vampirr 06.11.13, 20:49 Podszyci tchorzem wasale Hameryki przyprawiaja mnie o mdlosci. Byc moze racza laskawie "przesluchac" Snowdena u Ruskow!!! Co za tupet. Chlopak powinien sie na nich wypiac (ga)dupa... vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampirr Re: Schande 06.11.13, 20:51 PS Na mojej bramie stoi aktualnie: ENTMERKELTE ZONE - powaznie! Na razie nie mialem klopotow... vpr vampirr napisał: > Podszyci tchorzem wasale Hameryki przyprawiaja mnie o mdlosci. Byc moze racza l > askawie "przesluchac" Snowdena u Ruskow!!! Co za tupet. Chlopak powinien sie na > nich wypiac (ga)dupa... > > vpr Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Schande 06.11.13, 21:23 Małpujesz Radka Nietoperz. Gdzie podziała się twoja oryginalność? Kacperek Odpowiedz Link
vampirr Re: Schande 06.11.13, 21:43 Musi, znowu jakas mala glistka (meska kurewka?) sie do mnie przykleja... Tylko ktora? vpr Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Schande 07.11.13, 08:53 3 (trzy sraczki) trochę mało, ale w miarę skuteczne. Ot, co.... Postscriptum Musisz znowu wysmażyć Emejla do Radka... Stare przyjaźnie trza starannie pielęgnować... Odpowiedz Link