Dodaj do ulubionych

Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest...

01.05.11, 15:01
Dawaj Wojtek!
Obserwuj wątek
    • Gość: www Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.zone14.bethere.co.uk 01.05.11, 15:01
      Jak Arsenal ogra ManU to dziennikarzyna powinien napisać "trudno by Arsenal odrobił 9 pkt w pozostałych 3 kolejkach a nie czterech... Kolejek bedzie w sumie 38, a po meczu Ars-Man oba zespoły będa miały juz po 35 meczów za sobą.. Trzeba myślec troche pajace..
    • kolejorz_nie_ma_szans Wygra barcelona! 01.05.11, 15:01
      A Kuszczak strzeli hat tricka
    • Gość: kibic Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.wroclaw.mm.pl 01.05.11, 15:05
      "Gdyby jednak dziś ograł przyjezdnych, mógłby jeszcze walczyć o wicemistrzostwo kraju z Chelsea. Bo trudno wyobrazić sobie, by odrobił w czterech pozostałych kolejkach 9 punktów do Manchesteru."
      Dziś: Manchester 73 Arsenal 64
      Gdyby wygrał Arsenal: Manchester 73 Arsenal 67
      73-67=... i wszystko jasne.
      Co nie zmienia faktu, że Arsenal już mistrzostwa nie zdobędzie w tym sezonie.
    • Gość: Doo Znów stronniczo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 15:20
      Jeszcze dobrze mecz się nie zaczął, a już szanowny Pan redaktor kibicuje Arsenalowi... Czekamy na cudowne interwencje Szczęsnego i strzały przy których "nie miał szans"...

Proszę pamiętać, że kibice Manchesteru też czytają relacje, a czasami też widzą te mecze...

Więcej profesjonalizmu i miłego meczu.
      • Gość: farcierze MU do szczescia wystarczy stronniczy sedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 15:27
        dziekuje, dobranoc
        • Gość: Doo Re: MU do szczescia wystarczy stronniczy sedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 15:30
          A co to w ogóle ma wspólnego z podjętym tematem?!
      • Gość: silesia Re: Znów stronniczo... IP: 82.160.86.* 01.05.11, 16:40
        Człowieku idź w końcu do pracy i kup sobie c+ i przestań mi tu wylewać swoje frustracje na forum bo mam takich debili jak ty dość,qrwa zacznijcie żyć,zacznijcie używać mózgu,samodzielne myślenie nie boli imbecylu.Co za ludzie,całe życie za rączkę.
        • Gość: Doo Re: Znów stronniczo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:49
          :)

Widzę, że lubisz podchodzić do świata bezkrytycznie. Moje gratulacje. Głupim żyje się prościej.

Jeżeli nie rozumiesz o czym pisze nie angażuj się w dyskusje. Poruszony problem dotyczy tego, że ja właśnie myślę, a Ty wciągasz z uśmiecham podawaną Ci papkę przez niedokształconych autorów tego czegoś.

Oglądam ten mecz cały czas i frustruje mnie, że z redaktorem oglądamy dwa inne.

Co jest z forami w tym kraju, że wszyscy zawsze wszystko o wszystkich więdzą?
    • Gość: Damian Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:01
      a ja się pytam gdzie są teraz ci, którzy tak wczoraj gadali na Chelsea, że strzeliła niesłusznie 2 bramki? No pytam, gdzie?! Teraz nikt się nie odezwie bo widzicie że sędziowie są w kiepskiej formie względem wszystkich, a mówienie, że sprzyjają Chelsea świadczy o waszym braku rozsądku. To nie pierwszy mecz, w którym Vidić ma więcej szczęścia niż rozumu, powinien wylecieć z hukiem z tego boiska, no ale cóż.. Następnym razem jak będziecie chcieli tak naskakiwać na Chelsea to obejrzyjcie sobie najpierw mecz swojego ManU..
      tyle w temacie
    • Gość: OnkelTOM Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.ip.netia.com.pl 01.05.11, 16:01
      Jak lubię twarowskiego, to mógłby doczytać trochę przepisy gry. karny dla arsenalu był ewidentny ale co on pitoli o czerwonej kartce? czerowona jest za obronę piłki lecącej do branki tu powinna być żółta + karny. Szkoda że karny nie został by podyktowany, bo raz że United by się obudziło a dwa nie było by tworzenia kolejnego rozdziału legendy pt sędziowie wspierają Mancheseter
    • Gość: Doo Czytajmy relacje na SkySports IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:10
      Porównałem sobie co wypisuje "ktoś" z portalu sport.pl z tym co zamieszcza na SkySports.com Pan James Riach. Komentować chyba nie muszę.

Podejście do użytkownika 180 stopni inne. Proszę o to dwa tylko przykłady z początku realcji:

"So there you have the starting teams - you can get in touch and share your views by following me on Twitter@SkySportsRiach."

"Alternatively - you can email me on jamesriach@hotmail.com to give me your opinions."

Tutaj niestety możemy przysłowiowo "cmoknąć się w pompkę" i nie wiemy nawet jakiej płci jest ten "ktoś".

Polecam serwisy, które liczą się z użytkownikami i nie manipulują nawet nagłówkiem na głównej.

Przykład:

"gazeta.pl - NA ŻYWO Kontrowersje w meczu Arsenal - Man Utd. Sędzia nie widział ręki, 3 razy ”trafiła” go piłka..." (BTW jakim prawem pajacu sugerujesz, że zrobił to celowo?)

"skysports.com - Arsenal V Man UTD: follow minute-by-minute commentary as title rival clash"

Ja już żegnam gazeta.pl, polecam robić to samo.. odpływ użytkowników zmusi ich do refleksji.
    • Gość: Magister Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.mtk-tv.pl 01.05.11, 16:39
      "nie ugięty", pozostawię to bez komentarza...
    • Gość: Max I tak największym wygranym będzie Chelsea :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:58
      j.w.
    • Gość: v Teraz widać ile znaczą błędy sędziego z meczu CHE- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 17:02
      Tottenham.
      United grało jakby o nic już nie walczyli...
      • Gość: olek jak o nic! jak przegrają mistrzostwo to z własnej IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 17:30
        głupoty bo grali o nic lol
    • Gość: Kibic Chelsea Premier League. Arsenal pokonał Manchester United IP: 94.42.120.* 01.05.11, 17:04
      Dziękujemy Arsenalowi.Muły pokonane :D
      • Gość: wayne96/KibicMU Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: 195.242.90.* 01.05.11, 17:11
        Sam jesteś muł niedojrzały do życia w społeczeństwie. Chyba ktoś musi nauczyć Cię szacunku do innych ludzi, klubów, tradycji. Ja Chelsea szanuję, choć to w tej chwili największy przeciwnik mojego ukochanego Klubu.
        • Gość: muly Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 18:38
          klubu ktory najwieksze sukcesy zawdziecza stronniczym sedziom...
          • Gość: info0 No pewnie, 18 tytułów zawdzięczamy sędziom IP: *.toya.net.pl 01.05.11, 19:34
            a nie ciężkiej pracy.
            Skąd się tacy debile jak Ty biorą? :)
    • Gość: Kibic Chelsea Premier League. Arsenal pokonał Manchester United IP: 94.42.120.* 01.05.11, 17:23
      Twój ulubiony piłkarz wayne to jest cham jakich mało
      • seven Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un 01.05.11, 17:30
        nie rób, chłopie, wstydu kibicom chelsea. chodzę dużo po forach i generalnie uważam, że jako grupa jesteśmy jednymi z bardziej spokojnych internetowo fanów, więc nie napinaj się jak dureń i nie wyzywaj innych, trochę szacunku dla rywali, bo przy takim podejściu to flejmy neokidów z barcelony i realu trafią niedługo i na kibiców klubów z anglii.

blue is the colour!!
    • Gość: Ser Premier League. Arsenal pokonał Manchester United IP: *.acn.waw.pl 01.05.11, 18:40
      Liverpool wygrał i to jest piękny podwójnie dzień :D
      • Gość: gosc Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 19:23
        You Scouse Bastard !
        • Gość: Ser Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: *.acn.waw.pl 01.05.11, 20:47
          Szczekaj szczekaj :D przypomnij sobie ostatni mecz ;P
    • Gość: werka moja sexy fotka :* IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 19:20
      adf.ly/183291/weronika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka