Dodaj do ulubionych

Mistrz przy kałuży

IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.11.07, 16:55
Fajny tekst: "W Zagłębiu nie zagrają: Gomes, Nunes, Robert
Kolendowicz, Andrzej Szczypkowski, Mateusz Bartczak i Piotr
Włodarczyk." A bramkę kto strzela? WŁODARCZYK. Brawo autor!
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm zaktualizujcie wynik !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 17:58
      bo na stadionie od 10 minut jest 1:2
      a w relacji u was wciąż jest 0:1....
      • Gość: ale Na boisku melduje się Kononowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 18:06
        Smuda spotkał go Białymstoku i od razu zakontraktował go do drużyny
    • Gość: kibic Re: Mistrz przy kałuży IP: *.n4u.krakow.pl 03.11.07, 19:12
      Zawodników,którzy grają przeciw trenerowi i pozbawiają punktów drużynę,należało
      by dożywotnio zdyskwalifikować.
    • Gość: Rogacz Mistrz przy kałuży IP: *.chello.pl 03.11.07, 21:56
      Az mnie gardło boli po dzisiejszym meczu... Majewski niszczy mój ukochany klub,
      a to boli...
      • Gość: piłkarzeDOroboty! Re: Mistrz przy kałuży IP: *.ar.wroc.pl 04.11.07, 02:41
        to nie majewski gra jak pokraka. gdyby te łajzy nie były traktowane jak święte krowy, ni było by gry przeciw trenerom. co z tego, że przyjdzie nowy trener? - skoro wyniki będą tylko wtedy gdy tym bożyszczom nędznych stadionów będzie się chciało biegać za piłką (bo grać to jeszcze trzeba umieć - w pucharach notorycznie odpadają z niżej notowanymi rywalami)
        • Gość: rychusa Re: Mistrz przy kałuży IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.11.07, 04:49
          do pilkarzeDOroboty:nie masz racji....mysmy w Zaglebiu przerabiali ten temat 5
          minut temu...oczywiscie UKLADU mozna dopatrywac sie wszedzie.Sadzisz,ze
          dzisiejszy wynik to zbieg okolicznosci,ze Zaglebie wygralo zeby udowodnic,ze
          Michniewicz to kmiotek a Craxa przegrala zeby pozbyc sie Majewskiego?W/g mnie
          zbyt duze uproszczenie.Racje masz absolutna,ze wszystko zweryfikuja puchary ale
          coz my w nich znaczymy?Jakies Valerengi...Tereki...Dynama Minsk,ze Steale nie
          wspomne.Chcialbym wiedziec dlaczego pilkarzyki takiego klubu jak ZAGLEBIE
          zagrali ze Steala w pierwszym meczu tak jak zagrali? ? ?I tutaj Ciebie
          popieram.DO ROBOTY.Zawsze mozna dywagowac...dostalismy w doope ze wzgledu na
          romby...szesciany...trojkaty.Zawsze mozna powiedziec,ze w pierwszej jedenastce
          nie wyszedl ten ...tamten..owamten...efekt sie liczy.Dostalismy w doopsko od
          cyganow i nie wygladamy za rozowo...A kto w polskiej pilce wyglada
          rozowo?Legla?Wiselka?Korona?Leszki?Trza sie nad tym wszystkim zastanowic.
    • Gość: rychusa Re: Mistrz przy kałuży IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.11.07, 04:04
      tiaaaa...upierdliwy nie jestem ale dlaczego sie pod tekstem nie podpisal?Sie
      gosciu zdecyduj...mamy w Zaglebiu dwoch Michalow...obaj duzi...a Lobodzinski ma
      na imie Wojciech...kumasz...przeliteruj...W.O.J.T.E.K

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka