Gość: Vis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:17 Skąd wiedziec, czy ktoś nas kocha? Jak to zauważyć, jak zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart13p Re: Skąd... 26.08.04, 19:25 Hmmm, powinieneś sobie chyba na pierwszy ogień przypomnieć dzieciństwo i właśnych rodziców oraz poświęcenia jakie dla Ciebie uczynili. To jest właśnie kochanie. Ale tylko w takie coś wierzę. Wiem, że rodzina mnie kocha, ale nie wierzę w miłość do drugiej osoby (tzn. nie rodziny) poza tym sam mam ostatnio wątpliwości czy ja w ogólw potrafię kochać. Kiedyś coś czytałem, że śladowa ilość osób rodzi się z uszkodzonym genem odpowiadającym za kochanie - ale to tak na marginesie jako ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Skąd... IP: 62.233.233.* 26.08.04, 19:29 czy nikt mnie nie czyta??? juz trzeci raz musze 1. zbadaj pH wydzielin kogos 2. napisz, przysle za zaliczeniem tester ze skala porownawcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: Skąd... IP: *.futuro.pl 26.08.04, 19:32 mężczyżni jak są zakochani, dziwacznie zachowują się, robią im się takie maślane oczka, wogóle sa tacy wsłuchani i wpatrzeni w kobietę. zaczynają bardziej dbać o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola100 Re: Sk?d... IP: *.du.simnet.is 26.08.04, 21:01 Gotowej recepty nikt Ci nie poda. To sie po prostu wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnycharakter Re: Sk?d... IP: *.arcor-ip.net 26.08.04, 21:19 Jak mowi, to kocha. Jak by nie kochal, przeciez by nie mowil... czch Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Stąd 26.08.04, 22:16 Jak kocha to wypierze twoje brudne skarpetki - ręcznie!!! I śpiewa przy tym miłe piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Skąd... 26.08.04, 22:48 Gość portalu: Vis napisał(a): > Skąd wiedziec, czy ktoś nas kocha? Jak to zauważyć, jak zrozumieć? A kochałeś/łaś kogos? No to przypomniej sobie jak to jest - i sprawdx czy podobne objawy wykazuje druga strona. Na ogół miłość wyraża sie przez troskę o dobro drugiej osoby.. Ideał przez wielu uznawany zawarty jest w liście św. Pawła - możesz próbowac porównywać tez.. Odpowiedz Link Zgłoś