem jednych bandytów a drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdpr Ciekawe ilu zginie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:29 kto komu ożeni kose, gdzie i jak szybko znajdą sprawców. Ehh kibole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Ciekawe ilu zginie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.10.06, 16:31 Wiselka musi wygrac dzisiaj bo inaczej dojdzie nas legia i przestanie byc tak bezstresowo Odpowiedz Link Zgłoś