Dodaj do ulubionych

"Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie ...

19.04.08, 10:55
hahahahahaha - bez komentarza :D

Obserwuj wątek
    • aido "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie ... 19.04.08, 11:01
      Ciężko odejść od koryta - jak się nachapać to na całego... nie naprawiłeś
      piłki przez 9 lat to nie naprawis przez następne...
      • craftwork No nie wierzę! 19.04.08, 11:39
        • kola Re: No nie wierzę! 19.04.08, 12:03
          tylko dół z wapnem dla skur.wysynów może tu pomóc..
          • bananovyje Re: No nie wierzę! 19.04.08, 12:49
            oj tak panie.
            • cerambyx Wypi**aj, wypi**aj, wypi**aj !!! 19.04.08, 13:16
              Ciekawe czy juz ktos policzyl ile razy ten Swistkiewicz zapowiadal, ze poda sie
              do dymisji? On jest mistrzem w tym, mowi jedno a jak juz ma sie podawac do
              dymisji to twierdzi, ze tak latwo sie nie podda, powalczy jeszcze miesiac, dwa,
              pol roku i po tym czasie poda sie do dymisji... i tak w kolko, przeciez takie
              jego zagrywki juz troche trwaja.
    • reonaldo Re: "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak ni 19.04.08, 11:02
      Wyjątkowa menda
    • man_sapiens Gdzie Listkiewicz ma honor? 19.04.08, 11:03
      ... w korycie.
      To były jeszcze jakieś naiwne blondynki wierzące, że Listkiewicz ma choć
      odrobinę honoru? Że w sytuacji, gdy okazuje się że polska piłka jest przeżarta
      korupcją będzie gotów ponieść konsekwencje?
    • slavko2 "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie .. 19.04.08, 11:04
      rzyga c sie ku.. chce jak sie czyta co ten cham wyprawia. ku..
      bagno totalne
    • skrot.myslowy "Nie chcem ale muszem" 19.04.08, 11:07
      Jestem "za" a nawet "przeciw"
      Podam sie do dymisji ale nie odejdę
      Przepraszam kibiców, ale i tak mam was w d....

Witamy w Polsce :D
    • aido "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie .. 19.04.08, 11:11
      Z Polski muszą zniknąć: listkiewiz i rydzyk - by żyło się lepiej...
      • sw.patryk Re: "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak ni 19.04.08, 11:19
        jeden wart drugiego.Choc gdybym mial wybierac, kogo wystrzelic w
        kosmos ,niemialbym najmniejszych watpliwosci, ze tego sku...a z
        Torunia
      • caraluch69 Re: "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak ni 19.04.08, 12:47
        przysało morde do koryta...
        jak to mówił nasz "światły" prezydent spieprzaj dziadu !!
        krew człowieka zalewa........
    • twojalewareka EURO organizuje panstwo, politycy i rzad! Nie PZPN 19.04.08, 11:26
      I Bogu dzieki bo nie przezylbym gdyby ta zgraja zlodziei dorwala sie do kasy.
      PZPN nie wybuduje stadionow, drog i infrastruktury, wiec lISTKIEWICZ moze sie
      bronic sam przed soba, przed swoja schizofrenia, zaklamaniem, a rzad rozlicza
      wyoborcy, nie ZLODZIEJE Z PZPN
    • stoprasizmowi cala Polska uwaza cie za Hu ...ja !!! 19.04.08, 11:29
      pupa bedzie cie bolala w wiezieniu...
    • morfeusz_1 "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie .. 19.04.08, 11:38

Nic się nie zmieni...

Bo tutaj jest jak jest po prostu i ja dobrze o tym wiem
    • mahat1 Zalozyl nam wszytkim nelsona 19.04.08, 11:40
      Bardzo nie lubie p.Listkiewicza z powodow wiadomych jak wiekszosc. Jednakze nalezy mu oddac, ze to gracz 1 klasa.
      Robi od lat wszystkich w trabe jak chce. Obiecuje, wycofuje sie, kluczy, lisi, to taki Talleyrand polskiej pilki.
      Jego chwyt z Euro polozyl na lopatki caly narod, bo wiadomo ze z powodow prestizowych wszyscy beda chcieli sie (sorry) zesrac.

I tutaj Listek wszytkich trzyma w szachu, zalozyl Polsce nelsona, bo niby bez niego sie nie da, a on i tak wszystkich rozegra majac poparcie UEFA, FIFA i takze Blattera, milosnika urody polskich kobiet, znajomych Listkiewicza.

Ja osobiscie od poczatku uwazalem i uwazam ze to Euro 2012 w Polsce to glupota, poniewaz jestemy na to nieprzygotowani i super gdyby sie odbylo w roku 2020, ale nie teraz, poniewaz je po prostu wszyscy przeplacimy, z powodu presji czasu i ogromu prac do wykonania.
      Nb. dla mnie ten co podpisal zobowiazania rzadowe to idiota, albo sabotazysta, ktory nie wiedzial co robi.

Im bedzie mniej czasu do Euro, tym wazniejszy bedzie Listek, i tak czy inaczej on do tego 2012 dotrwa w polskim futbolu, a jak bedzie sukces to jeszcze dluzej.

Niestety musimy wszyscy zrozumiec, ze Listek byl, jest i bedzie.
      Jedyna metoda to zarzad komisaryczny z pelna swiadomoscia konsekwencji, to jest bez Euro i bez polskich druzyn itd.

Tak to jest rozwiazanie, zarzad komisaryczny w PZPN, potem nam zabiora Euro 2012 (na cale szczescie) i to bedzie honorowe dla nas wyjscie, bo najgorzej jak nam je zabiora z powodu nieprzygotowania i dopiero bedzie wstyd.

PS. wczoraj w TV widzalem p. Herre, ktory mowil ze wszyscy musimy sie wziac do pracy przy Euro 2012, moim zdaniem p. Herra powinien zaczac sam wreszcie (sorry) popie..c za taka pensje, albo zrezygnowac ze stanowiska.

• naturat Robi to samo co Putin 19.04.08, 11:41
      Robi to samo co Putin...
      Nawet jak odejdzie to on będzie swego rodzaju premierem w PZPN.
    • stoprasizmowi cala Polska uwaza cie za Hu ...ja !!! 19.04.08, 11:43
      listkiewicz do laski palo
    • uwagiluzne wojownik światła 19.04.08, 11:50
      i po co te wielkie słowa Listkiewicz: "stoczę jeszcze jeden bój o zachowanie
      niezależności piłki od świata polityki".

Wiadomo, że to twój bój o stołek.

• wyjadacz_parkietuf "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie .. 19.04.08, 11:52
      Hehehe... wiecie co? Podziwiam gościa... Serio... Ma tak zaje..sty
      tupet i tak dużą dozę kabotyństwa, że po prostu cała Polska może mu
      naskoczyć.... Ile już gnoju wylaliśmy na Listka, a ten po prostu
      idzie w zaparte i sobie nuci "a ja was pier...lę, ja was w du..pie
      mam!" A co się nachapie to jego...
    • jozin.z.bazin Schetyna i Drzewiecki - ciekawe co teraz powiedzą? 19.04.08, 11:56
      Śmiać mi się chce jak sobie przypomnę odpowiedzi tych panów na pytania
      dziennikarzy kilka dni temu, gdy pytano ich o uchwałę o podaniu zarządu PZPN do
      dymisji: "tak, uchwała jest. Zapewniamy wszystkich, że to my (PO) jako jedyni
      doprowadziliśmy do kompromisu. PiS jest be, bo tylko jątrzył i niczego nie
      osiągnął a wprost przeciwnie. Tylko dzięki naszej (PO) polityce Listkiewicz i
      cały zarząd poda się do dymisji. To przełom. Zapamiętajcie PiS to
      nieudacznicy..." Blah, blah, blah!

No i co teraz powiecie panowie Schetyna i Drzewiecki? (nota bene obaj są jakoś
      dziwnie umoczeni w afery w polskim sporcie).

• meev "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie .. 19.04.08, 12:01
      Ale sk...iel! Bez grama przyzwoitości. Tym zachowaniem podkreśla swoją
      przynależność do bandy leśnych dziadów.
    • offal Betonowy gość ! 19.04.08, 12:02
      Przyspawany do stołka, mało go obchodzi Polska piłka nożna, tylko
      władza sie dla niego liczy.

Wieloletni sędzia piłkarski, które nie wiedział/widział korupcji w
      naszej lidze ... może powinień obejrzeć film "Piłkarski Poker" i
      sprawdzić kiedy go nakręcono ? Coś mi się wydaje że polska
      rzeczywistość od fikcji filmowej nie wiele się różnią od lat !!!

• mieczyslawww Żyła złota dla pana :^^ 19.04.08, 12:10
      Jak takie nieroby mają sie wziąsć za uczciwą prace jak lewizna
      spływa strumieniami.Pan masz kasy na 30 prawnikow masz kase jesteś
      nietykalny co te barany polskie mogą ci zrobić pomiłczą i
      przestaną .Jesteś pan zajebisctym cwaniaczkiem .Umiejącym się
      ustawić nie robiąc nic .To ten tempt kraj może płakac że ma prawo do
      dupy.
    • mao111 Re: "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak ni 19.04.08, 12:11
      Listkiewicz ty ścierwojadzie. Pie..ć Euro 2008 i Euro 2012.
      Wy.. go na zbity pysk.
    • dr_avalanche Coś w tym jest 19.04.08, 12:14
      Zamiast wieszać na nim tak bezkrytycznie psy warto zdać sobie sprawę że za Listkiewiczem mimo wszystko coś jednak przemawia. Wiem, wiem - korupcja, misio cwaniaczek, trzymanie się stołków... Wszystko to
      prawda. Ale za Listkiem - choć dziś wydaje się to absurdalne - możemy jeszcze zatęsknić. Te jego banialuki o chęci zachowania niezależność PZPN od polityki to klucz do zrozumienia tego, o czym tu piszę. Otóż PZPN - jak każdy związek piłki nożnej w każdym innym kraju - to państwo w państwie. Rządzi się swoimi prawami a na każde zainteresowanie organów państwowych swoimi machlojki podnosi wrzask o "ingerencji polityków", leci na skargę do centrali, centrala straszy zawieszeniem kraju i klubów w rozgrywkach, politycy boją się reakcji kibiców, wycofują się ze swoich działań i leśne dziadki ze związku dalej mogą kręcić swoje lody. Dobrze znamy ten scenariusz, prawda? Otóż moim zdaniem Listek to mniejsze zło. Rozp...lić PZPN odgórnie się nie da, bo staniemy sie ofiarami powyższego wariantu wydarzeń. A tego nie chcemy, tym bardziej że mamy Euro 2012, wcześniej całkiem niezłą grupę w eliminacjach na Mundial 2010, na dodatek Leo, wiara w sukcesy itp. - paradoksalnie gdyby tego nie było i bylibyśmy w totalnej pupie, łatwiej byłoby przełknąć rok czy dwa wykluczenia ze struktur światowych ale w zamian wyczyścić ten syf i wypalić aż do fundamentów, czyli do związków regionalnych. Właśnie - związków regionalnych. To tam siedzi największy beton. Rózne III i IV-ligowe cwaniaczki z PRL-owską mentalnością robiące małe przewały i jeszcze mniejsze przewaliki. Że to oni są najbardziej przeciw zmianom wiadomo od dawna. Tak samo jak wiadomo że mają ogromny wpływ na wybór centrali. Przy okazji nadzwyczajnego zjazdu zorganizowali spotkanie bez wiedzy zarządu PZPN, coś tam spiskowali, podobno przygotowali jakiś własny projekt "reformy". Usunąć - ze względu na to co napisałem powyżej - się ich nie da. no chyba że przełkniemy kary FIFA. Zapewne nie przełkniemy więc pozostaje tylko opcja przyjeta obecnie. Odejdzie zarząd, "teren" zostaje. I to ten "teren" może dorwać się do władzy. A to może być zmiana, przy której rządy Listka wydadzą nam się niebywale reformatorskie i progresywne.
    • kaukonsky :o( 19.04.08, 12:26
      Przecież to jest oczywiste, że nie zrezygnuje. Pamiętajmy, że PZPN, to nie jest sam Listkiewicz. To stado ludzi na etatach w związkach okręgowych (wojewódzkich) plus cała masa ludzi żyjących z tego związku: działaczy, sędziów, obserwatorów, którzy za parę godzin oglądania meczy biorą kila stów. Policzmy: liczba lig od 1. do "C" klasy, razy kilkanaście klubów, razy kilkanaście województw razy trzech sędziów i obserwator, razy kilka stów za mecz. I to w tygodniu. Popatrzmy, jakimi pieniędzmi obracają. Zrezygnują?! Nigdy!
      A zmiana Listkiewicza też niczego nie załatwia, bo ta struktura wybierze na czoło kolejnego mu podobnego. Że to problem tylko PZPN? Też nie! Bo podobna sytuacja jest w innych związkach sportowych, w UEFA, FIFA, a przede wszystkim w MKOl-u. Prostesy przeciwko występom sportowców na olimpiadzie w Chinach? A kto tę olimpiadę Chinom przyznał? Sportowcy?
      A, co tu język strzępić i literki na klawiaturze ścierać... :o/
      • kaukonsky meczÓW! 19.04.08, 12:40
        sorry... :o(
    • dr_nauk Jakos nie jestem zaskoczony. 19.04.08, 13:04
      A swoja droga Listek znow pieknie to rozegral - patrzac na liste kandydatow na
      nastepcow (Piechniczek, Lato, Engel) nie pozostaje nic innego jak tylko blagac
      go, by pozostal na stanowisku. Bo wbrew pozorom moze chyba byc jeszcze gorzej,
      gdy w PZPNie zaczna oficjalnie rzadzic orly polskiej mysli szkoleniowej.
      Leo zreszta juz zaczal blaganie. A Michas sie "waha" czy aby na pewno ma moralne
      prawo ustapic. Takiego autorytetu jak Leeeeo ma nie posluchac?
    • smok_sielski "Nie mogę się poddać" - Listkiewicz jednak nie .. 19.04.08, 13:08
      To bylo wiadome od poczatku tej calej hecy :) Kto przy zdrowych zmyslach sam by
      zrezygnowal z takiej posady? Ludzie, myslcie :)
      smok
    • brynk I co na to rząd ? - W d...ma was Listkiewicz 19.04.08, 13:19
      Zlećcie sprawę Putinowi albo ...Bin Ladenowi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka