Gość: cubanik IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.11.07, 16:55 Fajny tekst: "W Zagłębiu nie zagrają: Gomes, Nunes, Robert Kolendowicz, Andrzej Szczypkowski, Mateusz Bartczak i Piotr Włodarczyk." A bramkę kto strzela? WŁODARCZYK. Brawo autor! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm zaktualizujcie wynik !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 17:58 bo na stadionie od 10 minut jest 1:2 a w relacji u was wciąż jest 0:1.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Na boisku melduje się Kononowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 18:06 Smuda spotkał go Białymstoku i od razu zakontraktował go do drużyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mistrz przy kałuży IP: *.n4u.krakow.pl 03.11.07, 19:12 Zawodników,którzy grają przeciw trenerowi i pozbawiają punktów drużynę,należało by dożywotnio zdyskwalifikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogacz Mistrz przy kałuży IP: *.chello.pl 03.11.07, 21:56 Az mnie gardło boli po dzisiejszym meczu... Majewski niszczy mój ukochany klub, a to boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarzeDOroboty! Re: Mistrz przy kałuży IP: *.ar.wroc.pl 04.11.07, 02:41 to nie majewski gra jak pokraka. gdyby te łajzy nie były traktowane jak święte krowy, ni było by gry przeciw trenerom. co z tego, że przyjdzie nowy trener? - skoro wyniki będą tylko wtedy gdy tym bożyszczom nędznych stadionów będzie się chciało biegać za piłką (bo grać to jeszcze trzeba umieć - w pucharach notorycznie odpadają z niżej notowanymi rywalami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Mistrz przy kałuży IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.11.07, 04:49 do pilkarzeDOroboty:nie masz racji....mysmy w Zaglebiu przerabiali ten temat 5 minut temu...oczywiscie UKLADU mozna dopatrywac sie wszedzie.Sadzisz,ze dzisiejszy wynik to zbieg okolicznosci,ze Zaglebie wygralo zeby udowodnic,ze Michniewicz to kmiotek a Craxa przegrala zeby pozbyc sie Majewskiego?W/g mnie zbyt duze uproszczenie.Racje masz absolutna,ze wszystko zweryfikuja puchary ale coz my w nich znaczymy?Jakies Valerengi...Tereki...Dynama Minsk,ze Steale nie wspomne.Chcialbym wiedziec dlaczego pilkarzyki takiego klubu jak ZAGLEBIE zagrali ze Steala w pierwszym meczu tak jak zagrali? ? ?I tutaj Ciebie popieram.DO ROBOTY.Zawsze mozna dywagowac...dostalismy w doope ze wzgledu na romby...szesciany...trojkaty.Zawsze mozna powiedziec,ze w pierwszej jedenastce nie wyszedl ten ...tamten..owamten...efekt sie liczy.Dostalismy w doopsko od cyganow i nie wygladamy za rozowo...A kto w polskiej pilce wyglada rozowo?Legla?Wiselka?Korona?Leszki?Trza sie nad tym wszystkim zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Mistrz przy kałuży IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.11.07, 04:04 tiaaaa...upierdliwy nie jestem ale dlaczego sie pod tekstem nie podpisal?Sie gosciu zdecyduj...mamy w Zaglebiu dwoch Michalow...obaj duzi...a Lobodzinski ma na imie Wojciech...kumasz...przeliteruj...W.O.J.T.E.K Odpowiedz Link Zgłoś