Gość: tsw IP: *.pro.lama.net.pl 30.10.06, 21:18 Greg pozdrowienia od kibiców Wisły Kraków , dzięki za wszystko co dla tego klubu zrobiłeś! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
br311 Ucz sie Grzesiu, ucz !!! 30.10.06, 23:53 Widze nawet jakies malutkie postepy. Za pare lat moze bedziesz poslugiwac sie jezykiem polskim na poziomie przecietnego maturzysty. Tylko pracuj ciezko i nie patrz na tych, ktorzy sie z ciebie smieja. Gdyby nie błąd Marcina Cabaja w pierwszej minucie, to spotkanie mogło potoczyć się inaczej - rzeczywiscie, cos w tym jest Nie wiem, czym kierowała się europejska federacja, karząc obrońcę. - no ja chyba wiem, (tzn. nie wiem czy zostal slusznie ukarany ale wiem, czym sie kierowala) Sportowo nie można mieć do Serba zastrzeżeń. - znakomity zawodnik, ktory oslabia swoja druzyne w prestizowym meczu Aby zdyscyplinować zawodnika, trzeba karać go finansowo. Nic tak nie przemawia do piłkarza jak chudszy portfel. - a gdzie marchewka, Grzesiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven dudka, czyli walczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:27 jaki z niego walczak, to widziala cala polska w meczu z blackburn, niech sie mielcarski zastanowi co mowi... w ogole wisle mozna podzielic na: walczakow i gosci, ktorzy kiedys grali w amice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: dudka, czyli walczak IP: *.motorola.com 31.10.06, 10:54 Coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alukard33 Mielcarski: Mijailović powinien dostać po kieszen IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 13:41 to samo :D pozdrowienia dla Ciebie !!! mam nadzieje ze jeszcze kiedys wrocisz do wiselki !!!! wiecej takich ludzi jak Ty w polskiej pilce, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peeter szczególnie Dudka jest niebywale waleczny... IP: 85.14.94.* 01.11.06, 17:56 udowodnił to pokładając się na w polu karnym w meczy z blackburn. to własnie jego "waleczności" wisła zawdzięcza utratę drugiej bramki. "walecznosć" dudki była też bardzo widoczna w meczu polska - niemcy na mundialu. tam też padła bramka po jego błędzie - za mało zaangażowanej i agresywnej grze w obronie. a przecież miał taki zapas sił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubinek Mielcarski: Mijailović powinien dostać po kieszen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:52 Mielcarz zajmij sie lepiej scoutingiem! Mam juz dość czytania twoich nedznych wypocin i wysluchiwania twoich bzdur na canal+. Odpowiedz Link Zgłoś