Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 24.04.03, 17:43 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seckey Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi IP: *.grunwaldzka.net / 192.168.0.* 24.04.03, 18:42 Jezuuuu ile Górnik rozniesie KSZO>? 15:0? 20:0? Czy możesz odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejton RASIAK i jego choroba!?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.04.03, 18:49 czy ktos wie co sie dzieje z G. Rasiakiem?? Juz od dluzszego czasu nie gra a zawsze jako powod podawana jest choroba- co to za choroba?? a czy w tej kolejce zagra Dawidowski z Amici?? w prawdopodobnym skladzie jest a takze jest ze nie zagra za kartki:D- znowu GAZEA sie popisalal:D Odpowiedz Link Zgłoś
dawn Re: RASIAK i jego choroba!?! 25.04.03, 01:34 Gość portalu: pejton napisał(a): > czy ktos wie co sie dzieje z G. Rasiakiem?? Juz od dluzszego > czasu nie gra a zawsze jako powod podawana jest choroba- co to > za choroba?? > zoltaczka, ktora zlapal na zgrupowaniu na cyprze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yachoo Co z Dawidowskim?!? IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 19:30 jego nazwisko napisane jest zarowno w prawdopodobnym skladzie Amici jak i wsrod graczy, ktorzy nie zagraja (za kartki)! jak to jest naprawde, zagra Dawidowski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi A Kowalski z Lubina? IP: ebal:* / 10.2.16.* 24.04.03, 21:02 No nie no! Czegoś tu nie rozumiem! Skoro w Gazecie są tacy specjaliści, to dlaczego Kowalski ma grać? Przecież zarobił ostatnio czerwoną! Nie jestem zadowolony z tego powodu, ale gdybym się nie znał to w Piłkarzykach bym go wystawił na 100%. Co to za walenie w bambusa?! Róbcie się sami a nie nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: A Kowalski z Lubina? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 09:06 Ludzie zajmujący się sportem w GW redagujący tę stronę nie znaja się kompletnie na sporcie, ale piszą żeby cokolwiek było napisane. Jak chcecie się coś dowiedzieć o sporcie czytajcie lepiej Przegląd Sportowy, albo tempo, bo GW (pisząc o sporcie) dorównuje szmaciarstwem już Super Expressowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LySy, St-ce Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi IP: *.trentn01.nj.comcast.net 25.04.03, 06:37 Remis Widzewa z Ruchem ?! pojebalo was - ale ekspertow macie... pewnie ze Widzew wygra. Muahahaha chcialbym i to bardzo :-P Odpowiedz Link Zgłoś
janzelku Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi 25.04.03, 07:21 A co z Chifonem? Nie ma go w składzie a także wśród tych którzy nie zagrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi IP: *.katowice.pik-net.pl 25.04.03, 09:20 lenie z wyborczej znowu nie umiescili zadnych komentarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Lech zdaniem GW przegra w Jaworznie!!!!!!! IP: 150.254.166.* 25.04.03, 09:40 Prima Aprilis był już dawno temu Panowie Redaktorowie, ale pośmiać się zawsze można.Myślę, że jestem w miarę obiektywnym kibicem Lecha i poza meczem z Odrą przewidziałem wszystkie wyniki tego zespołu, ale wygranej Jaworzna zupełnie nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio zlitujcie się IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 25.04.03, 11:11 Ja rozumię ,że Wasz szef Adam (czytaj Michnik) nie interesuje się piłką nożną, ale litości,firmowanie takiej żenady jaką odwalacie na Waszej stronie internetowej dotyczącej typów zbliżajacej się kolejki woła o pomste do nieba. Już tak ciężko Wam opisać w paru słowach każdy mecz.Amatorszczyzna. "Dalszych" "sukcesów" w pracy życzy kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIF Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 11:12 W przewidywaniach przedmeczowych Górnik - KSZO podano, że ze strony Zabrzan nikt nie pauzuje!!! Cały czas Nosal jest w trakcie rehabilitacji po kontuzji, a Koźmiński przebywa we Włoszech w sprawach prywatnych. Obaj zawodnicy nie wystąpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 11:31 tym razem Amica wygra z wisla na wyjezdzie,przeciez ona jest do pokonania.Juz batz otrzymala od tej druzny.Marek Zienczuk pokaze jak sie gra iu strzela bramki.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 11:44 kochana wiselko tym razem punkty poplyna do Wronek,Marek Zienczuk pokaze wam jak sie gra i strzela bramki.Tylu jest was reprezentantow ale tym razem sztuczka sie nie uda i punkty beda tam gdzie powinne byc.Moz po tym meczu trener Janas przekona sie ze Marek powinien grac w reprezentacji. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafcioo Obywatelu! Nie Pieprz! IP: 195.117.136.* 25.04.03, 15:29 Masło maślane te wasze typy. Dawidowski gra i nie gra jednocześnie, Madej pauzuje za kartki, a przecież już pauzował ostatnią kolejke... Zresztą internauci znaleźli jeszcze kilka przykładów głupot jakie Gazeta zamieściła w swoich typach. Żałosne... Do tej pory łudziłem się, że portal Gazety redagują kompetentni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudi czy Kuźba zagra? IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.04.03, 17:24 Czy ktoś mi na to pytanie jest w stanie odpowiedzieć? Podobno Janas go nie powołał z przyczyny kontuzji, a tu jest wymieniany w 11 Wisły za którego może wejść Frankowski, ale nic nie piszą o kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C&J Re: Typy 23. kolejki polskiej ligi IP: *.pysznica.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:23 mówcie co chcecie a najlepsza w Polsce jest Olimpia FC Pysznica.mówią wam to Joseph and Chester. P.S. Bóg rządzi światem-Olimpia Podkarpaciem !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś