Gość: tom chambers IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 16:12 doborowe towarzystwo, matusiak stoi juz na rowni z najlepszymi:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Mieszane wrazenia... IP: *.chello.pl 02.01.07, 16:14 Patrzac na nazwiska i klase wiekszosci graczy wsrod, ktorych znalazl sie Matusiak, musze przyznac, ze na mnie ta informacja nie zrobila wrazenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop słów kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:14 Doborowe towarzystwo. Widać, że UEFA zajmuje się swoistą pracą u podstaw- promuje piłkę nożną półamatorską, jako przeciwstawienie zdehumanizowanemu, globalnemu i zkorporowanemu futbolowi profesjonalnemu. Szkoda tylko, że wśród tych ambitnych podwórkowych kopaczy znalazł się naprawdę dobry gracz, nasz Matusiak. W zasadzie, to gigantyczny wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mergelinked Doborowe towarzystwo! 02.01.07, 16:20 Dlaczego jednak pominięto Abdula Golzrogu z Dżibuti albo Hannu Pedawtrybunnena z Republiki Laponii? Odpowiedz Link Zgłoś
vixo UEFA zachwycona Matusiakiem - ironia 02.01.07, 16:34 Dobrze, że lista jest jeszcze otwarta dla nowych kandydatów. Dojda jeszcze gwiazdy z San Marino, Andory oraz Kirgistanu... A tak szczerze to nie wiem, czy śmiać się czy płakać. Tytuł "UEFA zachwycona Matusiakiem" jest chyba ironiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Pochwała Narodzila sie nowa gwiazda.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:32 ... jednego wieczoru, z niego taki gwiazdor jak z mandaryny piosenkarka lub z zakoscielnego aktor. Na mnie równierz ten "news" nie zrobil zadnego wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
maslo12 Re: Narodzila sie nowa gwiazda.. 02.01.07, 16:54 Ja zadalem zonie takie samo pytanie. Wsrod pierwszej dzisiatki, tych, ktorzy zrobili na niej wrazenie, jestem ja, na 7 miejscu za Hasselhoffem. To nie tak zle, bo z calej dziesiatki, tylko mnie zna osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.dynamic.caiway.nl 02.01.07, 16:53 no i porownuja go z edu z nigerii,no,no....Radek nie przejmuj sie,oni tak juz maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanWHUiREALU Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:08 uu widze nową listę talentów do fm07. sprawdze ich w moim WHU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gunnison dla mnie to pompowanie balona 02.01.07, 17:15 Po 4 miesiacach gry zrobili z niego gwiazde. troche za szybko, ba znacznie za szybko. Na zachodzie szybko by zgasl, ogladalem mecz z belgia i bardziej przypadek nic jego wirtuozeria i instynkt strzelecki. Daleko mu do smolarka, zurawia czy nawet rasiaka(16 bramek w championship!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:41 Tak, Maltańczyk, Luksemburczyk, Lichtensteńczyk - to robi wrażenie. To chyba jakieś nieporozumienie, albo żart może. Pierwszy raz słyszę o takiej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.dabrowski75 Uwaga! Important Update! 02.01.07, 17:44 Towarzystwo jeszcze bardziej elitarne, niz odnioslem wrazenie na poczatku. Otoz na liscie znalezc mozna juz tak wybitnych graczy jak: Murat Suyumagambetov (FC Ordbasy Shymkent) - rodak Borata Sagdiyeva, Símun Samuelsen (Keflavík) - zdolal juz nawet strzelic gola w eliminacjach pucharu Intertoto, Nikita Andreev (FC Levadia Tallinn) - 17 goli w lidze estonskiej musi robic na kazdym wrazenie, Krisztián Németh (MTK Budapest) - reinkarnowany Ferenc Puskas, trafia do siatki na wegierskich boiskach srednio raz na 2 miesiace, Sergio Moreno (SD Eivissa) - nie ukonczyl jeszcze 20 lat, a juz gra w reprezentacji Andory (zazdroszcza mu rodzime seniory), Konstantinos Makridis (APOEL FC) - podobno nie przekracza 170 cm wzrostu, Hamdi Salihi (KF Tirana) - w Albanii nazywaja go "The Bomber" (nie wiem co to oznacza po albansku), David Hasler (FC Basel 1893) - potrafi jednoczesnie trenowac w klubie, uczyc sie w gimnazjum i zaliczyc debiut w druzynie Under-21 Liechtensteinu no i wreszcie nawet sam Pierre Piskor (FC Differdange 03), ktory jak wszyscy pamietaja oczarowal cala Europe strzelajac 5 goli w pamietnym meczu Differdange 03 - FC Mamer 32 zakonczonym wynikiem 8:0. W Luksemburgu do dzisiaj wspomina sie ten dramatyczny pojedynek, ktorego losy wazyly sie do ostatnich 2 minut doliczonego przez sedziego czasu gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Uwaga! Important Update! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:52 :):) super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Uwaga! Important Update! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:46 maciek brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mckoval UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.com 02.01.07, 17:49 no jakie potęgi! mołdawia, malta.... po prostu wśród najlepszych :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczyn "Edu z Nigerii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:13 I Jurand ze Spychowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify Re: "Edu z Nigerii" IP: 195.150.94.* 02.01.07, 19:05 i zbyszko z bogdańca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prince UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:15 Matusak rządzi!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Pierre Piskor (FC Differdange 03, Luksemburg) 02.01.07, 19:25 Chodzi o tego z PO? Niezłe postępy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figaro Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:29 A co wy możecie wiedzieć o tych zawodnikach!? Ba, zaryzykuję nawet stwierdzenie, że nikt z wypowiadających się powyżej nie widział nawet jednego meczu drużyn , w których zawodnicy ci grają. Po cholerę więc bierzecie się za ocenianie "towarzystwa" w jakim znalazł sie Matusiak skoro nie macie o nim (o towarzystwie) zielonego pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom chambers Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 20:36 nigdy tych kolesi nie widzialem, to fakt, ale kluby i ligi w ktorych graja zdaja sie mowic: zawodnicy wyrozniajacy sie w europejskiej 4 lidze. Mow co chcesz, dla mnie to czysta kurtuazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski kibol Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.sth.sze.hu 02.01.07, 20:29 Wezcie zdejmijcie tego newsa z pierwszego miejsca bo ot obciach. edu z Nigerii? Co to ma byc?! jakis ziomek jutanda ze spychowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Amauru zrobil olbrzmi postep IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 20:42 Gwiazda Palermo to wschodzaca wielka gwiazda pilki noznej.wlasciwie to juz jest jedna z najwiekszych gwiazd serie a. Oby ta kontuzja, ktorej sie nabawil niedawno nic nie popsula w przyszlosci. Bo ten brazylijczyk (choc ma takze paszport wloski) moze juz niedlugo zawojowac cala Europe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Amauri oczywiscie (literowla IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 20:43 literowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: UEFA: Matusiak zrobił wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:51 Kevin Deery (6.12.1984) reprezentant mlodziezowej reprezentacji Irlandii. probowany takze w kadrze "B". Nagroda dla najlepszego mlodego gracza ligi w 2006 oraz nagroda za Bramke Sezonu 2006. Interesowaly sie nim Wolves czy szkocki Dunfermline. Chinedu Obasi Ogbuke ("EDU") (1.06.1986)(troche precyzji droga redakcji;)). 8 goli w 13 meczach w tym sezonie. Interesowal nim sie Arsenal, obecnie rozmawia z Lokomotiwem Moskwa, podobno zainteresowany jest nim takze Liverpool. Ci wymienieni przeze mnie gracze to gracze ktorzy juz teraz sa u progu wielkiej kariery i maja szanse ja zrobic. To rozni ich od Matusiaka ktory ma swoje tak zwane "5 minut" i szczerze watpie aby w kolejnych sezonach prezentowal sie na takim poziomie jak tej jesieni. Fajnie ze UEFA obserwuje to co sie dzieje z boku tej "wielkiej" pilki, jak to sie mawia pieniadze to nie wszytko. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Nie rozsprzedawać wiodących ligowców!!!! 03.01.07, 22:50 Nie rozsprzedawać wiodących ligowców!!! Odpowiedz Link Zgłoś