Dodaj do ulubionych

Gole Smolarka i Wichniarka

IP: *.lanet.net.pl 12.05.07, 18:03
doskonale! siadl mi net kiedy na sopcascie mial zaczac sie mecz Borussii :/
cieszy gol Ebiegi i porazka Schalke. Wyniki+na+zywo.pl podaja, ze Wichniarek
zdobyl 2 gole ;) livescore.pl zaprzecza i potwierdza gazete. ciekawe ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Gole Smolarka i Wichniarka IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.07, 18:08
      tam nie było dosrodkowania tylko zablokowany strzał po którym piłka spadła obok
      Smolarka. Czy redaktor oglądał ten mecz?
      • Gość: MayK Scheise nigdy nistrzem ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:13
        Scheise nigdy mistrzem nie bylo i nie bedzie ;-))
        • Gość: Kibic Re: Scheise nigdy nistrzem ;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.05.07, 23:13
          Tak sie pisze: SCHEISSE !
          • tetlian Re: Scheise nigdy nistrzem ;-) 12.05.07, 23:15
            Smolarek, Wichniarek, a niedługo dołączy do nich Kominiarek :)

---
            Tak nasz Jarosław obiera banana
        • Gość: Blau und Weiss Re: Scheise nigdy nistrzem ;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.07, 00:23
          7 razy Mistrzem Nieniec.Ale nie w Bundeslidze,ale napewno w nastepna sobote!!!
          • Gość: peterliberty Ihr werdet nie deutscher Meister!!! IP: *.chello.pl 13.05.07, 09:10
            Nigdy rosyjska agentura w Bundeslidze i najgorszy klub świata nie wygra
            mistrzostwa Niemiec.
    • Gość: kriss Ebiego jak postraszyli zwolnieniem to gra z nut:) IP: 62.233.164.* 12.05.07, 18:35
      Wprost imponuje strzelaniem bo wiadomo: wielki talent to nie był skoro pozbyli
      sie go z Holandii

www.foto-tel.pl/
      • Gość: bundesligista Re: Ebiego jak postraszyli zwolnieniem to gra z n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:05
        Zorc chce zamienić Smolarka na Diego Klimowicza z Wolfsburga. Smolarek mógłby
        zostać, gdyby był 20cm wyższy, miał powiedzieć Zorc.
    • Gość: ek Gdzie ten palant z G W co pisal że ebi grzeje ł aw IP: 62.89.80.* 12.05.07, 19:37
    • Gość: ciekawy a Polak otworzył wynik meczu golem w 22. minucie. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.05.07, 23:15
      "a Polak otworzył wynik meczu golem w 22. minucie"

Co to jest otwieranie wyniku meczu ? Jak to funkcjonuje ?
    • Gość: KAren Re: Gole Smolarka i Wichniarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:17
      Gol Ebiego tym bardziej mnie cieszy, że był on dla mojego ulubionego klubu -
      Borussi Dortmund :D i przyczynił się do zwycięstwa nad Schalke04. NIe ma dla
      kibica BVB nic lepszego niż wygrana właśnie z Schalke:D:D
    • Gość: maz Re: Gole Smolarka i Wichniarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:18
      Ebi wraca do wysokiej formy! To świetnie, bo mecze reprezentacji tuż, tuż.
      W całej Europie finiszują ligi, oby tylko nic złego nie przytrafiło się naszym
      reprezentantom, bo limit kontuzji na ten sezon został wyczerpany z nawiązką.
      Jestem ciekaw powołań Leo Beenhakkera, czy znajdzie miejsce dla Sagana i
      Wichniarka, czy też powoła Rasiaka i Matusiaka?
    • mati9571 Gole Smolarka i Wichniarka 13.05.07, 19:25
      Mam pytanie do działaczy Borussi:Macie jeszcze jakieś wątpliości co do
      Smolarka??
      • Gość: basia Wiecie moze cos na temat tego spotkania IP: *.kol.tke.pl 14.05.07, 20:58
        Smolarka z panią Izabelą która kupiła tą koszulke z licytacji co ebi podaroał WOSP..miałs się znią potkac w sobotę poczemu dortmund szalke ??? Podobno sąjakies informacje na forum z tego spotkania ale nie moge znalezc!!!
        • Gość: basia Nooo juz się dowiedziałam ze kolacja z panią Iza IP: *.kol.tke.pl 15.05.07, 12:27
          z synem się udała byli z nim rodizce kolega i ojciej chrzestny.. Ebi zapuszzca włosy i bródke jak Johnny Deep - Pirat z Karaibów!!!! Ma troszke inne poczucie humoru... Dostał zaproszenie do programu majewskiego ale nie pujdzie -szkoda!!!Mówił ze kobiety są dziwne bo zwarcają uwagena urode -jakby chłopaki tez nie zwracali na urode kobiety!!! Jeste wiele rónzych fantastycznyvh informacji na temat tej kolacji!!! Ale napsiała małą czesc . Dal zainteresowanych!!! I tak go będę lubiec chocby nie wiem co!!! Pani iza jest niezł bo spraiła nam niezłą radosc tymi informacjami!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka