Dodaj do ulubionych

Beenhakker oglosił kadrę na Belgię

IP: 194.46.43.* 30.10.06, 17:31
Polska 0 - 3 Belgia
Obserwuj wątek
    • Gość: maz Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:31
      No to do boju, po trzy punkty z Belgią!
      • Gość: andrzej Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.adsl.wanadoo.nl 30.10.06, 17:39
        stawiam 100 euro,ze nasi wygraja
        • Gość: archi Hamburger lub Puszczak w bramce... IP: *.aster.pl 30.10.06, 19:00
          i który lepszy????
          • Gość: x jednemu i drugiemu powinienes buty lizac IP: *.crowley.pl 30.10.06, 19:12
            jak osiagniesz w swoim zawodzie 1/100 tego co oni w swoim to mozesz zabierac
            glos.
          • Gość: Ja Re: Hamburger lub Puszczak w bramce... IP: 80.48.30.* 30.10.06, 21:45
            Zaproponuj kogos, kogokolwiek, frajerze.
    • Gość: Obst Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:38
      Belgowie są gospodarzem najbliższego meczu a ty jak widzę ze swoim
      pseudowizjonerstwem jesteś już w 2007 roku :)
    • Gość: ww10 Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: 82.139.16.* 30.10.06, 17:42
      Coś ci sie pomyliło... POLSKA 10-0 BELGIA... a nie bede hamem POLSKA 20-1
      BELGIA niech maja 1 bramke
    • Gość: Rys Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.ed.shawcable.net 30.10.06, 17:45
      Trener Beenhakker czyta moje marzenia .Nic nowego tylko dobra solidna praca .Za
      to sa Hplendrzy i Dunczycy cenieni wysoka etyka pracy zwalnia ich od skladania
      o pozwolenie o prace w wielu krajach swiata.Powodzenia w dalszej pracy dla
      trenera Beenhakkera i jego polskich wspolpracownikow.
    • Gość: fanka Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:55
      Polska 0 : 10 Belgia
      • Gość: Ja Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: 80.48.30.* 30.10.06, 18:07
        Mamusia cie nie kocha.

Co do tematu: litosci, kogo on powolal ?! Zewlakowa ktory jest kompletnie bez
        formy, Baszczynskiego(za co?), Mariusza Pawelka ktory grzeje lawke w Wisle,
        Frankowskiego - bez formy. Mam nadzieje tylko, ze bedzie sie trzymal tego same
        skladu co z Kazachstanem i Portugalia.
        • Gość: Chris Dla Polski odzyskaja forme IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.10.06, 03:39
          Tak jak bylo z Portugalia.
      • Gość: stpierre Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.chello.pl 30.10.06, 18:37
        rozumiem ze poprzednio typowalas Polska 0:50 Portugalia :D
    • Gość: Krycha_z_Plutona Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.speed.planet.nl 30.10.06, 18:04
      Tylko nie spiacy Boruc!Zacznie zapadac w sen zimowy i to bedzie koniec!
      • Gość: aaa Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:06
        boruc moze byc...tylko za pawelka fabianski...
        • Gość: ab Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:41
          fabiański podobnie jak pawełek siedzi na ławie w swojim klubie. A Legia napewno
          klubem lepszym od wisły nie jest...
    • Gość: żenada nie kadra Belgia - Frankowski 3:0......... IP: *.aster.pl 30.10.06, 18:32
      • Gość: enzo szifo Polonia - Belgica 3:0 :) IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.06, 18:54
        dla niedowiarków www.wroclaw.mm.pl/~precedens/ :D
        • Gość: enzo szifo Re: Polonia - Belgica 3:0 :) IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.06, 18:55
          a dokładnie www.wroclaw.mm.pl/~precedens/bel.JPG
        • Gość: enzo szifo Re: Polonia - Belgica 3:0 :) IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.06, 18:56
          a dokładnie www.wroclaw.mm.pl/~precedens/bel.JPG
          • Gość: swoj Re: Polonia - Belgica 3:0 :) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.10.06, 20:44
            Ale chyba ten Boniek tez kontuzjowany, bo go w skladzie nie widze:)
      • Gość: taki jeden mecz jest w Belgi IP: 198.36.86.* 30.10.06, 18:56
        Jak juz cos piszecie to z głowa Panowie bo mecz jest w Belgi
        tak wiec podajc wynik nalezy chyba pisac tak

Belgia-Polska (...-...)

ale nam Polaka najlepiej wychodzi szyderstwo
        • Gość: Schuja Re: mecz jest w Belgi IP: *.pools.arcor-ip.net 30.10.06, 19:34
          Znowu polactwo tu szumi.Dostaniecie po kulach az milo.Nic w noznej nie
          reprezentujecie.TZW:SZMACIARSTWO NADWISLANSKIE. Ale zawsze paru pijanych cwokow
          dorwie sie do klawiatury i pisze brednie.Zgloscie sie do nas , Niemcow po nauke
          jak sie gra.Nie wstydzcie sie.To zaden wstyd dla Polaka uczyc sie od
          Niemca.WIECEJ POKORY , to moze wam Niemcy cos pokaza , jak sie gra.Hehehe.
          • Gość: lalala Re: mecz jest w Belgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:50
            ja rozumiem że was niemców turcy już w de dymają na każdym kroku i został wam
            tylko internet na odreagowanie. ale litości, nie na polskich stronach, macie
            chyba jakieś swoje? chociaż może i one są już po turecku...
          • Gość: lehman alleman Re: mecz jest w Belgi IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 31.10.06, 02:59
            spieprzaj dziadu...
          • Gość: Chris Schuja NIE! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.10.06, 03:36
            Ten prowokator powinien miec zakaz wystepowania na forum. W NRD go nie chca a
            Polsce wolnosc slowa. Volksvagendragen to wykorzystuje.
          • Gość: hrb Uszaszowski Dzisiejsi Niemcy to wazeliniarze... IP: 61.68.165.* 31.10.06, 08:57
            W RODZAJU ICH BYLEGO kaclerza Schrubra.Dowodzi to,ze szuja jest glupim
            polaczkiem A NIE SZKIEBREM .
          • Gość: Squirs Re: mecz jest w Belgi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.11.06, 03:28
            Czlowieku! Jezeli masz cos bardziej interesujacego do napisania to napisz. W
            przeciwnym razie nikt nie chce czytac Twoich wypocin. Az przykro na to patrzec.

Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: Neolit Zenada nie komentarz IP: 64.208.49.* 31.10.06, 09:16
        jw
    • Gość: bruno oo rasiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:45
      widze ze znowu w naszej kadrze jest grzesio alez pieknie kolejny trener ktory
      sie w nim podkochuje jedyne blad jaki na razie popelnia leon [tylko grzesio
      zatrzymywal nasza reprezentacje w meczu z portugalia]
      • Gość: Fan futbolu! RASIAK KING! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:57
        Mam już dość obrażania polskich reprezentantów! Czego chcecie od p.Rasiaka,
        Boruca i innych! Wy " zawszałe Polactwo", zielone z zazrości , że komuś może
        się coś udać, ktoś może odnieść sukces! Myślenie pozytywne toż to dla was
        abstrakt!
        • Gość: Schuja Re: RASIAK KING! IP: *.pools.arcor-ip.net 30.10.06, 20:11
          Panie Fanie . Gość portalu: Fan futbolu! napisał(a): Wy " zawszałe Polactwo", -
          w zasadzie okreslenie podoba mi sie , tylko slowo polactwo pisze sie z
          malutkiej litery.Piszesz poza tym blednie , ze komus z Polakow udalo sie w
          noznej odniesc SUKCES.Chlopie , zejdz na ziemie .Nikomu z waszych nie udalo sie
          tak naprawde nic. Byle skok do obcej druzyny od razu fetujecie jak bog wie
          co.Przejrzyj listy NAJLEPSZYCH pilkarzy za ostatnie lata.Waszych ,polskich
          nazwisk tam nie ma , no chyba ze uwazacie mimo wszystko Podolskiego albo Klose
          za polakow.Ci ludzie jednak juz tysiac razy glosna i oficjalnie powiedzieli ,
          ze z Polska nie chca miec NIC wspolnego.Oni czuja sie , podobnie jak ja
          Niemcami.Hehehehe.
          • Gość: Facio Dzięki Bogu, że czujesz się Niemcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:29
            A już się bałem, że to jakiś mój rodak jest takim idiotą(czytałem twój post wyżej), nawet nie wiesz jak mi ulżyło, że jesteś tylko małym zakompleksionym szwabkiem, który na swoje nieszczęście całe zycie musiał mieszkać w tej znienawidzonej Polsce - hahahahahaha. Jak widać wśród Niemców też warcholstwa nie brakuje - ale to żadna nowina. Wogóle umiesz ty coś po niemiecku?? Bo jak na rasowego szwaba coś za dobrze po polsku piszesz hahaha. A po za tym jeśli mieszkasz nadal w Polsce - to pewnie Niemcem jesteś tylko przez internet - i tylko w internecie jesteś taki odważny a na codzień ogon podkulasz i ze spuszczoną główką szybciutko przemykasz - hahahahahahaha. Zig heil szwabku.
            • Gość: swoj Re: Dzięki Bogu, że czujesz się Niemcem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.10.06, 20:49
              Poziom prezentujecie jednakowy (Schuja i Facio). Jakbyscie nie tylko byli
              rodakami ale nawet bracmi!

Powodzenia i pozdrawiam.
              • Gość: Facio Re: Dzięki Bogu, że czujesz się Niemcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:59
                A i owszem - starałem się pisać na poziomie Schuji - obraża cieć Polaków chociaż przynajmniej kilkanascie lat polski chleb wpieprzał. Nie mam więc najmniejszego zamiaru być dzisiaj dlaniego fałszywie uprzejmy czy też miły. Pozdrawiam panie 'swoj' czy raczej 'swój'.
            • Gość: Schuja Re: Dzięki Bogu, że czujesz się Niemcem IP: *.pools.arcor-ip.net 30.10.06, 20:57
              Facio , ty to ani po waszemu ani po ichniemu nie piszesz poprawnie .A po za -
              poza sie pisze osle . Nic sie nie odniosles do tego ,jaka jest wasza kopana.Itu
              cie rozumiem.Po co rozgrzebywac smierdzace qufno.Hehehe.
              • Gość: Facio Re: Dzięki Bogu, że czujesz się Niemcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:07
                Przyznaje zrobiłem błąd :P.A tak na marginesie twoje 'itu' - i tu się pisze ośle. No popatrz, mnie pouczasz, a sam robisz błędy. Nie poruszam kwestii reprezentacji bo nie jest to śiatowa elita, i z tym nie ma się co spierać. Napisałem na twój post tylko ze względu na to, że obrażasz Polaków i tego też wątku się trzymałem :P.
              • Gość: KaMi Re: Dzięki Bogu, że czujesz się Niemcem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:25
                Schuja, ty tępy sk-urwysynu, już ci mówiłem, że masz wypieprzać do psychiatry!
                Ty mały, wszawy, zakompleksiony psycholu, idź do kibla sobie ulżyć, albo zajmij
                się dupczeniem tej swojej koślawej Tekli, ale nie obrażaj pożądnego narodu.
                Jesteś jak ten wrzód na twojej krościatej dupie, co ty chcesz osiągnąć
                wypisując te chore opinie?
          • Gość: odpowiedź Re: RASIAK KING! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:36
            No i odezwał się "PRAWDZIWEK"!

• Gość: lewski sofia Re: RASIAK KING! IP: *.aster.pl 30.10.06, 23:48
            Ty nie jestes Schuja, tylko zwyczajnie "Z ch..a". Drobna roznica, ale jednak...
    • Gość: 1111111 Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: 212.122.223.* 30.10.06, 20:00
      Głupi jesteś
    • Gość: kibic Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.acn.waw.pl 30.10.06, 20:08
      Dlaczego w kadrze jest Pawełek który jest tylko rezerwowym w Wisle?Czy na prawdę
      nie ma juz gorszych?
    • arawicz Beenhakker oglosił kadrę na Belgię 30.10.06, 20:16
      zadnego z Pogoni Szczecin. hmmm... :)
    • Gość: Korona Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:21
      A gdzie jest Zganiacz ??
      Czyżby trenerzy nie zauwazali go bo jest niski ale o wiele lepszy niz Giza z
      Cracovii :(
      s12.bitefight.pl/c.php?uid=44719
      • Gość: mum Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.acn.waw.pl 30.10.06, 21:04
        Musi sie kazdy post konczyc szczekaniem? Ci, co sie czepiaja Rasiaka czy innych
        piłkarzy niech swoje zdanie lepiej wygłaszają po meczu. Albo niech się zamkną,
        jesli włażą tu tylko po to, zeby sie obrzucać mięsem, a nie dyskutować na temat
        futbolu. To Rasiak był współautorem drugiej bramki przeciwko Portugalii. Naprzód
        biało-czerwoni!
        • Gość: olo Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.buchan.com.au 30.10.06, 22:36
          bedzie walka na boisku ale niestety nasi przegraja, wynik pl-bel=35-47
    • Gość: Scola Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:04
      <Przemysław Kaźmierczak robi postępy w Boaviście Porto, ale to jeszcze nie ta
      klasa, co Lewandowski.

Niedawno frajerzy obrazaliscie Lewandowskiego ze sie nie nadaje do kadry
      • Gość: FAN FUTBOLU! Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:38
        Och i prawdziwe słowa! Popieram i pozdrawiam!
    • Gość: POLSKA!!! Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:00
      przed portugalia tez tak myslałeś cieciu??? jak kibicujesz to troche wiary, jak
      nie kibicujesz to wyp....
    • zwiatrem1 Beenhakker oglosił kadrę na Belgię 31.10.06, 00:18
      Znalazl sie prorok jak zwykle polski i jak zwykle czarnomyslacy!!!!!!
    • Gość: Masztalski Co za cymbał zaczął to forum z 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 01:34
      Zawsze znajdą się jakieś oku..eńce które będą krytykować mimo wszystko. Jak
      mnie to wku..a. Załóż sobie bloga i tam się produkuj śmieciu. Przecież dla
      takich kibiców nie warto grać. Ja nie mogę.
      To że naszych krytykuje się za to że nie chce im się biegać to rozumiem. Ale
      pie..ć takie głodne kawałki po meczu z Portugalią to trzeba być śmieciem albo
      debilem.

Przepraszam forumowiczów i redakcję za słownictwo ale ku..ca mnie bierze jak to
      czytam.

Masztalski
    • Gość: kibic to dziwne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 01:44
      To dziwne.Rewolucji w składzie nie ma(wyjściowym awizowanym).I tak wszystko
      zależy od aktualnej formy i dyspozycji piłkarzy.Decyduje o tym sztab trenerski
      kto zagra a kto na swoją szansę musi jeszcze zapracować.Macie krótką pamięć? To
      przypominam Chorzów.Z Portugalią miała być masakra!!! A ha i jeszcze lewski
      sofia-kapitalna riposta (Schuja)!!! Popieram.
    • Gość: Bolek Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.dsl.bell.ca 31.10.06, 01:58
      ladnie z twojej strony,ze sie podpisales 0(zero) - choc i tak wszyscy tutaj
      wiedza,ze jestes Zerem;
      • Gość: Chris Imieniny Leopolda wypadaja 15-tego! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.10.06, 03:33
        Belgia:Polska 0:2. Na wiosne trzeba uzbierac troche oczek z Azja. W Belgradzie
        i Lizbonie beda remisy. Polaka ME!!!!!!!
        • Gość: Chris Re: Imieniny Leopolda wypadaja 15-tego! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 31.10.06, 03:42
          Polska ME!
    • Gość: sloma Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.cermag-poznan.com.pl 31.10.06, 08:05
      Świetnie! Podajecie Lewandowskiego w podstawowym składzie, a w kadrze jakoś go
      nie widać...
    • Gość: Kazek No problem IP: 80.240.189.* 31.10.06, 09:41
      Nie róbmy problemu z braku Radomskiego. Jest stoper Łągiewka i nie trzeba na
      siłę stawiać na tej pozycji Żewłakowa. Łągiewka sobie poradzi!
    • Gość: jajko Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: 213.86.133.* 31.10.06, 10:23
      ty kutas!
      • Gość: Squirs Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.11.06, 03:23
        Czasami sie zastanawiam, jak taki analfabeta jak p. jajko (bardzo elokwentny
        zreszta) wie jak wlaczyc komputer aby wystukac tych pare liter?

Cheers.
    • Gość: banach44 Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.aster.pl 31.10.06, 10:33
      Hmm... czy im ktoś płaci za wystawianie Rasiaka?
      • Gość: maz Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:31
        Poprzedni selekcjonerzy naszej reprezentacji zaskakiwali nas niekiedy
        kontrowersyjnymi powołaniami i przywiązywaniem się do pewnych nazwisk.
        Wydawało się, że tak też będzie z Beenhakkerem. Jednak pora zmienić zdanie.
        Kadra, którą powołał na mecz z Belgią jest optymalna. Wiadomo, że z czterech
        zawodników zrezygnuje. Najpewniej z Pawełka, Jelenia (o ile się nie wyleczy), i
        pewnie z Frankowskiego. Ale decyzje zostawmy jemu. Leo wie najlepiej, kto
        będzie mu potrzebny. Pseudo-eksperci, vide Tomaszewski, zarzucają mu, że nie ma
        rozeznania i nie zna naszych piłkarzy. Coś mi się zdaje, że poznał ich szybciej
        i lepiej niż zrobili by to trenerzy polscy. Jeżeli ktoś zacznie Beenhakkera
        zawodzić, to najpewniej z niego zrezygnuje. Tak zrobił np. z Milą, więc taki
        Frankowski też pewnie czuje, że to jedno z ostatnich powołań. Mecz z Portugalią
        pokazał, że nie ma ludzi nie zastąpionych, więc spokojnie, napewno z Belgią
        zagrają najlepsi i będzie dobrze. Jedziemy po trzy punkty!
        • Gość: starwalker Re: Beenhakker oglosił kadrę na Belgię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 11:36
          Żewłakow w kadrze to nie jest dobry pomysł. Jest wolny, mało zwrotny i nie
          angażuje sie zbytnio w grę. Gra typowe "alibi".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka