Dodaj do ulubionych

Rybus do Napoli?

05.01.09, 09:28
Niech gra w polsce, moze jak wiecej dobrych graczy zstanie w lidze to poziom
wzrośnie, a przejscie na zagraniczny klub to z reguły grzannie ławki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ibroy Re: Rybus do Napoli? IP: *.68.76.111.brzesko76.tnp.pl 05.01.09, 10:29
      Kaczka dziennikarska...typowo warsiawska....ma wybrać się .... ma sie zorientowac....pitu pitu
      • Gość: journalist duck Re: Rybus do Napoli? IP: *.bmly.cable.ntl.com 05.01.09, 10:47
        Taa, a skaut z powaznego klubu najpierw puszcza przeciek, zanim pojedzie na
        miejsce i zacznie gadac z klubem i pilkarzem. Pewnie po to, zeby oslabic swoja
        pozycje w negocjacjach, albo zeby konkurencja zwrocila na chlopaka uwage. I ja
        mam w to uwierzyc? Ja rozumiem, biznes, ale troche ciensze nici do szycia
        sugeruje, panowie nakrecacze!
    • marek287 Rybus do Napoli? 05.01.09, 10:51
      Oczywiście, że Rybus i Jodłowiec są już w Napoli. Jest tylko jeden
      drobny warunek. Krzynówek musi podpisać kontrakt z Milanem, ale to
      już właściwie formalność.
    • Gość: kkk Rybus do Napoli? IP: 217.153.169.* 05.01.09, 13:05
      a po co ta wstawka o wukowiciu? napomknienie o polskim obywatelstwie jest aluzja
      powolania do kadry czy o co chodzi?
    • jkredman a autor angaż do Prawdy /moskiewskiej/ 05.01.09, 15:34
    • some.kind.of.monster Rybus do Napoli? 05.01.09, 15:48
      Czy w pilce przestalo juz chodzic o strzelenie gola, a zaczelo to polegac na
      tym, kto kupi lepszego pilkarza? Gowniarze po 19 lat, nierozwinieci sportowo,
      ani emocjonalnie, nazelowani do granic mozliwosci wyjezdzaja do lepszych lig,
      grzeja lawe, albo nawet i nie i mysla ze sa bogami futbolu. zenujace
      • Gość: immo Re: Rybus do Napoli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 16:49
        heh widac ze im zazdroscisz ale ci sie w sumie nie dziwie.. a co do tego oni
        maja 19 lata i uwierz mi ich talent bardziej sie rozwinie we wloszech niz w
        polsce gdzie 20-21 lat to jeszcze juniorzy.. zobacz ligi zagraniczne tacy
        pilkarze dla nich to juz podstawowa jedynastka np Arsenal ile ma mlodych wilkow ???
    • jkredman Howard Webb - ósmy sędzia Europy 05.01.09, 23:26
      ależ policzek dla polskich specjalistów od futbolu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka