Gość: maine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 18:17 to jest 27 kolejka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mądry 37. kolejka OE - na żywo IP: *.broker.com.pl 26.04.08, 18:40 "NARÓD WYBRANY - CRACOVIA".........tak , do IZRAELA!...tam jest ich miejsce w lidze , hahahhahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona Wójcik lekiem na całe zło IP: *.tvkdiana.pl 26.04.08, 19:01 a Widzew w 3 lidze, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hat trick hat trick klasyczny IP: *.bermudy.net 26.04.08, 19:29 tylko gole dwa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek 37. kolejka OE - na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 19:32 Ej!szubrawcy z PZPN zainteresujcie się wynikiem w Łodzi znowu postawiłem u buka na ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic widac zw we wrocku marza sie puchary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 19:48 a wiec widzew bez walki groclinowi, cracovia zmotywowana dodatkowo premia. w pucharach bedzie groclin a od nowego sezonu slask. wszystko po staremu, handlujemy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek 37. kolejka OE - na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 20:00 pzpn do dzieła dwa karne w łodzi ja postawiłem u buka na ŁKS to jasne ustawiony mecz zamknijcie nam stadion na cały rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubi Re: 37. kolejka OE - na żywo IP: *.icpnet.pl 26.04.08, 20:55 2:3 to klęska???? Od kiedy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sifin Re: 37. kolejka OE - na żywo IP: 10.203.52.* 26.04.08, 21:03 od kiedy,może i niestety,traci się szanse na grę w pucharach w ten sposób;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr3430 37. kolejka OE - na żywo IP: *.toya.net.pl 26.04.08, 21:11 na przekór wszystkim s......... z pzpn-u , ŁKS wygrał i zostanie w ekstraklasie, bo Lodz to my a nasza druzyna ma serce do pilki, mozecie zamykac nam stadion,ale LKS ma kibicow ktorzy kochają swoj klub i bedą z nim zawsze. pzpn pzpn j.... j.... pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 37. kolejka OE - na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 21:47 popieram;) ŁKS to przedewszystkim kibice ale piłkarze również i nawet ch..om z pzpnu nie uda się zatrzymać ŁKSu.Ełksa zostaje w pierwszej lidze a w następnym sezonie będzie mistrzem.;) dziękujemy piłkarzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1910 Re: 37. kolejka OE - na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 21:55 TY 08 będziecie mistrzem jak będziecie mieli drugiego T.CEBULE który znowu kupi wam tego mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh Re: 37. kolejka OE - na żywo IP: *.toya.net.pl 26.04.08, 22:10 Jak widać po wyniku meczu ŁKS-Bełchatów, kolejki cudów czas zacząć...sezon się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az aby język giętki mógł powiedzieć wszystko... IP: *.bpl.vectranet.pl 26.04.08, 21:21 ... co pomyśli głowa. Cytuje: "Piłka leciała w okienko bramki Olszewskiego, ale zmieniła jeszcze całkiem tor odbijając się przed wpadnięciem do siatki od słupka." Dwa razy musiałem przeczytać to zdanie, aby upewnić się co "poeta" miał na myśli. I wy za to bierzecie pieniądze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namor 37. kolejka OE - na żywo IP: *.bater.net.pl 26.04.08, 21:52 Panie Rejs dziekujemu za porażke Do spółki z Kotorowskim twoim koleszką ze starej paki Lecha przegraliscie ten mecz. Ty panie Piotrze burzac dobra atmosfere w Lechu a twoj kolega puszczajac absurdalne łatwe do obrony bramki tak ze Panie Rejs I panie Kotorowski na waszym miejscu bym sie wstydził...bardzo wstydził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona Re: 137. kolejka OE - na żywo IP: *.tvkdiana.pl 26.04.08, 22:33 ale jestem spocona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... co za debil z tego pisarczyka ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 02:04 Legła poległa z Lechem u siebie "wielce pechowo", a Lech w Krakowie poniosl "klęskę" ;) warszawka hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hat Trick Hat trick IP: *.bermudy.net 27.04.08, 10:35 "(...)którą przejął Zając i w sytuacji sam na sam nie miał problemów z pokonaniem Olszewskiego" I nadal w tytule - klasyczny hat trick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hat trick IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 11:10 przedpiśca powinien się douczyć. Klasyczny hat trick jest przy strzeleniu trzech bramek: a) przez tego samego zawodnika b) nie rozdzielonych strzeleniem bramki przez kogokolwiek innego (wszystko jedno czy rywala, czy zawodnika z tej samej drużyny) c) w jednej połowie wszystko się zgadza, a ten wyżej jest niedoukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hat Trick Re: Hat trick IP: *.bermudy.net 27.04.08, 13:51 to pojechałeś - w tytule : "Witkowski pokonał Lecha klasycznym hat trickiem" . Naucz się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namor 37. kolejka OE - na żywo IP: *.bater.net.pl 27.04.08, 11:22 ten wynik zawdzieczamy tylko i wylacznie prowokujacymi wypowiedziami Rejsa przed meczem i tym poroznil druzyne i wyszlo mu to perfect to bylo widzac w meczu grali tylko zawodnicy sprowadzeni przez Smude reszta ten mecz olala a taki byl spokoj w druzynie jak pan REjs nie mial podpisanego kontraktu a jak go podpisal to znowu moze szalec w zespole a to tylko jest zawodnik ktorego tez idzie usadzic i sie dziwie ze tego nie zrobia sami pilkarze tylko go sluchaja dla mnie to jest dziwne przeciez oni dzialaja na niekorzysc klubu i na nasza kibicow.Panowie prezesi do roboty naprawde przosze sie tym panem zajac od jednego czlowieka nie moze zalezec los calej druzyny i klubu dla mnie to jest smieszne przciez to tylko jest Rejs nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś