Gość: pijak IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 19:37 Ale ma ten facyjat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: INŻ. MAMOŃ Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tren... IP: *.enterpol.pl 22.07.03, 19:42 Chociaż podobno nie można sądzić ludzi po wyglądzie,to ta nalana twarz z małymi,kaprawymi oczkami według mnie ni cholery nie wyraża ani krztyny uczciwości. Klient co raz to jest w coś upaprany: jak nie Branko Rasić, to baraże; jak nie baraże, to lewa kasa z przedsiębiortswa komunikacyjnego. Patrzę na to... i wychodzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: 212.106.179.* 23.07.03, 11:47 Ano macie racje inżynierze Mamoń Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr 22.07.03, 19:50 Mikulski, ty to masz chłopie rękę. Nie tak dawno ustawiony trójmecz Polonia-Górnik, teraz znowu kłopoty. A pograć normalnie próbowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaza Mikuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 22:25 Już kilka tygodni temu Mikuś został rozszyfrowany ale potrzeba było dowodów. Dowody juz sa w PZPN. Nie będzie Mikuś próbował juz normalnie pograć, bo pewnie dożywotni zakaz dostanie - wiec może na Fidżi bedzie mógł uczyć przekretów młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 20:07 znając polski wymiar "sprawiedliwości" tow.Fudała jest niewinny.He ,he ,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczak Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.07.03, 20:34 Dziwi nas dlaczego do tej pory nikt nie zarządał bilingów słuzbowego telefonu Pana Fudały. Skoro jest taki czysty to może sam zaproponować ich ujawnienie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapuś Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.07.03, 20:43 Fudała powinien wyciągnąć na widok publiczny wszelkie dowody swojej niewinności a nie opluwac innych. Tylko czy on potrafi?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.socantel.net 22.07.03, 20:36 Hasło tygodnia: Bieda się zesrała i na arenę wszedł Fudała! Aha! Przy PZPN powstało koło "Wszczemięzliwych". Funkcję prezesa będzie zajmował Fudała. Nieposkrominych, takich jak PZPN, będzie się przywoływało do porządku słowami " Ale się bieda zfajdała". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzio Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.artcom.pl / 10.202.40.* 22.07.03, 20:52 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Hasło tygodnia: Bieda się zesrała i na arenę wszedł Fudała! > Aha! Przy PZPN powstało koło "Wszczemięzliwych". Funkcję > prezesa będzie zajmował Fudała. Nieposkrominych, takich jak > PZPN, będzie się przywoływało do porządku słowami " Ale się > bieda zfajdała". Gościu ale jesteś pojebany. Wyjaśniłeś wszystko tak że nic z tego nie rozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon z kitjon Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.chello.pl 22.07.03, 21:23 prawda :) wygląda jak buldog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEWICA $$$ IP: *.dsl.tnics.com 23.07.03, 00:53 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawisza Czarny Klasyczny z niego X-Man: Bron: Zabijajacy oddech.... IP: 217.11.243.* 23.07.03, 09:14 .... serowo-cebulowo-czosnkowy. Typowe brakujace ogniwo w Teorii Darwina - w polaczeniu z konsekwencjami uzycia jadu kielbasianego w Iraku. Oj Tadziu, Misterem Uniwersum to ty nie jestes...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel PZPN chce billingów Mikulskiego IP: *.farmacol.com.pl / 10.6.1.* 23.07.03, 09:29 Jeśli nie wiecie dlaczego poproszono o bilingi Mikulskiego to ja wam napiszę. Chodzi o kontakty Mikulskiego z Dariuszem Dźwigałą. Piłkarzykiem, który zna dobrze warszawski światek piłkarski, co za tym idzie wielu piłkarzy występujących w Świcie w zeszłym sezonie. W Warszawie i okolicach wszyscy wiedzą że Dźwigale zaproponowano 500 tys. za załatwienie sprawy i wszystkie koszty z tym związane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luksus Drugi baraż- druga afera! IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 12:44 A ponoć syn gangster i córka afera to są tylko dzieci Millera. Jednak nie- dużo też zależy od "malinowego nosa" FUdały- Złodzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.saint 23.07.03, 13:01 Oj, panie Tuzimek ale się trafił temat. To co czytam dzisiaj to nic, ale to co w poniedziałek przeczytałem to był paszkwil. Gratulacje. Tracę szacunek dla waszej redakcji. Taki syf napisać zafajdańcu. Przeniś się do skandali. Tam będziesz lepiej pasował. Nasrałeś na gościa, klub, miasto i kibiów.Czy masz jakiś dowód na to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: 62.233.237.* 23.07.03, 13:54 ciagnij kutasa cwelu - po tym wszystkim chcesz jeszcze jakis dowodow?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.saint 23.07.03, 13:59 Oczywiście, że tak ty zakopleksiony ćwierć-inteligencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: 62.233.237.* 23.07.03, 14:11 a czy uwazasz, ze wszystko bylo w porzadku - co sadzisz o wprowadzeniu 3-ciego bramkarza w druzynie switu, co sadzisz o Lewnie, a sprawa Rasica, waszego bramkarza, barazy o wejscie do 2ligi - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Degradacja IP: 150.254.166.* 23.07.03, 14:37 Ile można zrobić wałków a mimo to nie zostać zdegradowanym? Zobaczycie że dużo, bo Jaworzno nawet punktów karnych nie dostanie, o spadku nie mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.saint 23.07.03, 14:42 już lepiej stary. Masz rację, boli mnie to wszystko bardzo, wychowalem się obok stadionu, na mecze chodziłem od dziecka. Sam nie wiem co o tym myśleć, ale jedno jest pewne jeżeli kręcili to won z ligi ( z bólem serca ), ale wciąż mam nadzieję, że to tylko pomówienia. Może jestem naiwny. Poza tym w tym cholernym kraju wszystko stoi na głowie. Kręcą wszyscy od robotnika do polityka przez księdza pijaka i pedofila. Sam nie wiem czy nawet wywalenie szczakowianki z ligi coś zmieni. Na ich miejsce przyjdą nowi którzy być może zakręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: 62.233.237.* 23.07.03, 14:44 zgadzam sie - moze lepiej by bylo, gdyby ta czy inne afery nie zostaly upublicznione - mniej ludzi by sie wkurwilo, a i tak nic sie nie zmieni. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Fudała w prokuraturze, PZPN chce billingów tr IP: *.saint 23.07.03, 14:50 Przez te afery straciłem już i tak dużo zdrowia, żal mi Tadka bo go znam i wiem, że to swój chłop i wiele dobrego zrobił, ale może rzeczywiście przesadzili. Spadam. Odpowiedz Link Zgłoś