Dodaj do ulubionych

Steven "Hipokryta" Gerrard

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 14:02
Tak naprawde w calej kompilacji pokazano kilka "nurow". Sa pilkarze, "dzieki" ktorym podobny filmik mozna stworzyc po jednym meczu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gormac Steven "Hipokryta" Gerrard IP: 62.233.185.* 21.12.07, 15:01
      W całym tym filmiku upichconym zapewne przez wieśniackich kibiców z Manchesteru
      naliczyłem dwa incydenty, do których można by przypiąć łatkę "nurków" (cóż
      każdemu zdarzają sie chwile słabości), więc zupełnie nie rozumiem jak ma się on
      do postawionej tezy. Umieszczenie Gerrarda w jednym zdaniu z Panią Ronaldo to
      już zdecydowanie obraza dla tego pierwszego.
    • Gość: april fools Steven "Hipokryta" Gerrard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 15:20
      a ja zauważyłem że część cytatów była opublikowana w gazecie z 1
      kwietnia...
    • Gość: piłkarz C.Ronaldo- 3 lata nurkowania. F INAGHI - 15 lat!! IP: 213.199.198.* 21.12.07, 16:08
      eksperci od fusbalu sie znaleźli a nie pamiętają miszczunia z Milanu
    • Gość: polak co liverpoolu - to tez jest niezłe :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.12.07, 18:04
      www.sport.pl/sport/1,74696,4784127.html
      • Gość: romek ile razy Gerrard był mistrzem Anglii ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.07, 22:11
        hahahaa . Do geniusza Cristiano Ronaldo to on się nie umywa .
    • Gość: Forever RED Leszcze z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 19:49
      Niezła polewka byłaby z was pismaki, gdyby nie świadomość, że
      ciągniecie ciężką kasę, za wysmażanie pseudoartykułów, których
      podstawą są idiotyczne filmiki z youtube. Na moje oko taka "praca"
      zajmuje od 1 do 2 minut.
      Nieźle się ustawiliście, muszę przynać.
    • Gość: Forever RED P.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 19:57
      "A na Ciachach znaleźliśmy to. Też urocze:"
      No to już szczyt wszystkiego. Superpismaki-zczubaki dokonują
      nadludzkiego wysiłku i w pocie czoła przeszukują swój własny portal.
      Żeby wam tylko żyłka nie poszła od tej ciężkiej pracy. Pfff...
    • Gość: lol Steven "Hipokryta" Gerrard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 22:09
      Co wy się tak wszyscy napinacie fanatycy/amatorzy Liverpoolu/Dżerarda... Stiven
      jest nurkiem i to tym wstrętniejszym, że potępia w mediach symulowanie, a sam
      się potrafi zeszmacić próbując wymusić na arbitrze odgwizdanie faulu... trochę
      pokory, bo zachowujecie się jakbyście uciekli z buszu i nie potrafili zrozumieć,
      że ten serwis jest z przymrużeniem oka
    • Gość: E319 Twórca się ośmieszył IP: *.net.autocom.pl 03.01.08, 23:41
      Z całego tego filmiku jedynie ostatnia sytuacja jest kontrowersyjna. Pozostałe to albo ewidentne faule na Steve'im, albo sytuacje, w których kapitan The Reds się przewrócił. Szkoda, że te sytuacje nie zostały pokazane do końca. Widać by było, że Steven nie próbował wymusić na sędzim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka