Dodaj do ulubionych

Bez arogancji, po zwycięstwo z Azerbejdżanem

24.03.07, 00:09
Spoko damy rady!!! Stawiam 4-0 dla naszych!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rojek Jak z Finlandia. IP: *.cust.tele2.se 24.03.07, 00:11
      W meczu z Finlandia tez im kazal sie dlugo utrzymywac przy pilce. I chlopaki
      sobie podawali miedzy pomoca i obrona. Obroncy dluuuugo byli przy pilce.
      Ciekawe czy nasi zmadrzeli, obawiam sie ze nie.
    • Gość: umiarkowanyoptymiz Bez arogancji, po zwycięstwo z Azerbejdżanem IP: *.hsd1.pa.comcast.net 24.03.07, 03:43
      Tak naprawde to forma naszej reprezentacji jest wielka niewiadoma ' ciagle
      roszady w skladzie, niestabilna forma poszczegolnych zawodnikow - stac nas na
      wygrana z portugalia ale napewno stac nas tez na kipski wynik w konfrontacji z
      azerbejdzanem - mam nadzieje jednak ze jutro staniemy na wysokosci zadania i
      wygramy, i to nie wazne w jakim stylu - licza sie punkty.
    • Gość: @@@ Re: Bez arogancji, po zwycięstwo z Azerbejdżanem IP: *.hsd1.il.comcast.net 24.03.07, 06:20
      Troche tego narzekania na wyrost; Jelen jest szybki to skrzydlo pociagnie, a
      Gargula tez nie jest zly, a z tylu bedzie mial Krzynowka. Kazmierczak tez jest
      dobry. Wszystko zalezy od koncetracji
    • Gość: kibic Bez arogancji, po zwycięstwo z Azerbejdżanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 07:07
      Narodową dyskusję głównie toczą media i one kształtują obraz pozornej
      rzeczywistości traktując chciejstwo poszczególnych dziennikarzy jako naszą,
      kibiców wolę.Poczytajcie wszyscy sobie jakie bzdury wypisuje i wygaduje odnośnie
      Kubicy.Już jest mistrzem!To że będzie jeszcze sporo czasu praktykował w tej
      dyscyplinie jakoś nikogo nie obchodzi.Ważne aby zrobic narodowa histerię,tylko
      w imię czego?wi ekszego nakładu?Gdy coś będzie tak jak normalnie w życiu bywa
      czyli przypadek a czasem pech,winni są inni.Dlatego apeluję do mediów:WIĘCEJ
      UMIARU I POWAGI młodzi zapaleńcy swoich redakcji!
    • Gość: ulisse Bez arogancji, po zwycięstwo z Azerbejdżanem IP: *.pool8288.interbusiness.it 24.03.07, 09:04
      To przeslanie dla calego narodu. Chowac pieniacze szabelki; brac sie do nauki i
      pracy!
    • Gość: reks Po co ten Żuraw? IP: 62.89.80.* 24.03.07, 09:12
      Mam nadzieję że to już ostatnie powolonie dla gwiazdora stworzonego przez
      media.Benhacker wie że dal się zrobic w konia.Wiadomo że jak dzisiaj Żuraw raz
      kopnie dobrze pilkę czy strzeli gola[inni też by to zrobili] to pismacy bedą
      piać z zachwytu,ale benhaker na te numery drugi raz sie nie nabierze i pokaże
      panience gdzie jej miejsce.
    • Gość: ek Kurde coś nie piszą kto chce boruca IP: 62.89.80.* 24.03.07, 09:17
      Błoński co ty nie sypiasz,nic ci sie nie przysnilo ,nie zamarzylo gdzie twoj
      idol bedzie gral/?
    • Gość: kriss Bennhaker na premiera! IP: 62.233.164.* 24.03.07, 10:06
      przynajmniej umie się skromnie i dyplomatycznie wyrażać i ma dobrą
      prezencję...tylko szkoda że nie mam brata bliźniaka...:)

www.foto-tel.pl/

• Gość: gosc Bez arogancji, po zwycięstwo z Azerbejdżanem IP: 213.86.197.* 24.03.07, 14:05
      Cos ten Hill ma kiepsciutkie kursy, na betfair.com mozna dostac 1.11 na Polska,
      11.5 na remis i az 44 na Azerbejdżan
    • Gość: kix Bez arogancji, IP: *.catv.net.pl 24.03.07, 15:21
      Jestem ciekaw, jak poradzą nasi z murarką Azerską?
    • Gość: xyz Bez arogancji, po zwycięstwo z Azerbejdżanem IP: *.dsl.bell.ca 24.03.07, 16:19
      moze ktos dac ty "z czuba" ... z czuba ,zeby sie obudzili? a moze jakas zaloba
      i nie moga przezyc , ze Serbia przegrala z Kazachami ?
    • Gość: P Słabiutko... wiele wiele do poprawy IP: *.chello.pl 24.03.07, 18:25
      Piłka im skacze, fatalnie podają, faulują bezmyślnie, niestety sędzia jest po
      polskiej stronie... a ja miałem nadzieję na fair play, ładny mecz, bo podobno
      Ben Haker tyle ich nauczył...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka