Gość: mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 14:59 mówili ze bedzie 70tys!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.telpol.net.pl 25.09.08, 15:31 Jak może być 70 tys. skoro stadion w Poznaniu może pomieścić niecałe 25 tys.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: trzymaj rekę na pulsie IP: *.mas.airbites.pl 25.09.08, 16:05 . napisał(a): > Jak może być 70 tys. skoro stadion w Poznaniu może pomieścić niecałe 25 tys.? dobry z ciebie matematyk, to cieszy, faktycznie 2x24tys=48tys a GW pisze o 50tys.;trzymaj tak dalej, jest szansa że GW lub Lech da Ci darmowy bilet za trzymanie reki na pulsie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: trzymaj rekę na pulsie 25.09.08, 16:18 50 tysięcy? To tyle co na waszej legii przez cały sezon - może czas już pewne rzeczy przewartościować droga gazeto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic58 Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.dsl.telepac.pt 25.09.08, 15:48 Blisko 70 tys. widzów to było faktycznie na meczu Lecha z Zawiszą Bydgoszcz w meczu II ligi w 1971 r. Mecz ten decydował o awansie Lecha do I ligi (obecnie ekstraklasy). Wygrana Lecha 4:2 od stanu 0:2. To był w tym czasie rekord świata frekwencji na meczach drugoligowych. Pózniej był poprawiony przez FC Napoli (80 tys. widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.popl.cable.ntl.com 25.09.08, 21:06 ssc napoli Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani 25.09.08, 23:57 A gdzie grali? Na Śląskim w Chorzowie czy na X-lecia w Warszawie? A moze na Maracanie? Gość portalu: Kibic58 napisał(a): > Blisko 70 tys. widzów to było faktycznie na meczu Lecha z Zawiszą > Bydgoszcz w meczu II ligi w 1971 r. Mecz ten decydował o awansie > Lecha do I ligi (obecnie ekstraklasy). Wygrana Lecha 4:2 od stanu > 0:2. To był w tym czasie rekord świata frekwencji na meczach > drugoligowych. Pózniej był poprawiony przez FC Napoli (80 tys. > widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.icpnet.pl 26.09.08, 00:34 na Stadionie im. Edmunda Szyca w centrum Poznania baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joel Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.icpnet.pl 26.09.08, 02:10 Stadion Warty Poznań, niegdyś. Dzis rosnie tam przepiękny las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrockowiec Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.wro.vectranet.pl 25.09.08, 15:55 Nie kibicuję KKS, ale rozjedzcie tą Austrię z łaski swojej. Dla wszystkich klubów i polskiej ligi, bo to wstyd, żeby naszą ekstraklasę stawiano na równi z ligami jakiejś papadocji południowej. Odpowiedz Link Zgłoś
patrykob Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani 25.09.08, 16:55 Gość portalu: wrockowiec napisał(a): > Nie kibicuję KKS, ale rozjedzcie tą Austrię z łaski swojej. Dla wszystkich klub > ów i polskiej ligi, bo to wstyd, żeby naszą ekstraklasę stawiano na równi z lig > ami jakiejś papadocji południowej. Dawać (L)egia i Austria . Honor ligi jest nieważny . Liczy się tylko (L)egia i jej zwycięztwo i to , żeby nikt w polskiej lidze nie był od niej lepszy . Lech , Wisła , Odra , Polonia Warszawa i Śląsk do okręgówki i oddawać legji budżety . Niech w siłę rośnie największy , najlepszy i najbogatszy klub w polskiej lidze . A inni do domu , my nie powiemy nikomu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 19:22 Ty chyba się z Kelly Bundy na rozumy pozamieniałeś!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candlekeep Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:41 patrykob, Ty najpierw zadbaj o atmosferę na Legii, jeśli tak wiele dla Ciebie znaczy ta nazwa, a dopiero potem głosuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Lech powinien być wzorem dla innych IP: *.mas.airbites.pl 25.09.08, 15:56 takich klubów jak Lech powinno być w lidze piłki kopanej ok. 10 szt i koniec, poprawi sie jakość i zainteresowanie, nie będzie kłopotów z tzw. kibolami, dokopcie tym spod Wiednia i Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech powinien być wzorem dla innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 17:07 ta tylko kolego Lech przoduje w tzw lidze Chuliganów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Lech powinien być wzorem dla innych IP: *.mas.airbites.pl 25.09.08, 17:25 kibic napisał(a): > ta tylko kolego Lech przoduje w tzw lidze Chuliganów :D nie wiem bo już nie bywam, czytam tylko w GW że Legia przoduje wśród tych którzy noszą "twarde przedmioty" i mają w "du..." sponsoring a Lech przoduje w liczbie posiadanych telefonów komórkowych i przesyłanych sms-ów .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic58 Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.dsl.telepac.pt 25.09.08, 15:56 Rekordowa frekwencja na meczach Lecha , średnio 45 tys. na mecz, była w sezonie 1970/71 w II lidze, kiedy to Lech walczył o powrót do I ligi po 30 latach przerwy. Ostatni decydujący mecz z Zawiszą Bydgoszcz obejrzało blisko 70 tys. widzów. Wynik 4:2 dla Lecha i awans.Pierwszy mecz, po wieloletniej przerwie, w I lidze Lech rozegrał z Legią w obecności 50 tys. widzów. Wynik 1:0 dla Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Warum Bajki o 70 tysiącach... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 25.09.08, 16:28 A gdzie te 70 tys. się mieściło? W tym Grajdołku przy Bułgarskiej? Za komuny widzów się liczyło "na oko". Nikt nie podawał oficjalnych danych dot. sprzedaży biletów (nie pokrywały się też z ilością widzów) a pierwsze kołowrotki liczące wchodzących na stadion pojawiły się w późnych 80tych latach (i wtedy liczba kibiców na stadionach dość nagle drastycznie spadła). O ile w opowieści o 100 (nawet 120) tysiącach na Śląskim czy 100 tysiącach na X-lecia można jeszcze wierzyć (są odpowiednio duże) to 70-tys w Poznaniu jest chyba raczej bajeczką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Bajki o 70 tysiącach... IP: *.icpnet.pl 25.09.08, 16:41 ano mieściło się... bo to nie było na bułgarskiej, tylko na staryn stadionie-legendzie na Dębcu... inna sprawa, że warunki oglądania takiego meczu były pewnie średnie, ale cóż - inne standardy wtedy panowały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vuya Re: Bajki o 70 tysiącach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 16:44 Stadion przy Bułgarskiej powstał w latach 80-tych. Wcześniej Lech grał na stadionie na Dębcu (ok. 20 tys. miejsc), ale ważniejsze mecze - w tym ten o awans do I ligi - rozgrywał na największym wówczas stadionie w Poznaniu - im. 22 lipca (później im. E. Szyca, obecnie w trakcie rozbiórki). Stadion miał wówczas pojemność 60 tys., więc 70 tys. mogło wejść, skoro ludzie zajęli wszystkie miejsca, łącznie z przejściami i koroną. Odpowiedz Link Zgłoś
zawaldemar Re: Bajki o 70 tysiącach... 25.09.08, 16:53 to nie mit. Wtedy normalnie Lech grał te decydujace mecze na (wtedy ) reprezentacyjno-dożynkowym stadionie 22 lipca, na Dolnej Wildzie w Poznaniu. Moze i trybuny tylu ludzi nie pomiescily, ale pamietajmy ze wtedy były ławki , a nie krzesełka i kibice stali na koronie stadionu i na bieżni. A tym co gadaja ze w Poznaniu tak dużo kibicow bo to jeden klub przypominam ze jest popularna Warta i kilka pomniejszych klubików. Pozatem kiedys w 1 lidze byly TRZY kluby z Poznania (Lech, Warta, Olimpia) , ale ZAWSZE to Lech miał bardzo duzo kibiców, bo to klub wywodzacy sie z robotniczej Wildy i Dębca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal bajeczką to jest istnienie mózgu w twojej głowie IP: 78.152.31.* 25.09.08, 16:54 Mógłbyś się łaskawie nie obnosić ze swoją ignorancją? "Grajdołek" przy Bułgarskiej został oddany do użytku w roku 1980, więc pomyśl warszawski kmiocie, jakim cudem mógłby być areną meczu w roku 1971. Do tego czasu Lech rozgrywał swoje mecze częściowo na stadionie na Dębcu a częściowo na stadionie im. 22 Lipca/Edmunda Szyca. pl.wikipedia.org/wiki/Stadion_im._Edmunda_Szyca Tam właśnie odbył się wspomniany mecz. 60cio tysięczne widownie pojawiały się tam nieraz a przy okazji któregoś z Wyścigów Pokoju było nawet 80k ludzi, więc 70k spokojnie mogło na niego wleźć. To tyle w ramach dokształcania. Resztę doczytaj sobie sam, zanim po raz kolejny dasz głos w sprawie o której nie masz zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Warum nie skacz pacalu... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 25.09.08, 17:23 ... i się nie napinaj bo ci żyła pierdząca pęknie... post mój był ze znakiem zapytania i słusznie powątpiewał w pomieszczenie tylu widzów na Bułgarskiej. Zresztą twoje źródło (wiki) podaje już tylko liczbę 60 tys. Co do liczenia widzów za komuny to fakt szacowania ich liczby jest wiadomy i rozbieżności rzędu 25% i więcej nie są niczym nadzwyczajnym (być może tych widzów było zatem 45tys. a nie 60-70?). Dlatego do tego typu danych podchodzić należy ostrożnie do czego zachęcam. Swoje bluzgi wsadź za to sobie Pyro tam gdzie się plecy kończą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslacy Re: nie skacz pacalu... IP: 86.96.227.* 25.09.08, 17:36 Nie bylo krzeselek, tylko lawki, wszystkie korytarze, wolne przestrzenie byly pozajmowane. Na trubunach scisk. Dlatego mozna powiedziec ze bylo ich grubo ponad 60 tys. A nie 45 tys jak piszesz. I zadne Twoje obliczenia tego nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawka Re: nie skacz pacalu... IP: *.acn.waw.pl 25.09.08, 21:15 Kibicuje Legii, nie jestem fanatykiem, ale od zawsze był to ulubiony mój klub. Ale porównując to co się dzieje na Bułgarskiej (oprawę meczów, tłumy na trybunach i średnią 18k na mecz) do Łazienkowskiej, gdzie i zarząd i żyleta chcą porozwalać klub ze 100-letnią tradycją... To szczerze zazdroszczę Lechowi i jego kibicom. Tworzą klub o europejskim formacie... Nie zmienia to faktu, że Legia wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: nie skacz pacalu... IP: *.e-wro.net.pl 25.09.08, 21:52 Szacunek! Trzeba umiec kibicowac swojemu klubowi, a mimo to umiec docenic rywala. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nic nie pęknie, odpisywałem ci całkowicie na zimno IP: *.gprs.plus.pl 26.09.08, 09:38 > post mój był ze znakiem zapytania i słusznie powątpiewał w > pomieszczenie tylu widzów na Bułgarskiej. No właśnie i w tym jest twój problem, nawet go nie dostrzegasz. "Słusznie powątpiewał". Wątpliwości przedstawia się trochę grzeczniej. W ironiczny sposób (wspominasz o "bajeczkach" i "grajdołku") wypowiedzieć się może osoba obeznana ze sprawą i będąca pewną swoich racji, a nie kompletnie oderwana od tematu. Inaczej łatwo wyjść na... wiesz kogo. > Swoje bluzgi wsadź za to sobie Pyro tam gdzie się plecy kończą... Bluzgi? Jakie bluzgi? Ignorant? Kmiotek? Litości - to tylko pejoratywne określenia, na które całkowicie zasłużyłeś formą i treścią poprzedniego posta. > Co do liczenia widzów za komuny to fakt szacowania ich liczby jest > wiadomy i rozbieżności rzędu 25% i więcej nie są niczym > nadzwyczajnym (być może tych widzów było zatem 45tys a nie > 60-70?). Dlatego do tego typu danych podchodzić należy ostrożnie > do czego zachęcam. > Zresztą twoje źródło (wiki) podaje już tylko liczbę 60 tys. Nie, nie było 45tys. Było 65-70tys. Wikipedia nie jest moim źródłem, tylko źródłem potwierdzającym istnienie wspomnianego stadionu, które przedstawiłem dla ciebie. Dane tam zawarte są różnej jakości. Ja mam w tej dziedzinie informacje z pierwszej ręki. Pomacham ci z trybun na meczu z Austrią. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warum Re: nic nie pęknie, odpisywałem ci całkowicie na IP: *.unused.derbynet.waw.pl 26.09.08, 13:10 Szczerze mówiąc wątpię także, by ów były "stadion" Warty mógł pomieścić więcej niż 50 tys. (nie mówiąc o 80). Widziałem go nawet gdy był jeszcze stadionem a nie kępą drzew i krzaków. No ale kiedyś też szacowano że stadion Legii jest na ponad 25 tys., ŁKSu i Ruchu na 40 tys., to i pewnie puszczono bajeczkę o 70-80 tysiącach w Poznaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max=WIDZEW Re: bajeczką to jest istnienie mózgu w twojej gło IP: *.lodz.mm.pl 27.09.08, 01:07 do tej pory myślałem że rekord w Poznaniu to ten z 1951 na derbach Lech-Warta 55 000 kibiców na meczu w 3 lidze a tu czytam że wynik poprawiono parę lat póżniej. Pozazdrościc polityki prowadzonej przez klub my za rządów sponsora debila cacka spadamy po równi pochyłej pozdrowienia dla FRANKA SMUDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: 193.201.167.* 25.09.08, 16:54 a spadł w sezonie 1940/41? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123... Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: 213.192.88.* 25.09.08, 23:07 Lech o awans do I ligi walczył w sezonie 1971/72. Rok szybciej, czyli 1970/71 walczył o awans do II ligi z Lechią Gdańsk i niestety wygrał po zwycięstwie w Poznaniu 1:0 w przedostatniej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walijczyk Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 25.09.08, 16:22 hmm... Austria nie lubi grać na dużych stadionach, więc pewnie gacie im ze strachu spadną :)) Będzie dobrze... A Legie też możecie pokonać, bo ostatnimi czasu aż żał patrzeć na to co sie tam wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.bethere.co.uk 25.09.08, 16:22 To mi sie podoba. Zadnych przeklenstw. Come on Kolejorz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Otto Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.09.08, 16:28 Tjaaasne ;) Bąk nie da rady grać w obronie, tak go ładnie przywitamy. Cały mecz 25k+ ludzi pocisk na Jacusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 18:42 Jeśli będą bluzgi na Bąka to cała moja sympatia dla kibiców Lecha pójdzie w las. To wasza legenda Dr.Otto, grał w obronie Kolejorza i stamtąd ruszył w wielki świat do Lyonu... ale wtedy miałeś pewnie ze 3 lata to skąd możesz wiedzieć? :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Otto Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.09.08, 18:55 eee, wtedy akurat 16 ;) I gdzieś mam Twoją sympatię do kibiców Lecha. Nie ma szacuna dla kolesia, który leje bo pysku piłkarza ze swojego (13 lat temu !) klubu... Bo co ? Taki Bandrowski już ma powołanie kadry, a Bączek już nie ? 90 min jazdy po nim wystarczy na parę grubych kiksów :) Pozdro napinaczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 21:21 O kuźwa. A czym on niby sobie zasłużył na bycie tą legendą? Trzy sezony w Kolejorzu i przy pierwszej okazji szybka nóżka za granice. Za bejmami. I to ma być legenda? Poza tym jego wypowiedzi o Lechu też pozostawiały wiele do życzenia. Tak więc dla nas Bąk jest w tej chwili zwykłym chamskim dupkiem którego do prawdziwych kolejowych legend (np.Łukasik)nawet nie porównuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.w86-202.abo.wanadoo.fr 25.09.08, 16:46 I tak ma byc. I jeszcze wiecej i jeszcze wiecej. do oporu. Ta lia musi w koncu nabrac jakies wartosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfk Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: 193.201.164.* 25.09.08, 16:53 Co się stało GW. POwinni napisać o 50tys kiboli którzy zamierzają demolowąc stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Chyba nie byłeś na meczu Lecha IP: 217.168.129.* 25.09.08, 17:38 Chyba nie byłeś na meczu Lecha. Można z dzieckiem przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '-.-' A mówi ci coś słowo "ironia"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 21:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Czy zarząd wie, że maksymalnie, że spie... sprawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 17:10 Przecież to co się dzieje przed stadionem i Tifo woła o pomstę do nieba. Połączenie sprzedaży na dwa mecze, dwa punkty z biletami na cały region, zmiana zasad sprzedaży w trakcie jej trwania. Skandal na skandalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bułgarska 33.834 - taka jest teraz pojemność stadionu IP: *.echostar.pl 25.09.08, 18:03 Dwa razy po 33.834 droga GW. Łatwo policzyć. Pan redaktor znajdzie 30min i sie przejdzie na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrasek Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.wroclaw.mm.pl 25.09.08, 18:15 NO TO CENY DOSTOSOWANE NA PEWNO DO KIBICÓW ANIE SZANUJE FAULUJĄCYCH ałstriaków ale zeby na Legie były droższe bilety niz na puchar ułefa pewno posendziuje hołort webb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerterzysta Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 18:48 w Poznaniu na Bułgarskiej padł w meczu z Widzewem Łódź w latach 80tych gdzie na stadionie pojawiło się około 45 tysięcy fanów. Obecnie pojemność stadionu to coś koło 33 tysięcy z tego co wiem, ale nie jestem pewien czy z 3 rzędem na tzw. II trybunie czy też nie. Co nie zmienia faktu, że w Warszawie 50 tysięcy ludzi przychodzi nie na 2,3,4 ale na 10 meczów. Panie i Panowie, po co te bluzgi? sam jestem zapalonym kibicem, na stadionie też śpiewam że Legia to kobieta lekkich obyczajów ale jakaś kultura dyskusji musi być, co nie? pozdrowienia z grodu Przemysława, gdzie stadion wyróżnia się na tle ligowej szarzyzny. Ci Panowie biegający po murawie w biało-niebieskich koszulkach już wzięli przykład z kibiców i chcą być najlepsi w kraju ps. gdyby w lidze było 8 Lechów i 4 Wisły to byśmy byli już piłkarsko w Europie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.echostar.pl 25.09.08, 22:02 niebiesko-białych błaźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryolej Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.ip.netia.com.pl 26.09.08, 12:59 Widzę, że czuwasz wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca1de Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.08, 18:50 ja jako kibic Lecha mieszkajacy w Niemczech moge sie tylko smiac do rozpuku z Antkow(krawaciarzy). Ich argumenty sa komiczne,w tej wsi,ktora niektorzy zwia "stolica" nawet na dozynkach bylo mniej ludzi na stadionie niz w Poznaniu,nie wspominajac o meczach ligowych . warszawka moze tylko pomarzyc o takiej ilosci wspanialych kibicow jaka ma Lech!!!! Wystarczy ze pojdziesz raz na mecz Lecha i jestes w nim zakochany!!! "W GORE SERCA NIECH ZWYCIEZA LECH-KOLEJORZ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.09.08, 18:59 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
nikczemnick Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani 25.09.08, 19:05 Gdzie byłeś jak Lech błąkał się po 2 lidze nie tak dawno? Teraz wszyscy nagle są za Lechem, bo i łatwo za nim być obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.09.08, 19:51 No bo teraz jest "moda" na Lecha. Dumą Polski jesteśmy od lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: 155.136.80.* 25.09.08, 19:56 Otoz nikczemnicku jak Lech blakal sie po 2 lidze to jezdzilem nawet na wyjazdy do takich miescin jak Myszkow czy innych nie wspominajac o klatce dla przyjezdnych w Opolu,mam nadzieje ze ktos dysponuje zdjeciami owej klatki,wiec nie spinaj sie pewnie zes krawaciarz i gul ci skoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.echostar.pl 25.09.08, 19:59 jak sobie przypominam to w 2 lidze też był pełen stadion, prwadziwy kibicu a gdzie byłeś ty gdy na początku lat 90-tych przychodziło po 2-3 tys luda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez223344 Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: 78.152.29.* 25.09.08, 19:58 Ja na Lecha chodziłem jak walczył o utrzymanie w 2lidze,ide też oczywiście na Austrie i jakiś śmieszny klubik ze stolicy.FORZA LECH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic KIBICE to nie BYDŁO IP: *.icpnet.pl 25.09.08, 20:05 Jak można w taki sposób traktować kibiców? Niespodziewane zakończenie sprzedaży biletów (w czwartek zamiast w sobotę)na mecz z Austrią sprawiło, że dziś przed punktami ustawiły się ogromne kolejki. wiara stała nawet ponad 3 godziny, a wielu zostało odprawionych z kwitkiem. Osobiście widziałem jak o godz 18 ponad 100 czekających za biletami przed sklepem Tifo dowiedziało się, że mają sobie iść, bo sprzedaż została zakończona. Czy w taki sposób ponoć profesjonalny klub może traktować kibiców? Czy w klubie nie ma osób z wyobraźnią, które potrafią przewidzieć konsekwencje swoich decyzji? Chaos i krętactwo! Jaka była przyczyna zmian w zasadach rozprowadzania biletów? Naszemu klubowi, wbrew lansowanej opinii, do profesjonalizmu wiele brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delpyra Re: KIBICE to nie BYDŁO IP: *.icpnet.pl 25.09.08, 22:16 Dokładnie. Brakuje mu tak pod względem organizacyjnym, jak i sportowym. I to BAAARDZO !!! Nawet jeśli wygraja z Austrią, to i tak będą co nawjwyżej kelnerami w grupie. Prawda jest taka, że naszym klubom do profesjonalizmu jest tak daleko, jak stąd do Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ITO Ktoś tu liczyć nie potrafi IP: *.chello.pl 25.09.08, 22:19 50 tys. to nie to samo, co 2 x 24 000, bo wielu kibiców będzie na obydwu meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Legii Gratulacje dla LECHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 22:46 Gratulacje dla Lecha, ze ktos u was nie boi sie inwestowac, szkoda ze w warszawie postanowiono zbudowac stadion narodowy na 55 tys. miejsc śmiech na sali i legii tylko na 35 tys. ale cóz warszawa padła ofiarą polityki. a tak pozatym zamiast obrzucać sie blotem lepiej zacznijcie dzialać aby i wasze kluby mialy dobre stadiony i zeby mozna bylo wrescie spokojnie w czasie meczu zjesc cos z grilla wypic piwko i spokojnie obejrzec mecz ale wiem to marzenie scietej głowy, wiec zamiast narzekac i zacznijcie cos robic tak jak włodarze lecha. jeszcze raz Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gratulacje dla LECHA IP: 212.38.200.* 26.09.08, 08:35 Wydaje mi sie że w Stolicy powinien być tylko jeden duży stadion z którego mogliby korzystać wszystcy - dwa duze stadiony to marnotrastwo pieniędzy. (patrzmy: Mediolan). POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitz Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.teoc.pl 25.09.08, 23:05 Widzew pozdrawia Lecha i życzy powodzenia w obu meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 00:12 To jak w końcu z biletami dla "niekarnetowców", oficjalny komunikat brzmi że sprzedaż od poniedziałku, tutaj że od jutra, to jak w końcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 00:17 www.lechpoznan.pl/art,10207,zmiany_w_harmonogramie_sprzedazy_biletow_na_mecz_z_austria_wiede_.htm tutaj masz wszystkie informacje na temat sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.09.08, 04:07 Oto wysoka stopa zyciowa w krainie Polanda: Lata siedemdziesiate- przecietny zarobek-2500-3000 zl. cena biletu (przykladowo, stadion Stali Mielec: 4,50zl. Obecnie- zarobek- 2000zl.-cena biletu 90zl. Tam wszystko jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 08:18 Równie dobrze mogli w tytule napisać że będzie 1 mln kibiców, a potem dodać że chodzi o najbliższe 40-50 meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen złodziejstwo z biletami na austrię IP: *.eranet.pl 26.09.08, 08:27 właśnie się dowiedziałem, że w wolnej sprzedaży od poniedziałku nie będzie już biletów!!!! klub sprzedaje wszystko i dużo więcej niz jest miejsc karnetowcą!!!! skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOnrad Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 09:29 Ceny biletów zabójcze. Ale na Legie kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryolej Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.ip.netia.com.pl 26.09.08, 13:02 nie zapomnij se go w ramke je$%ąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Basler Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.09.08, 16:53 W końcu chodzi na jeden mecz w sezonie. Na pewno wsadzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumin Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 26.09.08, 16:05 dzisiaj stałem cztery godziny za biletem na Austrie normalnie katastrofa i z tego co słyszałem to końcówa.System sprzedaży biletów na Ległą i szkopów jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: European Union Re: Austria i Legia elektryzują kibiców w Poznani IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.09.08, 04:43 Mecze Lech-Legia zdaja sie duzo bardziej elektryzowac lechitow niz legionistow... Odpowiedz Link Zgłoś