loppe 09.02.09, 16:30 no - wołajcie wieni Leoniści jakie to normalne i pożądane żeby dwie pensje brał:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golab Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: 80.72.34.* 09.02.09, 16:33 ....nie wiem co komu przeszkadza nieobecność benhakera podczas przerwy w meczach reprezentacji, pan lato pewnie myśli ze takim postępowaniem zjedna sobie polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk wywalic Leo - zatrudnic Scolariego :-))) 09.02.09, 17:53 wlasnie stracil prace w Chelsea. Tak zuplenie na powaznie, to blagier Leo powinien stracic prace juz latem ubr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz swietny pomysl IP: 151.204.99.* 09.02.09, 18:18 przynajmniej na Euro komus by po gebie dal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttrt gdyby mu tak pozwolic IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.02.09, 18:43 zyskalaby reprezenacja, bo leo mialby okazje popatrzec czasem na reprę z innej perspektywy przy okazji zauwazajac swoje błedy w małym wymiarze powinnismy byc jaknajbardziej za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff świeżości by nabrał... IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.02.09, 18:47 leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enon Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.chello.pl 09.02.09, 16:34 Grzesiu, napnij jeszcze mocniej muskułki. Jeszcze mocniej! O rany, trzeba będzie zmienić pieluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIM Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: 195.42.249.* 09.02.09, 16:35 Nie lubię za bardzo Lato, ale uważam, że podjął dobrą decyzję. W tych okolicznościach to Benhakker(którego szanuję) trochę się ośmieszył, bo odpowiedź na takie pytanie była oczywista. Benhakker ma chyba wystarczająco problemów ze straconymi punktami naszej reprezentacji i skleceniem jako tako grającego składu, który może jeszcze spróbuje przynajmniej powalczyć w eliminacjach MS2010 i niepotrzebne mu dodatkowe zajęcie. Poza tym od teraz chciałby robić to co do tej pory tylko na pół etatu a dostawać całą pensję? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Lato mówi nie Beenhakkerowi 09.02.09, 16:36 "Ja mówię nie - zdecydowanie odpowiada Lato, który po chwili dodaje, że Beenhakker może pojechać sobie na kawę, jak będzie w Holandii". Co za wspaniałomyślność ;) Ja jestem wstrząśnięta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.debacom.pl 09.02.09, 16:41 wstrząśnięta - nie mieszana? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi 09.02.09, 16:47 Gość portalu: allo napisał(a): > wstrząśnięta - nie mieszana? Nie ;) Byłabym, gdyby się zgodził ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 16:48 Sam się sobie dziwię, ale tym razem to Lato ma (tfu, tfu, tfu)rację... Leo robi chyba sobie jaja. Doskonale wie jaką lawinę wywoła taka prośba a mimo to odważnie działa. Myślę, że chyba już mu się znudziło bycie trenerem Naszej kadry i co jakiś czas prowokuje takimi chorymi pomysłami. Pewnie woli, żeby to PZPN rozwiązał umowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Wonders Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.nwrknj.east.verizon.net 09.02.09, 16:57 A ja bym nie wierzyl za bardzo w co mowia media. Pewnie jak zwykle ktos przekrecil slowa i zrobi sie afera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:01 to już zupełnie inna sprawa kolego, w końcu media też władza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Wonders Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.nwrknj.east.verizon.net 09.02.09, 17:18 - Trzy tygodnie temu Feyenoord poprosił mnie o prowadzenie drużyny i odmówiłem. Później poprosili mnie tylko o pomoc techniczną - na przykład analizę obecnego składu przed następnym sezonem. Nie wiązałoby się to z żadnym kontraktem, żadnymi pieniędzmi. Byłaby to tylko pomoc dla klubu, który mam we krwi - wyjaśnił Beenhakker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 16:44 panie engel, pan mówi, że łączenie pracy trenera reprezentacji z trenerem klubowym nie jest dobre, a ja chciałbym, zapytać, czy łączenie funkcji trenera klubowego (czy tez asystenta trenera klubowego) z funkcją ustawiacza wyników meczów jest OK ? jak tam syn przy okazji spytam ? na trenera repry się już nadaje, czy będzie musiał się od tate uczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolokk Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 16:58 Nie znoszę PZPN, ale akurat teraz Lato ma rację. W wolnych chwilach to Leo niech zajmie się analizą spotkań, oglądaniem polskich zawodników, a nie wyjazdami do Holandii. Bo za to mu płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 16:55 żal mi Ciebie, ,tak samo jak żal mi Laty i Engela. Jstescie załośni, ten człowiek zrobi wiecej niz oni wszyscy razem wzięci. dziwie sie ze jeszcze jakoś wytrzymuje z tymi idotami w pzpnie, aczkolwiek jestem z tego rad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Wonders Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.nwrknj.east.verizon.net 09.02.09, 17:03 Wlasnie dlatego podziwiam Leo bo jego wyniki i dorobek mozna roznie oceniac ale wytzymac z tymi mega imbecylami z pzpnu i ich dworem zalosnych dziennikarzy to jest juz prawdziwe mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubson leo to slabiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 18:23 ale niech mi ktos powie co on takiego wielkiego zrobil! caly czas gadki "on zrobil o wiele wiecej niz jego poprzednicy razem wzieci", "on tworzy sukcespolskiej druzyny, a wy tego nie doceniacie". wskazcie mi te sukcesy, te wielkie osiagniecia, te odkryte talenty! nic nie robi, procz myslenia o rotterdamie... a tak na marginesie taki maly erazm z niego - wady u wszystkich odnalezc potrafi... wylansowany slabiak - ot co...caly sikces;/ jzu sie nie moge doczekac kiedy trenerem zostanie tarasiewicz, jak nie bedzie mu szlo to sam sie zwolni, ale na bank nie bedzie musial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghfg Re: leo to slabiak IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.02.09, 18:58 wprowadził polske do mistrzostw europy, poprzednicy nie wydaje mi sie ze leo przynajmniej robi tyle na ile piłkarsko mamy mozliwosci poprzednicy zapadali sie w szarówke, i beznadzieje przyt okazji wikłając sie w układziki które jeszcze bardzien niszczyły nasz zespół Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: leo to slabiak 09.02.09, 19:05 "wprowadził", bo wylosowaliśmy słabą grupę dzieki wynikom poprzedników. ME pokazały wartość Leo. Ma się zajmowac Polską i jej rywalami a nie niańczyć tulipany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rh Re: leo to slabiak IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.02.09, 19:12 "poprzednicy" osiagali podobne wyniki na MS wiec nie wiem o jakich wynikach mówisz, leo ma podobne jak najlepsi z poprzedników, a przy okazji nie rozbił reprezentacji po porazce na me tylko stara sie wszystko pozbierac do kupy. poprzednicy po swietnych wystepach na MS tego nie potrafili,szczególnie engel,dał sobie wejsc na głowe piłkarzom i reszcie wiesniaków z naszego pieknego zacofanego umysłowo kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: leo to slabiak IP: *.plantpath.wisc.edu 09.02.09, 21:59 > przy okazji nie rozbił reprezentacji po porazce na me tylko stara > sie wszystko pozbierac do kupy. poprzednicy po swietnych wystepach > na MS tego nie potrafili Bo poprzednikow wywalano zamiast dac im kolejna szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubson Re: leo to slabiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:22 czyli wprowadzenie reprezentacji do ME jest czynem o klase wyzszym niz wprowadzenie do MŚ... nadal tych argumentow nie widze. Szczerze mowiac trzy lata temu bylem wielkim zwolennikiem zatrudnienia trenera zza granicy... ze spojrzy na pilkarzy swiezym okiem, nie bedzie na nich patrzyl przez pryzmat nazwisk...blabla... a tu nic... zagraniczne nie znaczy lepsze - a w tym wypadku chyba nawet gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: leo to slabiak IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.02.09, 19:28 ale dlaczego? bo nie zdobylismy mistrzostwa europy? wydaje mi sie ze gramy na przyzwoitym poziomie i lubie oglądac repre, co mi sie czesto nie zdazało wczesniej mimo ze byłem fanem. nie lubiłem po prostu porazek i braku goli a teraz lubie zwycieztwa nad lepszymi jak np. portugalią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubson Re: leo to slabiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:45 aha...to rzeczywiscie jak teraz lubisz bardziej, niz wtedy to przekonales mnie - Leo musi zostac... a tak w ogole z tego co napisales wynika, ze chyba kolego mylisz slowo fan z sympatykiem - jest lekka roznica... wygrywalismy z dobrymi, ale przegrywalismy tez ze slabiakami. bilans wychodzi wiec na zero. nie oczekuje mistrzostw i swiata i europy - po prostu jak juz tak piszecie czego to nie osiagnal, chce wiedziec jakie to sa sukcesy, ze jest klase na polskimi trenerami. a co do mojego "chyba na gorsze" chodzi mi tutaj o honoraria - poki co arabia saudyjska nie jestesmy, zeby jak szejkowie placic nrazy wiecej za towar o tej samej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: leo to slabiak IP: *.globalconnect.pl 09.02.09, 22:45 Widzę że magia "pierwszego razu" działa na wielu. Nie ważne że kiedyś było po prostu mniej drużyn i że ekipa Górskiego rywalizowała w grupie eliminacyjnej z Włochami i Holandią. Niewazne ze teraz awans do ME i MŚ jest wyzwaniem porównywalnego kalibru. Ważna jest ta magia pierwszego razu. Zeby nie było - Leo to dobry trener, nawet bardzo dobry (chociaż raczej na poletku klubowym). Najlepsze lata ma dano za sobą ale na pewno nie jest to Józek z Pcimia (z całą sympatią dla wszystkich Józków z Pcimia). Ale nie zgodzę się z takim postawieniem sprawy że osiągnięcia Engela i Janasa to wogole dno, fuks, psim swędem i tak dalej, bez znaczenia - a Leo to mega sukces, wydarzenie stulecia który zawdzieczamy geniuszowi boskiego Leo. Kazdy z nich przeszedł z sukcesem przez Etap 1 - i poległ na etapie 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocz Re: leo to slabiak IP: *.nwrknj.east.verizon.net 09.02.09, 23:03 Wejscie do ME jest o wiele trudniejsze niz do MS. Nawet swietnemu Gorskiemu to sie nie udalo za najlepszych jego czasow. Porownywanie druzyn z ktorymi rywalizowali poprzednicy Leo tez nie ma sensu. Bo jak tu porownac Porugalie z 2007 roku do Wloch czy Holandi z 1992 ? Jedno jest oczywiste szczegolnie dla tych ktorzy lizneli kiedys profesjonalny futbol - Leo zmienil styl gry reprezentacji w grach mistrzowskich. Za Janasa, Engela, Strejlaua czy Lazarka Polska grala w glownie z kontrataku skupiajac sie na obronie i tylko przeszkadzala w grze przeciwnikowi. Leo wprowadzil nowe kanony teraz Polska ma prowadzic gre wymieniajac jak najwiecej podan doskonalac przy tym atak pozycyjny. Czasami roznie to im wychodzi bo wykonawcy czesto nie chca sie uczyc ale Leo wprowadzil zasady nowoczesnego futbolu ktore zupelnie sa obce wiekszosci Polskich trenerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: leo to slabiak IP: 195.33.119.* 10.02.09, 08:04 Przeczytaj prosze mojego posta jeszcze raz, tym razem dokladnie. Czy ja mowilem o 1992? To druzyna Gorskiego musiala sie potykac w jednej grupie eliminacyjnej z Holandia i Wlochami. Przy dzisiejszym systemie i 16 druzynach zamiast 8 druzyna Gorskiego awansowalaby w cuglach i nie byloby takiego gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: leo to slabiak 10.02.09, 08:07 > Wejscie do ME jest o wiele trudniejsze niz do MS. "Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą" - J.Goebbels. Do MŚ wchodzi 13 drużyn z Europy, do ME 16. Jakim cudem awans do ME ma być trudniejszy??? Kiedyś, owszem, był. Za Górskiego i Piechniczka, kiedy w finałach ME grały tylko 4, a potem 8 drużyn. Ale to już przeszłość, rozumiesz?? >Za Janasa, Engela, Strejlaua czy Lazarka Polska grala > w glownie z kontrataku skupiajac sie na obronie i tylko > przeszkadzala w grze przeciwnikowi. No i co w tym złego, skoro (Janas i Engel) wyniki mieli przynajmniej nie gorsze niż Boski Leo? - airborell.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:01 Lato jet głupi jak stodoła. Nie dość że nie przyswaja tego co powiedział mu Leo tylko interpretuje to na swój sposób to do tego jeszcze jego bezczelne teksty mnie powalają. I taki człowiek ma być liderem i twarzą naszej piłki nożnej ? A Engel drugi mądry który mu wtóruje. Sam niewiele w piłce osiągnął, a Beenhakkerowi może ewentualnie buty czyścić, a nie zwracać uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: 94.254.198.* 09.02.09, 17:01 Nie lubię braku profesjonalizmu u dziennikarzy; Beenhakker nie ma być jak piszecie "współtrenerem" ale jedynie współpracownikiem - to istotna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: 80.95.247.* 09.02.09, 17:07 popieram Grzesia w tej kwestii. Szkoda ze Leo sie nie zapytal czy moze pomagac Slowenii bo to jego ukochane Państwo? Dodam tylko ze uwazam ze Leo Benhakker jest swietnym trenerem i powinien trenowac nas jak najdluzej. Ale w tym temacie przegial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEMP Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:21 LEO GO HOME!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski I pojdzie... IP: *.VIC.netspace.net.au 10.02.09, 10:02 A W POLSKIEJ PILCE zacznie sie epoka lodowcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble [...] IP: *.chello.pl 09.02.09, 17:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta I w sumie tu Lato ma sporo racji 09.02.09, 17:33 Nie znam jego przeslanek, ale jesli to jest koncentracja nad jednym zestawem zadan i jedna praca to wydaje sie ze ma racje. Nie da sie poswiecic z dobrymni rezultatami jednej pracy. A zapytajcie ilu (poza polskimi cwaniaczkami z zarzadow spolek co powinni za to wyleciec) prowadzacych szefow pracuje dla dwoch firm o podobnych interesach i bedacych chocby w drobnej czesci konkurencja. To jest klasyczny przyklad potencjalnego konfliktu interesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: I w sumie tu Lato ma sporo racji IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.02.09, 19:07 mylisz sie diametralnie wielu ludzi (tych najzdolniejszych) pracuje w kilku miejscach jako konsultanci czy doradcy tu nie ma zadnego konfliktu interesów jedynie mozliwosc odswiezenia oraz wykreowania paru nowych koncepcji przez benhakera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 17:38 ...DOŚĆ tego, Michał L. (nazwisko znane prokuraturze) załatwił mu niesamowity kontrakt (kupę kasy z Tyskiego, dlatego tego piwa nie piję!), a on marudzi i szuka szczęścia w Holandii, jestem za tym żeby go szybko wywalić, czym szybciej, tym lepiej, z uwagi na koncepcję przygotowań na EURO 2012! Bye, bye Leo go home or to T & T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1krystian22 Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:45 Oczywiście zdania są jak zwykle podzielone, ale to chyba dobrze, bo trudno o dyskusje w przypadku jednolitego stanowiska. Widać jak na tacy, kto wiernie oddany jest holendrowi cudotwórcy, a kto w blasku jego chwały dostrzega jednak skazę. ( stanowisko co do PZPN jest niezmienne i dobrze:P) Lato jako prezes decyzje musiał podjąć i w mojej opinii jest to decyzja jak najbardziej słuszna. Gdy zatrudniamy fachowca nie tylko w dyscyplinach sportowych ale i w każdej dziedzinie życia oczekujemy, że cały swój warsztat i umiejętności poświęci na wykonanie swojej pracy. Nie ma mowy o półśrodkach. Leo nie jest trenerem reprezentacji tylko na kilka dni zgrupowania, dzień meczu i ewentualnie następnego dnia na konferencje pomeczową. O ile się nie mylę SELEKCJONER ma również inne zadania. Czcigodny Benio nie kwapi się ostatnio by oglądać spotkania i naszych ligowców na żywo. Analizowanie taśm wideo i kilka telefonów do trenerów to troszkę za mało. To jest praca, to jest jego zawód, nie robi to tylko dla przyjemności, ale dla kasy.... i to nie małej, jak na polskie warunki jest to kwota gigantyczna. Jest więc co robić w okresie między meczami i praca w Feynordzie na pewno zaburzyła by prace z reprezentacją. Były oczywiście przypadki łączenia funkcji trenera ale trzeba się w końcu zastanowić czego my tak na prawdę oczekujemy od holendra . Na fali optymizmu w stosunku do leo, mógł on sobie pozwolić na taki ruch wiedząc, że i tak nic nie straci,gdyż wierni kibice i tak nie bedą mieli mu tego za złe, (też jestem fanem jego umiejętności zawodowych...zachowań niekoniecznie) Piechniczek i reszta i tak beda mieć do niego pretensje, a cały zarząd obrzuci go bluźnierstwami kontynuując tę głupawą woję na lini związek-trener. Prawdą jest że często związek utrudnia mu prace, co jest wynikiem niespójności poglądów w jego strukturach, stąd niejednolite stanowisko względem trenera. Mimo tego że nie darzę sympatią PZPN( nie uważam jednak, że wszyscy jego członkowie to banda oszustów i krentaczy) powinno być jasnym, ze Benchaker to PRACOWNIK a nie zbawca polskiej piłki nożnej który TAK! nie bójmy się tego powiedzieć puki co TYLKO zakwalifikował się do Mistrzostw Europy ( oczywiście zrobił to jako pierwszy ale to nie jest chyba szczyt naszych marzeń, o dziwo w wielu innych dyscyplinach dostanie się do wieliej imprezy samo w sobie nie budzi takich emocji) , a PZPN to (na nieszczęscie) PRCODAWCA więc komentarze typu: on i tak zrobił dla piłki tyle, a nawet więcej niż wszyscy trenerzy, związkowcy w POLSCE więc pozwólmy mu na wszystko" jest to dość dziwne podejście do sytuacji. Pozwólmy mu pracować w spokoju, budujmy miłą atmosferę ale nie badzmy zadufani w stosunku do naszych rodzimych umiejętności(fakt są lepsi od nas, ale do czołówki niewiele nam brakuje..ale to już inny temat) ani do umiejętności Leo. Holender jest genialnym trenerem to fakt i nie widzę póki co lepszych na jego miejsce ( moze Smuda albo Kasperczak) ale on jako trener powinien wiedziec najlepiej co jest stosowne a co nie i patzrac przez pryzmat jego milosci do Feynordu powinien rownież dostrzec jak wiele znaczy od lat reprezentacja POLSKI dla Nas kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.02.09, 19:24 masz wielka racje,ale ja na przykład uwazam ze konsultacje leo w feyenordzie naszej repr. moga tylko pomóc, bo dadza leo inny wymiar postrzegania naszej druzyny,zreszta nie wierze ze poswieciłby za duzo czasu na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.toya.net.pl 09.02.09, 18:06 Leo Out Kasperczak in. Dość już tego aroganckiego, kłamliwego sukinsyna. Dopiero co beształ wszystkich ze z tym Feyenordem to nieprawda. Omamił swoimi śpiewkami ciemny polski lud, którzy przyznawali mu tytuły człowieka roku a teraz ciemnota czci go nie wiadomo za co, ale co się dziwić skoro w tym głupim narodzie taki Lepper potrafił zdobyć ponad 20 procent poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
armar5 Lato mówi nie Beenhakkerowi 09.02.09, 18:17 jest haczyk !!! wyleją go !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.09, 18:43 Ten burak będzie sobie robił wycieczki do Portugali w czasie Narodowego Kryzysu .Czu on nie ma komórki,a po drugie P. Beehaker chyba wróci jeszcze do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: 82.84.88.* 09.02.09, 18:46 W sumie jestem ciekaw czy w kontrakcie Beenhakkera jest jakis zapis ktory zabrania mu nieodplatnego udzielania porad osobom postronnym (w tym przypadku trenerowi Feyenoordu). Bo jesli nie, to jest wylacznie jego dobra wola, ze pyta Late o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Lato mówi nie Beenhakkerowi 09.02.09, 18:46 Jaki z Laty skromny prezes,on z prezese Stali móglby wypic kawe.A polski tradycyjny napój na "k" czyli krzynke wódki to juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleciuga Re: Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 21:28 nie bo prezes Stali Mielec nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:08 Dlaczego ten łysawy dziadziuś na siłę próbuje zdziałać coś wbrew interesowi polskiej piłki. Mamy świetnego trenera. Trenera, który musi radzić sobie momentami z niepokornymi piłkarzami i jeszcze gorszymi od piłkarzy działaczami. Wybitnego fachowca, którego większość federacji chciałaby mieć w swoich szeregach. Większość ale nie Polski Zalążek Piłki Neandertalskiej. Kpina. Beenhakker prosił o możliwość bycia technicznym ekspertem przy np. ustalaniu priorytetów transferowych klubu. Nic więcej. Ale prezes Zima potrafi nadmuchać balon dysponując łatką do dętki rowerowej. Przykro patrzeć jak osoba odpowiedzialna za dobro piłki w naszym kraju po raz kolejny się kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whyen ulatowski w gks IP: 91.106.45.* 09.02.09, 19:10 jestem preciwny laczenia funkcji trenera klubowego z selekcjonerem reprezentacji aczkolwiek nie rozumiem dlaczego nie poruszono kwestii zatrudnienia asystenta leo w gks belchatow. dlaczego jemu niby wolno...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Komleksy polskiego "betonu". IP: *.aster.pl 09.02.09, 21:29 Leo jest innej klasy człowiekiem. To musi boleć. Widać panom jest nie po drodze ze sobą. Będziem gnić dalej w tym siermiężnym polskim futbolowym podole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: 87.239.193.* 09.02.09, 22:11 Wy polskie nieudaczniki Lato...lesne ludki precz od Leo !! Odpowiedz Link Zgłoś
wese Lato mówi nie Beenhakkerowi 09.02.09, 22:25 ludzie o czym wi piszecie ? nie podejmujcie tego typu dyskusji z panem E :( TO NIE PRZYSTOI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Lato mówi nie Beenhakkerowi IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 23:15 Lato ma racje. Opinie na temat Laty mam taka samą jak wiekszosc polakow ale ma racja. Beenhaker juz przesadza. Obraze sie a w innym kraju lub klubie by dawno wyleciał. Scolari to raczej lepszy trener ale bez wynikow sobie dlugo w Chelsea nie pogral. Dla mnie to ejst tak ze on ma gdzies nasza reprezentacje. Nie zrezygnuje bo ma duzą kase a selekcjoner to sie nie narobi za bardzo. To sobie chcial potrenowac Feeyenord. Dobrze ze sie nie zgodzili niech wsiada w samolat i lata po calej europie ogladac nasych piłkaży, za to mu płacą. A jak nie to niech rozwiaze kontrakt (za który Listkiewicz powinien miec proces moim zdaniem b jest niekożystny dla Poski i PZPN) zrezygnuje z kasy i trenuje kogo chce. Scolari jest do wziecia pewnie zostal by do konca eliminacji:):):) Odpowiedz Link Zgłoś