Dodaj do ulubionych

UEFA: Matusiak zrobił wrażenie

IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 16:12
doborowe towarzystwo, matusiak stoi juz na rowni z najlepszymi:P
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Mieszane wrazenia... IP: *.chello.pl 02.01.07, 16:14
      Patrzac na nazwiska i klase wiekszosci graczy wsrod, ktorych znalazl sie
      Matusiak, musze przyznac, ze na mnie ta informacja nie zrobila wrazenia...
    • Gość: fkonop słów kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:14
      Doborowe towarzystwo.
      Widać, że UEFA zajmuje się swoistą pracą u podstaw- promuje piłkę nożną
      półamatorską, jako przeciwstawienie zdehumanizowanemu, globalnemu i
      zkorporowanemu futbolowi profesjonalnemu.
      Szkoda tylko, że wśród tych ambitnych podwórkowych kopaczy znalazł się
      naprawdę dobry gracz, nasz Matusiak. W zasadzie, to gigantyczny wstyd.
    • Gość: piłkarz ale towarzystwo IP: 213.199.198.* 02.01.07, 16:19
      alee, ale
    • mergelinked Doborowe towarzystwo! 02.01.07, 16:20
      Dlaczego jednak pominięto Abdula Golzrogu z Dżibuti albo Hannu Pedawtrybunnena
      z Republiki Laponii?
      • vixo UEFA zachwycona Matusiakiem - ironia 02.01.07, 16:34
        Dobrze, że lista jest jeszcze otwarta dla nowych kandydatów. Dojda jeszcze
        gwiazdy z San Marino, Andory oraz Kirgistanu...
        A tak szczerze to nie wiem, czy śmiać się czy płakać. Tytuł "UEFA zachwycona
        Matusiakiem" jest chyba ironiczny...
    • Gość: Tomasz Pochwała Narodzila sie nowa gwiazda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:32
      ... jednego wieczoru, z niego taki gwiazdor jak z mandaryny piosenkarka lub z
      zakoscielnego aktor. Na mnie równierz ten "news" nie zrobil zadnego wrazenia
      • maslo12 Re: Narodzila sie nowa gwiazda.. 02.01.07, 16:54
        Ja zadalem zonie takie samo pytanie. Wsrod pierwszej dzisiatki, tych, ktorzy
        zrobili na niej wrazenie, jestem ja, na 7 miejscu za Hasselhoffem. To nie tak
        zle, bo z calej dziesiatki, tylko mnie zna osobiscie.
    • Gość: andrzej UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.dynamic.caiway.nl 02.01.07, 16:53
      no i porownuja go z edu z nigerii,no,no....Radek nie przejmuj sie,oni tak juz
      maja :)
    • Gość: fanWHUiREALU Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:08
      uu widze nową listę talentów do fm07. sprawdze ich w moim WHU!!!
    • gunnison dla mnie to pompowanie balona 02.01.07, 17:15
      Po 4 miesiacach gry zrobili z niego gwiazde. troche za szybko, ba znacznie za
      szybko. Na zachodzie szybko by zgasl, ogladalem mecz z belgia i bardziej
      przypadek nic jego wirtuozeria i instynkt strzelecki. Daleko mu do smolarka,
      zurawia czy nawet rasiaka(16 bramek w championship!!!).
    • Gość: maz Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:41
      Tak, Maltańczyk, Luksemburczyk, Lichtensteńczyk - to robi wrażenie.
      To chyba jakieś nieporozumienie, albo żart może. Pierwszy raz słyszę o takiej
      liście.
    • maciek.dabrowski75 Uwaga! Important Update! 02.01.07, 17:44
      Towarzystwo jeszcze bardziej elitarne, niz odnioslem wrazenie na poczatku. Otoz
      na liscie znalezc mozna juz tak wybitnych graczy jak: Murat Suyumagambetov (FC
      Ordbasy Shymkent) - rodak Borata Sagdiyeva, Símun Samuelsen (Keflavík) - zdolal
      juz nawet strzelic gola w eliminacjach pucharu Intertoto, Nikita Andreev (FC
      Levadia Tallinn) - 17 goli w lidze estonskiej musi robic na kazdym wrazenie,
      Krisztián Németh (MTK Budapest) - reinkarnowany Ferenc Puskas, trafia do siatki
      na wegierskich boiskach srednio raz na 2 miesiace, Sergio Moreno (SD Eivissa)
      - nie ukonczyl jeszcze 20 lat, a juz gra w reprezentacji Andory (zazdroszcza mu
      rodzime seniory), Konstantinos Makridis (APOEL FC) - podobno nie przekracza 170
      cm wzrostu, Hamdi Salihi (KF Tirana) - w Albanii nazywaja go "The Bomber" (nie
      wiem co to oznacza po albansku), David Hasler (FC Basel 1893) - potrafi
      jednoczesnie trenowac w klubie, uczyc sie w gimnazjum i zaliczyc debiut w
      druzynie Under-21 Liechtensteinu no i wreszcie nawet sam Pierre Piskor (FC
      Differdange 03), ktory jak wszyscy pamietaja oczarowal cala Europe strzelajac 5
      goli w pamietnym meczu Differdange 03 - FC Mamer 32 zakonczonym wynikiem 8:0. W
      Luksemburgu do dzisiaj wspomina sie ten dramatyczny pojedynek, ktorego losy
      wazyly sie do ostatnich 2 minut doliczonego przez sedziego czasu gry...
      • Gość: domin Re: Uwaga! Important Update! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:52
        :):) super :)
        • Gość: adam81w Re: Uwaga! Important Update! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:46
          maciek brawo :)
    • Gość: mckoval UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.com 02.01.07, 17:49
      no jakie potęgi! mołdawia, malta.... po prostu wśród najlepszych :}
    • Gość: Arczyn "Edu z Nigerii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:13
      I Jurand ze Spychowa :D
      • Gość: purify Re: "Edu z Nigerii" IP: 195.150.94.* 02.01.07, 19:05
        i zbyszko z bogdańca
    • Gość: Prince UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:15
      Matusak rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!
      • red.ken Pierre Piskor (FC Differdange 03, Luksemburg) 02.01.07, 19:25

Chodzi o tego z PO? Niezłe postępy...
    • Gość: figaro Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:29
      A co wy możecie wiedzieć o tych zawodnikach!? Ba, zaryzykuję nawet
      stwierdzenie, że nikt z wypowiadających się powyżej nie widział nawet jednego
      meczu drużyn , w których zawodnicy ci grają. Po cholerę więc bierzecie się za
      ocenianie "towarzystwa" w jakim znalazł sie Matusiak skoro nie macie o nim (o
      towarzystwie) zielonego pojęcia!
      • Gość: tom chambers Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 20:36
        nigdy tych kolesi nie widzialem, to fakt, ale kluby i ligi w ktorych graja zdaja
        sie mowic: zawodnicy wyrozniajacy sie w europejskiej 4 lidze. Mow co chcesz, dla
        mnie to czysta kurtuazja.
    • Gość: polski kibol Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.sth.sze.hu 02.01.07, 20:29
      Wezcie zdejmijcie tego newsa z pierwszego miejsca bo ot obciach. edu z Nigerii?
      Co to ma byc?! jakis ziomek jutanda ze spychowa?
    • Gość: Michu Amauru zrobil olbrzmi postep IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 20:42
      Gwiazda Palermo to wschodzaca wielka gwiazda pilki noznej.wlasciwie to juz jest
      jedna z najwiekszych gwiazd serie a. Oby ta kontuzja, ktorej sie nabawil
      niedawno nic nie popsula w przyszlosci. Bo ten brazylijczyk (choc ma takze
      paszport wloski) moze juz niedlugo zawojowac cala Europe
      • Gość: Michu Amauri oczywiscie (literowla IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 20:43
        literowka
    • Gość: Lukasz Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:51
      Kevin Deery (6.12.1984) reprezentant mlodziezowej reprezentacji Irlandii.
      probowany takze w kadrze "B". Nagroda dla najlepszego mlodego gracza ligi w 2006
      oraz nagroda za Bramke Sezonu 2006. Interesowaly sie nim Wolves czy szkocki
      Dunfermline.

Chinedu Obasi Ogbuke ("EDU") (1.06.1986)(troche precyzji droga redakcji;)). 8
      goli w 13 meczach w tym sezonie. Interesowal nim sie Arsenal, obecnie rozmawia z
      Lokomotiwem Moskwa, podobno zainteresowany jest nim takze Liverpool.

Ci wymienieni przeze mnie gracze to gracze ktorzy juz teraz sa u progu wielkiej
      kariery i maja szanse ja zrobic. To rozni ich od Matusiaka ktory ma swoje tak
      zwane "5 minut" i szczerze watpie aby w kolejnych sezonach prezentowal sie na
      takim poziomie jak tej jesieni.
      Fajnie ze UEFA obserwuje to co sie dzieje z boku tej "wielkiej" pilki, jak to
      sie mawia pieniadze to nie wszytko.

pozdrawiam.
    • adam81w Nie rozsprzedawać wiodących ligowców!!!! 03.01.07, 22:50
      Nie rozsprzedawać wiodących ligowców!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka