Dodaj do ulubionych

Arsenal cudem remisuje z Middlesbrough

IP: *.aster.pl 15.03.08, 22:06
Nikt sie nie spodziewal??

Juz dawno postawilem spora kaske u bukow na to, ze premiership
zgarnie znowu MU a nie Arsenal. Obecnie kurs juz mocno spadl, hehe.

Ale nie zebym mial cos zasadniczo przeciw Arsenalowi - rownoczesnie
typuje ich na zwyciezcow LM.
Obserwuj wątek
    • Gość: dworak Tak sie zastanawiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 00:26
      nie wiem czy ktos z Gazety Wyborczej ogladal ten mecz czy tylko tak sobie pisze! Bo jak mozna nie uwzglednic nie uznanej bramki Adebayora (prawidlowej bramki) albo pisac ze bylo wiele sytuacji podbramkowych z obu stron (strzaly celne: 7-1, posiadanie piłki 75%-25%) a najlpsze jest to ze w artykul enapisane jest o pochopnej decyzji sedizego odnosnie czerwonej kartki to juz zupelnie kpiny, Clichy odstal kopa korkiem w okolice skroni, otwarta rana, sam faulujacy Mido przepraszal za to a trener Middlesbrough zgadza sie z decyzja arbitra co do czerwonej kartki, ale jakis "fachowiec" z Wyborczej nie...
    • Gość: Futr0 Co za "ekspert" pisze Wam te artykuly Gazeto! IP: 87.192.144.* 16.03.08, 00:38
      Gdybym nie ogladal meczu tyko przeczytal ten tragiczny artykul mialbym zupelnie
      odbiegajacy od rzeczywistosci obraz. Dlaczego z ledwoscia i cudem??? Gdyby nie
      sedzia Arsenal wygralby ten mecz 2:0 a moze nawet 3:0. Nie bylo zadnego
      spalonego przy bramce Adebayora natomiast Aladiere byl na spalonym podczas
      nielicznej akcji Boro - wartych odnotowania, groznych moze byly trzy. Mogl tez
      podyktowac karnego po akcji Eboue, ktory byl ciagniety za koszulke. Arsenal
      zdecydowanie przewazal ale nie potrafil wykonczyc swoich akcji. Hleb byl
      beznadziejny. Fabregasowi, zreszta jak i reszcie zespolu brakowalo szczescia.
      Trzeba jednak przyznac ze Boro bronilo sie bardzo skutecznie - jak wiekszosc
      zespolow z jakimi gra ostatnio Arsenal - no moze oprocz Milanu...
    • Gość: Vaguada Coś dziwnie ostatnio dużo cudów Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:04
      To już chyba 3 mecz z rzędu , gdzie Arsenal traci u siebie barmkę i
      goni do 88-90 minuty wynik. Tym bradziej to dziwne , że w
      międzyczasie Arsenal wygrał z Milanem na wyjeździe 2-0, a sobotni
      przeciwnik nie rowna się do pięt Milanowi.Typując uważaj nie Arsenal
      gra ewidentnie podjerzanie.
      • Gość: kkap Co wy gadacie :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 14:07
        Biedny arsenal po raz enty przegrał przez sędziego tak? Na ManU była nagonka jak
        prze..i z Portsmouth. Wówczas mało kto zwrócił uwagę że wynik był strasznie
        wypaczony. Tylko że ManU ma taki mecz czasem, arsenal ma z..e mecze
        permanentnie ostatnio. Ja czekam tylko aż Alex Ferguson wzniesie puchar. Bo
        Manchesterowi się to należy. Kibice arsenalu oczywiście poniosą głos, że arsenal
        przegrał ligę przez sędziów. Ja się będę z nich śmiał w tym momencie :)
        • Gość: Kosa Re: Co wy gadacie :/ IP: *.centertel.pl 16.03.08, 15:19
          Jestem kibicem całej Premier dla mnie niech wygra
          lepszy ale nie lubię ja ktoś kto nie ogląda meczów
          komentuje wydarzenia. Bramka dla Middlesbrough padła
          ze spalonego co ewidentnie pokazał realizator
          transmisji. Natomiast mistrzostwo zdobędzie jeden
          z trzech czołowych zespołów a gdyby nie konflikt
          w drużynie Chelsea powiedziałbym, że ze względu
          na zdecydowanie najmocniejszą ławkę(na Świecie!) właśnie
          w nich widziałbym głównych faworytów do tytułu.
        • Gość: SzySzeK_C.R.7 Re: Co wy gadacie :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 00:20
          co ty pie..sz idioto?Arsenal to potęga!!!
          "Manchesterowi się to należy"HAHAHAHAHAHHA ciekawe za co? za bardzo
          "emocjonującą" grę w tym sezonie? gdyby nie ronaldo, nani i evra tak nie grali
          moglibyscie cieszyc sie z 3 miejcsca...
          smiac to mozesz ze swojej starej jak daje dupy aby wyrzywic twoją rodzinę
    • Gość: sport.pl sucks Arsenal cudem remisuje z Middlesbrough IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:38
      JA J E B I E, jaki ten serwis sport.pl JEST DO D U P Y.

Może zanim napiszecie jakiś P O S R A N Y artykuł, to obejrzycie chodź JEDEN MECZ !

...

Żal mi was

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka