Gość: WoRaS IP: 195.116.43.* 03.07.03, 22:11 Dawać tą Erę :) Razem z Cupiałem to będzie potęga. Nikt nam nie podskoczy, he he :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obywatel X ej fajnie. zrobili podgrzewaną murawę to era może... IP: *.chello.pl 03.07.03, 22:53 zmodernizuje ten stadion i będziemy mieli nareszcie jakiś stadion w tym zasranym kraju. bo daleko szukać w polsce stadiony więcej jak 10 tys. miejsc ( z krzesełkami)( pozdrawiam ławy w zagłebiu lubin heh) oświetlenie podgrzewana murawa nono nieźle się zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jank3 Re: ej fajnie. zrobili podgrzewaną murawę to era IP: *.centrala.kbsa / 10.1.34.* 04.07.03, 18:50 Może i fajnie, że zrobili podgrzewaną murawę - tylko że jeżeli Wisła wejdzie do LM (oby!) to mecze będzie rogrywać jak zapowiadają na Śląskim a tam już chyba nie ma podgrzewanej murawy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH FAN Re: Wisła kusi Erę IP: *.icpnet.pl 04.07.03, 00:28 NO CHYBA ZE JASIO KULCZYK ZE SWOIM LESZKIEM...VIVA KOLEJORZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRZY Re: Wisła kusi Erę IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 01:52 Niech nie skusi bo...wlasnie konczy mi sie umowa. Rozwaze moje za i przeciw podpisania nowej. Przeciw jest sporo + Wisla Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu44 Wisła kusi Erę - zeby wziela sznur i poszla na strych! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 08:07 Wysuszyc pranie, albo sie ..., co na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picia Re: Wisła kusi Erę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 08:22 Mam kilka telefonów w Erze, ale nie zamierzam dokładać do wzmacniania konkurencyjego klubu ani złotównki. Pora więc chyba zmienić operatora. Era robi wielki błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Re: Wisła kusi Erę IP: 150.254.166.* 04.07.03, 09:48 Bardzo dobrze niech Era wejdzie do Wisły, zawsze jakieś wzmocnienia się przydadzą. Mam też nadzieje że dr Kulczyk wejdzie do Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawo Re: Wisła kusi Erę IP: 213.158.197.* 04.07.03, 11:00 Cały czas piszą ERA GSM - przecież już od dłuższego czasu jest tylko ERA bez GSM. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twister Re IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 14:11 dobrze z poinformowanego żródła wiem że ta wiadomość jest to kaczka dziennikarska i wymysły tych którzy by chcieli aby tam weszła era Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks k-ce Re: Re IP: *.mjb.pl / 192.168.2.* 04.07.03, 16:29 i tak wisła nic nie zdziała w lidze mistrzów GKS KATOWICE+ BANIK OSTRAVA= HOOLIGANS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba Re: Wisła kusi Erę IP: *.wmc.com.pl 04.07.03, 18:50 Albo cała liga albo nikt. Wyrzucam kartę ERY z dniem podpisania umowy z Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba Albo cała liga albo nikt. Wyrzucam kartę ERY z dniem p IP: *.wmc.com.pl 04.07.03, 18:51 odpisania umowy z Wisłą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharon Re: Wisła kusi Erę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 15:29 rzeczywiscie, lech bedzie mial takie plecy jak kulczyk wejdzie, ze nikt nie ruszy. jak obilic za czasów arkana. szkoda ze pershing nie zyje, moze i on by sie zainteresowal inwestowaniem w pilke:) Odpowiedz Link Zgłoś