Gość: eq IP: *.aster.pl 11.10.08, 12:50 "wczoraj Liverpool ogłosił, że chce mieć go u siebie" k...., gdzie ogłosił? no co za brednie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woitek El. MŚ: Polacy, brońcie lidera IP: *.itcomp.pl 11.10.08, 12:59 czesi bardzo powaznie podchdza do meczow z sasiadami,beda gryżć murawe aby nas pokonac,oni sport traktuja powaznie ,co niemozna powiedziec o polskich zawodnikach.Chcialbym sie mylic ale stawiam na sasiadow z poludnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Propozycja dla wszystkich pesymistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 19:18 Skoro Czesi tacy mocarze i poza zasięgiem, nasi leszcze a Leo ponoć skończyły sie pomysły, to proponuję, że w przypadku naszego zwycięstwa malkontenci będa siedzieć cicho przez co najmniej rok. Wkurzają mnie ci wszyscy niedowierzący. łącznie z dziennikarzami. A jak nie pójdzie? No cóż... wytłumaczenie macie już przed meczem. po prostu jesteśmy słabi, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Propozycja dla wszystkich pesymistów 11.10.08, 19:52 Poooooooolska gooooooola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: Propozycja dla wszystkich pesymistów 11.10.08, 19:59 Gość portalu: Jajo napisał(a): >to proponuję, że w przypadku naszego zwycięstwa malkontenci będa si > edzieć cicho przez co najmniej rok. A ja, zeby 'optymisci' odcieli sobie internet, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal El. MŚ: Polacy, brońcie lidera IP: *.chello.pl 11.10.08, 13:13 Mam nadzieję, że zadziała magia Stadionu Śląskiego....;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy El. MŚ: Polacy, brońcie lidera IP: *.chello.pl 11.10.08, 13:15 POLACY,TYLKO ZWYCIESTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Zwycieztwo? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 11.10.08, 14:01 Zwycieztwo? Zwycieztwo? Jak sie kura zsiura.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: Zwycieztwo? IP: 92.4.144.* 11.10.08, 18:38 Gość portalu: kura napisał(a): > Zwycieztwo? Zwycieztwo? > > Jak sie kura zsiura.. No to kura niech siura, niedawno z nimi wygralismy 2:0, na Euro Czesi tak samo skompromitawali sie jak my, ostatnimi meczami Czesi dorownali poziomem Polakom, to czego kura taka strachliwa, ze az w gacie przed pepikiem siura? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Połowa kibiców to takie kury siurające IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 19:20 Ale co to za kibice? I bez nich damy radę :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Tylko zwycięstwo! Niech się stanie. IP: *.stella.net.pl 11.10.08, 18:50 Leo, Leo Pamiętasz Chorzów sprzed lat Tyś pokonał Cris'a skład Uratowałeś honor Polski i swój Nie zostawiaj nas, o nie... Walcząc wciąż o zwycięstwo, Grali przez noc, Piłkę kopali ostatkiem sił, Aby w bramce ogłosić Chwałę i triumf Wszystko było tak proste w te dni. Patrząc wstecz na historię Z nadzieją wciąż Po przegranych spotkaniach Z ostatnich dni Ty nas uratuj od hańby, zlituj się! Ty jesteś fachowcem, nie zawiedź nas! Tyś nas wprowadził na Euro - pierwszy raz od lat... Niemcy naszym rodakiem ograli Was Austria angielskim karnym zarżnęła nas Strapieni z Chorwacją byli[ście] bez sił Nic nie było łatwe w te dni. Na Mundial ruszymy z mocą i zapałem Pokonamy wszystkich rywali ze wszystek sił Zaś na finał chórem kibice rozkupią bilety By ujrzeć zwycięstwo, nie zawieść ich. Leo, Ty na pewno zwyciężysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SATANandROMAN Do boju kaleki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 14:10 Do boju nasze kochane kaleki! Do boju nasze kochane bezmózgi! Do boju nasze biało czerwone pieńki z drewna! Kochamy Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KleineKonigMacius Piłkarski Bantustan sensacyjnie ograł Czechów 2-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 17:53 Mniej więcej takie będą nagłówki po tym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz El. MŚ: Polska - Czechy. Brońmy lidera! IP: *.mas.airbites.pl 11.10.08, 18:35 Jutro Pan Prezydent ogłosi żałobę narodową z powodu przegranej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: El. MŚ: Polska - Czechy. Brońmy lidera! IP: 92.4.144.* 11.10.08, 18:39 Gość portalu: xyz napisał(a): > Jutro Pan Prezydent ogłosi żałobę narodową z powodu przegranej Jutro to ty bratku bedziesz siedzial cicho jak mysz pod miotla, bo tak bedzie ci glupio. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Raczej dowiemy się, że honor nam ocalił Suzin albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 19:22 jakiś Bączykowski raczej ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba El. MŚ: Polacy, brońcie lidera IP: *.popl.cable.ntl.com 11.10.08, 18:50 wie ktos gdzie ten mecz mozna w londynie zobaczyc? jakis pub moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura moze? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 11.10.08, 19:28 1:0 dla Polski by mnie ucieszylo, ale na wszelki wypadek kupilem 12 heinekenow zeby sie znieczulic Odpowiedz Link Zgłoś
igrekoski Hej piłkarze Ile Wam dali za przegranie ten mecz? 11.10.08, 19:41 W polskiej piłce "wszyscy biorą". Więc jeśli nie wzięliście żadnej premii od Czechów to wygrajcie ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Ile Tobie dają za publiczne robienie z kretyna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 19:47 Z siebie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ohm Re: Hej piłkarze Ile Wam dali za przegranie ten m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:26 wygląda na to, że "tym razem" nie wzięli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Niemcom kibicować!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 19:45 Nie dość wam EM???.Wstyd i hańba polska piłka.Dla mnie polskiego futbollu poprostu nie ma!!!.Z Niemcami aż do Wiednia doszłam a Wy???Lotnisko-Okęcie.Żenada.A w Polsce mieszkam i Polka jestem ale wstyd mi za nasz poziom gry,poprostu nie ma zadnego.O 23 gdz. beziemy już wyniki znać.Rosjanie dla Niemców jak Czesi dla Polaków....tylko ,że Niemcy umieją grac.....Polacy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja żal zwieracz ściska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 19:52 Mam wypominać skąd się wzięly gwiazdy niemieckiej repry? Prawdziwy kibic nie wybiera sobie drużyny do wspierania. Zwłąszcza narodowej. A Niemcom zycże powodzenia. Nie będzie im łątwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutaj Re: gdzie to leci na necie ? IP: *.chello.pl 11.10.08, 20:15 Poszukaj tutaj: www.meczyki.pl/home.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwycięstwo Polska wygra w dogrywce albo w karnych. IP: *.chello.pl 11.10.08, 20:08 Przed nami zwycięstwo Białoczerwonych. Wygramy w dogrywce albo w karnych. Do boju Polsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Brożek i atak ..... żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:23 znów dostaje szanse na grę w ataku, ten Benhauer jest nienormalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Już widzę!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:31 Ballacka..niemiecka tel.ARD.,Adler w bramie,nasz Poldi no zobaczymy czy Rusa pokonamy.Do zobaczenia po meczu!!!.Niech każdy kibicuje komu chce ..demokracja.Za lepszych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Już!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:58 Poldi kochany w 9 min.gooooola strzelił!!!.A jak na polskim boisku??? Odpowiedz Link Zgłoś