Dodaj do ulubionych

Mourinho: Chcę owacji na stojąco

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:05
Chłopaki, nauczcie się pisać... Błąd już w pierwszym zdaniu? Nie wypada.
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.toya.net.pl 27.12.06, 21:05
      Ten facet chyba się urwał z przysłowiowej choinki. Świetny trener, ale jako
      człowiek...
      • Gość: chels Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.jzo.com.pl 27.12.06, 22:00
        a co sugeruje w cytowanym wywiadzie że "urwał się z choinki" ?
    • Gość: Monika Mouringo jest tak głupi i pyszałkowaty jak Tusk IP: *.ksknet.pl 27.12.06, 21:08
      i reszta przygłupów z Platformy
      • Gość: RozPISzczacz Re: Mouringo jest tak głupi i pyszałkowaty jak Tu IP: 89.171.129.* 29.12.06, 10:09
        A i tak wszyscy leja w PISuary hehe
    • Gość: Monika Mourinho jest tak głupi i pyszałkowaty jak Tusk IP: *.ksknet.pl 27.12.06, 21:10
      i reszta przygłupów z Platformy
      • Gość: Ahaja Re: Mourinho jest tak głupi i pyszałkowaty jak Tu IP: *.aster.pl 27.12.06, 21:17
        słodziutkie zdjęcie
    • Gość: delpyra Mourinho - Burak !!! IP: *.icpnet.pl 27.12.06, 21:20
      • Gość: Hans Re: Mourinho - Burak !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:02
        Po co robicie takie idiotyczne ankiety? Nie prościej byłoby zrobić ankietę z
        pytaniem "czy Ty też nie lubisz Jose Mourinho?"
    • Gość: wz Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:11
      Za to co zrobił dla FC Porto powinni mu pod stadionem pomnik postawić. A to że
      facet jest megalomanem to inna sprawa
      • Gość: Paweł Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.aster.pl 27.12.06, 22:33
        Zasługuje na owacje na stojąco. Przez dwa sezony zmienił europejskiego
        średniaka w zwycięzce Ligi Mistrzów, a z Chelsea, która zawsze była w czołówce,
        ale nigdy na pierwszym miejscu co roku odnosi duże sukcesy. Mourinho jest
        obecnie jednym z najlepszych trenerów na świecie
        • Gość: elibre Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.leed.cable.ntl.com 27.12.06, 23:10
          moze nawet i najlepszy ale co z tego skoro pajac? mam miec o nim dobre zdanie
          TYLKO dlatego, ze jest super trenerem (managerem)?
          • Gość: wz Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 00:36
            Można mieć dobre zdanie o jego pracy a gorsze o nim jako o człowieku - Twoje
            prawo.
            • Gość: olo Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 02:27
              ludzie prezeceiz Jose sobie rozgrywa mecze na slowa zeby wkurzac takich jak Wy

po co co tydzien wychwala swych zawodnikow i siebie?
              zastanowcie sie?

najlepszy czlowiek trener w histori
      • Gość: PORTISTA Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.chello.pl 05.01.07, 23:43
        ARTUR JORGE ZROBIŁ WIĘCEJ I POMNIKA NIE MA ...NARAZIE!
        SZANUJĘ MOURINHO BO ZROBIŁ DUŻO! ALE NAJWAŻNIEJSZY JEST KLUB!!!!
        OOOOOOO!!! FORCA PORTO ALLEZ!!!! FORCA PORTO ALLEZ!!!!
        NA ŚLĄSKU GIEKSA , W PORTUGALII DRAGOES!!
    • alcoholique Mourinho: Chcę owacji na stojąco 27.12.06, 22:35
      Fakt. Szacunek za osiągnięcia mu się należy.
      • Gość: bot Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:46
        Pewnie że trener jest świetny. A że nie odpowiada na pytania typowymi gładkimi
        formułkami - to i dobrze. Można się tylko dziwić, że Gazeta publikuje takie
        wypowiedzi jako news. Bo o czym właściwie jest ten artykuł? Naprawdę już nic
        zupełnie się nie dzieje w sporcie?
      • Gość: hrb Uszaszowski Na parobka jest za dobry... IP: 61.69.41.* 28.12.06, 10:59
        ale na soltysa sie nadaje.Na ekonoma jest zbyt rozrzutny, chociaz umie
        przypilnowac ludzi.
      • pawka55 Sukces Mourinho = pieniadze Abramowicza. 29.12.06, 17:16
        Mysle, ze jest w Europie przynajmniej pieciu trenerow, ktorzy osiagneliby nie
        mniejsze sukcesy z Chelsea "napakowana" 200 milionami funtow szterlingow. Tyle
        wlasnie wydal rosyjski tycoon na zakupy takich zawodnikow jak Drogba,
        Szewczenko, Ballack, czy Ashley Cole. Majac sklad, w ktorym siedzacy gleboko na
        lawce rezerwowi sa lepsi od 90% pilkarzy ligi angielskiej, nie jest sztuka
        odnosic sukcesy. Natomiast slusznie trener ManU Ferguson kpi z chlopakow
        Mourinho, ze choc pracuja jak walec drogowy, to nie potrafia strzelac bramek.
        Oczywiscie, z wyjatkiem wspanialego Drogby.

Polak z US
    • Gość: emsi Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:58
      A może zróbmy ankietę: Którego trenera najbardziej nie lubisz i dlaczego właśnie
      Jose Mourinho? :) Pyszałek jak mnóstwo ludzi na ziemi. Nie ma się co ekscytować.
      On jest tylko człowiekiem i jak każdy z nas ma wady.
      • indy.m Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco 29.12.06, 18:17
        hitler tez mial wady jak kazdy z nas.. wiecej szacunku dla niego (co ja gadam,
        wiekszosc 'polskich kibicow' to przeciez wychwala hitlera pod niebiosa to nie
        zrozumia ironi
        )
    • Gość: Drago Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 03:00
      Pozytywne opinie to tylko Wielkie Zagłębie Lubin!!!LUBIN NISZCZY wrocław zawsze
      i wszędzie!!!Sr.. na wrocławiaków !!!TYLKO LUBIN!!!!
    • Gość: Remo Re: Mourinho: Chcę owacji na stojąco IP: *.aster.pl 28.12.06, 10:18
      To nie błąd tylko cytat i wtedy chcę
    • brabuss proszę bardzo- BRAWoooooooooo 28.12.06, 10:19
      WE LOVE YOU WITH MY WIFE....
    • patman BUC! 28.12.06, 10:45

• Gość: 1964 & 1893 Tak sie skończy IP: *.chello.pl 06.01.07, 02:06
        Pepe,Quaresma,Lucho Gonzalez 3-0 I smutny Mourinho wyjedzie razem z Chelsea z
        Estadio do Dragao!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka