Gość: wkh IP: *.acn.waw.pl 10.08.03, 21:40 Hetman Zamość! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Re: Szymkowiak dla Gazety: Anderlechtowi można st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.03, 00:19 Brawo Mirku! Widząc ostatnio Twoją formę czuję się nieziemsko - gdyż zawsze wierzyłem w Twoje wysokie umiejętności (zostało mi to z czasów gdy grałeś w Widzewie) !!!!! Jedźcie do Brukseli utrzeć nosan pyszałkowatum Belgom!!! Polska musi mieć swego przedstawiciela w LM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolly Re: Szymkowiak dla Gazety: Anderlechtowi można st IP: *.net 11.08.03, 17:09 zgadzam sie w 100%:) Szymkowiak jest po prostu swietnym rozgrywajacym i mam nadzieje, ze w belgii tez to pokaze!!! acha, szkoda tylko ze janas ciagle mowi, ze bedzie na niego stawial, w tymczasem jako rozgrywajacy gral tylko z san marino!!! heh!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK straszny bubek ten Bińczyk IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.16.* 11.08.03, 01:21 pismaki z Warszawy naprawde nie lubia Wisly. Mam nadzieje, ze przejdzie dalej, to przynajmniej warszawke szlak trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: straszny bubek ten Bińczyk IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 11.08.03, 13:10 Gość portalu: WK napisał(a): > pismaki z Warszawy naprawde nie lubia Wisly. Mam nadzieje, ze > przejdzie dalej, to przynajmniej warszawke szlak trafi. ja jestem z "warszawki" i życzę wiśle jak najlepiej. ten "pismak" zapewne też. niektórzy są strasznie przewrażliwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Szymkowiak dla Gazety: Anderlechtowi można st IP: *.streamcn.pl 11.08.03, 09:39 co za gląb z tego dziennikarza! przeciez Wisla wylosowala Anderlecht nie dlatego, ze miala szczescie (ladne mi szczescie), tylko dlatego, ze byla sklasyfikowana na miejscach 17-20 w koszykach!!!! oby przeszla Anderlecht bo za rok w eliminacjach LM beda grac DWIE druzyny polskie i bedzie wiecej kasiorki! oby naszym poszlo jak najlepiej w UEFA - licza sie punkty, czyli trzeba wygrywac (dlatego szkoda remisu z Omonia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Szymkowiak dla Gazety: Anderlechtowi można st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 14:44 Wierzę, że Wiśle uda się awansować do LM. Wprawdzie Straciła trzech kluczowych zawodników (dalej nie moge uwieżyć co zrobił Uche), ale pozostał as atutowy - Henryk Kasperczak. Trzeba mu zaufać, tak jak do tej pory. Zanim przesadzicie szansy Wisły, zastanówcie się co wiecie o Anderlechcie. Aha, szkoda że do Wisły nie trafił Kryszałowicz, mógłby byc wielkim wzmocnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Szymkowiak dla Gazety: Anderlechtowi można st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 17:32 he he hetman zamosc- III liga. do zobaczenia na spotkaniu z Tomasovia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Szymek! Do boju, do boju, do boju z WISEŁKĄ! IP: *.ds.uj.edu.pl 11.08.03, 20:33 Pokaż klasę! Odpowiedz Link Zgłoś