Gość: kibol IP: *.awacom.net 08.07.03, 22:05 no wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 22:56 Co o nim mozna napisac? Na pewno bardzo dobry zawodnik,ciagle jeszcze bez sukcesow na arenie miedzynarodowej(mam na mysli GP),a w Polsce ciagle ten drugi. Jest to jeden z moich ulubionych zuzlowcow.Obecnie jest chyba zadowolony z przejscia do Torunia i nie tylko ze wzgledu na pieniadze ale takze na wiekszy komfort psychiczny(brak rywalizacji z W.T.J Gollobami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.kijowska.waw.pl / 192.168.0.* 12.07.03, 10:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJAX Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.kijowska.waw.pl / 192.168.0.* 12.07.03, 10:56 Gość portalu: Mario napisał(a): > Co o nim mozna napisac? Na pewno bardzo dobry zawodnik,ciagle jeszcze bez > sukcesow na arenie miedzynarodowej(mam na mysli GP),a w Polsce ciagle ten > drugi. Jest to jeden z moich ulubionych zuzlowcow.Obecnie jest chyba zadowolony > > z przejscia do Torunia i nie tylko ze wzgledu na pieniadze ale takze na wiekszy > > komfort psychiczny(brak rywalizacji z W.T.J Gollobami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 22:59 Pierwszy od lat zawodnik w Polonii z jajami ,który nie dał się stłamsić i podporządkować klanowi G. Potrafił pogodzić naukę ze sportem i w odróżnieniu od braci G. /którzy ukończyli tylko przedszkole/ wkrótce będzie miał przed nazwiskiem tytuł mgr. Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 08.07.03, 23:38 W zasadzie to pod tymi wszystkimi wypowiedziami sie podpisuje i dodaje swoje trzy grosze: mam nadzieje ze zleje Gollobow na derbach i pokaze ze nie koniecznie musi byc postrzegany jako numer dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 23:49 Oczywiscie to ze lubie Pepe nie przesadza o tym ze nie lubie Tomasza i Jacka G. Szanuje ich za postawe i wyniki na torze a styl jazdy Tomka oglada sie z wielka przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 09.07.03, 09:44 moj ulubiony zawodnik - mimo srogiego zawodu jaki sprawil kibicom zima. bez zalu - taki jest wspolczesny sport. ciezko cos wiecej powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 09:49 Jak to co?A chociazby to ze jezdzi bardzo szybko swoim busem,nieprawdaz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 09.07.03, 13:51 tez mozna, ale kto tego nie robi. obawiam sie, ze pepe bedzie w niedziele strasznie wymiatal - ciezko bedzie go zatrzymac. licze na tomka Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 09.07.03, 22:43 Mam tylko wielka nadzieje ze Piotr juz dawno zle nawyki z Bydzi gdzies zgubil i trema nie spowoduje ze znow zobaczymy jak prowadzac bieg upada bez przyczyny. Jesli tylko uda sie przezwyciezyc stres to chyba Tomek Gollob nic nie poradzi. Aktualnie Pepe wydaje sie byc w duzo lepszej dyspozycji (chociaz moze za bardzo patrze na to przez "torunski" pryzmat) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 22:52 W tym sezonie jest najlepszym zawodnikiem Indianerny i Peterborough,rzdako kiedy Sullivan zdobywa więcej punktów od niego.W Polsce też bardzo dobrze,poza blamażem we Wrocławiu.Licze na 12-13 pkt Pepe w derbach. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 07:16 Dla mnie on jest cienki, to co pokazał dotychczas w GP to była żenada, nigdy nie dorośnie dopięt Gollobowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 213.77.40.* 10.07.03, 07:53 Ktoś pyta, co kibice sądzą o PePe, a tu prawie wszyscy jak gdyby się umówili - o Gollobach. Kompleks jakiś czy co? Przestańmy wreszcie patrzeć na tego zawodnika wyłącznie przez pryzmat tego, czy jest lepszy czy gorszy od Tomka albo Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 08:54 tak sie durnie porobilo, ze kibicujac protasowi nie mozna kibicowac gollobom. dla mnie to jakis obled. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 62.244.137.* 10.07.03, 09:42 Zawsze Piotra uwazalem za drugiego zawodnika w Polsce i poki Tomek nie skonczy kariery na pewno sie to nie zmieni! W niedziele Pepe moze zdobedzie duzo punktow ale to nie pomoze Apatorowi w odniesieniu zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 09:46 Remwil tak wczesnie?:) Co do PePe zgadzam sie rowniez w mojej opinii Protas jest zaraz po Tomku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 10:51 Mi nie przeszkadza kibicowanie obu panom. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 13:20 Gość portalu: Remwil napisał(a): > Zawsze Piotra uwazalem za drugiego zawodnika w Polsce i poki Tomek nie skonczy > kariery na pewno sie to nie zmieni! W niedziele Pepe moze zdobedzie duzo > punktow ale to nie pomoze Apatorowi w odniesieniu zwyciestwa. Dobry żart na prawdę:))))))) Drugi zawodnik w Polsce....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 13:33 Kto wg Ciebie jest drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 14:25 chyba chodzilo mu o wynik derbow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 15:03 Właśnie próbuję to ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 16:34 Na jakiej podstawie stwierdzacie ze ktos jest najlepszy z Polakow, ktos drugi itd... Jesli chodzi o wystepy w ligach zagranicznych to Protas jest lepszy od Golloba. W naszej lidze to raczej chyba nie, chociaz biorac pod uwage aktualna dyspozycje to nic nie jest przesadzone... Moim zdaniem nie mozna juz wyraznie powiedziec kto jest lepszy i ciezko porownywac zawodnikow z czolowki.Zdecydowanie mozna powiedziec ze kiedys Gollob byl najlepszy nikt nawet sie do niego nie zblizal, ale teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 11.07.03, 23:43 Gość portalu: Mario napisał(a): > Kto wg Ciebie jest drugi? Cięzko mi teraz odpowiedziec, jest duzo zuzlowcow, Ułamek, Cegła, Walasek nie wiem to trudne pytnie, protas też ale ogólnie biorąc pod uwagę jego występy w GP to sorry ale jak kiedys upadal zawse w 1 luku to byla zenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 00:03 Pepe startuje w tym sezonie w 3 ligach i to z powodzeniem,również w GP na razie nie jest najgorzej.Walaska to chyba podałeś z sentymentu,bo ten sezon jest dla niego do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 12:02 maatti napisał: > Gość portalu: Mario napisał(a): > > > Kto wg Ciebie jest drugi? > > Cięzko mi teraz odpowiedziec, jest duzo zuzlowcow, Ułamek, Cegła, Walasek nie > wiem to trudne pytnie, protas też ale ogólnie biorąc pod uwagę jego występy w > GP to sorry ale jak kiedys upadal zawse w 1 luku to byla zenada.... No tak ale teraz mamy teraz a nie kiedys, wiec stwierdzenie ze kiedys zawsze upadal w pierwszym luku nie wnosi nic sensownego do dyskusji o tym kto teraz jest lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 12:45 k_o_s napisał: > No tak ale teraz mamy teraz a nie kiedys, wiec stwierdzenie ze kiedys zawsze > upadal w pierwszym luku nie wnosi nic sensownego do dyskusji o tym kto teraz > jest lepszy... Nadal uwazam ze protas nie jest drugi, masz racje poprawil sie, nie upada juz w pierwszym luku;) Nie mam nic do niego bo szanuje kazdego zuzlowca, który szanuje kibiców, tyle tylko ze nie wiem dlaczego go tak zazarcie bronisz? W finale IMP okaże się kto jest drugi:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 14:49 nawet gdy piotr lezal w co drugim biegu w gp to i tak byl numerem dwa w polsce. dlaczego? to proste. bo jako jedyny obok tomka regualarnie sie w tym gp pojawial (i nie tylko dzieki dzikim kartom). wtedy to byl zawodnik z pogranicza 2 i 3 dziesiatki gp. teraz awansowal do gory i to znacznie - nie ma zadnych watpliwosci, ze to do niego nalezy przyszlosc. stawialbym jeszcze na cegle ale kto to wie co z nim bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 16:52 maatti napisał: > W finale IMP okaże się kto jest drugi:) > > Pozdrawiam Jezeli nie przemawiaja do ciebie wyniki Protasa w 3 ligach i GP od poczatku sezonu to jakim cudem o jego pozycji moze zawazyc jeden turniej? Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 16:59 maatti napisał: > Nadal uwazam ze protas nie jest drugi, masz racje poprawil sie, nie upada juz w > > pierwszym luku;) Nie mam nic do niego bo szanuje kazdego zuzlowca, który > szanuje kibiców, tyle tylko ze nie wiem dlaczego go tak zazarcie bronisz? > W finale IMP okaże się kto jest drugi:) > > Pozdrawiam Dlaczego ja go zazarcie bronie? Bo jest tego wart, natomiast nie rozumiem dlaczego ty nie mozesz tego docenic. Wszystkie fakty przemawiaja na jego korzysc. Jesli jednak nie on to kto??? Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 17:27 swoja droga to niezbadane sa nasze dzieje. gdyby ktos rok temu powiedzial, ze kibice z torunia beda bronic drugiej pozycji pepe w kraju:) sie porobilo Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 13.07.03, 14:23 m0nk napisał: > swoja droga to niezbadane sa nasze dzieje. gdyby ktos rok temu powiedzial, ze > kibice z torunia beda bronic drugiej pozycji pepe w kraju:) sie porobilo Co fakt to fakt chociaz uczciwie przyznam ze Pepe kibicuje juz od dluzszego czasu... Nawet niedawno zamowilem czapeczke Pepe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 19:46 Dzisiaj trochę mu nie wyszło.Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 11:24 Gość portalu: Mario napisał(a): > Dzisiaj trochę mu nie wyszło.Szkoda. Takie życie... nie życzę źle pepe z resztą nikomu tak nie życzę, ciekawe jak zachowają sie dzis wobec niego fani w Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 12:25 Myslę że nie powinno być problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Cegła 13.07.03, 14:43 Gość portalu: Mario napisał(a): > Myslę że nie powinno być problemów. Az tacy wyrozumiali kibice? nie wierze:) Ja bardzo lubie Cegielskiego, i bylem wqrwiony jak w Gdańsku na niego gwizdali bo zrobił bardzo duzo dla Wybrzeza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 15:21 Dobry zawodnik ale nie przepadam za nim, mało chimeryczny, zbyt dużo "głupich upadków". Potrafi przegrac baardzo wazny bieg i tyle (i ten rozowy kombinezon fuj...) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 13.07.03, 15:52 Gość portalu: Wozzie napisał(a): > Dobry zawodnik ale nie przepadam za nim, mało chimeryczny, zbyt dużo "głupich > upadków". Potrafi przegrac baardzo wazny bieg i tyle (i ten rozowy kombinezon > fuj...) Mało chimeryczny to chyba dobrze, co? A może chciałeś napisać charyzmatyczny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 62.244.137.* 13.07.03, 22:02 Po dzisiejszym meczu stracilem caly szacunek dla tego zawodnika...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 13.07.03, 23:36 dzisiejszy mecz nic nie zmienil w moim stosunku wobec niego. szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 21:30 dla mnie zwykly pedal i smiec a do tego klamca i zdrajca.nigdy tutaj go nie chcialam,ubolewalam,ze tu jezdzi.on nie nadaje sie do zuzla,przeciez to ciota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.awacom.net 14.07.03, 21:40 Ciote to Ty masz raz w miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 23:43 Z uwagą przeczytałem dotychczasowe opinie o PP. Dziękuję jego sympatykom za wyrazy uznania, a także pozdrawiam tych, którzy przyznali się na forum do braku sympatii do Piotra. Takie Wasze prawo. Z kolei milczeniem pominę wszystko to, co powyżej było prymitywne i chamskie. Zawodnika można lubić lub nie, ale nie powinno się lekceważyć jego faktycznego dorobku sportowego. Wiem, że są tacy, którym bezpodstawna nienawiść nie pozwoli zmienić zdania o Piotrze nawet wtedy, gdy odniesie on jakiś spektakularny sukces. Nie zgadzam się z taką postawą, tak samo jak nie popieram tego, że "w obronie" Piotra niektórzy lekceważą dokonania Tomka Golloba. Czy to ważne, który z nich jest lub będzie "numerem 1" w Polsce? Dla mnie najważniejsze i niepodwazalne jest to, że obaj byli i są absolutną czołówką krajową i międzynarodową. Tomek jest starszy i szybciej osiągnął sukcesy w postaci medali IMŚ. Piotr dochodzi powoli do tego miejsca sportowej kariery, przy okazji zdobywając inne wartościowe elementy, takie jak choćby wykształcenie... A póki co najpiękniejsze jest to, że nigdy nie będziemy mieć całkowitej pewności, który z wymienionej przeze mnie dwójki wygra kolejną konfrontację na torze. Wczoraj podczas debry było mi wstyd, że jestem Bydgoszczaninem. Przez sześć lat PePe bronił barw Polonii, łamał dla niej kości, zdobywał medale, a w podziękowaniu obrzucony został stalowymi elementami łożysk, wygwizdany. Tak łatwo zapomniano nad Brdą, że odejście PePe było efektem zamierzonych działań określonych ludzi, a nie wolą samego zawodnika? Dla porównania: Tomek Gollob nigdy nie startował w Apatorze, a jednak od dawna kibice tego klubu nagradzają jego jazdę w sposób godny miana kibica. Brawo dla kibiców z Torunia! Wczoraj na stadionie w Bydgoszczy pokazaliście klasę równą tej, jaką zaprezentowali żużlowcy Polonii! Dziś "na mieście" usłyszałem, że są tacy, których oburza fakt, iż PePe dopomniał się o pieniądze, których dotąd nie zwrócił mu bydgoski klub... Ale czy stałoby się tak, gdyby sytuacja taka nie miała miejsca? Czy zawodnik nie ma prawa czuć zawodu, rozżalenia? Przecież to na ulicy Sportowej pozbawiono go uczciwie zarobionych pieniędzy, to tu /wbrew jego woli/ pokazano mu jak wygląda brama na nasz stadion, tyle że od zewnętrznej strony. Nie pora jednak na rozdrapywanie starych ran, nie pora też, aby robić nowe. Wystarczy tylko pójść po rozum do głowy i obiektywnie przyznać, że Piotr jest wybitnym zawodnikiem, jednym z najlepszych dzisiaj, i jednym z najbardziej rokujących na przyszłość. A twierdząc tak bynajmniej nie należy zapominać, że nie jest on sam - jest w Polsce jescze kilku, może kilkunastu zawodników, którzy zasługują na podobne określenia. I nie jest ważne, jaki "numer" przyznamy Piotrowi lub innym. Pozdawiam JR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judy Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 217.11.136.* 18.07.03, 09:25 Nic wicej nie trzeba dodawac do Twojego listu JR... zawarles w nim cale sedno i cala prawde o rozgrywkach pomiedzy Polonia a PePe. Piotrek to moj ulubiony zawdonik bez wzgledu na to czy jezdzi w barwach Polonii czy Apatora (a dodam ze jestem Bydgoszczanka i od zawsze kibicuje Polonii). Sposob w jaki potepiono Piotra w Bydgoszczy swiadczy tylko o beznadziejnosci i prostocie niektorych bydgoskich kibicow, ktorzy zamiast podziekowac Piotrowi za wszystkie lata spedzone w bydgoskim klubie, robia takie numery. To dzilacze Polonii powinni zostac wygwizdani, itd. za swoje postepowanie! Gratuluje Piotrowi, ze potrafil podjac - trudna jak sadze - decyzje o przejsciu do Apatora i pomimo, ze jest to najwiekszy rywal Polonii gratuluje Mu tej decyzji. Co sie dzieje w kulisach Polonii nikt z nas, zwyklych kibicow nie wie i nigdy sie nie dowie, co nie zmienia faktu, ze dzialacze Polonii postapili z Piotrkiem jak z jakims mlodzikiem, ktorego mozna olac. Za wszystkie jego wyrzeczenia i pot wylany na torze mozna go po prostu potraktowac jak jakiegos drugorzednego mlodzika. Ciesze sie, ze Piotrek zna swoja wartosc, a Polonia powinna sie wstydzic... judy p/s PePe zycze wszystkiego dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 195.205.16.* 17.07.03, 22:56 dawno nie przeczytalam nic rownie beznadziejnie glupiego jak twoj list.nie bede cie przekonywac o walorach Protasa,bo sadze,ze twoj malutki rozumek by tego nie pomiescil! Odpowiedz Link Zgłoś