Gość: Pactu IP: *.CNet.Gawex.PL 10.11.07, 22:06 No Rijkaard twoja godzina wybiła. Odejdź precz!!! Nieudaczniku!!!!!! Wstydu oszczędź!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lp Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.chello.pl 10.11.07, 22:11 bywa... but show must go on. ;d bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Barsy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 22:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Barsy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkrzysie.kk Re: Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 10.11.07, 23:05 Nie chce ktytykować Rikarda. Niewątpliwie osiągnął on z Barca wiele. Tylko po takich wynikach, z tego sezonu. (Jak i brak trofeów z poprzedniego) Należy zapytać. "Co pan robi w takim wielkim klubie?" Jego taktykę, wypełniają gwiazdy. Które wydaje się -grają nawet bez taktyki. A gdy przyjdzie mocny przeciwnik, ze świetnie dobraną taktyką. Gwiazdy Barcy nie potrafią Same sobie z nim poradzić. Pomysł pana Mourinho w Barcie lepiej przemilczę. On i jego ultra-defensywna taktyka. Jak one się mają do Barcelony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pactu Re: Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.CNet.Gawex.PL 11.11.07, 09:59 Nie zgadzam sie z toba, mourinho taktyke taka ustanawial dla chelsea, bo gdyby w anglii gral tak jak barcelona teraz, to daleko by nie zaszedl. Dostosowal taktyke do tamtej ligi i do ligi mistrzow, bo tam tak sie nie wygrywa jak w hiszpanii. Mysle ze jest na tyle dobry (i lepszy od rijkaarda), ze dalby sobie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voy Re: Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.dsV.agh.edu.pl 11.11.07, 16:08 dokładnie masz rację. Murinio jest może dziwny, ale trzeba mu przyznać, że umie poukładać drużynę idealnie. W Porto przeciez nie grał defensywnej piłki, a Premierszip wymaga tego, żeby grać tak jak grała Czelsi. A co do Barcy to sie nie wypowiadam, bo jestem kibicem Realu i cieszę się niezmiernie z tego, że Barsa nie gra dobrze w lidze hiszpańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Pieniadze nie strzelaja bramek! 10.11.07, 23:08 A jak widac po Barcy, Wenger wiedzial kiedy sprzedac Thierry'ego. Takze Real jest cieniem z przeszlosci. Szansa jest mlodosc i jedyna nadzieja Katalonczykow w Messim. A w Realu? Polak z US P.S. Dzisiaj inny klub, ktory wydal miliony wygladal na boisku jak nowicjusze. Liverpool wygral 2:0 z Fulham, ale widzowie meczyli sie chyba bardziej niz pilkarze LFC zanim ich zespol strzelil bramki w osatnich 8 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulz Re: Pieniadze nie strzelaja bramek! IP: 67.159.5.* 11.11.07, 01:36 Same old Henry, Always OFFSIDE! Same old Henry, always OFFSIDE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voy Re: Pieniadze nie strzelaja bramek! IP: *.dsV.agh.edu.pl 11.11.07, 16:14 W Realu jest Robinho, Sneijder, Higuain, Torres, Marcelo, Drenthe, Robben, Balboa... Real właśnie na przeciw tego co mówisz postawił na młodość. Budują drużynę od podstaw stawiając na młodych zawodników. Drużyna jest w trakcie budowy, a już wygrali La Ligę. Są liderami w tabeli Primera Division i w Lidze Mistrzów. Jeżeli to jest wg Ciebie słaba gra, to masz chyba jakiś problem, albo jestes wielkim kibicem Barsy. Pomyśl teraz, że Ci wszyscy młodzi, których wymieniłem dojrzeją piłkarsko i zaczną grać tak jak potrafią, bez strachu i presji. Nadejdzie wielki Real! A Barcelona ma tylko Messiego, a on sam nie będzie wygrywał każdego meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pactu Re: Pieniadze nie strzelaja bramek! IP: *.CNet.Gawex.PL 11.11.07, 17:24 Zapomniałeś że ma jeszcze Krkicia dos santosa i bóg wie ilu młodych zdolnych... A zapomniałeś że guti był tez mlodym talentem realu i 10 lat dorastał... I tak miejsca nie wywalczyl... Nie mow hop Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Voy, Real wygral ubiegloroczna lige, 11.11.07, 20:03 gdyz reszta klubow hiszpanskich byla slaba. Trzeba bylo popatrzec na mecze Realu w tegorocznej Champions Ligue. Jesli greckie duzyny sa silne, a tak wynikalo z meczow Realu, to Real jest rzeczywiscie potega, ale Polwyspu Peloponeskiego. Jednym groznym pilkarzem krolewskich byl Van Nistelrooy, a ten do mlodzikow nie nalezy. Barca mnie zas ani ziebi ani grzeje, gdyz kibicuje Arsenalowi. Oni sa naprawde mloda druzyna, i do tego "sklecona" za 10% pieniedzy wydawanych oblednie kluby hiszpanskie i angielskie. A Real moze nie dojsc w tym roku nawet do polfinalu, choc zycze mu jak najlepiej! Pozdrowienia zza oceanu, Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCB Re: Pieniadze nie strzelaja bramek! IP: *.pronet.lublin.pl 11.11.07, 20:37 to po co sie wypowiadasz na tym forum jak kochasz real!barca to potega i jeszcze pokaze w tym sezonie co moze zrobic z takimi leszczami jak real!FCB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sophistes Zmiana coacha IP: *.proxnet.pl 11.11.07, 03:57 jest już chyba przesądzona. W czasie meczu kilkukrotnie realizator "najechał" kamerą na Fabio Capello. Getafe nie jest miejscem, gdzie Capello mógłby się pojawić tylko i wyłącznie w celu zobaczenia meczu. Będzie ciekawie... "To mówiłem ja, sophistes, kibic Realu M.," Odpowiedz Link Zgłoś
szym96 Re: Zmiana coacha 11.11.07, 08:04 Wstyd ale to nie wina Rajkarda tylko piłkarzy w zeszłym sezonie też myśleli że każdy mecz wygrają dlatego że są z FC.Barcelony i jak tak dalej będą robili to Real M. będzie mistrzem Hiszpani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pactu Re: Zmiana coacha IP: *.CNet.Gawex.PL 11.11.07, 08:53 Jak to nie jest wina rijkaarda, piłkarze nic nie myśleli, po odejściu ten cate wszystko sie rozpadlo, a rijkaard wciaz popelania bledy. Tak rijkaard odpowiada za niepowodzenia, jak caly sztab szkoleniowy za kontuze pilkarzy, bo to nie przypadek ze co kilka dni kolejna kontuzja, a odkad oni rzadza to chyba z 5 czy 6 pilkarzy mialo ponad polroczne przerwy. sa zle przygotowani do sezonu. A rijkaard nie potrafi ich poukladac na boisku jak nalezy i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronne Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: 80.50.235.* 11.11.07, 09:38 Gdy ronne nie ma formy to Bara gra o klase nizej(niestety). Ale i tak zdobędziemy mistrzostwo:) A Rijkaard to dla mnie nie jest trener, a Barca grała dobrze bo 2 trenerem był Hennk Ten Cate:) który teraz jest w Chelsea(uuuu)i sami widzicie jak graja. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pactu Re: Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.CNet.Gawex.PL 11.11.07, 10:37 ty chyba meczy barcelony nie ogladales. Obejrzyj sobie mecze z tego sezonu jak ronaldinho nie bylo w skladzie (jak byl kontuzjowany), to wtedy barca grala o klase lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartłomiej Żynel Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 14:13 Barcie nieudał się ten mecz. Oglondałem go i byłem zszokowany. Taka wielka Barca przegrywa z Getafe i to 2-0! Ale o pozycje w tabwli niemuszą się bać. Villareal który jest tuż za Barcą gra z Sevillą, czyli królami, którzy umią grać w piłkę. Pokazali to wygrywając z Realem Madryt raz 1:0, a potem 5:3 w Super Pucharze Hiszpanii... Jestem smutny, że Barca przegrała, ale takie jest życie, raz wygrywasz, raz przegrywasz. No. Myślę, że następnym razem udasię Barcelonie wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pactu Re: Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.CNet.Gawex.PL 11.11.07, 14:47 nie wiem czy nie zauważyłeś, ale nieudanych meczy od 2006 jest coraz więcej, w tym sezonie to już niemal co drugi mecz jest lichy, to nie przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 16:12 Brawo Getafe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt i po co im ten Henry? IP: *.aster.pl 11.11.07, 20:21 za duzo gwiazd zamiast wpuścić następnego młodzika po Messim do składu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Primera Division: Getafe - Barcelona 2:0 IP: *.mmpnet83.tnp.pl 15.11.07, 13:34 najwyzszy czas na zmiany Jose Mourinio jest wolny gra barcy jest zbyt czytelna no ikontuzje Odpowiedz Link Zgłoś