vampire_forever 31.01.10, 15:24 Hej Zbliża się ŚWIĘTO!! Czy chciałybyście od kogoś dostać walentynkę, albo macie zamiar komuś podarowac ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bershka_ ; ] 31.01.10, 15:26 ja raczej nikomu nie wyślę. ale dostac byłoby fajnie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: ; ] 31.01.10, 15:30 chciałabym dostać ale wątpię xD jak co roku z kumpelami składamy się na wypasioną kartkę za 10złotych dla koleżanki takiej rozpieszczonej, brzydkiej lali i jej podkładamy razem z wrednym wierszykiem ;p ale ma minę ni wiem czy dam... trochę się wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Walentynki :** 31.01.10, 15:30 Ja rowniez raczej nie wysylam. Chociaz fajnie by bylo gdyby ktos mi wyslal. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Walentynki :** 31.01.10, 15:31 Nie chciałabym dostać od nikogo .. I też do nikogo nie bd jej wysyłała xd Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo walentynki. 31.01.10, 15:31 nie jestem wielbicielką tego święta. ale pownie powodem jest to że nikogo nie mam. chciałabym dać, mojemu kumplowi. nie lubimy się więc to by było bardzo miłe z mojej storny. <uśmiech> . Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: walentynki. 31.01.10, 15:37 pseudo-święto. a ja nie chcę, chcę przespać cały czternasty luty. naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Walentynki :** 31.01.10, 15:38 nie lubię tego 'święta'. nie wysyłam nikomu. jeśli dostanę jakąś walentynkę - fajnie, ale bez rewalacji, nie zależy mi zbytnio. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Walentynki :** 31.01.10, 16:12 jacie co za sensacja :x do walentynek nic nie mam. są bo są c: nie wysyłam . wolę z kimś normalnie pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś