Gość: zdegustowany IP: *.netblok.pl 20.02.07, 20:55 a my tego nie mozemy zobaczyc.granda dziekujemy panie korzeniowski. kapa roku ...taaakie mecze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samo zuo Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:00 Dziękujemy Polsatowi Sport i TVP za możliwość obejrzenia tych meczy! Kij wam w oko ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tambien Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 21:02 ale o co chodzi?? wlaczam telewizor o 20.45 z piwem w reku a tu taka dupa O CO CHODZI?? kto czego znowu nie podpisal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pardzioch Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.07, 22:25 ale dupy wkręcili nas jak nic... w zeszłym roku wszystko było ok, a teraz? dupa a nie TVP Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 <a href="http://myp2p.eu/" target="_blank">myp2p.eu/</a 21.02.07, 07:00 - Polsat nie ma praw do LM. Co do TVP i szmaciarza Korzeniowskiego zgadzam się jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Eee - miało być dziękuj TVN a nie Polsatowi 21.02.07, 07:04 - Polsat nie ma praw do LM. Co do TVP i szmaciarza Korzeniowskiego zgadzam się jak najbardziej. Jak macie w miarę pryzwoite łącze polecam myp2p.eu/ - opisane są najpopularniejsze programy p2p do oglądania TV ( w/g mnie najlepsze to sopcast, tvants i ppstream ), są też linki do kanałów z poszczególnymi meczami. Komentarz niestety gł. chiński , niekiedy angielski, ale mecz można spokojnie obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onet nie działa Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.eia.pl 20.02.07, 21:02 A ja dziękuję onetowi - kupiłem bilet i ... nie działa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin mam to samo IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:05 też kupiłem bilet i też nie działa, co za żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: mam to samo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:07 to cholerna granda, od pól godziny łaczę sie z serwerem, kto mi odda kasę???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onet nie działa Re: mam to samo IP: *.eia.pl 20.02.07, 21:09 Jest tam chociaż jakiś email gdzie można składać reklamacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: mam to samo 20.02.07, 21:52 Dooookładnie. Na początku myslałem że to coś z moim kompem albo netem ale wszystko jest wypasione i guzik... a chciałem se Boruca obejrzeć... :/ jedna WIELKA lipa. Jak będziecie pisali jakieś skargi podpisuję sie bankowo. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Możecie zadzwonić - problem rzeczywiście był ... 21.02.07, 07:14 ... też chciałem obejrzeć, ale na teście ( sprawdź ustawienia ) WMP nie mógł pobrać licencji - coś rzeczywiście paskudnie sp...lili. Próbowałem na 2 komputerach w różnych kombinacjach Firefox, IE , WMP 9 , 10, 11 z odblokowaniem praktycznie wszystkiego i d.u.u.u.p.a W końcu obejrzałem przez sopcasta ( polecam myp2p.eu/ - dla zasady, żeby nie płacić bandytom, złodziejom, bydlakom, wszawym sukinsynom i czarnym faszystowskim żydo-komunistycznym masonom ) Co do Onetu: Na drugi raz sprawdzajcie zanim kupicie bilet. I kupujcie bilet na min. 1/2 godziny - raz kupiłem na początku meczu i czekałem na sms'a z kodem, po 20 minutach zadzwoniłem i na drugą połowę zdążyli :(((( Ale przynajmniej ktoś odbiera tam telefony. I przynajmniej wtedy ( zeszły rok ) obejrzeć się dało. Też trochę do dupy, bo komentarz był tylko do 1 z 8 meczy, pomimo, że juz działało obsrane Nsport, więc komentowane były 2 mecze - w Nsport i TvnTurbo (też obsranym oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał A mnie elegancko działało IP: *.aster.pl 21.02.07, 11:11 i coś czuję że jak tak dalej pójdzie to ludzie kasę zamiast w abonamencie TVP zostawią w Onecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONET-SHIT NET onet to gó..!!!!!!!!!!! skandal złodziejstwo!!!!! IP: *.chello.pl 20.02.07, 22:21 ku.. - zapłaciłem i ch..!!! ani widu ani słychu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Prawda - próbowałem zgłosić błąd przez formularz 21.02.07, 10:24 do kontaktu - za każdym razem wyskakuje mi "Proszę wprowadzić treść poprawnie" Ale ten Onet jest poku..ony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sart niedowierzam IP: *.satfilm.net.pl 20.02.07, 21:03 Przeglądam kanały tv, klikam na różnych stronach i szukam z jakiego powodu odwołano te mecze. Przecież to chyba niemożliwe żeby nie transmitowali tego w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dx47 Tylko w popiep****** Polsce tak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:05 Żeby dochodziło do tego że człowiek nie może sobie obejrzeć Ligi Mistrzów. Coraz więcej mam powodów żeby się wyprowadzić z tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksim Re: Tylko w popiep****** Polsce tak jest IP: 213.17.251.* 20.02.07, 21:08 za granicą Champions League też jest kodowana. U nas do obejrzenia w NSport - kanale który odbiera kilkaset ludzi w kraju ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Tylko w popiep****** Polsce tak jest IP: 89.101.8.* 21.02.07, 10:16 "> za granicą Champions League też jest kodowana" Nie w Irlandii. Pokazywali na publicznym kanale RTE2 jak rowniez w "kablowym" Setanta. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Tylko w popiep****** Polsce tak jest 21.02.07, 00:19 uefa i wszystkie grajace w LM druzyny to instytucje charytatywne, i po to placa miliony miesiecznie na pensje/transfery/sramtotamto zeby biednym rozgoryczonym Polaczkom w kapciach z piwkiem w reku we wtorek wieczorem zorganizowac widowisko. no bo to ich obowiazek, a polakom nalezy sie jak psu buda obejrzenie meczy Odpowiedz Link Zgłoś
krolik1 Liga Mistrzów na żywo 20.02.07, 21:07 NIe do końca wiedzieć czemu, mam jakiś żal do Grupy TVN, że mecze zostały całkowicie przeniesione na platforme N, i niestety już nie zobaczymy transmiji na TVN Turbo :( Polsat jak miał Champions League puszczal mecze i w odkodowanym Polsacie, i w zakodowanym Polsacie Sport :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.autocom.pl 20.02.07, 21:18 saganowski!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany 2 Liga Mistrzów na żywo IP: *.eranet.pl 20.02.07, 21:18 przyłaczam się do podziękowań dla Pana Korzenia proponuję idz Pan w świat a nóż może sie Pan nauczy co kibice chcieli by ogladać w Panstwowej TV za którą są zmuszeni płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG ej ludzie, do kiedy tak będzie?? IP: *.ghnet.pl 20.02.07, 21:28 tzn. LM na N czy czymś takim? to jakieś przegięcie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Tak już będzie zawsze - jedyny ratunek to ... 21.02.07, 07:20 piractwo niestety :(( Do tego szmaciarze doprowadzili. Ja bym ich wszystkich @#$%@$!~^*&( Mnie osobiści uratowało myp2p.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty ITI Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:33 dziękujemy za LM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orti Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:35 Sopcast dziękuje TVNowi za nabycie praw do transmisji, tylu aktywnych użytkowników to chyba nigdy nie mieli:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdt Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.07, 21:38 na czeskiej tv2 jest mecz real-bayern. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKU..ONY tvp, polsat sport - yebac ten shit !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:39 SKANDAL!!! HAŃBA!!!!! TARGOWICA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 20.02.07, 21:38 tez sobie przez sopcast ogladam, Real-Bayern. komentarz po rosyjsku ale co tam. wynik sie liczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartu Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:41 taki mecz real:bayern a nie możemy go oglądac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skandal w Onet Skandal w Onet IP: *.eia.pl 20.02.07, 21:49 Kto zapłacił za transmisję w onet.pl (czytaj frajer - ja też się do nich zaliczam) niech się dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Skandal w Onet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:58 Ja. Programisci k.urwa. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: Skandal w Onet 20.02.07, 22:02 Tja. Napisałem im na forum co o tym myślę, ale jak znam to wytną. Lipa. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skandal w Onet Re: Skandal w Onet IP: *.eia.pl 20.02.07, 22:07 W ogóle mojego postu nie umieścili - filtrują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nko Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 21:52 to jest qurestow w tej tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr czytaj jesli chcesz zobaczyć teraz mecz IP: 193.93.91.* 20.02.07, 22:00 trzebaściągnąć program SopCast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: czytaj jesli chcesz zobaczyć teraz mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:16 wiesz... niestety nie każdemu sopcast będzie chodził... w sieciach blokowych gdzie jest po kilkanaście czy kilkadziesiąt ludzi oglądanie telewizji internetowej jest raczej niemożliwe:( Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Niestety alternatywy nie ma ale przy paśmie 256 kb 21.02.07, 07:29 ... niektóre kanały z niskim bitrate'em można już obejrzeć. Kosztem jakości niestety. Jak masz 1mb to już nie powinno być problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:12 dlaczeko jest przerwa od pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korzeń nie krytykuj jutro live z chodziarsywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Lille - Manchester U 1:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:31 Giggs strzelił gola a Lille prowadzi? Samobój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Lille - Manchester U 0:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:33 Dzięki Gazeto za szybkie wyjaśnienie sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 20.02.07, 22:33 Otóż to Panie Korzeniowski - telewizja publiczna powinna transmitowac to co ludzie chca ogladac - a lige mistrzow chca. Chodziarstwo - NIE. Wiec nie ma o czym myslec, tym bardziej, ze 30 proc. dochodow TVP to nasze pieniadze :( Tak wiec spieprzaj dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Liga Mistrzów za darmo w internecie IP: *.foxnet.com.pl 20.02.07, 22:39 wiem jak można oglądać ligę mistrzów za darmo i to na żywo!!!!!!!! wystarczy miec dostep do internetu i WindowsXP Ktoś ciekaw???? Odpowiedz Link Zgłoś
wowoah Ćeske Televize 2 20.02.07, 22:42 Ja mam inne rozwiązanie jak oglądać wtorkowe mecze Ligi Mistrzów.Otóż nie musze płacić ani Polsatowi wystarczy drugi kanał czeskiej telewizji, który odbiera zwykła antena pokojowa i problem z głowy.Szczerze polecam no i języka można sie nauczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Liga Mistrzów za darmo w internecie!!!!!!!! IP: *.foxnet.com.pl 20.02.07, 22:45 wystarczy sciągnąc z internetu programik do oglądania Tv satelitarnej, który jest darmowy!!! nazywa sie TVUPLAYER. a mecze sa na starsports. wlasnie obejrzalem REAL-BAYERN. nie dziekujcie.......... kibice piłki nożnej łączmy SIĘ.... tylko nie mufcie nikomu..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAK MASZ LINKA Re: Liga Mistrzów za darmo w internecie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:17 JAK MASZ LINKA DO TEGO DARMOWEGO PROGRAMU TO MI PUŚC NA MEILA - bogdanbodzio1@wp.pl - z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Celtic mial fuksa i Boruca. Szczesliwe 0:0 z Milan IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 22:44 Milan kontrolowal mecz od poczatku do konca. Poza paroma sytuacjami praktycznie gra toczyla sie na polowie Celticu. Boruc szczegolnie w jednej sytuacji pokazal klase instynktownie bronial noga strzal z akcji Gilardino sam na sam, odbilo sie i po dlugim slupku minelo jakis metr na rozny. Ogolnie Milan mial plynniejsze akcje, naprawde szczesliwy remis. Nie widze Celticu na San Siro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Teraz mnie redaktor rozbawil IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 22:48 Wynik korzystniejszy dla Celticu? Przeciez tak grajac jak dzis przy 80 tysiecznej fanatycznej widowni w Mediolanie Celticowi ugna sie nogi i dostana baty. Nie maja zadnej zaliczki. Liczenie na bramkowy remis w Italii jest mocno naciagane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air 1:0 to jest na kolanach? IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.02.07, 22:46 na kolanach to jest pewnie autor acm robiac gale michnikowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabbatha Re: 1:0 to jest na kolanach? IP: 213.17.145.* 20.02.07, 22:52 w czeskiej telewizji byl bayern - real Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Liga Mistrzów na żywo 20.02.07, 22:55 "Taki wynik jest korzystniejszy dla Szkotów, którym na San Siro wystarczy zremisować 1:1." ROTFL. Wg autora artykułu Milan jest w gorszej sytuacji niż Bayern, który wyjazd przegrał. Szkoda, że autor nie przeanalizował kto przejdzie gdy np w Mediolanie i Monachium wyniki będą bezbramkowe (Milan zachowa szanse na awans, Bayern nie) lub i tu i tu padnie mało prawdopodobny wynik 4-3 (Bayern odpada, Milan przechodzi). Celtic słabiutko, ani jednej czystej sytuacji, a gdyby nie Boruc to by przegrali po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel cholerne bydło w TV i w Polsacie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:01 Bydło i dzicz totalna!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matigol Re: Liga Mistrzów na żywo 20.02.07, 23:03 ooo przed chwilą Arsenal na kolanach, a teraz już tylko pokonany ;) Milan [trudne słowo] faworyzowany ? TFaworyzowany to był Juventus przez arbitrów i teraz siedzi w serie B ;) - faworyzować «obdarzać kogoś względami» "Pozbawiony napastników Milan nie zdołał sforsować obrony "Celtów"." - a Gilardino i Oliveira to od dziś obrońcy czy pomocnicy? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Czas na dyskusję o prezenciku IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.07, 23:05 dla Wielce Szanownych Dyrektorów Roberta Korzeniowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth w poznaniu... IP: *.icpnet.pl 20.02.07, 23:15 warto zajść do domu vikingów. mają sky sports. pokazują trzy mecze na raz, do wyboru. fajna knajpa,choć droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAZZZZYYY Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:14 DZIĘKI SERDECZNIE PANIE ROBERCIE K. ZA WSPANIAŁY MECZ NA DWÓJCE. CAŁY DZIEŃ NA NIEGO CZEKAŁEM, TAK JAK ZAWSZE. NIE ZAPOMNĘ TYCH WSPANIAŁYCH PODAŃ I PIĘKNYCH TRAFIEŃ. ZA DUŻO JUŻ CHYBA TEJ PIŁKI W TVP, TRZEBA PRZERZUCIC SIĘ NA CHODY - A PAN MA CHYBA DOBRE. JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIĘXXX ZA MECZYK, OBY TAK DALEJ... Odpowiedz Link Zgłoś