Gość: rychu IP: *.chello.pl 17.01.09, 09:06 ostry powinien wiedzieć że w tym kraju są kluby do których nie powinno sie odchodzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pokemon Re: Ostrowski prawie w Legii IP: *.chello.pl 17.01.09, 09:25 EE Legia takim klubem nie jest.Rozumiem, że nie idzie się do Lubina lub Arki ale Legia? Ale Ostry nie powinien tam iść:) To piłkarz który de facto miał pierwsza dobra rundę od wielu lat.Dobrze funkcjonuje w Śląsku ale w Ległej może być powtórka z Szewczyka.Z drugiej strony to jego praca i normalne że chce zarobić. Zobaczymy , może za rok sam będzie chciał wrócić.Nie myślę że to jakaś ogromna strata a skoro za rok ma być walka o najwyższe cele to i tak potrzeba lepszych od niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ostrowski prawie w Legii IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.09, 17:16 lepsi od niego grają w czelsi,menczesterach, realach czy innych barcelonach. szkoda, że odchodzi. szkoda i dla klubu i dla niego samego, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że legia będzie grać pod niego, tak jak się to dzieje w Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Ostrowski prawie w Legii IP: *.chello.pl 17.01.09, 09:39 Powiem krótko niech idzie krzyż na drogę Sląsk się nie zawali bez tego grajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Ostrowski prawie w Legii IP: *.lanet.net.pl 17.01.09, 10:47 niech idzie i ... pewnie to jest bilet w jedną stronę przynajmniej dopóki Taraś będzie trenerem. Więc idź zarabiaj Krzysiu i nie wracaj. Hej ŚLĄSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr klider Ostrowski prawie w Legii IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 17.01.09, 10:54 Jeśli Legia nie zapłaci te 100 tys. ojro to całą wiosnę na ławę go. Zobaczymy jaki za pół roku legła bedzie miala z niego pożytek. I znowu ława tyle że warszawska. Z niewolnika nie ma pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejsi tapczan Re: Ostry powodzenia!!! IP: *.ntlworld.ie 17.01.09, 11:18 Tak trochę mało prawdopodobne by Ostry przeszedł do Wisły Lechii czy Miedzi Legnica.. Jeśli ma szansę i uważa że może się rozwinąć to ja mogę mu tylko życzyć szczęścia. Piłkarz też człowiek, musi zarabiać na życie. Uważam, że dużo zrobił dla Śląska i za to należy mu się szacunek a nie "Krzyżyki na drogę". Tak nawiasem mówiąc to nie wiem czy Szanowny Autor tego wpisu wie co oznacza ów zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iyy Re: Ostry powodzenia!!! IP: *.chello.pl 17.01.09, 17:46 dużo wiecej Śląsk dał Ostremu niż Ostry Śląskowi. Gdyby nie przedłużono z nim kontraktu po jego dość słabym sezonie, to dziś nie szedł by do Legii tylko grał gdzieś w Widzewie czy Turze Turek w 1 lidze :P Szkoda że Ostrowski nie dostrzega ile zawdzięcza Śląskowi, i że Śląsk za 1, 2 lata bedzie walczyl o najwyzsze cele, a on tak czy owak bedzie mial niezly kontrakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Ostry w Legii IP: *.centertel.pl 17.01.09, 18:09 Kazdy jest kowalem swojego losu. Zobaczcie załóżmy ze zarabiamy w firmie 2tys zł,pewnego dnia odbieramy telefon z propozycją od konkurencji która nam daje 8tys I tak na to trzeba spojrzeć. 2 sprawa to dzialacze, przeciez mogli Krzyśkowi zaproponować nowy kontrakt przed startem ekstraklasy, ale jak to we Wrocławiu, później, później, zawsze byli kiepscy działacze. Pocieszające ze na pozycji prawoskrzydlowego mamy kim zagrać, jest Marek Gancarczyk, utalentowana mlodzież (Damian Szydziak - który odmowił Legii kiedy o niego pytała, a także Kowal z Gawinu) i co z tego że chłopaki ogrywali się w niższych ligach, kiedyś trzeba na nich postawić. A czy Legia to dobry klub, osobiście uważam że nie, w Legii nie jeden dobry pilkarz się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu W legii sie rozwinie co ona taka dobra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 19:29 Kilka punktow przewagi nad Slaskiem a on idzie jak by Anglia rzucili.Lepsza by byla walka o puchary a potem zagranica bo potem Legla go za bardzo nie spusci jak Rogera.Legła smieszny klub przereklamowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś