Gość: mic nic im sie nie chciało IP: *.gprs.plus.pl 26.03.08, 22:55 niech nikt nie mówi , że Polacy chcieli grać - przyjechali, skasowali i pojechali. Tyle, widac było że stare nawyki nie uszły z chłopaków. Za dobrze mają. K..... do roboty bo musze wypłacic za bilet 2500pln na Austrie i jak zobacze takie coś to k... bede czekac pod szatnią. Ta gwiazda Matusiak wtedy wyrzyga ta kase.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Polacy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 22:55 Zrezygnujcie EM!!!.Na ośmieszenie tam pojedziecie ..jak zawsze.Z grupy nie wyjdziecie.Niemcy wszystko zgarną.Jak pięknie dzisiaj grali.Poldi.Klose gole strzelali.Kibicujcie Niemcom bo to sie opłaci.Ja też z Polski ale tym cieniasom nigdy jeszcze nie kibicowałam bo w ch..ja z nami grają.Boże jaka radość,bardo łatwo Niemcy Szwajcarów pokonali a Polacy....sami sobie już dopowiedżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślaczka Re: Polacy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 22:59 Teraz wszyscy najeżdżają na polskich piłkarz a jak znowu zaczną wygrywać to wszyscy będą ich wychwalać!!! Z drużyną trzeba być cały czas niezależnie czy wygrywa czy nie! Co do ocen to według mnie Matusiak powinien dostać przynajmniej -4 a Ebi może w tym meczu nic specjalnego nie pokazał ale on jest i tak świetny i przystojny więc ja bym mu dała 6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi... IP: *.gdynia.mm.pl 26.03.08, 22:57 Nie zgadzam się zupełnie z oceną Matusiaka - jak dla mnie 4, może nawet 4+ I nie chodzi tylko o to, że oddał dwa strzały. Jako jedyny z Polaków dzisiaj przyjmował prawidłowo piłkę, potrafił się zastawić, nie miał strat, ambitnie walczył (wyciągnięcie z autu kapitalne). Matusiak zapewnił sobie Euro tym występem Łobodziński tak na 2+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 22:57 Dziwne te oceny... Matusiak tylko 2, a Smolarek 3? Coś chyba nie tak...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g2po2 Polowa U21 do skladu i bedzie git! IP: 79.97.29.* 26.03.08, 22:57 I Tak zrobic bo inaczej to bedziemy ogladac stojacych drewniakow na boiskach ME! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Acquafreski wam się zachciało patałachy IP: *.acn.waw.pl 26.03.08, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Acquafreski wam się zachciało patałachy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.03.08, 23:07 kup sobie sznur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic USA! USA! USA! IP: *.wireless-pennnet.upenn.edu 26.03.08, 23:00 USA World Champion 2010! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrkubek Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.chello.pl 26.03.08, 23:01 Chyba autor arykulu ogladal jakis inny mecz, lub tez jest jakas bliska rodzina Mariusza Lewandowskiego. Wiekszosc pilek wyprowadzanych przez naszego pomocnika trafiala pod nogi Amerykanow. Natomiast po stracie pilki Mariusz zatrzymywal sie miast podjecia proby odebrania pilki. Jak ocena dla pana Mariusza zdecydownie na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzer1 Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:02 Zdecydowanie za wysoka ocena dla Smolarka. Praktycznie przeszedł obok meczu. Nieźle (oczywiście na tle zespołu, czyli tylko trochę beznadziejnie) zagrał Matusiak i to jemu przyznałbym 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:04 Ten kto to pisał to chyba meczu całego nie widział, dla mnie to kompromitacja tej strony, te oceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosc Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.cable.mindspring.com 26.03.08, 23:04 Moim zdaniem Matusiak,Lobodzinski, Krzynowek,Bak, Gargula i Smolarek sa jedynymi pilkarzami ktorzy powinni pojechac na euro.Reszta zagrala jak na boiskach trzeciej ligi. Lacznie z BORUCEM, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwaldt Krzynowek IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.08, 23:05 według mnie za niska ocena dla Krzynówka. przypominam że w pierwszej połowie to jedyny piłkarz który potrafił wygrać pojedynek "1 na 1". generalnie porażka, zwłaszcza obrona ale najgorsze że nie widzę kto ma tam wejść. be Żewłakowa jest absolutna plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.gprs.plus.pl 26.03.08, 23:06 wracamy do normalnosci, przeciez to normalna gra naszych chlopcow, zawsze tak bylo, tylko ostanio benhakker cos pomieszal, ale w koncu wszytsko wrocilo do normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warto wspomnieć... Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: 153.19.101.* 26.03.08, 23:07 a w której grupie jest USA na Euro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:08 REDAKCJO! Brozek zagrał słabo ale to jest napastnik, zyje z podań a prosze mi powiedziec ile ich dostał? ŻADNEGO DOBREGO PODANIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosc Re: Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wa IP: *.cable.mindspring.com 26.03.08, 23:10 Brozek sie nadaje do siania Ryzu a nie do grania w pilke, a napewno nie w reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejdzbiol Re: Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 08:08 Fakty są takie, że Brożek to nie facet który wychodzi do piłki i ją rozgrywa to jest człowiek który gdy ma okazję to umie ją wykorzystać nie jak Żurawski który się wracał na własne pole karne. Polska potrzebuje takiego gracza ale potrzebuje też ludzi którzy umieją zagrać dobrą piłkę. W tym meczu widać jak na dłoni kgo brakuje, kogo przebojowości, kogo zwodów, kogo zajebistych podań, brakuje BŁASZCZYKOWSKIEGO!!! LECZ KONTUZJE I WRACAJ SZYBKO DO NAS KUBA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba jeden czytelnik SPORT.PL mniej IP: *.ghnet.pl 26.03.08, 23:10 I właśnie w taki sposób portal: SPORT.PL stracił czytelnika. W życiu nie widziałem tak niesprawiedliwej oceny. Widać że osoba która to pisała jest stronnicza i faworyzuje swoich ulubieńców. Otóż wg mnie: Brożek - JAKIE 1 ? DOSTAŁ OD KOGOKOLWIEK PODANIE ? NIE ! TO TRZEBA BYŁO SAMEMU REPORTERZE IŚĆ POGRAĆ I POGRAĆ - BO OD TEGO SA POMOCNICY ! ŻURAWSKI - 1+ ? LOL !!!! NAJWIĘCEJ BIEGAŁ W PIERWSZEJ POŁOWIE, DRYBLOWAŁ, STARAŁ SIĘ DOŚRODKOWAĆ, JEDYNY WYKONYWAŁ POPRAWNIE PRESSING RADOMSKI 3 - ????? BO DOBRZE GRAŁ W POMOCY ? NO TO CHYBA PAN MECZU NIE OGLĄDAl !!!!!! bardzo dobrze zagrał w defensywie, grał pewnie i był najlepszy na boisku - zasługuje na 4 ! Garguła -1 ? No to już kpina. Dawno nie widziałem tak dobrego garguły. Odzyskał dużo pewności siebie. Był motorem każdej ofensywnej akcji w 2giej połowie. Każda piłka przechodziła przez niego. Moim zdaniem tą grą pokazał że na euro zasługuje. Co najmniej 3 jak nie 3+ Matusiak ... tu już Pan pojechał po bandzie. Podobnie jak Garguła zaskoczył. Bardzo dobry drybling. Co prawda troszkę widać braki motoryki (na pewno nie wytrzymałby 90 minut na boisku) ale pokazał się z bardzo dobrej strony i kibice przy Reymonta wreszcie zobaczyli Radomatu z czasu PGE GKS. Smolarek - no to chyba Pana pupil co ? 3mu Pan dał. Za co ? Aha - za nazwisko. Ja to bym mu dał 2. Bo jeżeli Krzynówek dostaje 2 to Smolarek też powinien. Nic nie zrobił, nic nie pokazał. Raz dobrze zaatakował, pare razy dobrze podał, raz dośrodkował. Starał się fakt - ale nie zrobił tyle co Żurawki któremu dał pan 'pałe' W moim uznaniu Pan redaktor zupełnie nie zna się na futbolu albo czytał strzeszczenie z meczu zamiast go po prostu obejrzeć. Bardzo krzywdzące recenzje niezgodne z prawdziwymi wydarzeniami na boisku. Pozdrawiam i życzę przetrzeć szkła okularów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az a ja sobie poczytam ;) IP: *.bpl.vectranet.pl 26.03.08, 23:36 Masz rację. Ja również mam świadomość ciasnoty umysłowej redaktorów z Wybiórczej, ale mimo wszystko czytam te ich wypociny, głównie żeby się pośmiać. Ciekawe czy zaglądają czasami na forum, z tego co ostatnio czytam to wylewane są tutaj na nich wiadra pomyj. Może do któregoś z nich w końcu dotrze, że ich serwis - zwłaszcza sportowy - staje się internetowym pośmiewiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierzePOlitykom no to jest nas więcej Kiedy to G_Wno padnie IP: *.chello.pl 27.03.08, 06:25 z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wa IP: *.ghnet.pl 26.03.08, 23:11 I właśnie w taki sposób portal: SPORT.PL stracił czytelnika. W życiu nie widziałem tak niesprawiedliwej oceny. Widać że osoba która to pisała jest stronnicza i faworyzuje swoich ulubieńców. Otóż wg mnie: Brożek - JAKIE 1 ? DOSTAŁ OD KOGOKOLWIEK PODANIE ? NIE ! TO TRZEBA BYŁO SAMEMU REPORTERZE IŚĆ POGRAĆ I POGRAĆ - BO OD TEGO SA POMOCNICY ! ŻURAWSKI - 1+ ? LOL !!!! NAJWIĘCEJ BIEGAŁ W PIERWSZEJ POŁOWIE, DRYBLOWAŁ, STARAŁ SIĘ DOŚRODKOWAĆ, JEDYNY WYKONYWAŁ POPRAWNIE PRESSING RADOMSKI 3 - ????? BO DOBRZE GRAŁ W POMOCY ? NO TO CHYBA PAN MECZU NIE OGLĄDAl !!!!!! bardzo dobrze zagrał w defensywie, grał pewnie i był najlepszy na boisku - zasługuje na 4 ! Garguła -1 ? No to już kpina. Dawno nie widziałem tak dobrego garguły. Odzyskał dużo pewności siebie. Był motorem każdej ofensywnej akcji w 2giej połowie. Każda piłka przechodziła przez niego. Moim zdaniem tą grą pokazał że na euro zasługuje. Co najmniej 3 jak nie 3+ Matusiak ... tu już Pan pojechał po bandzie. Podobnie jak Garguła zaskoczył. Bardzo dobry drybling. Co prawda troszkę widać braki motoryki (na pewno nie wytrzymałby 90 minut na boisku) ale pokazał się z bardzo dobrej strony i kibice przy Reymonta wreszcie zobaczyli Radomatu z czasu PGE GKS. Smolarek - no to chyba Pana pupil co ? 3mu Pan dał. Za co ? Aha - za nazwisko. Ja to bym mu dał 2. Bo jeżeli Krzynówek dostaje 2 to Smolarek też powinien. Nic nie zrobił, nic nie pokazał. Raz dobrze zaatakował, pare razy dobrze podał, raz dośrodkował. Starał się fakt - ale nie zrobił tyle co Żurawki któremu dał pan 'pałe' W moim uznaniu Pan redaktor zupełnie nie zna się na futbolu albo czytał strzeszczenie z meczu zamiast go po prostu obejrzeć. Bardzo krzywdzące recenzje niezgodne z prawdziwymi wydarzeniami na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ajhk.natalia Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. 26.03.08, 23:13 Kto wystawia takie oceny? Smolarek 3???, Matusiak 2? Nawet odwrotnie byłoby krzywdzące dla Matusiaka. Smolarka jakby nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.dclient.hispeed.ch 26.03.08, 23:15 JELEN i Wichniarek na Euro. LEO z honorem w slad za Sobolewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. O, nieprzywoicie nisko oceniony Matusiak! IP: *.acn.waw.pl 26.03.08, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elminster Zgadzam się, Matusiak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 23:36 kilkoma akcjami potwierdził niezłe umiejętności techniczne i zaangażowanie. Poza tym IMO na wyróżnienie zasługuje Lewandowski, fajne ma te zagrania górą, w ogóle solidna postawa. Krzynio dwa zrywy - za mało. Brożek, Piszczek - dno. Bronowicki-fatalnie, zresztą Wasyl tak samo. Żuraw w swoim stylu, nic z jego gry nie wynikało oprócz strat. Ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raul Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: 85.134.210.* 26.03.08, 23:19 widzę że sami znawcy tu piszą jak Leo zacznie czytać onet i gazete to mistrzostwo mamy w kieszeni kolejna sprawa, ludzie którzy kaleczą swój język ojczysty pisząc "szczał" "kopnoł" nie mają prawa krytykować piłkarzy źle wykonujących swój zawód i na koniec tak jak nie można popadać w hura optymizm po pokonaniu Czechów tak samo nie można załamywać się klęską z USA, wszak to mecze towarzyskie które mają pokazać trenerowi którzy piłkarze się nie nadają do gry w reprezentacji i nad czym trzeba jeszcze pracować inna rzecz że szyjemy czym mamy, a lepszych piłkarzy nie mamy przy naszym potencjale każdy awans na jakiekolwiek mistrzostwa to wielki sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santana Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. IP: *.crowley.pl 26.03.08, 23:22 Boruc kiepski, szkoda, że Leo nie dał szansy Kuszczakowi. Wasilewski drewniany, akcje ofensywne jak na lekarstwo, pzrewidywalne. Żenujący technicznie nie otrafił celnie dośrodkować. Czemu nie zagrał Golański, Radomski, początkowo całkiem nieźle ja na rok przerwy, potem coraz mniej sił, ale na tle reszty nie skompromitował się. Bąk jak to Bąk raz dobra interwencja, a zaraz potem nie nadążył za przeciwnikiem. Bronowicki - dramat. Cień piłkarza z meczu z Portugalią. Ciekawe jak długo cierpliwy będzie Leo w jego przypadku. Piszczek - panu dziękujemy, żadnego zagrożenia. Lewandowski na tle reszty rzeczywiście niezły, próbował prowadzić grę, kilka fajnie rzuconych piłek na skrzydło. Na tle innych udawało mu się jeszcze ukryć brak szybkości, na tle Jankesów już nie. Dudka, chyba jeden z najlepszych w zespole. Krzynówek, najwięcej strzałów coś próbował zamieszać, ale niestety widać, że grzeje ławę. Goliński jeden strzał i nic więcej. Euro raczej obejrzy w TV. Żurawski dobrze, że już gra w Larissie,ale stare grzechy pozostały: przede wszystkim mnóstwo strat w środku, po których szły kontry. Ebi rzeczywiście za wysoko oceniony, raczej przeszedł koło meczu. Nad Brożkiem nie ma co się znęcać: po prostu jego miejsce jest na kanapie przed telewizorem. Za to Matusiak zbyt surowo oceniony: jak na piłkrza, który nie gra na codzień walczył i miał nawet dwie groźne akcje zakończone strzałem. Generalnie wychodzi, że będziemy dostarczycielami punktów na Euro. Nawet dla Austriaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider santana rules! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 26.03.08, 23:34 Santana: nic dodac nic ujac. Dobra,tresciwa i przede wsz. celna analiza,ocena naszych grajkow! Obserwuje obie reprezentacje od kilku lat i wytypowalem 2-0 dla Amerykanow... O malo co a wygralbym zaklad... Boruc o jedna pomylke za duzo... Aczkolwiek moglo byc nawet 5-0. Dwa razy-w drugiej polowie- nasi obroncy nie wiedzieli co sie dzieje w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex ### Pierd.oly z Gazety... ### IP: *.unknown.vectranet.pl 26.03.08, 23:28 Pierdoly z Gazety znow oceniaja pilkarzy wg zasady: puscil gola - szmata, strzelil - gwiazda. Boruc przy pierwszym golu nie mial nic do powiedzenia, podobnie jak przy trzecim, bo niby skad mial wiedziec, w ktorym kierunku poleci pilka przed strzalem, zwlaszcza jak mur zaslania. Przy obu bramkach z glowek d.py dali obroncy i bramkarz nie ponosi winy. A gadanie ze mogl sie zachowac lepiej jest glupie, bo niby jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ### Pierd.oly z Gazety... ### IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 00:20 Przy drugim i trzecim golu WINĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE ponosi Boruc. Przy trzecim golu reakcja była za wolna. Widać, jak bardzo Boruc jest ociężały. A Kuszczakowi nie dano nawet szansy, by się wykazał... No nic. Odpowiedz Link Zgłoś
radojaz Oceny: Fatalny Brożek, fatalny Bronowicki. Wasi.. 26.03.08, 23:31 Subiektywna ocena(skala z gazety): Artur Boruc 1(2)- Wpuszcza trzy= kiksy, nieobliczalne zachowanie za linia 5m..... „Mógł się lepiej zachować przy drugim, zaspał przy trzecim golu. Także nieporozumienie z Bąkiem omal nie skończyło się golem.” Marcin Wasilewski 2(1). Agresywna gra, walka o każdy metr(nie zawsze), brak wsparcia przy ofensywnych akcjach!!!! „Ani jednej akcji ofensywnej, w defensywie co chwilę popełniał błędy, winny utraty drugiego gola.” Jacek Bąk 2+.” Popełnił błąd przy pierwszym golu. Plus za akcje w drugiej połowie, kiedy wybił piłkę zmierzającą do pustej bramki.” Arkadiusz Radomski 3. „Lepszy w drugiej połowie, gdy grał jako defensywny pomocnik. W pierwszej spisał się tylko nieźle.” Grzegorz Bronowicki 1. „Gdy tylko musiał wyprowadzić piłkę, zawsze ją tracił. Pierwszą akcję ofensywną przeprowadził po pół godzinie gry. Na początku drugiej połowy po jego błędzie Donovan był sam na sam z Borucem. Z każdym sparingiem jest dalej od pierwszej jedenastki na mecz z Niemcami.” Łukasz Piszczek 0 (1). Subiektywnie, zła pozycja, prawa pomoc nie dla misia, zero wsparcia w obronie, brak zrozumienia z obroną. „Bez dośrodkowań i strzałów, ale ze stratami. Prawdopodobnie przekreślił szanse na wyjazd na Euro.” Dariusz Dudka 2 (3).Bywał lepszy, tak jakby bardziej skoncentrowany... „Podawał i próbował strzelać, bez poważnych błędów w defensywie. W drugiej połowie bezbłędny na środku obrony.’ Mariusz Lewandowski 4-. Najlepszy w polskim zespole. Dryblował, podawał i odbierał piłkę. Jacek Krzynówek 2. Ani jednego dośrodkowania, Polacy nie przeprowadzili jego lewą stroną ani jednej akcji. Ale chociaż próbował strzelać. Maciej Żurawski (2) (1+). Grał to co mógł, nie jest super star, odwracanie losu to raczej nie jego zadanie.„Za bardzo się cofał, grał bardziej jako pomocnik. Kiedy już dostawał piłkę zwalniał akcje.” Paweł Brożek 0 (1) Młody talent polskiej piłki, ale takiej do ciecia drewna w OE!!!. „Wyjazd na Euro miał podany na tacy. Przed swoją publicznością, na ulubionej pozycji. Wystarczyło się schylić. Nie pokazał nic i chyba do Austrii i Szwajcarii nie pojedzie.” Ebi Smolarek 2 (3).Lewo skrzydłowy?!! Niestety, nie jest to najlepsza pozycja dla tego zawodnika, nieporadne przenoszenie gry(oczywiście w środek płyty) przynosiło straty. „Robił co mógł, ale w środę mógł wyjątkowo niewiele.” Radosław Matusiak 2. Przez pierwsze 10 minut drugiej połowy zrobił więcej niż Żurawski i Brożek w pierwszej. Potem dostosował się do ich poziomu. Wojciech Łobodziński 2. Niewiele lepszy od Piszczka. Cień zawodnika z meczów z Finlandią i Czechami. Łukasz Garguła 1. Słaby jak w lidze. W takiej formie bez szans na grę w pierwszej jedenastce. Michał Goliński –100 (1).Żenada!!!! „Nie było widać, że jest na boisku.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3jajo Przegrac z hamburgerami - wstyd IP: *.telprojekt.pl 26.03.08, 23:33 BIegali jak słonie po tym boisku, może odchudzic się trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś