Dodaj do ulubionych

A karty w naszej grupie to rozdaje teraz Finlandia

IP: *.c5425.msk.pl 07.09.07, 10:39
W ostatniej tabelce Polska powinna byc za Finlandia.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr A karty w naszej grupie to rozdaje teraz Finlandia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 10:43
      Podobają mi się zawsze Wasze rozważania - a po sobocie to dopiero się zacznie - kto,z kim, ile :)
      ----------------------
      Zaplanuj sobie sezon - Kalendarz Kibica
      • Gość: marcy Rozważania rozważaniami - wiele nie wnoszą. IP: *.devs.futuro.pl 07.09.07, 10:53
        Co innego jest istotne:
        który kanał tv pokazuje mecz Serbia - Finlandia?!

Toż to wymarzone preludium dla spektaklu w Lizbonie :)
        • Gość: screen Re: Rozważania rozważaniami - wiele nie wnoszą. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.09.07, 18:22
          Nudniejsze niz relacja z czuba, ale zawsze mozna samemu sobie w youtube
          pogrzebac ;) www.livescore.cz/
    • Gość: licznik tabelka IP: *.63.rev.vline.pl 07.09.07, 11:35
      ekstrapolując wyniki z tabelki można by sie spodziewać kolejnych 4 pkt w 3 kolejnych meczach Polski z druzynami z grupy. Czyli 23 pkt. Dodajmy wygrana z Kazachstanem i ostrozny remis z Belgią i dostajemy 27 pkt... Juz niewiele brakuje... :) Wygrana z Belgią daje nam SPORE szanse :)
    • Gość: kibickubicy "Wnioski wyciągnijcie sami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 12:08
      Wyciągnąłem. Nie awansujemy. Jak zwykle.
      • Gość: Z Re: "Wnioski wyciągnijcie sami" IP: *.bb.sky.com 07.09.07, 12:26
        Czemu jak zwykle? Na dwa ostatnie mundiale awansowalismy przeciez?
        • Gość: kibickubicy Re: "Wnioski wyciągnijcie sami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:17
          Mundial to nie są Mistrzostwa Europy, zdaje mi się?
          • Gość: Jarek - Optymista "Wnioski wyciągnijcie sami" IP: *.chiba.ocn.ne.jp 07.09.07, 14:17
            Serbia w Belgradzie pokona jutro Finlandie na 100% stawiam na 2 - 0
            Polska - Portugalia wynik otwarty
            w srode
            Portugalia pokona Serbie 2 - 1
            a Polska pokona Finlandie stawiam na 2 - 1
    • Gość: morti Mój ulubiony typ artykułu IP: 193.109.212.* 07.09.07, 14:24
      Uwielbiam takie gdybające artykuły! A i tak według mnie z naszej grupy wyjdą
      Wyspy Owcze i Luksemburg! ;-)
      • Gość: marcin Re: Mój ulubiony typ artykułu IP: *.199.63.91.tesatnet.pl 10.09.07, 00:10
        Nie ma to jak się myśli, że jest się śmiesznym. Gratulacje beny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka