Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów na żywo

IP: *.netblok.pl 20.02.07, 20:55
a my tego nie mozemy zobaczyc.granda dziekujemy panie korzeniowski. kapa
roku ...taaakie mecze...
Obserwuj wątek
    • Gość: samo zuo Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:00
      Dziękujemy Polsatowi Sport i TVP za możliwość obejrzenia tych meczy! Kij wam w
      oko ;(
      • Gość: tambien Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 21:02
        ale o co chodzi?? wlaczam telewizor o 20.45 z piwem w reku a tu taka dupa

O CO CHODZI??

kto czego znowu nie podpisal?
        • Gość: pardzioch Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.07, 22:25
          ale dupy wkręcili nas jak nic... w zeszłym roku wszystko było ok, a teraz? dupa
          a nie TVP
      • radiradi1 <a href="http://myp2p.eu/" target="_blank">myp2p.eu/</a 21.02.07, 07:00
        - Polsat nie ma praw do LM.

Co do TVP i szmaciarza Korzeniowskiego zgadzam się jak najbardziej.
        • radiradi1 Eee - miało być dziękuj TVN a nie Polsatowi 21.02.07, 07:04
          - Polsat nie ma praw do LM.

Co do TVP i szmaciarza Korzeniowskiego zgadzam się jak najbardziej.

Jak macie w miarę pryzwoite łącze polecam myp2p.eu/ - opisane są
          najpopularniejsze programy p2p do oglądania TV ( w/g mnie najlepsze to sopcast,
          tvants i ppstream ), są też linki do kanałów z poszczególnymi meczami.

Komentarz niestety gł. chiński , niekiedy angielski, ale mecz można spokojnie
          obejrzeć.
    • Gość: onet nie działa Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.eia.pl 20.02.07, 21:02
      A ja dziękuję onetowi - kupiłem bilet i ... nie działa !!!
      • Gość: marcin mam to samo IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:05
        też kupiłem bilet i też nie działa, co za żenada
        • Gość: AS Re: mam to samo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:07
          to cholerna granda, od pól godziny łaczę sie z serwerem, kto mi odda kasę????
          • Gość: onet nie działa Re: mam to samo IP: *.eia.pl 20.02.07, 21:09
            Jest tam chociaż jakiś email gdzie można składać reklamacje ?
            • simpson85 Re: mam to samo 20.02.07, 21:52
              Dooookładnie. Na początku myslałem że to coś z moim kompem albo netem ale
              wszystko jest wypasione i guzik... a chciałem se Boruca obejrzeć... :/ jedna
              WIELKA lipa.
              Jak będziecie pisali jakieś skargi podpisuję sie bankowo.
        • radiradi1 Możecie zadzwonić - problem rzeczywiście był ... 21.02.07, 07:14
          ... też chciałem obejrzeć, ale na teście ( sprawdź ustawienia ) WMP nie mógł pobrać
          licencji - coś rzeczywiście paskudnie sp...lili.

Próbowałem na 2 komputerach w różnych kombinacjach Firefox, IE , WMP 9 , 10, 11
          z odblokowaniem praktycznie wszystkiego i d.u.u.u.p.a

W końcu obejrzałem przez sopcasta ( polecam myp2p.eu/ - dla zasady, żeby
          nie płacić bandytom, złodziejom, bydlakom, wszawym sukinsynom i czarnym
          faszystowskim żydo-komunistycznym masonom )

Co do Onetu:
          Na drugi raz sprawdzajcie zanim kupicie bilet.
          I kupujcie bilet na min. 1/2 godziny - raz kupiłem na początku meczu i czekałem
          na sms'a z kodem, po 20 minutach zadzwoniłem i na drugą połowę zdążyli :((((

Ale przynajmniej ktoś odbiera tam telefony. I przynajmniej wtedy ( zeszły rok )
          obejrzeć się dało.

Też trochę do dupy, bo komentarz był tylko do 1 z 8 meczy, pomimo, że juz
          działało obsrane Nsport, więc komentowane były 2 mecze - w Nsport i TvnTurbo
          (też obsranym oczywiście)
          • radiradi1 errata - "na min. 1/2 godziny przed meczem" ;) 21.02.07, 07:16
        • Gość: Michał A mnie elegancko działało IP: *.aster.pl 21.02.07, 11:11
          i coś czuję że jak tak dalej pójdzie to ludzie kasę zamiast w abonamencie TVP
          zostawią w Onecie.
      • Gość: ONET-SHIT NET onet to gó..!!!!!!!!!!! skandal złodziejstwo!!!!! IP: *.chello.pl 20.02.07, 22:21
        ku.. - zapłaciłem i ch..!!!
        ani widu ani słychu!!!
        • radiradi1 Prawda - próbowałem zgłosić błąd przez formularz 21.02.07, 10:24
          do kontaktu - za każdym razem wyskakuje mi "Proszę wprowadzić treść poprawnie"

Ale ten Onet jest poku..ony.
    • Gość: sart niedowierzam IP: *.satfilm.net.pl 20.02.07, 21:03
      Przeglądam kanały tv, klikam na różnych stronach i szukam z jakiego powodu
      odwołano te mecze. Przecież to chyba niemożliwe żeby nie transmitowali tego w
      tv.
    • Gość: Dx47 Tylko w popiep****** Polsce tak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:05
      Żeby dochodziło do tego że człowiek nie może sobie obejrzeć Ligi Mistrzów. Coraz
      więcej mam powodów żeby się wyprowadzić z tego kraju.
      • Gość: maksim Re: Tylko w popiep****** Polsce tak jest IP: 213.17.251.* 20.02.07, 21:08
        za granicą Champions League też jest kodowana. U nas do obejrzenia w NSport -
        kanale który odbiera kilkaset ludzi w kraju ;-)
        • Gość: zbynio Re: Tylko w popiep****** Polsce tak jest IP: 89.101.8.* 21.02.07, 10:16
          "> za granicą Champions League też jest kodowana"

Nie w Irlandii. Pokazywali na publicznym kanale RTE2 jak rowniez w "kablowym"
          Setanta.
      • indy.m Re: Tylko w popiep****** Polsce tak jest 21.02.07, 00:19
        uefa i wszystkie grajace w LM druzyny to instytucje charytatywne, i po to placa
        miliony miesiecznie na pensje/transfery/sramtotamto zeby biednym rozgoryczonym
        Polaczkom w kapciach z piwkiem w reku we wtorek wieczorem zorganizowac
        widowisko. no bo to ich obowiazek, a polakom nalezy sie jak psu buda obejrzenie
        meczy
    • krolik1 Liga Mistrzów na żywo 20.02.07, 21:07
      NIe do końca wiedzieć czemu, mam jakiś żal do Grupy TVN, że mecze zostały
      całkowicie przeniesione na platforme N, i niestety już nie zobaczymy transmiji
      na TVN Turbo :( Polsat jak miał Champions League puszczal mecze i w odkodowanym
      Polsacie, i w zakodowanym Polsacie Sport :(
      • Gość: kks Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.autocom.pl 20.02.07, 21:18
        saganowski!!
    • Gość: zdegustowany 2 Liga Mistrzów na żywo IP: *.eranet.pl 20.02.07, 21:18
      przyłaczam się do podziękowań dla Pana Korzenia proponuję idz Pan w świat a nóż
      może sie Pan nauczy co kibice chcieli by ogladać w Panstwowej TV za którą są
      zmuszeni płacić
    • Gość: WG ej ludzie, do kiedy tak będzie?? IP: *.ghnet.pl 20.02.07, 21:28
      tzn. LM na N czy czymś takim? to jakieś przegięcie jest..
      • radiradi1 Tak już będzie zawsze - jedyny ratunek to ... 21.02.07, 07:20
        piractwo niestety :((

Do tego szmaciarze doprowadzili. Ja bym ich wszystkich @#$%@$!~^*&(

Mnie osobiści uratowało myp2p.eu/
    • Gość: anty ITI Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:33
      dziękujemy za LM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: orti Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:35
        Sopcast dziękuje TVNowi za nabycie praw do transmisji, tylu aktywnych
        użytkowników to chyba nigdy nie mieli:).
        • Gość: vdt Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.07, 21:38
          na czeskiej tv2 jest mecz real-bayern.
          • Gość: WKU..ONY tvp, polsat sport - yebac ten shit !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:39
            SKANDAL!!!
            HAŃBA!!!!!
            TARGOWICA!!
        • Gość: divad Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:38
          tez sobie przez sopcast ogladam, Real-Bayern. komentarz po rosyjsku ale co tam.
          wynik sie liczy:D
    • Gość: bartu Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:41
      taki mecz real:bayern a nie możemy go oglądac
    • Gość: Skandal w Onet Skandal w Onet IP: *.eia.pl 20.02.07, 21:49
      Kto zapłacił za transmisję w onet.pl (czytaj frajer - ja też się do nich
      zaliczam) niech się dopisze.
      • Gość: M Re: Skandal w Onet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:58
        Ja. Programisci k.urwa.
        • simpson85 Re: Skandal w Onet 20.02.07, 22:02
          Tja. Napisałem im na forum co o tym myślę, ale jak znam to wytną. Lipa. :/
          • Gość: Skandal w Onet Re: Skandal w Onet IP: *.eia.pl 20.02.07, 22:07
            W ogóle mojego postu nie umieścili - filtrują ?
            • simpson85 Re: Skandal w Onet 20.02.07, 23:21
              pewnie tak :P leszczyki.
    • Gość: nko Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 21:52
      to jest qurestow w tej tv
    • Gość: petr czytaj jesli chcesz zobaczyć teraz mecz IP: 193.93.91.* 20.02.07, 22:00
      trzebaściągnąć program SopCast
      • Gość: grześ Re: czytaj jesli chcesz zobaczyć teraz mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:16
        wiesz... niestety nie każdemu sopcast będzie chodził... w sieciach blokowych
        gdzie jest po kilkanaście czy kilkadziesiąt ludzi oglądanie telewizji
        internetowej jest raczej niemożliwe:(
        • radiradi1 Niestety alternatywy nie ma ale przy paśmie 256 kb 21.02.07, 07:29
          ... niektóre kanały z niskim bitrate'em można już obejrzeć.
          Kosztem jakości niestety.

Jak masz 1mb to już nie powinno być problemu.
    • Gość: Domino Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:12
      dlaczeko jest przerwa od pol godziny
    • Gość: korzeń nie krytykuj jutro live z chodziarsywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:30
    • Gość: MK Lille - Manchester U 1:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:31
      Giggs strzelił gola a Lille prowadzi? Samobój?
      • Gość: MK Re: Lille - Manchester U 0:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:33
        Dzięki Gazeto za szybkie wyjaśnienie sprawy :)
    • Gość: K Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 20.02.07, 22:33
      Otóż to Panie Korzeniowski - telewizja publiczna powinna transmitowac to co
      ludzie chca ogladac - a lige mistrzow chca. Chodziarstwo - NIE. Wiec nie ma o
      czym myslec, tym bardziej, ze 30 proc. dochodow TVP to nasze pieniadze :( Tak
      wiec spieprzaj dziadu!!!
    • Gość: znafca Liga Mistrzów za darmo w internecie IP: *.foxnet.com.pl 20.02.07, 22:39
      wiem jak można oglądać ligę mistrzów za darmo i to na żywo!!!!!!!! wystarczy
      miec dostep do internetu i WindowsXP

Ktoś ciekaw????
      • wowoah Ćeske Televize 2 20.02.07, 22:42
        Ja mam inne rozwiązanie jak oglądać wtorkowe mecze Ligi Mistrzów.Otóż nie musze płacić ani Polsatowi wystarczy drugi kanał czeskiej telewizji, który odbiera zwykła antena pokojowa i problem z głowy.Szczerze polecam no i języka można sie nauczyć :)
      • Gość: znafca Re: Liga Mistrzów za darmo w internecie!!!!!!!! IP: *.foxnet.com.pl 20.02.07, 22:45
        wystarczy sciągnąc z internetu programik do oglądania Tv satelitarnej, który
        jest darmowy!!! nazywa sie TVUPLAYER. a mecze sa na starsports. wlasnie
        obejrzalem REAL-BAYERN. nie dziekujcie.......... kibice piłki nożnej łączmy
        SIĘ.... tylko nie mufcie nikomu..pozdrawiam
        • Gość: JAK MASZ LINKA Re: Liga Mistrzów za darmo w internecie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:17
          JAK MASZ LINKA DO TEGO DARMOWEGO PROGRAMU TO MI PUŚC NA MEILA -
          bogdanbodzio1@wp.pl - z góry dzięki
    • Gość: kow3l Celtic mial fuksa i Boruca. Szczesliwe 0:0 z Milan IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 22:44
      Milan kontrolowal mecz od poczatku do konca. Poza paroma sytuacjami praktycznie
      gra toczyla sie na polowie Celticu. Boruc szczegolnie w jednej sytuacji pokazal
      klase instynktownie bronial noga strzal z akcji Gilardino sam na sam, odbilo
      sie i po dlugim slupku minelo jakis metr na rozny. Ogolnie Milan mial
      plynniejsze akcje, naprawde szczesliwy remis. Nie widze Celticu na San Siro
      • Gość: kow3l Teraz mnie redaktor rozbawil IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 22:48
        Wynik korzystniejszy dla Celticu? Przeciez tak grajac jak dzis przy 80
        tysiecznej fanatycznej widowni w Mediolanie Celticowi ugna sie nogi i dostana
        baty. Nie maja zadnej zaliczki. Liczenie na bramkowy remis w Italii jest mocno
        naciagane..
    • Gość: air 1:0 to jest na kolanach? IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.02.07, 22:46
      na kolanach to jest pewnie autor acm robiac gale michnikowi
      • Gość: sabbatha Re: 1:0 to jest na kolanach? IP: 213.17.145.* 20.02.07, 22:52
        w czeskiej telewizji byl bayern - real
    • zarafi Re: Liga Mistrzów na żywo 20.02.07, 22:55
      "Taki wynik jest korzystniejszy dla Szkotów, którym na San Siro wystarczy
      zremisować 1:1."

ROTFL. Wg autora artykułu Milan jest w gorszej sytuacji niż Bayern, który wyjazd
      przegrał. Szkoda, że autor nie przeanalizował kto przejdzie gdy np w Mediolanie
      i Monachium wyniki będą bezbramkowe (Milan zachowa szanse na awans, Bayern nie)
      lub i tu i tu padnie mało prawdopodobny wynik 4-3 (Bayern odpada, Milan przechodzi).

Celtic słabiutko, ani jednej czystej sytuacji, a gdyby nie Boruc to by przegrali
      po prostu.
    • Gość: aigel cholerne bydło w TV i w Polsacie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:01
      Bydło i dzicz totalna!!!!!!!!!!!!
    • matigol Re: Liga Mistrzów na żywo 20.02.07, 23:03
      ooo przed chwilą Arsenal na kolanach, a teraz już tylko pokonany ;)
      Milan [trudne słowo] faworyzowany ? TFaworyzowany to był Juventus przez arbitrów
      i teraz siedzi w serie B ;)
      - faworyzować «obdarzać kogoś względami»

"Pozbawiony napastników Milan nie zdołał sforsować obrony "Celtów"." - a
      Gilardino i Oliveira to od dziś obrońcy czy pomocnicy?

:|
    • Gość: papa Czas na dyskusję o prezenciku IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.07, 23:05
      dla Wielce Szanownych Dyrektorów Roberta Korzeniowskiego...
      • Gość: jaceloth w poznaniu... IP: *.icpnet.pl 20.02.07, 23:15
        warto zajść do domu vikingów. mają sky sports. pokazują trzy mecze na raz, do
        wyboru. fajna knajpa,choć droga.
    • Gość: MAZZZZYYY Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:14
      DZIĘKI SERDECZNIE PANIE ROBERCIE K. ZA WSPANIAŁY MECZ NA DWÓJCE. CAŁY DZIEŃ NA
      NIEGO CZEKAŁEM, TAK JAK ZAWSZE. NIE ZAPOMNĘ TYCH WSPANIAŁYCH PODAŃ I PIĘKNYCH
      TRAFIEŃ. ZA DUŻO JUŻ CHYBA TEJ PIŁKI W TVP, TRZEBA PRZERZUCIC SIĘ NA CHODY - A
      PAN MA CHYBA DOBRE. JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIĘXXX ZA MECZYK, OBY TAK DALEJ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka