Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie??

IP: *.awacom.net 08.07.03, 22:05
    no wlasnie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 22:56
        Co o nim mozna napisac? Na pewno bardzo dobry zawodnik,ciagle jeszcze bez
        sukcesow na arenie miedzynarodowej(mam na mysli GP),a w Polsce ciagle ten
        drugi. Jest to jeden z moich ulubionych zuzlowcow.Obecnie jest chyba zadowolony
        z przejscia do Torunia i nie tylko ze wzgledu na pieniadze ale takze na wiekszy
        komfort psychiczny(brak rywalizacji z W.T.J Gollobami).
        • Gość: ajax Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.kijowska.waw.pl / 192.168.0.* 12.07.03, 10:55
        • Gość: AJAX Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.kijowska.waw.pl / 192.168.0.* 12.07.03, 10:56
          Gość portalu: Mario napisał(a):

> Co o nim mozna napisac? Na pewno bardzo dobry zawodnik,ciagle jeszcze bez
          > sukcesow na arenie miedzynarodowej(mam na mysli GP),a w Polsce ciagle ten
          > drugi. Jest to jeden z moich ulubionych zuzlowcow.Obecnie jest chyba
          zadowolony
          >
          > z przejscia do Torunia i nie tylko ze wzgledu na pieniadze ale takze na
          wiekszy
          >
          > komfort psychiczny(brak rywalizacji z W.T.J Gollobami).
      • Gość: fan Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 22:59
        Pierwszy od lat zawodnik w Polonii z jajami ,który nie dał się stłamsić i
        podporządkować klanowi G.
        Potrafił pogodzić naukę ze sportem i w odróżnieniu od braci G.
        /którzy ukończyli tylko przedszkole/ wkrótce będzie miał przed nazwiskiem
        tytuł mgr.
        • k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 08.07.03, 23:38
          W zasadzie to pod tymi wszystkimi wypowiedziami sie podpisuje i dodaje swoje
          trzy grosze: mam nadzieje ze zleje Gollobow na derbach i pokaze ze nie
          koniecznie musi byc postrzegany jako numer dwa...
          • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 23:49
            Oczywiscie to ze lubie Pepe nie przesadza o tym ze nie lubie Tomasza i Jacka G.
            Szanuje ich za postawe i wyniki na torze a styl jazdy Tomka oglada sie z wielka
            przyjemnoscia.
            • m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 09.07.03, 09:44
              moj ulubiony zawodnik - mimo srogiego zawodu jaki sprawil kibicom zima. bez
              zalu - taki jest wspolczesny sport.
              ciezko cos wiecej powiedziec.
              • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 09:49
                Jak to co?A chociazby to ze jezdzi bardzo szybko swoim busem,nieprawdaz? :))
                • m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 09.07.03, 13:51
                  tez mozna, ale kto tego nie robi.
                  obawiam sie, ze pepe bedzie w niedziele strasznie wymiatal - ciezko bedzie go
                  zatrzymac. licze na tomka
                  • k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 09.07.03, 22:43
                    Mam tylko wielka nadzieje ze Piotr juz dawno zle nawyki z Bydzi gdzies zgubil i
                    trema nie spowoduje ze znow zobaczymy jak prowadzac bieg upada bez przyczyny.
                    Jesli tylko uda sie przezwyciezyc stres to chyba Tomek Gollob nic nie poradzi.
                    Aktualnie Pepe wydaje sie byc w duzo lepszej dyspozycji (chociaz moze za bardzo
                    patrze na to przez "torunski" pryzmat) .
                    • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 22:52
                      W tym sezonie jest najlepszym zawodnikiem Indianerny i Peterborough,rzdako
                      kiedy Sullivan zdobywa więcej punktów od niego.W Polsce też bardzo dobrze,poza
                      blamażem we Wrocławiu.Licze na 12-13 pkt Pepe w derbach.
      • maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 07:16
        Dla mnie on jest cienki, to co pokazał dotychczas w GP to była żenada, nigdy
        nie dorośnie dopięt Gollobowi
        • Gość: Kamil Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 213.77.40.* 10.07.03, 07:53
          Ktoś pyta, co kibice sądzą o PePe, a tu prawie wszyscy jak gdyby się umówili -
          o Gollobach. Kompleks jakiś czy co? Przestańmy wreszcie patrzeć na tego
          zawodnika wyłącznie przez pryzmat tego, czy jest lepszy czy gorszy od Tomka
          albo Jacka.
          • m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 08:54
            tak sie durnie porobilo, ze kibicujac protasowi nie mozna kibicowac gollobom.
            dla mnie to jakis obled.
            • Gość: Remwil Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 62.244.137.* 10.07.03, 09:42
              Zawsze Piotra uwazalem za drugiego zawodnika w Polsce i poki Tomek nie skonczy
              kariery na pewno sie to nie zmieni! W niedziele Pepe moze zdobedzie duzo
              punktow ale to nie pomoze Apatorowi w odniesieniu zwyciestwa.
              • Gość: Łysy Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 09:46
                Remwil tak wczesnie?:) Co do PePe zgadzam sie rowniez w mojej opinii Protas
                jest zaraz po Tomku
                • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 10:51
                  Mi nie przeszkadza kibicowanie obu panom.
              • maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 13:20
                Gość portalu: Remwil napisał(a):

> Zawsze Piotra uwazalem za drugiego zawodnika w Polsce i poki Tomek nie
                skonczy
                > kariery na pewno sie to nie zmieni! W niedziele Pepe moze zdobedzie duzo
                > punktow ale to nie pomoze Apatorowi w odniesieniu zwyciestwa.

Dobry żart na prawdę:))))))) Drugi zawodnik w Polsce....:)
                • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 13:33
                  Kto wg Ciebie jest drugi?
                  • m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 14:25
                    chyba chodzilo mu o wynik derbow
                    • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 15:03
                      Właśnie próbuję to ustalić.
                      • k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 10.07.03, 16:34
                        Na jakiej podstawie stwierdzacie ze ktos jest najlepszy z Polakow, ktos drugi
                        itd...
                        Jesli chodzi o wystepy w ligach zagranicznych to Protas jest lepszy od Golloba.
                        W naszej lidze to raczej chyba nie, chociaz biorac pod uwage aktualna
                        dyspozycje to nic nie jest przesadzone...
                        Moim zdaniem nie mozna juz wyraznie powiedziec kto jest lepszy i ciezko
                        porownywac zawodnikow z czolowki.Zdecydowanie mozna powiedziec ze kiedys Gollob
                        byl najlepszy nikt nawet sie do niego nie zblizal, ale teraz...
                  • maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 11.07.03, 23:43

> Kto wg Ciebie jest drugi?

Cięzko mi teraz odpowiedziec, jest duzo zuzlowcow, Ułamek, Cegła, Walasek nie
                    wiem to trudne pytnie, protas też ale ogólnie biorąc pod uwagę jego występy w
                    GP to sorry ale jak kiedys upadal zawse w 1 luku to byla zenada....
                    • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 00:03
                      Pepe startuje w tym sezonie w 3 ligach i to z powodzeniem,również w GP na razie
                      nie jest najgorzej.Walaska to chyba podałeś z sentymentu,bo ten sezon jest dla
                      niego do niczego.
                    • k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 12:02
                      maatti napisał:

> Gość portalu: Mario napisał(a):
                      >
                      > > Kto wg Ciebie jest drugi?
                      >
                      > Cięzko mi teraz odpowiedziec, jest duzo zuzlowcow, Ułamek, Cegła, Walasek nie
                      > wiem to trudne pytnie, protas też ale ogólnie biorąc pod uwagę jego występy w
                      > GP to sorry ale jak kiedys upadal zawse w 1 luku to byla zenada....

No tak ale teraz mamy teraz a nie kiedys, wiec stwierdzenie ze kiedys zawsze
                      upadal w pierwszym luku nie wnosi nic sensownego do dyskusji o tym kto teraz
                      jest lepszy...
                      • maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 12:45
                        k_o_s napisał:

> No tak ale teraz mamy teraz a nie kiedys, wiec stwierdzenie ze kiedys zawsze
                        > upadal w pierwszym luku nie wnosi nic sensownego do dyskusji o tym kto teraz
                        > jest lepszy...

Nadal uwazam ze protas nie jest drugi, masz racje poprawil sie, nie upada juz w
                        pierwszym luku;) Nie mam nic do niego bo szanuje kazdego zuzlowca, który
                        szanuje kibiców, tyle tylko ze nie wiem dlaczego go tak zazarcie bronisz?
                        W finale IMP okaże się kto jest drugi:)

Pozdrawiam
                        • m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 14:49
                          nawet gdy piotr lezal w co drugim biegu w gp to i tak byl numerem dwa w
                          polsce. dlaczego? to proste. bo jako jedyny obok tomka regualarnie sie w tym
                          gp pojawial (i nie tylko dzieki dzikim kartom). wtedy to byl zawodnik z
                          pogranicza 2 i 3 dziesiatki gp. teraz awansowal do gory i to znacznie - nie ma
                          zadnych watpliwosci, ze to do niego nalezy przyszlosc. stawialbym jeszcze na
                          cegle ale kto to wie co z nim bedzie
                        • sdb Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 16:52
                          maatti napisał:

> W finale IMP okaże się kto jest drugi:)
                          >
                          > Pozdrawiam

Jezeli nie przemawiaja do ciebie wyniki Protasa w 3 ligach i GP od poczatku
                          sezonu to jakim cudem o jego pozycji moze zawazyc jeden turniej?
                        • k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 16:59
                          maatti napisał:

> Nadal uwazam ze protas nie jest drugi, masz racje poprawil sie, nie upada juz
                          w
                          >
                          > pierwszym luku;) Nie mam nic do niego bo szanuje kazdego zuzlowca, który
                          > szanuje kibiców, tyle tylko ze nie wiem dlaczego go tak zazarcie bronisz?
                          > W finale IMP okaże się kto jest drugi:)
                          >
                          > Pozdrawiam

Dlaczego ja go zazarcie bronie? Bo jest tego wart, natomiast nie rozumiem
                          dlaczego ty nie mozesz tego docenic. Wszystkie fakty przemawiaja na jego
                          korzysc. Jesli jednak nie on to kto???

Rowniez pozdrawiam
                          • m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 12.07.03, 17:27
                            swoja droga to niezbadane sa nasze dzieje. gdyby ktos rok temu powiedzial, ze
                            kibice z torunia beda bronic drugiej pozycji pepe w kraju:) sie porobilo
                            • k_o_s Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 13.07.03, 14:23
                              m0nk napisał:

> swoja droga to niezbadane sa nasze dzieje. gdyby ktos rok temu powiedzial, ze
                              > kibice z torunia beda bronic drugiej pozycji pepe w kraju:) sie porobilo

Co fakt to fakt chociaz uczciwie przyznam ze Pepe kibicuje juz od dluzszego
                              czasu...

Nawet niedawno zamowilem czapeczke Pepe :))
      • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 19:46
        Dzisiaj trochę mu nie wyszło.Szkoda.
        • Gość: Matti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 11:24

> Dzisiaj trochę mu nie wyszło.Szkoda.

Takie życie... nie życzę źle pepe z resztą nikomu tak nie życzę, ciekawe jak
          zachowają sie dzis wobec niego fani w Bydgoszczy?
          • Gość: Mario Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 12:25
            Myslę że nie powinno być problemów.
            • maatti Cegła 13.07.03, 14:43

> Myslę że nie powinno być problemów.

Az tacy wyrozumiali kibice? nie wierze:) Ja bardzo lubie Cegielskiego, i bylem
              wqrwiony jak w Gdańsku na niego gwizdali bo zrobił bardzo duzo dla Wybrzeza...

• Gość: Wozzie Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 15:21
        Dobry zawodnik ale nie przepadam za nim, mało chimeryczny, zbyt dużo "głupich
        upadków". Potrafi przegrac baardzo wazny bieg i tyle (i ten rozowy kombinezon
        fuj...)
        • maatti Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 13.07.03, 15:52
          Gość portalu: Wozzie napisał(a):

> Dobry zawodnik ale nie przepadam za nim, mało chimeryczny, zbyt dużo "głupich
          > upadków". Potrafi przegrac baardzo wazny bieg i tyle (i ten rozowy kombinezon
          > fuj...)

Mało chimeryczny to chyba dobrze, co? A może chciałeś napisać charyzmatyczny :P

• Gość: Remwil Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 62.244.137.* 13.07.03, 22:02
            Po dzisiejszym meczu stracilem caly szacunek dla tego zawodnika...!!!
            • m0nk Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 13.07.03, 23:36
              dzisiejszy mecz nic nie zmienil w moim stosunku wobec niego. szacunek
              • sdb Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? 14.07.03, 16:07
                Pepe OK
      • Gość: gocha Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 21:30
        dla mnie zwykly pedal i smiec a do tego klamca i zdrajca.nigdy tutaj go nie
        chcialam,ubolewalam,ze tu jezdzi.on nie nadaje sie do zuzla,przeciez to ciota
        • Gość: kibic Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.awacom.net 14.07.03, 21:40
          Ciote to Ty masz raz w miesiac.
          • Gość: JR Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 23:43
            Z uwagą przeczytałem dotychczasowe opinie o PP. Dziękuję jego sympatykom za
            wyrazy uznania, a także pozdrawiam tych, którzy przyznali się na forum do braku
            sympatii do Piotra. Takie Wasze prawo. Z kolei milczeniem pominę wszystko to,
            co powyżej było prymitywne i chamskie.
            Zawodnika można lubić lub nie, ale nie powinno się lekceważyć jego faktycznego
            dorobku sportowego. Wiem, że są tacy, którym bezpodstawna nienawiść nie pozwoli
            zmienić zdania o Piotrze nawet wtedy, gdy odniesie on jakiś spektakularny
            sukces. Nie zgadzam się z taką postawą, tak samo jak nie popieram tego, że "w
            obronie" Piotra niektórzy lekceważą dokonania Tomka Golloba. Czy to ważne,
            który z nich jest lub będzie "numerem 1" w Polsce? Dla mnie najważniejsze i
            niepodwazalne jest to, że obaj byli i są absolutną czołówką krajową i
            międzynarodową. Tomek jest starszy i szybciej osiągnął sukcesy w postaci medali
            IMŚ. Piotr dochodzi powoli do tego miejsca sportowej kariery, przy okazji
            zdobywając inne wartościowe elementy, takie jak choćby wykształcenie... A póki
            co najpiękniejsze jest to, że nigdy nie będziemy mieć całkowitej pewności,
            który z wymienionej przeze mnie dwójki wygra kolejną konfrontację na torze.
            Wczoraj podczas debry było mi wstyd, że jestem Bydgoszczaninem. Przez sześć lat
            PePe bronił barw Polonii, łamał dla niej kości, zdobywał medale, a w
            podziękowaniu obrzucony został stalowymi elementami łożysk, wygwizdany. Tak
            łatwo zapomniano nad Brdą, że odejście PePe było efektem zamierzonych działań
            określonych ludzi, a nie wolą samego zawodnika? Dla porównania: Tomek Gollob
            nigdy nie startował w Apatorze, a jednak od dawna kibice tego klubu nagradzają
            jego jazdę w sposób godny miana kibica. Brawo dla kibiców z Torunia! Wczoraj na
            stadionie w Bydgoszczy pokazaliście klasę równą tej, jaką zaprezentowali
            żużlowcy Polonii!
            Dziś "na mieście" usłyszałem, że są tacy, których oburza fakt, iż PePe
            dopomniał się o pieniądze, których dotąd nie zwrócił mu bydgoski klub... Ale
            czy stałoby się tak, gdyby sytuacja taka nie miała miejsca? Czy zawodnik nie ma
            prawa czuć zawodu, rozżalenia? Przecież to na ulicy Sportowej pozbawiono go
            uczciwie zarobionych pieniędzy, to tu /wbrew jego woli/ pokazano mu jak wygląda
            brama na nasz stadion, tyle że od zewnętrznej strony.

Nie pora jednak na rozdrapywanie starych ran, nie pora też, aby robić nowe.
            Wystarczy tylko pójść po rozum do głowy i obiektywnie przyznać, że Piotr jest
            wybitnym zawodnikiem, jednym z najlepszych dzisiaj, i jednym z najbardziej
            rokujących na przyszłość. A twierdząc tak bynajmniej nie należy zapominać, że
            nie jest on sam - jest w Polsce jescze kilku, może kilkunastu zawodników,
            którzy zasługują na podobne określenia. I nie jest ważne, jaki "numer"
            przyznamy Piotrowi lub innym.
            Pozdawiam
            JR
            • Gość: judy Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 217.11.136.* 18.07.03, 09:25
              Nic wicej nie trzeba dodawac do Twojego listu JR... zawarles w nim cale sedno i
              cala prawde o rozgrywkach pomiedzy Polonia a PePe. Piotrek to moj ulubiony
              zawdonik bez wzgledu na to czy jezdzi w barwach Polonii czy Apatora (a dodam ze
              jestem Bydgoszczanka i od zawsze kibicuje Polonii). Sposob w jaki potepiono
              Piotra w Bydgoszczy swiadczy tylko o beznadziejnosci i prostocie niektorych
              bydgoskich kibicow, ktorzy zamiast podziekowac Piotrowi za wszystkie lata
              spedzone w bydgoskim klubie, robia takie numery. To dzilacze Polonii powinni
              zostac wygwizdani, itd. za swoje postepowanie!
              Gratuluje Piotrowi, ze potrafil podjac - trudna jak sadze - decyzje o
              przejsciu do Apatora i pomimo, ze jest to najwiekszy rywal Polonii gratuluje Mu
              tej decyzji.
              Co sie dzieje w kulisach Polonii nikt z nas, zwyklych kibicow nie wie i nigdy
              sie nie dowie, co nie zmienia faktu, ze dzialacze Polonii postapili z Piotrkiem
              jak z jakims mlodzikiem, ktorego mozna olac. Za wszystkie jego wyrzeczenia i
              pot wylany na torze mozna go po prostu potraktowac jak jakiegos drugorzednego
              mlodzika. Ciesze sie, ze Piotrek zna swoja wartosc, a Polonia powinna sie
              wstydzic...
              judy

p/s PePe zycze wszystkiego dobrego...

• Gość: ja Re: Piotr Protasiewicz- co o nim sądzicie?? IP: 195.205.16.* 17.07.03, 22:56
          dawno nie przeczytalam nic rownie beznadziejnie glupiego jak twoj list.nie bede
          cie przekonywac o walorach Protasa,bo sadze,ze twoj malutki rozumek by tego nie
          pomiescil!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka