Gość: zapraszam IP: *.chello.pl 21.11.07, 11:27 kicker.de prowadzi sodę, czy Niemcy wierzą w majstra na ME. Wiadomo co robić ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Czy jakiś kadrowicz zaczynał w KSZO? IP: 217.67.202.* 21.11.07, 11:36 Jest na 3 litery. Ale Bąk był chyba z Lublina... Jest w dolnym prawym rogu w krzyżówce ( szarada.net/crossword/show/imie-strzelca-z-lizbony-miasto-w-polnocnych-niemczech/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QuaTTo_1986 Re: Czy jakiś kadrowicz zaczynał w KSZO? IP: *.itelligence.pl 21.11.07, 15:13 Pewnie że tak był to Mariusz Jop. Nawet chodził do mojej podstawówki w Ostrowcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 Panie Blonski - rozpedz sie Pan i walnij se łbem w 21.11.07, 15:30 sciane, sobolewski winny odpadniecia z ms? to ze z toba luju nie chcial gadac nie daje ci powodu jechania po nim jak po łysej kobyle, a moze w sobote tez sobie nie poradzil z presja? a kto na calej dlugosci harowal? przeciez nie ty pismaku... kazdy ma gorsze wystepy, a takie czepanie sie swiadczy o tym, jakim malym i pustym czlowieczkiem jestes... dzieki Radek za gre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Zna ktos adres meczu na Spocast? IP: 81.144.219.* 21.11.07, 17:52 Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Petla czaso-przestrzenna? 21.11.07, 11:48 " W środę po południu nie wiadomo było, czy mecz odbędzie się w terminie. Wieczorem jednak okazało się, że mecz odbędzie się niezależnie od warunków." To sroda wieczor w dniu meczu z Serbia juz byla?! Popoludnie zreszta tez?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Czy Polska będzie liderem do końca? IP: *.scansafe.net 21.11.07, 12:02 znaczy co? przez czerwoną kartkę Sobolewskiego z Niemacami przegraliśmy mecz i odpadlismy z MŚ??!! Wolne żarty!! Remis też by nam nic nie dał... Jakiejkolwiek zmiany taktyki po tej kartce też nie widziałem - była taka sama jak od początku - nie stracić bramki. Atakowanie raczej nie mieściło się w tej taktyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy Polska będzie liderem do końca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 13:24 Wyżywanie się na zawodniku, który nie miał ochoty rozmawiać z głupawymi dziennikarzami sportowymi, uważam za pożałowania godne. Teraz okazuje się , że byl słaby psychicznie i przez niego reprezentacja odpadła z MŚ. Może od razu wyślijcie go do psychiatryka. Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rangerek Re: Czy Polska będzie liderem do końca? 21.11.07, 12:24 Gość portalu: zapraszam napisał(a): > kicker.de prowadzi sodę, czy Niemcy wierzą w majstra na ME. Wiadomo co robić ;) > hmmm co robić? nic nei robić - najlepiej psuć niemcom zabawę prawda? bo polacy muszą byc zawsze najlepsi - niestety najlepeij jakbyśmy byli najlepsi w czymś konkretnym a nei w robieniu ludziom na złość - mój apel NIE ZAFAŁSZOWUJMY wyników tej ankiety bo pytanie czy NIEMCY a nie POLACY wierza w mistrzostwo :) a po drugie - dotyczy juz samego tekstu artykułu a właściwie obrazka z ustawieniem - nie wiedziałem że pan Busacca jest Włochem a nie Szwajcarem ale spoko ja sie nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rule Czy Polska będzie liderem do końca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 12:26 Tu akurat Sobol ma rację - dziennikarze sportowi (poza wyjątkami) to straszne głąby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czy Polska będzie liderem do końca? IP: *.203-62.cust.bluewin.ch 21.11.07, 12:50 Sobol ma racje, ze dziennikarze polscy zadaja glupie pytania. Niestety, panowie ale poziom pisania jest slabiutki Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 oby oby 21.11.07, 12:54 chociaż najwazniejsze że jedziemy na mistrzostwa! To podstawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Zamiast Bronowicz przeczytałem Kononowicz:) IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.07, 16:02 Zamiast Bronowicz przeczytałem Kononowicz:) Ale jakby on grał, to byśmy na Euro nie pojechali, bo nie byłoby Euro. Nie byłoby niczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Czy Polska będzie liderem do końca? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.11.07, 16:10 I tak przegramy bo nie ma Smolarka Matusiak to może kopać ziemnaki nie ziemniaki Polska przegra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Czy Polska będzie liderem do końca? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.11.07, 17:52 Polska przegra bo jest za słaba na Serbie Matusiak może kopać ziemniaki a nie piłke Kosowski nie da rady grać Rasiak pomyłka Pozdro dla kibiców Polski Odpowiedz Link Zgłoś