Gość: www Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.zone14.bethere.co.uk 01.05.11, 15:01 Jak Arsenal ogra ManU to dziennikarzyna powinien napisać "trudno by Arsenal odrobił 9 pkt w pozostałych 3 kolejkach a nie czterech... Kolejek bedzie w sumie 38, a po meczu Ars-Man oba zespoły będa miały juz po 35 meczów za sobą.. Trzeba myślec troche pajace.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Wygra barcelona! 01.05.11, 15:01 A Kuszczak strzeli hat tricka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.wroclaw.mm.pl 01.05.11, 15:05 "Gdyby jednak dziś ograł przyjezdnych, mógłby jeszcze walczyć o wicemistrzostwo kraju z Chelsea. Bo trudno wyobrazić sobie, by odrobił w czterech pozostałych kolejkach 9 punktów do Manchesteru." Dziś: Manchester 73 Arsenal 64 Gdyby wygrał Arsenal: Manchester 73 Arsenal 67 73-67=... i wszystko jasne. Co nie zmienia faktu, że Arsenal już mistrzostwa nie zdobędzie w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Znów stronniczo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 15:20 Jeszcze dobrze mecz się nie zaczął, a już szanowny Pan redaktor kibicuje Arsenalowi... Czekamy na cudowne interwencje Szczęsnego i strzały przy których "nie miał szans"... Proszę pamiętać, że kibice Manchesteru też czytają relacje, a czasami też widzą te mecze... Więcej profesjonalizmu i miłego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farcierze MU do szczescia wystarczy stronniczy sedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 15:27 dziekuje, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Re: MU do szczescia wystarczy stronniczy sedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 15:30 A co to w ogóle ma wspólnego z podjętym tematem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: Znów stronniczo... IP: 82.160.86.* 01.05.11, 16:40 Człowieku idź w końcu do pracy i kup sobie c+ i przestań mi tu wylewać swoje frustracje na forum bo mam takich debili jak ty dość,qrwa zacznijcie żyć,zacznijcie używać mózgu,samodzielne myślenie nie boli imbecylu.Co za ludzie,całe życie za rączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Re: Znów stronniczo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:49 :) Widzę, że lubisz podchodzić do świata bezkrytycznie. Moje gratulacje. Głupim żyje się prościej. Jeżeli nie rozumiesz o czym pisze nie angażuj się w dyskusje. Poruszony problem dotyczy tego, że ja właśnie myślę, a Ty wciągasz z uśmiecham podawaną Ci papkę przez niedokształconych autorów tego czegoś. Oglądam ten mecz cały czas i frustruje mnie, że z redaktorem oglądamy dwa inne. Co jest z forami w tym kraju, że wszyscy zawsze wszystko o wszystkich więdzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:01 a ja się pytam gdzie są teraz ci, którzy tak wczoraj gadali na Chelsea, że strzeliła niesłusznie 2 bramki? No pytam, gdzie?! Teraz nikt się nie odezwie bo widzicie że sędziowie są w kiepskiej formie względem wszystkich, a mówienie, że sprzyjają Chelsea świadczy o waszym braku rozsądku. To nie pierwszy mecz, w którym Vidić ma więcej szczęścia niż rozumu, powinien wylecieć z hukiem z tego boiska, no ale cóż.. Następnym razem jak będziecie chcieli tak naskakiwać na Chelsea to obejrzyjcie sobie najpierw mecz swojego ManU.. tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnkelTOM Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.ip.netia.com.pl 01.05.11, 16:01 Jak lubię twarowskiego, to mógłby doczytać trochę przepisy gry. karny dla arsenalu był ewidentny ale co on pitoli o czerwonej kartce? czerowona jest za obronę piłki lecącej do branki tu powinna być żółta + karny. Szkoda że karny nie został by podyktowany, bo raz że United by się obudziło a dwa nie było by tworzenia kolejnego rozdziału legendy pt sędziowie wspierają Mancheseter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doo Czytajmy relacje na SkySports IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:10 Porównałem sobie co wypisuje "ktoś" z portalu sport.pl z tym co zamieszcza na SkySports.com Pan James Riach. Komentować chyba nie muszę. Podejście do użytkownika 180 stopni inne. Proszę o to dwa tylko przykłady z początku realcji: "So there you have the starting teams - you can get in touch and share your views by following me on Twitter@SkySportsRiach." "Alternatively - you can email me on jamesriach@hotmail.com to give me your opinions." Tutaj niestety możemy przysłowiowo "cmoknąć się w pompkę" i nie wiemy nawet jakiej płci jest ten "ktoś". Polecam serwisy, które liczą się z użytkownikami i nie manipulują nawet nagłówkiem na głównej. Przykład: "gazeta.pl - NA ŻYWO Kontrowersje w meczu Arsenal - Man Utd. Sędzia nie widział ręki, 3 razy ”trafiła” go piłka..." (BTW jakim prawem pajacu sugerujesz, że zrobił to celowo?) "skysports.com - Arsenal V Man UTD: follow minute-by-minute commentary as title rival clash" Ja już żegnam gazeta.pl, polecam robić to samo.. odpływ użytkowników zmusi ich do refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Hit w Premier League. Arsenal Londyn - Manchest... IP: *.mtk-tv.pl 01.05.11, 16:39 "nie ugięty", pozostawię to bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max I tak największym wygranym będzie Chelsea :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 16:58 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Teraz widać ile znaczą błędy sędziego z meczu CHE- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 17:02 Tottenham. United grało jakby o nic już nie walczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek jak o nic! jak przegrają mistrzostwo to z własnej IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.11, 17:30 głupoty bo grali o nic lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Chelsea Premier League. Arsenal pokonał Manchester United IP: 94.42.120.* 01.05.11, 17:04 Dziękujemy Arsenalowi.Muły pokonane :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wayne96/KibicMU Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: 195.242.90.* 01.05.11, 17:11 Sam jesteś muł niedojrzały do życia w społeczeństwie. Chyba ktoś musi nauczyć Cię szacunku do innych ludzi, klubów, tradycji. Ja Chelsea szanuję, choć to w tej chwili największy przeciwnik mojego ukochanego Klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muly Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 18:38 klubu ktory najwieksze sukcesy zawdziecza stronniczym sedziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info0 No pewnie, 18 tytułów zawdzięczamy sędziom IP: *.toya.net.pl 01.05.11, 19:34 a nie ciężkiej pracy. Skąd się tacy debile jak Ty biorą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Chelsea Premier League. Arsenal pokonał Manchester United IP: 94.42.120.* 01.05.11, 17:23 Twój ulubiony piłkarz wayne to jest cham jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un 01.05.11, 17:30 nie rób, chłopie, wstydu kibicom chelsea. chodzę dużo po forach i generalnie uważam, że jako grupa jesteśmy jednymi z bardziej spokojnych internetowo fanów, więc nie napinaj się jak dureń i nie wyzywaj innych, trochę szacunku dla rywali, bo przy takim podejściu to flejmy neokidów z barcelony i realu trafią niedługo i na kibiców klubów z anglii. blue is the colour!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Premier League. Arsenal pokonał Manchester United IP: *.acn.waw.pl 01.05.11, 18:40 Liverpool wygrał i to jest piękny podwójnie dzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 19:23 You Scouse Bastard ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: Premier League. Arsenal pokonał Manchester Un IP: *.acn.waw.pl 01.05.11, 20:47 Szczekaj szczekaj :D przypomnij sobie ostatni mecz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka moja sexy fotka :* IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.11, 19:20 adf.ly/183291/weronika Odpowiedz Link Zgłoś