Gość: kuba IP: 91.177.141.* 19.09.08, 16:20 więzadeł a nie wiązadeł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutokin Anglielscy bramkarze powinni uciekac, jesli 19.09.08, 16:29 Angielscy bramkarze powinni uciekac, jesli konkurują z Polskimi, Kirkland-Dudek - Kirkland caly czas konta, Kirkland-Kuszczak (w WBA) znowu Kirkland caly czas kontuzjowany, teraz Foster-Kuszczak (w MU) i historia się powtarza, brzmi jak fatum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Kuszczaka traktuja jak chlopaka ze zmywaka IP: *.bredband.comhem.se 19.09.08, 17:46 widzielismy wszyscy jak odbierali puchar, Kuszczak staral sie dostac w rece ale przekazywali tylo sobie, nawet wszystkim rezerwowym i masazystom dali podniesc do góry na koniec gdy juz nie bylo nikogo wiecej wzial Kuszczak, przykro mi bylo jako polakowi, pilkarze nie szanuja naszego pilkarza... on w gescie rozpaczy i kompleksów zafarbowal sobie glowe na blondi...hehe, liczyl ze tym zaimponuje Leo..?hehe i zafra na EURO..? buahah mimo to kibicuje mu, bo to polak, Boruc jest zarozumialym burakiem, Kuszcak jeszcze zakompleksionym, ale chcialbym zobaczyc Kuszczaka jako nr 1 w Manczesterze, co zrobi wtedy Benhauer..? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Kuszczaka traktuja jak chlopaka ze zmywaka IP: *.68.65.182.kutno65.tnp.pl 19.09.08, 22:03 Polak sie pisze z wielkiej litery, Ty "Polaku"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User27 Kuszczak został bez rywala w Manchesterze United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 17:55 Co to znaczy "Konta"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User27 Kuszczak został bez rywala w Manchesterze United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 17:57 jutokin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qd Re: Kuszczak został bez rywala w Manchesterze Uni IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 18:49 chodzi o kontuzje mośku Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Manchester, rok: 2022 19.09.08, 23:07 40 Tomek Kuszczak wraca do formy - donosi gazeta - jest możliwe, że reprezentacyjna nadzieja wejdzie wreszcie na stałe do bramki czerwonych diabłów. Mecz z Liverpoolem w najbliższą sobotę będzie dla Tomka 11 meczem w lidze w sezonie. Tak wielu meczów w lidze Kuszczak nie rozegrał od sezonu 20014/15 gdy zagrał 10 razy. - Od czasu zakończenia kariery przez Van der Sara gdy przegrywałem walkę o miejsce między słupkami z angielskim juniorem czuję, że wreszcie to jest to - mówi nam Tomek. - Trener musi mnie wreszcie wpuśić do gry. Nie mogę całej kariery przesiedzieć na ławce. Czy mogę? - rezolutnie dodaje. Gazeta i Polsat Sport naciskają na trenera reprezentacji by zabrał zawodnika na mistrzostwa europy do gruzji w następnym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Kuszczak został bez rywala w Manchesterze United IP: *.dclient.hispeed.ch 19.09.08, 23:36 Jacek b a k brzeczal zbyt dlugo. Przeciez to przebrzydla chrzakajaca SWINIA. Wczoraj mnie doglebnie zdenerwowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemmm? Rozumiem ze Ben to... IP: 193.138.241.* 20.09.08, 01:01 ...brytyjska nadzieja w bramce. Ale dziwi mnie fakt ze taki klub jak Mancheaster ciagle trzyma zawodnika ktory tak bardzo jest podatny na kontuzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Kuszczak został bez rywala w Manchesterze United IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.09.08, 03:30 smolarek za wolna anglie 1939-1945 Odpowiedz Link Zgłoś