Dodaj do ulubionych

Roman Abramowicz rozwiódł się. Żona dostanie mi...

14.03.07, 19:33
bardzo mnie to poruszyło....
Obserwuj wątek
    • Gość: snoop Roman Abramowicz rozwiódł się. Żona dostanie mi... IP: *.rtk.net.pl 14.03.07, 19:33
      Chyba MLD € a nie MLN .. ?
    • Gość: Andre kosmiczny kurs !!! IP: *.chello.pl 14.03.07, 19:33
      18,7 mld USD = 14,2 mln EUR czyli 1 EUR = 13,17 USD... ha ha ha niezły kursik
      pismak stworzył...
      • Gość: Yogi Re: kosmiczny kurs !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:52
        Jak to synku policzyłeś??? Wychodzi 100 razy więcej. 1 Euro to 1317 USD. A
        skoro 1 USD to około 3 zł to... Czy ktoś kupi - mam 50 euro na sprzedaż.
        Promocyjnie za 60000 USD lub 180000 zł. Za to kupię 45000 euro, sprzedam za 59
        mln dolców itd...
      • mielcz Tak ,tak,tak! 14.03.07, 22:19
        Sprzedaj ten klub niech sie rozpadnie w pizdu! Pieniadze nie grają ,a tak jest w
        przypadku Chel$ki!
    • Gość: qqryq Roman Abramowicz rozwiódł się. Żona dostanie mi.. IP: *.zab.nat.hnet.pl 14.03.07, 20:01
      Kupił zabawke, pobawił się, znudziła mu się i teraz sprzeda.
      I po drużynie.
    • Gość: ktos Re: Nie wiecie czy ona kogoś nie szuka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:09
      bidule....
    • Gość: mimi Roman Abramowicz rozwiódł się. Żona dostanie mi.. IP: 212.191.172.* 14.03.07, 22:25
      mnie też również :)
      • Gość: kazio Roman Abramowicz - figurant IP: *.server.ntli.net 14.03.07, 23:06
        Ale glupki zyja w tej Anglii.
        Wszystkie pieniadze jakie podobno ma Abramowicz sa wlasnoscia KGB a on jest
        tylko figurantem.
        Natomiast byla zona zrezygnuje ze swojej czesci majatku za obietnice tego ze
        nikt jej czegos nie dosypie do herbaty albo ze przypadkowo nie wypadnie z okna
        kilkupietrowego hotelu.
        • Gość: tomi_78 Re: Roman Abramowicz - figurant IP: *.chello.pl 14.03.07, 23:34
          Masz racje coś takiego jak Kulczyk przy prywatyzacji TP S.A. nagle z 4 mlg
          zostało 40 mln, chociaż i z tego można nieźle żyć, ale z tego wniosek że
          głupków nie tzreba szukać w Anglii wystarczy popatrzeć na lokalnym podwórku.

Swoją drogą to dobrze bo nie lubię sztucznie nadmuchanych klubów piłkarskich.
        • Gość: A.K.U.M.O.W.I.T.Z R Abramowicz = wasal czyli figurant neofeudalizmu IP: *.dsl.bell.ca 14.03.07, 23:48
          Rodzina R z anglii zamienila komune w Rosji na neofeudalizm. Tak
          wiec "oligarchowie" z $20 w kieszeni, byli w stanie zostac miliarderami, pod
          warunkiem ze zloza i dotrzymaja przysiege wiernosci. Jak dotychczas tylko
          jeden nie dotrzymal, i zostal osadzony w tiurmie (chodorkowski). Aby zostac
          wasalem, nie wystarczy zlozyc przysiege i znac 7 stopni wtajemniczenia. Trzeba
          miec POCHODZENIE. Czasami wasalem zostaje panstwo. Np. w przypadku
          skolonizowanych terytoriow ktore sa trudne w eksploatacji ze wzgledu na opor
          spoleczenstwa, aby spoleczenstwo sie nie polapalo, firmy sa "wlasnoscia"
          panstwa, a rodzina R trzyma tylko wierzytelnosci i ich zabezpieczenie.

Neofeudalizm to najwysza forma zniewolenia. Wasal ktory sie sprzeniewierzyl,
          ale ma pochodzenie, zachowuje zycie. Wasalem nizszej hierarchii w wyjatkowych
          przypadkach moze byc osoba bez pochodzenia. Jesli wasal bez pochodzenia sie
          sprzeniewierzy, zostaje zlikwidowany.

Podsumowanie:
          rozwod abramowitza, bedzie kosztowal rosyjskich ciezko pracujacych robotnikow
          ponad 5 mld dolarow? Wielu z nich pracuje za glodowe stawki i ledwo wiaze
          koniec z koncem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka