Dodaj do ulubionych

Panny na wydaniu

IP: *.chello.pl 14.03.07, 18:24
no kurka nie wiem co napisać

no taka bzdura że mi nic do głowy nie przychodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: v Panny na wydaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:42
      ale głupoty trzeba mieć nasrane we ...
      • Gość: inka Re: Panny na wydaniu IP: *.chello.pl 14.03.07, 21:02
        Nie wiem dla jakich kobiet jest skierowany ten artykuł,ale tych które czytują z
        czuba i interesują się sportem raczej..ehem...artukuł nie zainteresuje,bardziej
        chyba obrazi.
        • Gość: Aidi Re: Panny na wydaniu IP: 212.76.37.* 14.03.07, 21:19
          Jestem kobietą, interesuję się sportem ale mogę chyba napisać tylko jedno
          podsumowanie do tego artykułu: kompletne bzdury. Mogłabym napisać coś więcej...
          mogłabym skomentować czepianie się wagi Ronaldo, co działa mi na nerwy jak mało
          co ale po co... wystarczy przeczytać. Może lepiej bez dalszego komentarza...
    • Gość: Ona Re: Panny na wydaniu IP: *.tvgawex.pl 15.03.07, 11:05
      Wiecie co? Może odpuśćcie sobie te próby pisania "dla kobiet", bo wam nie
      wychodzi... Ani poprzedni tekst mi się nie podobał, ani ten. Jak już tu zostało
      napisane, kobiety interesujące się sportem raczej poczują się obrażone
      infantylizowaniem ich i, mimo wszystko, jednak stereotypowym podejściem niż je
      to rozbawi czy coś w tym stylu. I tak na marginesie, niekoniecznie w związku z
      tym tekstem, faceci to się chyba nigdy nie nauczą, że jak kobieta lubi oglądać
      sport to niekoniecznie interesuje ją uroda zawodników tylko raczej osiągnięcia
      i że może się na tym znać lepiej od mężczyzny "wielkiego specjalisty".
    • Gość: Irek Panny na wydaniu IP: *.imperiumpw.pl 15.03.07, 11:26
      artykuł lekko odmóżdżający ale co do kobiet co robią za "...odgromnika dla
      członków teamu." to w naszej rodzimej lidze od lat to jest wdrażane gdyż w
      wielkim klubie Groclin z małego miasta Grodzisk Wlkp. taką funkcje pełni Joanna
      Drzymała.
    • Gość: martini Re: Panny na wydaniu IP: 89.101.188.* 16.03.07, 14:46
      Drogie Zczubaki!
      Darujcie sobie pisanie oddzielnych tekstów tylko dla kobiet bo są one dla Was
      chyba zbyt wielką zagadką. Jeśli swoje dziewczyny też tak rozbawiacie to chyba
      wolałabym obejrzeć z Wami mecz niż obejrzeć Wasze sypialnie;P

Trzymać poziom!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka