Dodaj do ulubionych

Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain

24.11.06, 10:59
Francja, to taki miły i kulturalny kraj! Kraj pacyfistów, posiadający
legitymację moralną do pouczania innych narodów. Niestety jestem Polakiem i z
racji tego również antysemitą i ksenofobem, wiem to dzięki światłym Francuzom...
Obserwuj wątek
    • Gość: bzyk Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:07
      Jestem za wprowadzeniem możliwości strzelania do chuliganów.
      Najlepiej wybić ich do nogi
      • Gość: lewy_obrońca Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:13
        Nie mogę się doczekać, kiedy u nas policja będzie mogła strzelać seriami do
        kiboli.
        • indy.m Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 12:26
          > Nie mogę się doczekać, kiedy u nas policja będzie MOGŁA strzelać seriami do
          > kiboli.

ja sie nie moge doczekac nie kiedy bedzie MOGŁA, ale kiedy bedzie juz
          strzelala ;)
          • zigzaur Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 12:55
            Nie przesadzaj.
            Były już przypadki przygrzmocenia kibicowi pałą.
            Przemek Czaja ze Słupska, na przykład.
            • jimmyjazz "policjant nie miał na sobie opaski" 24.11.06, 13:57
              To istny skandal by "policjant nie miał na sobie opaski identyfikacyjnej" - jak
              nie nosi opaski to można go zabić, skopać itp. Wszystko przez tę opaskę.

Szkoda że nie strzelił do jeszcze kilku.
              • deem007 BRAWA dla francuskiej policji !!!! 24.11.06, 14:22
                ...za zdecydowanie i odwage. Brawa naleza sie rowniez prasie i opinii publicznej
                za brak obrony i usprawiedliwiania tych smieci.

Szanuje prawdziwych kibicow - sam takim jestem i nie moge zrozumiec skad ta
                nienawisc, to jest tylko sport a nie wojna jakas.

Pseudokibicow nalezy tepic - francuz pokazal jak...

• Gość: Polak Naszym kibilom też by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:57
                  kilka takich pokazówek ochrony i policji a wtedy możliwe było by chodzić na mecze normalnym ludziom. I to może nawet z całymi rodzinami jak na kulturalny piknik.
                • Gość: kibol Re: BRAWA dla francuskiej policji !!!! IP: *.icpnet.pl 25.11.06, 02:13
                  Idiota.

NIC nie usprawiedliwia morderstwa z premedytacja.

Smieciami nazywaj swoich kumpli.
                  • Gość: ixi Re: BRAWA dla francuskiej policji !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:24
                    Usprawiedliwia .... atak na inną osobę z premedytacją. Niech wiedzą co ich może
                    spotkać, to jedyna chyba zapadka w ich (i pewnie w twoim) mózgach, która
                    jeszcze może poskutkować.
        • krasnov Re: Policjant zastrzelił _bandziora_ 24.11.06, 12:28
          Widać, że tam przynajmniej wszyscy stoją murem za policjantem, który strzela w obronie własnej/innych. A u nas? Hieny by się na takiego rzuciły, że skrzywdził "niewinnego fana sportu". Zastrzelił agresywnego bandytę - nazywajmy rzeczy po imieniu!
          • Gość: JAREK1947 Re: Policjant zastrzelił _bandziora_ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:34
            Jestem za, masz całkowitą rację.
            W prasie przewaznie policjant to napastnik, a młodociany bandyta to kibic,
            uczeń lub podrostek, handlarz narkotyków do diler, rozwydrzony chuligan i
            wandal to wesoły młodzieniec, bandyta w gangu to żołnierz /a wojsko milczy jak -
            D..A/
            Przestańmy w prasie, radiu i tv nobilitować padlinę społeczną i zacznijmy
            nazywać rzeczy po imieniu!!!
            • jusup Re: Policjant zastrzelił _bandziora_ 24.11.06, 14:35
              Po pierwsze ja na ogół w prasie czytam o "bandytach nie
              kibicach" "pseudokibicach" itd oraz o "poicjantach dbających o porządek"....
              Zdecydowanie jest tak częsciej.. WIęc nie wiem, skąd te przeciwne odczucia
              A po drugie - generalizujesz tak jak te przytoczone przeze mnie tytuły gazet...
              Jeśli było tak jak mówi ten dziennikarz w artykule - to wszystko jasne..
              Natomiast zapewne nie byłeś nigdy nawet świadkiem podobnych scen to nawet nie
              masz pojęcia jak to sie często odbywa... Zaręczam Cię, że jest daleki, bardzo
              daleki od tego co nazywa się chuliganką... A na stadionach kilka razy
              ucierpiałem - za każdym razem ze strony agresywnych policjantów... Dwa razy
              działo sie to przy okazji jakichś niepokojów gdzies dalej (przy czym ja
              starałem się być od nich jak najdalej i naprawdę nie stwarzałem najmniejszeogo
              zagrożenia), co najmniej dwa razy zaś żadne chuligańskie wydarzenia nie miały
              nawet miejsca w ogóle... Policja sama w tych sytuacjach atakowała (pędziła Cię
              np ulicami do pociągu pałując z dwóch stron)... Nie widziąłeś sytuacji, w
              której jedziesz na mecz, kupujesz bilet, jesteś pod stadionem 2 godziny przed
              meczem, policja cię nie wpuszcza, wreszcie już po rozpoczeciu meczu gdy
              otwarta zostaje brama i ludzie zwyczajnie zaczynają się do niej pchać (często
              bez najmniejszych agresywnych zamiarów - po prostu chcą zobaczyć mecz) sa
              natychmiast atakowani gazem łzawiącym, pałowani - a na koniec kompletnie z
              przypadku zatrzymywani (ostatni mecz Widzewa w Bełchatowie - sam znam przypadki
              co najmniej dwóch osób, które zostały po prostu zawinięte bo stały najbliżej -
              jedna z nich nie mogła po prostu nigdzie odejść, bo akurat gaz wystrzelony w
              tłum trafił jej w oczy - i grozi jej zakaz stadionowy na podstawie zeznań
              policjantów)...
              Przemek Czaja bity na śmierć pałką po głowie przez policjanta tylko dlatego, że
              z grupa kibiców przechodził nie po pasach to tylko jeden z przykładów
              Owszem - z fotela, gdy się nigdy nie było na meczu (albo sie było raz i więcej
              się nie pójdzie, bo "obok wszyscy tak krzyczą") to fajnie się takie zdania
              o "strzelaniu do bezmózgich kiboli" wypowiada... Tylko pamiętaj, ze kiedyś
              policja może chcieć strzelać do ludzi przechodzących na czerwonym świetle, do
              kierowców przekraczającyh prędkośc, do rodziców krzyczących na swe dzieci itd
              Przypominam raz jeszcze - nie odnosze się do sytuacji konkretnej z Paryża...
              Mówię tylko swoje wrażenia z tego, jak bywa na meczach
              • Gość: jac@ol Re: Policjant zastrzelił _bandziora_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:58
                Przestań pieprzyć,pokaż mi policjanta który z radoscia idzie na mecz.Sam jestem
                policjantem i pracuję w zabezpieczeniach meczy,mogę coś na temat kibiców
                powiedzieć.Począwszy od plucia,ubliżania a skończywszy na przemocy fizycznej-
                taka jest gama zachowań "kibiców"(na szczęście nie wszystkich).A tak przy
                okazji,za zabezpieczenie meczu na stadionie odpowiada organizator czyli klub i
                to organizator prosi policję o interwencję więc możesz podziękować swojemu
                ukochanemu klubowi za ewentualne perturbacje.Dopóki na stadionach będą się
                znajdować bandyci dopóty policjanci tam będą.
                • Gość: kibol Re: Policjant zastrzelił _bandziora_ IP: *.icpnet.pl 25.11.06, 02:21
                  Pochwal sie jak z kumplami opluwacie dziewczyny ktore mialy odwage pojechac na
                  wyjazd i jak wyzywacie je od dziwek. albo jak strzelacie ludziom z mosbergow w
                  glowy. zasob slownictwa tez macie bogaty jak przystalo na absolwentow zawodowek.
                  naprawde fajnie jest byc "strozem prawa"...
              • Gość: kibol. Re: Policjant zastrzelił _bandziora_ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.11.06, 15:29
                jusuz jak czytam twoj post to odnosze wrazenie ze pisal to ANIOLEK,gdy w
                polsce policja bedzie miala prawo strzelac do boiskowych bandziorow ,tak tak
                bandziorow to ja wstepuje do policji i kupuje od razu kalacha i wiecej taki
                glupek jak ty nie bedzie bredzic na lamach gazet.Smierc bandytom .
          • Gość: Michu Re: Policjant zastrzelił _bandziora_ IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.06, 13:48
            Oj nie wszyscy... Rasizm to wcale nie rzecz tak rzadko spotykana tam. Zreszta
            mozna posluchac w tv francuzkiej opinie zwyklych obywateli: wielu jest takich
            co twierdza do teraz,ze policjant spanikowal.. A co mial jeszcze zrobic? Czekac
            az go zabija?
        • Gość: kibol Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.icpnet.pl 25.11.06, 02:30
          Na szczescie Polska jest jeszcze panstwem w ktorym elementarne prawa czlowieka
          sa przestrzegane, wiec nie masz sie co ludzic, potencjalny morderco.
          • Gość: sardynki A gdyby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:41
            a gdyby policjant był biały i zastrzelił czarnoskórego fana Olympicu Marsylia
            to pewnie w Le Monde i innych TV5 roiło by się od potępień "rasistowskiego
            wybryku policji". miał "karaibski kolega" szczęście że urodził się z właściwym
            kolorem skóry bo gdyby nie to teraz pewnie siedziła by w wieżieniu a we francji
            urządzano by marsze potępiające rasizm policji... choć trzeba przyznać że
            karaibski kolega miał racje że użył broni.
      • alex-alexander Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 12:21
        Gość portalu: bzyk napisał(a):

> Jestem za wprowadzeniem możliwości strzelania do chuliganów.
        > Najlepiej wybić ich do nogi

WLASNIE. WE FRANCJI BEDZIE O ULAMEK PROCENTA SPOKOJNIEJ
      • Gość: :O) I bardzo dobrze!!! Powinien byl walnac jeszcze... IP: 194.46.43.* 24.11.06, 13:32
        I bardzo dobrze!!! Powinien byl walnac jeszcze kilku innych. Gnoje by go
        napewno rozniosly gdyby nie strzelil. A tak moze sie troche opamietaja.

Jestem za uzywaniem pradu w stosunku do chuliganow!!! Zero tolerancji!
    • maciej.nawrot Reputacja francuskiej policji 24.11.06, 11:14
      Francuska policja od bardzo dawna ma reputację nie patyczkującej się z nikim.
      Oddziały policji szturmowej - CRS - często są porównywane np. do ZOMO. Często
      zdarza się śmierć od kuli policjanta.
      Już Marek Hłasko prawie 40 lat temu pisał, że ”kto nie dostał w mordę od
      francuskiego policjanta, ten nigdy w życiu nie dostał w mordę.”
      • zigzaur Re: Reputacja francuskiej policji 24.11.06, 12:56
        Ech, mianować francuskich policjantów na stanowiska oficerskie w wojsku!
        • Gość: lalala Re: Reputacja francuskiej policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:43
          szkoda że nie są tak zdecydowani jeśli idzie o ściganie przestępców z
          imigranckich (bałkańskich, murzyńskich i berberskich) dzielnic. naprawdę szkoda
          bo we francji większym problemem są młodzieńcy z bałkanów i afryki niż banada
          patałachów z dzielnicy Saint- Germain.
    • Gość: gio Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: 213.25.150.* 24.11.06, 11:44
      Kwestia czasu jest,jak we francji wszystko wybuchnie.Coraz mniej tam
      francuzów,arabuchy mnozą sie jak króliki,do tego masa czarnych.Francja juz
      dawno zatracila swoje "ego",ta cala rownosc rasowa wyjdzie im bokem bardzo
      mocno.Bardzo mnie to cieszy,tylko czekam az arabuchy znowu zaczna plądrowac
      miasta.Ale najwazniejsza jest tolerancja haha.Nie lubie francuzów,to tchorzliwy
      i dwulicowy naród.Bardzo sie cieszy ze doprowadzili do takiego rasowego chlewu
      jak maja u siebie,z nieukrywana przyjemnoscia bede ogladal nastepstwa tego co
      sie u nich bedzie dzialo,no i czekam na "rady i pouczenia" od tolerancyjncyg i
      liberalnych francuzów :D
      • Gość: vv Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:18
        Anglikom, Francuzom, Niemcom, Hiszpanom, Holendrom odbijają się teraz czkawką
        podboje kolonialne. Teraz z całego świata zjeżdża się do nich każdy dzikus który
        tylko ma europejskie obywatelstwo. I pomyśleć że tacy Afrykańczycy mogli się
        przez wiele lat czuć bardziej Europejczykami niż Polacy.
        • alex-alexander Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 12:23
          Gość portalu: vv napisał(a):

> Anglikom, Francuzom, Niemcom, Hiszpanom, Holendrom odbijają się teraz czkawką
          > podboje kolonialne.
          A KIEDY DOSTANIE CZKAWKI KOSCIOL, KTORY PODBIL NAROD POLSKI PIORAC JEMU MOZGI.
          • Gość: drwal Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.icpnet.pl 24.11.06, 13:28
            wnosze po tym komentarzu ze nie nalezysz do Kosciola Katolickiego, a wiec chyba
            z czego innego wynika spranie mozgu... to jest niezalezne od Kosciola
            • Gość: lalala Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:46
              a kiedy dostanie czkawki twój nauczyciel języka polskiego który (sądząc po twej
              pisowni i gramatyce) wyprał ci mózg? zresztą kiedy niby kościół podbił polskę?
              to była jakaś krucjata? oblężenie gniezna i obalenie pogańskich piastów? nie
              słyszałem nic takiego...
      • Gość: bieregawoj Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.chello.pl 24.11.06, 12:23
        Co oni wyprawiają? Co to już białych za dużo na tym świecie jest, że się do
        nich strzela jak do kaczek? A francuscy policjanci to na usługach Mosadu są
        skoro ze słuzbowej broni walą do białych. Jeszcze kilka lat a rodowity Francuz
        będzie ścigany jak murzyn za czasów apartcheidu w RPA.
        • zigzaur Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 12:58
          Po pierwsze, prawdopodobnie wyjdzie na jaw, że zastrzelony kibic wywodził się z
          grupy etnicznej podpalającej samochody, 5 razy dziennie modlącej się i pragnącej
          wepchnąć wszystkich Żydów do morza.

Po drugie, w RPA nie ścigano Murzynów. Po prostu, mieli oddzielne restauracje,
          przychodnie lekarskie, szkoły itp.
          • Gość: Saine Saint Denis Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:30
            Jakbyś powiedział tym koleśiom z łuku bulońskiego, bo tak nazywa się ich sektor,
            że należą do grupy modlącej się 5 razy dziennie, albo pochodzą z Czarnego Lądu,
            pewnie skończyłbyś skopany jak ś c i e r w o.

Zresztą należałoby ci się... W RPA nie ścigano Murzynów?? Poucz sie historii,
            anie pier...
          • Gość: JednaLudzkaRasa Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.181.219.81.magma-net.pl 26.11.06, 00:39
            Oddzielne restauracje i reszta? No, Panie. Wpisz Pan hasełko odpowiednie nawet
            w Wikipedii i poczytaj. To co się działo wtedy w RPA to jeden wielki burdel i
            rasizm.
      • marek_solon Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 12:29
        No, ostatnio pisało się coś o antysemityzmie na Zachodzie Europy. Zdaje się że
        u nas nie jest tak źle.

pilkazzaklawiatury.blox.pl
      • Gość: YaBasta Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.06, 13:29
        Jak czytam takich bucow...

>arabuchy mnozą sie jak króliki,do tego masa czarnych.
        zaatakowany policjant byl czarny

> Bardzo mnie to cieszy,tylko czekam az arabuchy znowu zaczna plądrowac
        > miasta

Nie ma nic przyjemniejszego niz cieszyc sie z cudzego nieszczescia, brawo to swietny sposob zeby wiele osiagnac.

> z nieukrywana przyjemnoscia bede ogladal nastepstwa tego co
        > sie u nich bedzie dzialo

sprobuj zastanowic nad pracowaniem i budowaniem czegos tutaj, a nie radoscia z niszczenia gdzie indziej, to nie jest najlepszy (wbrew temu co ci sie wydaje) sposob wyrownywania poziomu zamoznosci.
    • perro69 jestem zadziwiony ;) 24.11.06, 12:12
      francja to urocze miejsce, w którym syn algierskich emigrantów podejmowany jest
      obiadem przez prezydenta kraju zaraz po tym jak w finale piłkarskich mistrzostw
      świata wali z bani swojego przeciwnika ;))) a tu takie rzeczy!!! jestem
      wstrząśnięty ;)))
      • Gość: maciek Re: jestem zadziwiony ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:26
        zastrzelony to arab gwoli ścisłości.

a Ty alexander leć do ortopedy, bo na leczenie głowy stanowczo za poźno.

• Gość: i runnin Re: jestem zadziwiony ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:32
          Tak i jego koledzy Araby krzyczeli "Francja dla francuzów"...

Puknij się w swój biały pusty łeb.
    • Gość: kibic Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: 217.153.60.* 24.11.06, 12:25
      zastrzelil nie kibica tylko bandyte - jednego z grupy "nie kibicow" tylko
      bandytow/szowinistow/anty semitow/radykalow/bojowkarzy etc. - NIE MYLMY POJEC!
      • zigzaur Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 13:00
        Nie zastrzelono żadnego antysemity.

Z tej prostej przyczyny, że Semitami są zarówno Żydzi jak i Arabowie.
        • megasceptyk Haha, zwłaszcza w Palestynie.Komediant czy idiota? 24.11.06, 13:14
          Mógłbyś jakoś (LOL^2) uzasadnić to co napisałeś?
        • Gość: YaBasta Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.06, 13:34
          boze drogi ile to juz lat bronisz tej swojej glupiej definicji?
          masz racje to zmienia wszystko o moj boze... jakis ty madry semici to arabowie.
          a antychrystami sa wszyscy niewiarzacy,
          natomiast antygen atakuje DNA.
          Smieszna jest ta twoja logika.
      • Gość: bloody_rabbit Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:23
        Tia, tia. Oczywiście. A po meczu wszyscy trzymają sztamę.
    • rsrh Policjant postapił prawidłowo .Agresywnych 24.11.06, 12:28
      "kibiców" należy likwidować na miejscu a nie czekać aż cie zabija.Jest bez
      znaczenia czy policjant był w mundurze.Nawet gdyby nie był policjantem to
      zachował sie prawidłowo w obronie życia bitego człowieka.
    • Gość: hakon666 NiEmOzLiWe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:49
      gdzie jak gdzie ale we francji???
      w tym eleganckim i szykownym kraju?
      kolebce wszelkiej masci wysokiej kultury??
      ojczyznie tylu znakomitych pisarzy i projektantow mody??
      ktos wybijal szyby w paryskiej restauracji bo ktos inny mial ciemny kolor skory?
      ach, toz to przerazajace!!!

ciekawe kto sie jeszcze nabiera na to ze to nie jest kraj szowinistycznego,
      zadufanego w sobie motlochu bez szkoly.

artur 74 zgadzam sie z Toba w zupelnosci. tez gdyby nie cudowne zabojady to nie
      wiedzialbym ze jestem ciemnym xenofobem.

och jaka szkoda

vive le france ............ (zaraz sie porzygam...)
    • Gość: uburama Jednego? To co nam tu kontrafałdę zawracacie. IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 12:53
    • Gość: ptak57 Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:58
      I tak należy traktować wszystkich bandytów stadionowych.U nas mamy ich bez
      liku, gdyby policja wiedziała co zrobić stałoby sie to że wreszcie na stadiony
      piłkarskie zaczęliby przychodzić kibice całymi rodzinami.Jestem przekonany ze
      mimo ze w sposób "naturalny" ubyłoby obecnych "kiboli" to stadiony by sie
      wreszcie zapełniły.
    • dzikamalpa Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 13:10
      to byl zwykly czarnoskory morderca... jesli nie potrafi zapanowac nad emocjami
      nie powinien byc policjantem... ciekawe czy rownie beztrosko strzelal kiedy rok
      temu czarny motloh sial zniszczenie we francji
    • tajemniczy_don_pedro Dwa strzały, dwa dobre trafienia. Dać mu medal! 24.11.06, 13:11
      :)
    • Gość: Decon Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.06, 13:12
      Niedaleko tego stadionu, w ubiegłym roku, czarni bandyci napadli na nas - moją
      żonę i jeszcze kilka Bogu winnych znajomych. Nie mieli litości. Okoliczni
      mieszkańcy tylko się przyglądali... Dobrze, że policja strzela do tych
      bandytów. Trzeba ich wybić - niezależnie od koloru skóry....
      • Gość: jr Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.prenet.pl 24.11.06, 13:16
        mam nadizeje ze w polsce policjant wkoncu tez bedzie tak mogl, a nie jak teraz
        musialby krzyknac pare razy stoj bo strzelam, zabic wszystkich takich wielkich
        kibicow ktorzy by zabili innego za to ze ma inna skore, kibicuje innemu klubowi
        lub zadnemu klubowi, bo przechodizl itp
    • Gość: JAREK1947 Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:27
      Tytuł jest pogonia za sensacją i przyciagnieciem czytelników do artykułu
      sugeerujacy bandyckie działanie policjanta, tymczasem prawda jest odmienna.
      Policjant strzelał w obronie kibica przed bandyckim napadem chuliganów.
      Niestety w wielu przypadkach gazety posługują sie tytułami przekłamujacymi
      fakty.
    • Gość: YaBasta Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.06, 13:37
      To forum to w 90% procentach wylew jakichs chorych kompleksow.
      Czy admini oprocz malego kosza przy kazdej wypowiedzi nie mogli by umieszczac duzego kosza na poczatku forum, zeby usunac caly watek?
      Taki jak ten na pewno bylby tego wart.
      • Gość: gościu Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:33
        drogi anarchisto, tak to niestety wygląda, jeszcze niedawno Francja była w
        awanagardzie krajów potępiających Polske za rzekomy antysemityzm, w
        szczególnosci władze PL (nieprawda, przy całym moim obrzydzeniu do rządów
        PISu), ale pośrednio też społeczeństwo. dostrzegli, jak widać, drzazgę w czyimś
        oku, a nie belkę w swoim.
    • wyborcapo Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 13:41
      niech wystrzelaja wszystkich na żylecie.
      ===
      "pod prysznicem słychać plusk,
      to kaczora kąpie Tusk"'

• xs550 Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain 24.11.06, 13:44
      Z bolem to przyznaje, bo sam jestem frankofilem, ale Francja to chyba najbardziej rasistowski kraj Europy... :(
      • Gość: Michu Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.06, 13:55
        Eeee tam,chyba nie byles w Rosji. Zobacz czy jakis "czarny" w Sankt Petersburgu
        wyjdzie wieczorem na ulice. Jesli takiego zobaczysz to powiedz mu,zeby dla
        wlasnego bezpieczenstwa szybko wrocil do domu...
        • Gość: Rex Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.telia.com 24.11.06, 16:03
          Gość: Michu 24.11.06, 13:55 + odpowiedz

Eeee tam,chyba nie byles w Rosji. Zobacz czy jakis "czarny" w Sankt Petersburgu
          wyjdzie wieczorem na ulice. Jesli takiego zobaczysz to powiedz mu,zeby dla
          wlasnego bezpieczenstwa szybko wrocil do domu...

Do S.Petersburga dojezdzasz autobusem 35,potem przesiadasz sie na tramwaj 15-
          tke.
          Idziesz specjalnie ulicami i wypatrujesz "czarnucha" by mu powiedziec o
          tym ,ze ma wracac do domu.
          Musisz miec niezla fantazje !
          • Gość: Michu Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.06, 16:56
            Nie mam,bo tam czarni sami wiedza,ze nie maja prawa wychodzic na ulice po
            zmroku ;-) Jak nie wierzysz to sie tam przejedz. No chyba,ze jestes murzynem to
            nie zachecam
    • Gość: Lorenzo2903 I dobrze IP: *.gdynia.mm.pl 24.11.06, 14:01
      Co miał zrobić, dać się samemu zabić oraz pozwolić na mord na przyjezdnym
      kibicu? Jakiś idiota chciał się tłuc, to teraz może ale z robalami w glebie.
    • Gość: bloody_rabbit Czegoś jednak od tych Francuzów można się nauczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:22
      Stanowczości w walce z bandytyzmem kibiców.
    • Gość: mek Francja - szczyt zadufania ale dno moralne IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.11.06, 16:07
      Najbardziej antysemicki kraj na świecie - niech najpierw nauczą się kultury u
      siebie i staną w szeregu chyląc głowę przed Polską - jedynym krajem który
      potrafił się zachować podczas wojny
    • Gość: gościu dlatego tak wkurzyła mnie rezolucja Parlamentu Eur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:13
      na temat nietolerancji ( w tym antysemityzmu) w Polsce
      mimo ze nie lubie PIS i mam poglady lewicowe. szczyt hipokryzji ze strony
      zarowno parlamentu jak i polskich reprezentantow lewicy i anty-Pisowcow w PE.

choc oczywiscie problem rasizmu na stadionach u nas istnieje, ale na pewno nie
      w takim stopniu jak gdzies za granica - co po opisywanych wydarzeniach widac
      dobitnie
    • Gość: Dziodzio Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: 213.199.198.* 24.11.06, 16:13
      Pięknie to Arturze ująłeś. Nic dodac , nic ująć.
    • Gość: ember11 Re: Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: *.range81-151.btcentralplus.com 24.11.06, 17:34
      Kibice beda sadzeni za rasizm i antysemityzm? Po pierwsze tzw. antysemityzm jest
      forma rasizmu.Czyli maslo maslane. Po drugie z relacji dziennikarza wiadomo, ze
      kibice PSG wznosili okrzyki rasistowskie przeciwko czarnemu policjantowi a nie
      antysemickie (chyba, ze czarny policjant jest z pochodzenia Zydem, ale wtedy
      by bardziej sprecyzowali swoje okrzyki). A moze dlatego, ze nie polubili kibicow
      druzyny przeciwnej a ta przyjechala z Izraela czyli nie nalezy juz tego
      traktowac jako zwykla nienawisc miedzy tzw. kibolami tylko glebiej, jako przejaw
      "wszechobecnego antysemityzmu". Co za idiotyzm!!!
    • Gość: zks Policjant zastrzelił kibica Paris St. Germain IP: 85.134.173.* 25.11.06, 22:43
      hwdp

Strona o PolskichKIBICACH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka