Gość: Dex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 14:02 Tak naprawde w calej kompilacji pokazano kilka "nurow". Sa pilkarze, "dzieki" ktorym podobny filmik mozna stworzyc po jednym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gormac Steven "Hipokryta" Gerrard IP: 62.233.185.* 21.12.07, 15:01 W całym tym filmiku upichconym zapewne przez wieśniackich kibiców z Manchesteru naliczyłem dwa incydenty, do których można by przypiąć łatkę "nurków" (cóż każdemu zdarzają sie chwile słabości), więc zupełnie nie rozumiem jak ma się on do postawionej tezy. Umieszczenie Gerrarda w jednym zdaniu z Panią Ronaldo to już zdecydowanie obraza dla tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april fools Steven "Hipokryta" Gerrard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 15:20 a ja zauważyłem że część cytatów była opublikowana w gazecie z 1 kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz C.Ronaldo- 3 lata nurkowania. F INAGHI - 15 lat!! IP: 213.199.198.* 21.12.07, 16:08 eksperci od fusbalu sie znaleźli a nie pamiętają miszczunia z Milanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak co liverpoolu - to tez jest niezłe :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.12.07, 18:04 www.sport.pl/sport/1,74696,4784127.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek ile razy Gerrard był mistrzem Anglii ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.07, 22:11 hahahaa . Do geniusza Cristiano Ronaldo to on się nie umywa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forever RED Leszcze z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 19:49 Niezła polewka byłaby z was pismaki, gdyby nie świadomość, że ciągniecie ciężką kasę, za wysmażanie pseudoartykułów, których podstawą są idiotyczne filmiki z youtube. Na moje oko taka "praca" zajmuje od 1 do 2 minut. Nieźle się ustawiliście, muszę przynać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forever RED P.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 19:57 "A na Ciachach znaleźliśmy to. Też urocze:" No to już szczyt wszystkiego. Superpismaki-zczubaki dokonują nadludzkiego wysiłku i w pocie czoła przeszukują swój własny portal. Żeby wam tylko żyłka nie poszła od tej ciężkiej pracy. Pfff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Steven "Hipokryta" Gerrard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 22:09 Co wy się tak wszyscy napinacie fanatycy/amatorzy Liverpoolu/Dżerarda... Stiven jest nurkiem i to tym wstrętniejszym, że potępia w mediach symulowanie, a sam się potrafi zeszmacić próbując wymusić na arbitrze odgwizdanie faulu... trochę pokory, bo zachowujecie się jakbyście uciekli z buszu i nie potrafili zrozumieć, że ten serwis jest z przymrużeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E319 Twórca się ośmieszył IP: *.net.autocom.pl 03.01.08, 23:41 Z całego tego filmiku jedynie ostatnia sytuacja jest kontrowersyjna. Pozostałe to albo ewidentne faule na Steve'im, albo sytuacje, w których kapitan The Reds się przewrócił. Szkoda, że te sytuacje nie zostały pokazane do końca. Widać by było, że Steven nie próbował wymusić na sędzim. Odpowiedz Link Zgłoś